Vartotojo wilmoooote pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-04 21:57:05 | Nuoroda
Mcdeivis rašė:

Nesuprantu vieno dalyko. Islaikai ir eini pildyti prasymo mokytis kolegijoje/universitete. Bet kaip tu gali pildyti neturedamas atestato ? Nezinodamas savo pazymiu ?

na, man stojamasis birzelio pabaigoj - liepos pradzioj, tai reikia anksciau uzpildyt ;]]]

atsakykit kas zinot, ar galima rasyt visas specialybes vf, o po to ta pacia tvarka i mokama??

ir jei neistoji i vf, ar iskart pereini i mokama??

Žinutė parašyta: 2009-06-04 22:07:24 | Nuoroda

tikekis, viskas bus gerai, juk vertintojai irgi zmones, gal uztusuos ir toliau tikrins ;]]] zinau, kad vienas is mano mokyklos anglu rasini parase i juodrasti, nes nemate, kad svarrastis kitam psl.. pamenat, juk buvo rasiniui duoti du juodrascio puslapiai, ir jis nepamate kitoj pusej svarrascio ir tiesiog ant juodrascio uzrase: final version.. gal patikrins, nors pagal taisykles i juodrasti net neziuri..

Žinutė parašyta: 2009-06-04 22:40:55 | Nuoroda

labai labai labai aciu, sitas klausimas man seniai nedave ramybes

Žinutė parašyta: 2009-06-05 19:51:38 | Nuoroda
_saulluze_ rašė:

Norejau paklaust gal jus zinot>kai cia ta tvarka,tai kartais net nepasimeti va toki pavizdy duosiu.Sakykim as istojau i universitete i nenorima specialybe ir persigalvojau i ji neduoti dokumentu.Ar man uzsikerta kelias stoti i kolegija,jeigu as buvau priimta i universiteta???ka reiketu daryti tokiu atveju,nes visokiu galimybiu db kai ta reforma yra..Aciu uz atsakymus ;]]

nezinau sito dalyko, bet pasakysiu kas tau atsakytu ;]]]  parasyk si klausima  klausk.vu.lt/ ; as parasiau kelis klausimus ir man greitai atsake, gali klaust visko, kas domina apuie studijas ir stojimus ;)))

Žinutė parašyta: 2009-06-05 19:52:38 | Nuoroda

klausk.vu.lt/

ne ta adresa buvau parasiusi ;DD

Žinutė parašyta: 2009-06-05 19:57:58 | Nuoroda

gal zinot, ar galima pasirinkti rasinio tema is keliu, ar duoda rasyti kokia viena?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 17:20:51 | Nuoroda

pas mus visi iseje is egzo sake, kad buvo ne egzas, o teksto suvokimas..bet bleeee, kaip lievai gavosi, tiek datu buvau iskalusi, ir viska gana gerai moku, o cia galima sakyt kad neprireike istorijos ziniu, puse klausimu galima rast tekste... ;/// egzamino principas: randi tekste atsakyma ir turi ji perfrazuot savais zodziais, kad tave suprastu... geriau patylesiu, ka manau apie NEC...

Žinutė parašyta: 2009-06-10 20:58:37 | Nuoroda

jei cia geri atsakymai, reiskia, kad man neblogai sekesi speliot  xDDDDDDD

Žinutė parašyta: 2009-06-11 18:50:31 | Nuoroda
Daniq rašė:

O tai rašant tarkim prašymą, tai galima pirma rašyt  valstybės finansuojamą, o paskui - ne. Ir jei nepriims į finansuojamą, tada automatiškai į nefinansuojama žiūrės ?

kaip suprantu, taip, jei neistosi i vf, ziures i mokama (aisku, jei busi parasiusi, tarkim, 1teise vf, 2 teise m... nes reiktu rasyt pirma visas specialybes vf, po to visas mokamas.. ;]]]

Žinutė parašyta: 2009-06-11 18:52:13 | Nuoroda
Daniq rašė:

Ir dar klausimas: kadangi konkursas jau birželio pabaigoje, tai reiškia, kaip suprantu, kad reikia kuo greičiau siųst paraiškas, right? Nes kiti kur stoja, tai iki liepos 7 ar 8 net ir nesiuoršia siųsti paraiškų.

taip, reikia anksciau priduot.. man irgi nepatinka, kad turiu paduot prasyma, kai dar nezinau egzu rezultatu..

