Vartotojo wilmoooote pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-17 20:46:06 | Nuoroda
Vecks11 rašė:

o lamabpo puslapi kur ten ieshkot? :D

kairej,apacioj, paskutine skiltis: lamabpo duomenu baze, tvarkarascio redagavimas.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:39:51 | Nuoroda

as irgi cia istojau!!!! ooo, kaip faina!!!!

Žinutė parašyta: 2009-07-22 17:30:37 | Nuoroda

0484 leidyba VU

Žinutė parašyta: 2009-07-23 14:19:21 | Nuoroda

sveiki, as Vilma is Vilniaus ;]] labai dziaugiuosi, kad cia istojau!! ;DD

Žinutė parašyta: 2009-07-23 14:31:51 | Nuoroda

mane irgi sitas dalykas domina, nes i emaile raso, kad ryt nuo 11h, o kitur radau, kad nuo 8.30... kas zinom kaip is tiesu? ;]]]

Žinutė parašyta: 2009-08-16 20:50:00 | Nuoroda

as jau prisistaciau, bet neparasiau skype ;DD taigi skype: wilmoooote

Žinutė parašyta: 2009-08-17 20:10:35 | Nuoroda

Visalaik mokiausi gerai, buvau moksliuke, bet visgi egzaminu bijojau. Rugseji atrode: taigi dar 9 menesiai, negreit tie egzai, ner ko parintis, bet tie 9 menesiai prabego kazkaip nepastebimai greit. Man 11 klase praejo labia greit, o 12 dar greiciau ;DDD geguze, pries paskutini skambuti, jau pradejau po truputi jaust itampa ir bijot maksimaliu isbandymu meto ;DD prisigalvojau visokiu nesmaoniu, pvz, kad atsiversiu istorijos egza, o ten teste visi klausimai, kuriu nezinau, dar sapnavau, kad is kazkokio egzo gausiu 2 % ;DDD dabar atrodo juokinga, bet tada baime buvo nemaza. Laikiau lietuviu, istorija ir anglu. Lietuviu man visad sekesi gerai, nuo vaikystes megau skaityt knygas, taigi per daug nesijaudinau, zinojau, kad tikrai islaikysiu, tik nerimavau del teksto suvokimo, kad nekistu kokio tekstuko is kosmoso. Pries pat egza, aisku, parinausi, juk visgi pirmas egzas, o dar ir ilgiausias. Sau daviau 80-90. Gavau 99 ;DDDD cia tai buvo didziule staigmena, nes toks balas man atrode labia nerealus, net dar karta klausiau sekretores: ar tikrai? Daug kas kalse, aa neabydna, kad ne 100, bet sakiau, kad tikrai ne, 99 man atrodo nerealu, o 100 dar nerealiau ;D kuriniai interpretacijoms buvo nesunkus, po egzo nuejau pas mokyotja pasiklausinet ir kai suzinojai, kad kai kurie mano samprotavimai neteisingi ir nelogiski, truputi susiparinau. Bet visgi 99!! ;))) dabar anglu. Na, anglu mokiausi irgi gerai, visad turejau semestre 9, mokytis nebuvo labai sunku, nes mokytoja per daug nespaude ir nebuvo griezta, nejauciau, kad mokausi anglu A lygiu. Darydavau tik tas uzduotis, kurias paskirdavo mokytoja, dariau saziningai, bet nieko daugiau. Turejau tokia knygute, kuria planavau daryti namie papildomai, jei kam idomu, tai tokia ryskiai raudona a4 formato knyga “14 english tests, exam practise”. Gana nebloga, labia ivairios uzduotys. Kazkodel as sunkiai prisiversdavau kazka mokytis papildomai del anglu, taigi is tos knygutes 14 topicu padariau tik pati pirmaji ir tai gal savaite pries egza ;DDD kazkaip galvodavau: ai, siandien padariua daug istorijos, dar reik prie kompo pasedet, na, kita savaite imsiuos anglu. Aha, taip, imiausi ;DDDD keista, bet turbot iskaitos bijojau labiau negu egzo, po iskaitos pasidare drasiau, kad jei sugebejau pralement pries mokyotja, tai ir parasysiu kazka. Sau daviau 70-80. gavau 93 ;DDD va cia tai buvo siurprizas, nes maniau, kad sumoviau klausyma ir rasini, o ir pas korepetitore papildomai nesimokiau. Po egzo galvojau, kad kai suzinosiu rezus, gailesiuos, kad anglu skyriau tiek mazai demesio, bet tikrai nesigailejau. Na, palyginimui: drauge, taip pat gerai mokesi, bet anglu dar ruosesi pas korepetitore, ir gavo 97, tik keliais procentais daugiau uz mane. Taigi dabar istorija, mano siaubas baubas, kosmaras ;DDD tai