Vartotojo Mirt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-12 14:28:38 | Nuoroda
Beprotybė rašė:
Mirtishiukas rašė:
čiungačianga rašė:

Papasakok plačiau! ;o Nesuprantu kodėl aš, kaip buvusi darbo biržos klientė, nebuvau informuota. Hmz.

nes birža neinformuoja o slepia visą įmanomą informaciją :D nebent esi pasiruošęs skaityt ten visus įstatymus :D 
o tie 300litų tai ne iš biržos o iš socialinės paramos skyriaus, tiesa? nes birža tikrai moka tik už stažą, ir ne pusės metų lyg o 18 mėn. bet tik stovėdamas biržoj turi teisę į tą soc paramą, kur yra 300 su kapeikom :D 315 gal

RIGHT> 

*high five* maniau pasiųsi toli toli :D 

Žinutė parašyta: 2011-06-12 16:07:05 | Nuoroda
Tequila lady rašė:
Mirtishiukas rašė:
Tequila lady rašė:

O man kasnors, kas žinot, galit paaiškinti vieną dalyką... Aš pirmu numeriu pasirinkau mediciną, antru - farmaciją. Tarkim, pirmu etapu įstoju į farmaciją. Tačiau nesuprantu, kaip ten yra su antru etapu... Tipo galiu atsisakyti pasiūlymo studijuot farmaciją ir bandyt antru etapu patekt į mediciną, ar kaip? Ir jei tarkim antru etapu nepatenku, viskas - lieku be studijų? :D nieko aš čia nesusigaudau...

labas :D tu pirmu stojimu rašai mediciną pirmoj vietoj ir antroj farmaciją. įstoji į farmaciją.
ir tu nenuvyksti pasirašyti sutarties, vadinasi atsisakai. taigi jei atsisakai 1-3 numeriais prašyme vf vietų, antrame stojime tu nedalyvauji. gali dalyvauti tik papildomame stojime.

o tai jeigu tarkim pasirašau tą sutartį su farmacija, tai viskas, daugiau jau keist nieko nebegalėsiu ar kaip? o tai kas tada išvis dalyvauja antrajame stojime?;D

jei tu pasirašai sutartį tai tu esi oficialus studentas :D ir tada jau atsisveikini su lama :D 
antrajame etape dalyvauja tie, kas niekur neįstojo, arba tie kur neįstojo į pirmas tris vietas.

Žinutė parašyta: 2011-06-12 17:25:29 | Nuoroda
Dusan rašė:
Mirtishiukas rašė:
 jei tu pasirašai sutartį tai tu esi oficialus studentas :D ir tada jau atsisveikini su lama :D 
antrajame etape dalyvauja tie, kas niekur neįstojo, arba tie kur neįstojo į pirmas tris vietas.

Tai jei pirmam etape pareina kvietimas studijuot pvz is 4 numerio ka buvai parases tai ten kaip ir negali stot tam etape?

jei iš 4 numerio, tai gali atsisakyt ir dalyvaut antrame stojime :) nu kad nebūtų taip kad surašė tris geidžiamiausias specialybes, įstojo į antrą ir atsisako nes nori į pirmą. o kiti niekur neįstojo, tai kad jie neliktų nuskriausti. :D logiška šiaip.

Žinutė parašyta: 2011-06-12 17:26:48 | Nuoroda
Viliussss rašė:

Zinau toki atveji kai viena neistojo i medicina (vf) ir toliau treciam ture istojo i medicina vf ir taip gavosi, kad tie kas istojo i medicina vnf taip ir liko nefinansuojamoj vietoj o ji treciu turu prasibrove i vf nors balas buvo zemesnis uz kitu kurie istojo i vnf. gan painu bet gal supratot

taip tokių būna. nes pvz gauna nemokamą vietą į medikus o nori į farmaciją. atsisako ir bando vėl. tai į tas atsisakiusias vietas ir patenka per antrą ar papildomą stojimą.
čia kas nebijo rizikuot ;D 

Žinutė parašyta: 2011-06-12 17:27:35 | Nuoroda
Tequila lady rašė:

Blemba, jau visai nebesusigaudau... Nes žurnale tam KUR STOTI rašo, jog pernai į medkę paskutiniojo įstojusio į vf balas buvo 14,6 o į vnf 16,48.. Nepagaunu... Ir išvis, čia realu, tokie maži balai?

kažkaip abejoju. nes aš kiek mačiau medicinoj mažiausias gal 19.38 kažkas tokio, o mokamo irgi virš 19.