Žinutė parašyta: 2009-06-11 22:31:22 | Nuoroda
Daniq rašė:

Dėkui už atsakymus. Beje, nekeisk mano lyties ;DD

labai atsiprasau ;DDDDD

Žinutė parašyta: 2009-06-11 23:08:22 | Nuoroda

as irgi uz skunda.. blemba, reikia netylet, kas tada kitamet bus, jei siemet tokie absurdiski reikalavimai? gal klaus, kada pirma parduotuve lietuvoje atidaryta ir iki kiek sovietmeciu dirbo pastas?? jei rasit nete kokia peticija susijusia su siuo reikalu, numeskit nuoroda...

Žinutė parašyta: 2009-06-11 23:22:06 | Nuoroda

o jeigu kokia peticija parasytume? www.peticija.lt yra daugybe ju, gal tai butu veiksminga?

Žinutė parašyta: 2009-06-11 23:25:18 | Nuoroda

teisingai, gal nors busimiem dvyliktokam butu i nauda ;]]] negalima vadovautis posakiu: po manes nors ir tvanas..

Žinutė parašyta: 2009-06-12 16:25:08 | Nuoroda

gal zinot, kaip suprasti prasyme eilute uzsienio kalbos mokyloje? tai kalbos, kuriu mokiausi mokykloje ar kaip kazkas rase uzsienio kalbos mokyklos??? o uzsienio kalbos studiju metu?? cia galiu pasirinkti bele kokia ar butinai ta, kuria mokiausi moykloje??? ;]]]]

Žinutė parašyta: 2009-06-12 20:30:13 | Nuoroda

ir dar klasuimelis..pildau prasyma internetu, ir jeigu viska uzpildziusi paspausiu ISSAUGOTi, ar tai reiskia, kad mano prasymas jau issiustas ir nebegaliu redaguoti? ar dar galiu? ;]]]

Žinutė parašyta: 2009-06-15 14:32:44 | Nuoroda

zmones, gal galit padet? prasymo blanke reikia parasyti uzsienio kalbas mokykloje, tai aisku rasysiu anglu, o ar galiu rasyti antraja uzsienio kalba, nors jos mokiausi iki 11 klases (11-12 kl jos nesimokiau) ????

Žinutė parašyta: 2009-06-16 15:41:32 | Nuoroda
Leeee rašė:

gal nelb protingas klausimas,nabet pwz nueinu pildyt prasymo tj ten reik surasyt kur noriu stot ir kokia froma,ten vf ar m,na sita znau,bet o wat wisus fakultetus juk nznau,tj tipo ten yra kur zet ir rinktis?na ar tau duoda issirinkt?ir dr kai nueini tj reik i priimo skyriu tipo eit ir klaust,na sakyt kad noriu uzpildyt ar pan?sorry gal ir kwaili kl,bet tikrai nelb znau,iswis lb painiai man wiskas ir fobija kazkokia kad galiu nespet duot ir pan...

as pildziau internetu, tai ten jokiu fakultetu nereikia, paprasciausiai net nereikia rasyt tu studiju programu, tarkim, pasirenki VU, ir ismeta visas VU studiju programas, ir renkiesi, kuriu nori..o pildant ne internetu tai nezinau, turbut taipogi nereik jokiu fakultetu..nueini ir sakai paprastai: Noriu uzpildyt stojimu prasymo blanka.. ;]]] nieko ten baisaus, as pvz apsidurinau truputi banke, kai nuejau be jokiu rekvizitu ir pasakiau, kad noriu uzsimoket uz prasyma, tai paaiskino viska.. ;]]]

Žinutė parašyta: 2009-06-26 21:51:25 | Nuoroda

em, o ka daryt, jei as nesu vaikinas ir gyvenu mieste? ;DDDDD

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:00:02 | Nuoroda

99, eikit saaaaaau negalejau patiket