Vartotojo Mirt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-12-04 01:10:00 | Nuoroda

multimedija ir kompiuterinis dizainas vgtu.

Žinutė parašyta: 2011-12-04 01:12:07 | Nuoroda

jei neturi metinio tai prarandi ne 0,2 o 2,2 balo jei a lygio pažymys būtų 10. jei b lygio 10 tai 2. a nuo b skiriasi 0,2 balo. o jei neturi rašo nuliuką ir tete 2 baliukai arba 2,2. tai yra daug.

Žinutė parašyta: 2011-12-04 01:15:08 | Nuoroda
Marcass rašė:

Atėjo laikas pradėti galvoti kur toliau mokytis baigus mokyklą. Dabar einu 10 klasę, mokytis norėčiau klaipėdoje, baogęs 12 klasių. Traukia šitos profesijos: "Automobilių kėbulų remontininkas" , "Automobilių mechanikas" dar domintu ir "Vairavimo intruktorius" bet šis mokslas galimas tik turint 3 metų vairavimo stažą, o baigus 12 klasių nesinorėtų vienus metus laukti. Ir šeip mane traukia profesijos su autmobiliais. Pirmos dvi mano išvardintos profesijos galima mokintis ir nuo 10 klasės, bet man yra kažkaip noras pabaigti 12 klasių ir tada, kaip geriau būtų?  Ką jūs patartūmėt žaliam, kuris dar nieko apie studijavimo nežino?

patarčiau pasiskaityt apie tai plačiau tos įstaigos, kurioje nori mokytis, tinklalapyje.

Žinutė parašyta: 2011-12-04 01:18:38 | Nuoroda
lainom rašė:

Labas,

Norėčiau truputį pasikonsultuot, ką liaudis mano. Geriausiai man sekas tikslieji mokslai, tačiau niekaip neapsisprendžiu ką pasirinkti: matematiką, fiziką ar inžineriją.. Šiaip norėčiau labiau į patį mokslą gilintis, tai inžinerija gal mažiausiai norėčiau, nors kaip dalykas atrodo perspektyviausias. O kokios jūsų tuomonės? Labai man pasisektų jei gaučiau patarimų iš žmonių, already studijuojančių tuos dalykus, būtų labai malonu :>

Ačiū

na visur to "pačio mokslo" yra davelniai.. apsispręsk kad tau labiau patinka, ar visokie įrodymai įrodymai ir dar kartą įrodymai, ar fizikoj visokie bandymai bandymai bandymai.. :D o šiaip klausk kas domina.

Žinutė parašyta: 2012-01-07 20:40:13 | Nuoroda

hm, mano įspūdžiai tai geri :D tik jaučiu nelinkėčiau čia stoti. na tikrai čia sunku, ir jei nesi pasiryžęs mokytis daug, tai išvis ragas bus. ir šiaip reik labai gerai su savim pasišnekėt ir nuspręst ar tikrai myli matematiką, tikraitikrai. Nes jos čia bus labai daug ir visokios, ir daug kosmoso. Dažnai atrodo kad kosmonautikos diplomą gausiu :D

Žinutė parašyta: 2012-01-11 16:28:45 | Nuoroda

aš asmeniškai tai ne. yra tokių kurie metė jau, kurie tikriausiai mes irgi, visokių yra :D įstoja supranta kad xujnja ir išeina :D 

Žinutė parašyta: 2012-01-30 12:49:47 | Nuoroda

nebeplanuoju.. kaip kažkas buvo ir komentavęs, įstoji ir pamilsti savo specialybę ir nenori niekur eit :D o jei nepamilsti ir nori eit, tai dažniausiai iš vis iš fako išeit :D

Žinutė parašyta: 2012-04-28 21:38:00 | Nuoroda

dėl išmetimo tai niekas neišmes, nebent būsi visiškas tinginys ir net pora dienų prieš egzą nepasimokysi, tada gausi skolas ir mokėsi už skolas, apie vf.. jame ir liksi ;D toks jau MIFas, čia kurso vidurkis buna apie 6 su centais, vadinasi išsilaikyt lengva, užtenka išsilaikyt egzus ;D dėl sunkumo, jo čia ganėtinai sunku, bet ir tai kažinau, spėja žmonės ir pašūdmaliaut, svarbiausia atsiskaitinėt viską.