Žinutė parašyta: 2011-06-12 17:28:05 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Tequila lady rašė:

Blemba, jau visai nebesusigaudau... Nes žurnale tam KUR STOTI rašo, jog pernai į medkę paskutiniojo įstojusio į vf balas buvo 14,6 o į vnf 16,48.. Nepagaunu... Ir išvis, čia realu, tokie maži balai?

kažkaip abejoju. nes aš kiek mačiau medicinoj mažiausias gal 19.38 kažkas tokio, o mokamo irgi virš 19. nors nelygu kur. gal kolegijoj ir mažesni balai, bet ir tai apie 16 :D

Žinutė parašyta: 2011-06-12 19:40:32 | Nuoroda
noreciau rašė:

Ar kas gali mane patikslinti ar aš teisingai mąstau : surašau tas stojimo mokyklas pagal prioritetus jų yra 12 jei neklystu ?

Tarkim :

1) Kauno kolegija verslo vadyba VF

2) KMAIK miškų ūkis VF

3)KMAIK rekreacija VF

4) t.t

tarkime aš nepatenku nei į vieną iš kokių 6 surašytų o patenku į 7, ar tai realu ?

ir dar noriu paklausti ar galima rašyti taip kaip as pavyzdyje rasiau i ta pacia mokyklą tik kad skiriasi studiju kryptys ? 

atrinkinės iš eilės. gali patekt tiek į 7 tiek į 12 vietas.
žinoma galima į tą pačią mokymo įstaigą.

Žinutė parašyta: 2011-06-12 21:05:00 | Nuoroda

aga, ryt prasideda vasara :D manot bus sunku? man su testiniu bėdų būna :D 

Žinutė parašyta: 2011-06-12 21:24:15 | Nuoroda
karodo rašė:

na iš kitos pusės, gerai pasvarstykite, ar geriau nemokėti už mokslą ir studijuoti nelabai mėgtsmą dalyką[pvz. kurį rašėt tik kokioj 7toj vietoj] ar mokėt už mokslą ir mokytis tai,kas tau patinka ir kuo tu tikrai galėsi verstis gyvenime. :)

nemanau kad verta rašyti labai nemėgstamus dalykus išvis į tą sąrašą. arba rašyti visas specialybes kurioms turi atitinkamu egzainus.

Žinutė parašyta: 2011-06-12 21:29:53 | Nuoroda

:D tikiuosi 50 proc... būtų superduper ;D 

Žinutė parašyta: 2011-06-12 22:09:26 | Nuoroda

aš tai dėl sau nesuprantamų priežasčių fiziką :D tai tu dvi dienas siauti :D congratz :D

Žinutė parašyta: 2011-06-12 23:17:41 | Nuoroda

nepergyvenkit :D aš tai išvis rami... svarbiausia prirašyt formulių į temą :D 

Žinutė parašyta: 2011-06-13 14:22:48 | Nuoroda

aš irgi jungiklio nepažymėjau :D dar buvau pagalvojus, bet galvoju nafik ten jo :D
ir šiaip man tie tavo lapai nenormaliai rodomi... tai krč net negaliu pasižiūrėt ar į temą :D 

Žinutė parašyta: 2011-06-13 15:02:12 | Nuoroda

pasižiūriu... tai kokia -20 taškų... nesitikėjau kad taip pavarysiu ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-14 15:18:13 | Nuoroda

arba ateiti į studijos.lt ir žiūrėti ar žmonės klykauja kad gavo tiek ir tiek ar ne ;D 

Žinutė parašyta: 2011-06-15 21:29:10 | Nuoroda

moderniųjų bla bla, tai ten ir matematiką mokosi ir fiziką ir anglų ir kitokį velnią, ekonomiką :) tai ne gryna fizika, bet ten ir šiaip daugiausia mechanika kiek žinau.
pati nenorėčiau į fiz, na bet paskutinėj vietoj sąraše įrašiau kompiuterinę fiziką :D bent jau kolkas..

Žinutė parašyta: 2011-06-15 22:01:17 | Nuoroda
Orchideja rašė:
TetaAgonija rašė:
Orchideja rašė:

As i isleistuves eisiu. Bet planuoju pirkti visiskai paprasta suknute, kad su ja pbet kur galeciau eiti, o ne kad kabetu spintoje, kaip kad nutiko su simtadienio suknia :)

tai kokia ta tavo simtadienio suknele buvo? ;)

Tikrai puosni. Nezinau, ar dar kada teks uzsideti

gal į šimtadienį reikėjo su paprastesne eit... o ne atvirkščiai :D

Žinutė parašyta: 2011-06-16 11:12:47 | Nuoroda

iš kur čia ištraukta?

Žinutė parašyta: 2011-06-16 17:57:20 | Nuoroda

oo tai nerodo jau to daikot? velnias, kaip būtų įdomu pažiūrėt kas kur stoja...

dabar stodamas nieko nemoki. o mokėsi jei įstosi tame universitete ar kur.

Žinutė parašyta: 2011-06-16 17:58:47 | Nuoroda

hm pirmas numeris mano sąraše neatspindi gal to ko labai norėčiau :D