Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-07
15:08:05
| Nuoroda
dancing lady rašė:
kaip ta su tikimybem sprendet? vien del jo nervai genda pavartyk forumą 0.675 yra sprendimai 100 kartų rodyti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
15:15:07
| Nuoroda
su tom dėžutėm tai 10h 30min |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
15:18:59
| Nuoroda
geriausiu atveju 2 taškai už progresijas pas mane bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
15:40:00
| Nuoroda
gerai ežeras laukia |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
21:34:42
| Nuoroda
koks egzas bus toks... man jie visi nepatinka |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
11:35:11
| Nuoroda
nua š ten nestosiu, tai jau -1 žmogus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
12:03:44
| Nuoroda
nu kaip gi pasakyt kiek tų proc. atsiverskit praeitų metų ar kurių rezultatų analizes nec.lt ir ten yra diagrama, ir pagal tų takų kiekį yra procentai. tai va ir žiūrėkit |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
21:13:33
| Nuoroda
svarbu prirašyt formulių į temą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
19:25:55
| Nuoroda
nu pas mus tai normaliai veda. juolab kai yra tamo, ir jis pats viską išveda. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
19:29:16
| Nuoroda
Mano asmenine nuomone, tai apsimoka šią studijų programą studijuoti, nes ne tik ekonomika bet ir inžinerija, vadinasi mokysies truputį ir kitus dalykus, vadinasi bendras išsilavinimas:D o kadangi nauja programa, manau bus norinčių. aš irgi gal įrašysiu, bet jau gale sąrašo, nes ekonomika nėra tai ko noriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
20:06:08
| Nuoroda
ai man atrodo geriau jau į mokamą vietą stot per antrą stojimą, nes jų tikrai lieka. ta prasme, mokėt visada spėsi, o į nemokamą įstoti sunkiau. todėl aš bent jau rašysiu vien tik nemokamas vietas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
21:42:48
| Nuoroda
na aš būsiu su ružava suknele, ir juodu kaspinu. nuo krūtinės laisvai krinta iki kelių, truputį aukščiau netgi. ir bus 12-13 cm kablai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
21:44:24
| Nuoroda
kaip tu žadi įstot kad ir į mokamą su dviem egzais? tavo kof balas bus kokia 10 ir tai jei puikiai išlaikei |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
23:57:21
| Nuoroda
Algiss rašė:
Mirtishiukas rašė:
kaip tu žadi įstot kad ir į mokamą su dviem egzais? tavo kof balas bus kokia 10 ir tai jei puikiai išlaikei na matai universitetam reikia pinigu ir priima, galiu pasakyt dabar padaviau paraiska i kauno universiteta... ekologija.... neturiu nei biologijos nei chemijos metiniu pazymiu nes nesimokinau, ir nei egzaminu nelaikiau, laikes tik lietuviu ir geografija (baiges 2010m ), ir pasake mum reikia arba protingu arba turtingu... beveik uzgarantavo kad priims, suzinosiu birzelio 28d. nu ir ka dabar pasakysi? o kokią čia paraišką kad 28 dieną sužinosi? ir kad dar kažkoks pokalbis kaip suprantu buvo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:33:12
| Nuoroda
Tequila lady rašė:
O man kasnors, kas žinot, galit paaiškinti vieną dalyką... Aš pirmu numeriu pasirinkau mediciną, antru - farmaciją. Tarkim, pirmu etapu įstoju į farmaciją. Tačiau nesuprantu, kaip ten yra su antru etapu... Tipo galiu atsisakyti pasiūlymo studijuot farmaciją ir bandyt antru etapu patekt į mediciną, ar kaip? Ir jei tarkim antru etapu nepatenku, viskas - lieku be studijų? :D nieko aš čia nesusigaudau... labas tu pirmu stojimu rašai mediciną pirmoj vietoj ir antroj farmaciją. įstoji į farmaciją. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:35:46
| Nuoroda
simod rašė:
Noriu ir aš kai ko paklaust, bet atsakykit tas, kuris tikrai žinote. Tarkim rašau pirmoj vietoj Odontologija vf, o antroj ta pačia tik vnf, tai ar nebus taip, jog jie pamate, kad aš galiu už mokslus mokėti manes y vf nė negalvos priimti?..Ar į tai neatsižvelgia'? Nes esu girdėjęs ir tokių ir tokių nuomonių nėra kad kažkas tiksliai žino. galima tiesiog mąstyti ir spėlioti. mano nuomone, tai univeras turėtų paimti tave į mokamą nes ateina žmogelis su pinigais. juolab jiem reikia pririnkti ir tų kurie mokės už studijas. o šiaip mokamų vietų lieka, ir manau į jas įstoti lengviau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:49:58
| Nuoroda
kokia likimo ironija, kad praeitais metais į visas matematikas reikjėo fizikos, o šiemet informatikos.. .taigi laikau egzaminą tik šiaip sau nes į nei vieną specialybę kolkas man jo nereik ech... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:05:54
| Nuoroda
pasižiūrėk nec.lt praeitų metų rezultatų analizę. yra ten diagrama |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:17:30
| Nuoroda
Indigo rašė:
.//// rašė:
augustas2 rašė:
man dar kai kas neaisku. O tai galiu as stoti i ta specialybe kur reik matiekos, nors nelaikiau egzo? gali rasyt ,jei bus vietu istosi. Rimtai? Yra šansų, kad žmogus įstos, nors nelaikė egzo, kurio prašo? Sakykit, jei taip, aš svajojau apie fotografiją ir medijas vda, bet paaiškėjo, kad reikia informos egzo, o traukinys jau buvo išvažiavęs - prašymai dėl egzaminų priduoti. Kas liūdniausia ("abydniausia"), kad informa ten sudaro vos 0,1 balo :D kažinau ar yra šansų, bandyt visada galima aš irgi stoju ten kur reikia informės egzo arba metinio nors neturiu tikiuosi stebuklo |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:21:04
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
Papasakok plačiau! ;o Nesuprantu kodėl aš, kaip buvusi darbo biržos klientė, nebuvau informuota. Hmz. nes birža neinformuoja o slepia visą įmanomą informaciją nebent esi pasiruošęs skaityt ten visus įstatymus |