ji kalta, kad anglu beveik neskyriau demesio!!! ;DD turejau labai griezta, reiklia istorijos mokytoja, kuri visa laika gasdino mokinius ;DDD jus nezinot, kur lendat, jus pamatysit, kas yra istorija, istorija yra sunkiausias dalykas, klauskit pas vyresnius, jus neturit loginio mastymo ;DDDna, kartais ji gerokai perdedavo, bet visgi ibaugino kaip reikiant ir istorijos bijojau. Na, ka pamanytumet, jei jum pries 12 klase pasakytu: jei nelaikysi istorijos, semestre turesi 10, na, o jei vis delto laikysi, turesi koki 4. Tau rinktis ;DDDD visgi man istorijos egzo reikejo ir teko ji laikyt. Jau rugseji susiradau korepetitore, ja rekomnedavo giminaite. Korepetitore man tikrai labai padejo, dirbom sunkiai, gaudavau daug ivairiu uzduociu, prie ju praleisdavau gana daug laiko ( ko nedarydavau su anglu ;DDD). Net mokyotja pastebejo, kad istorija man sekasi geriau, geriau gaudausi, suprantu. Visgi kai pradejau jaustis tvirtesne istorijoje, net mokyotja pripazino, kad vis delto turiu as ta nelemta LOGINI MASTYMA (ka neige gal nuo 6 klases ;DD), kuris butinas, jeinori islaikyt istorija. Ir mokytoja, ir korepetitore pries egza ramino, kad tikrai islaikysiu, apsiraminau ir as. déjà, po egzo taip neatrode. Na, tai buvo tikrai absurdiskiausias egzas is visu 2009 metu egzu. Pirmi zodziai isejus is egzo: teksto suvokimas. Tikrai teksto suvokimas! Tikrai daugelis mane, kad antra karta laiko lietuviu. Jauciausi klaikiai, su drauge eidamos namo vos nezliumbem ir keikem viska is eiles, pradedant klasiokais, kurie musu nepaveze, ir baigiant egzo sudarinetojais. Net kilo mintis neatiduoti i biblioteka kalno istorijos knygu, galvojau: o gal reiks perlaikyt?... na bet ka daugiau galvot, jei gauni klausimus kauno operos teatra, pasta, telegrafa ir civiline metrikacija? Linksmiausia su partizanais buvo: kodel jie pasirinko toki gyvenimo kelia? Supanikavau, parasiau, kad mylejo tevyne ;DDD visgi nusiraminiau, kai perskaiciau komentarus nete ir toki pat abiturientu apmauda, supratau, kad kartele bus zema. Bet, zmones, patikekit, jokiuose sapnuose nesapnavau ir nesitikejau, kad gausiu 90!!! ;]]] sau daviau 60-70, karta pagalvojau, kad turiu gauti apie 50. dziaugsmui nebuvo ribu!!! ;))) jei neturite, butinai isigykite gintaro kaselio knyga “atpazinkime zemelapius”. Tikrai puiki knyga, ideti beveik visi egzo programa ieinantys zemelapiai, ir tai gerai, nes nereik knistis po kruvas knygu, o turi viska vienoje, ir tai ne reklama, o tiesa ;DDD kone visi istorijos mokytojai ja rekomenduoja, mes ja isigijome jau 11 klaseje. Ka dar galeciau pasakyt, kad po visu egzu pasidaro labai gera ir lengva sirdyje, tokio gerumo dar nesu patyrus, atrodo, kad akmuo nuo sirdies nukrito ;]] aisku, lengva mum dabar sakyt, kad tie egzai niekis, kokio velnio mes tiek nervinomes, nes mes jau viska praejom, o jusu visa tai tik laukia. Bet manau, kad ir jums taip atrodys po metu. Dabar jum atrodo, kad tai didziausias gyvenimo isbandymas, kad 80, 90, juo labiau simtukas yra nerealu ( ka galvojau ir as), bet taip tikrai nera. Gyvenimas tikrai nesibaigia ties egzais, turbut si fraze jus jau uzkniso ;DD Svarbiausia yra pasiskirstyti darba ir laikytis to grafiko, nors ir tai bus gana sunku ir kompas vilios daug labiau. Kaip kazkas sake, tikrai reiktu kompa ismest pro langa ;DDD tikiuosi, kad jums neteks tiek permainu, kaip kad teko mums, nors ka gali zinot, juk mes bandomoji karta. Linkiu daug daug sekmes ir uzsispyrimo, kurio jum tikrai prireiks. As kartais sau sakau, kad ateity bus ir blogiau us egzus, istversiu, ir padeda ;]] viskas bus gerai, isgyvenom mes, isgyvensit ir jus!!! ;) tikiuosi, nors kiek pades jums si info, gal ir siek tiek issipleciau ;DD