Žinutė parašyta: 2012-05-31 15:30:16 | Nuoroda

jei neturi skolų ir laiku praneši tai nereiks. pasiskaityk nuostotus savo mokymo įstaigos

Žinutė parašyta: 2012-06-19 12:36:48 | Nuoroda

Parduodu tokią www.amazon.com/Field-Wave-Electromagnetics-2nd-Edition/dp/0201128195  fizikos knygą. kaina sutartinė, kreiptis

Žinutė parašyta: 2012-06-19 12:39:41 | Nuoroda

Parduodu images04.olx.lt/ui/2/53/11/38335211_1.jpg tokią istorijos knygą, labai tinka besiruošiantiems egzaminams.

Tokias istorijos lenteles www.kainos.lt/tools/neo_image.php?id=121485&width=200&height=200

mažas knygeles istorijos kurso santrauką ir asmenybių knygelę.

bei testų knygą 1999-2003 metų lyg.

Kainos sutartinės.

Žinutė parašyta: 2012-06-19 12:59:53 | Nuoroda

Klauskite kas domina :) 

Žinutė parašyta: 2012-06-21 14:24:46 | Nuoroda

Į statistiką balas maždaug ir svyruoja 16-17 :)

Žinutė parašyta: 2012-06-21 14:25:42 | Nuoroda

Dėl vf tai neimkit į galvą, visi į vf įstoja, būna vienas ar tai du kurie moka, ir tų būna kad nebūna :)

Žinutė parašyta: 2012-06-21 14:34:01 | Nuoroda

nu visvien rašyk PS pirmoj vietoj, jei ten norisi :) o poto, nu visos IT specialybės labai panašios, bent jau pačioj pradžioj turi tokių pačių smagių dalykų.

Skiriasi tai kad IT 3.5 metai, o Informatika 4. o šiaip IT gal daugiau verslo, pagal paskaitų turinį matosi, informatika arčiau to pačio programavimo.

Be to į PS priima labai daug žmonių, virš 100, gal 130 ar kiek jų, tai manau ir tu tilpsi, jei labai jau nenupievinai egzuose :D

Žinutė parašyta: 2012-06-21 17:45:31 | Nuoroda

Sveika :) jeigu tik patinka ir sekasi tai rinkis tiksliuosius mokslus, pasižiūrėk kiek yra straipsnių kur skundžiasi kad humanitarinius mokslus baigia labai daug studentų ir nėra tiek darbo vietų.

Tikslieji mokslai tiek fizika, matematika, informatika yra perspektyvesni, kalbas visada galėsi mokytis papildomai. Jei apie matematiką svarstai tai fdm ir ekonometrija yra stiprios specialybės, man asmeniškai ekonometrija labiau patinka, pati mokausi tame fakultete tai galiu pasakyti kad sunku, bet studentai randa darbą tikrai tiek besimokydami tiek baigę. Matematinį mąstymą suformuot padės universitetas. Taip pat labai perspektyvu IT srities studijos, bet aišku irgi sunku. ir mokytis kitaip reik, ne vien iškalt kažką, bet ir suprast, mokėt pritaikyt.

Žinutė parašyta: 2012-06-21 18:37:59 | Nuoroda

tiek vu tiek vgtu ir belenkokioj kitoj matematikoj, kad ir vpu, yra programavimas, jis šiaip skirtas mąstymui suformuoti, tiek paprastas programavimas (pascal, c) tiek objektinis (c++, java) ir dar visokių kitokių. jo bus sočiai :D o šiaip tai aiškina nuo pagrindų, tik kad ganėtinai dideliais tempais :D taip kad išmokstama.. arba praslystama, kaip kam ;D

Žinutė parašyta: 2012-06-21 19:10:02 | Nuoroda

o tai pasiimi akademines? protingiausia būtų įvardyti kolegiją, arba kreiptis į jos studentų atstovybę kru tau ir atsakytų :) 

Žinutė parašyta: 2012-06-25 17:40:01 | Nuoroda

Kodėl jau nurašei save į ekonometrus :) nu žiūrint kiek matiekos ir kitų egzų gausi ir tada jau balą paskaičiuot reik :) 

dėl statistikos tai nežinau, neturiu labai geros nuomonės, gal tai ir perspektyvi specialybė, bet mes visi prikolinam, kad tik statistikos departamentas laukia :D dėl taikymų, pati studijuoju mmt, tai galiu papasakot kas domina :) specialybės šitos pagrinde pirmą semestrą panašios, vėliau skiriasi, nes statistikai visgi daugiau aiškinasi kaip dirbti su duomenimis, o matematikai matematikuoja :D gilioji ta matematika :) šiaip klausk ką būtent nori, kad papasakočiau :)

Žinutė parašyta: 2012-06-28 00:31:45 | Nuoroda

gali pasiimti kaip laisvajį dalyką