Vartotojo mellisa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-11 20:26:11 | Nuoroda

na taip , skiriasi, pernai i TSPM max be papildomu balu galima buvo surinkti 2055, o FDM  2012. Bet tai tik irodo , kad i ta finansu draudimo matematika istoti dar sunkiau, jei max balas 2012, o paskutinio istojusio 1988,6. Ten vieni genijai.

Žinutė parašyta: 2009-07-11 20:31:06 | Nuoroda

Mano klasioke isvis nesimoke nei vieno dalyko A lygiu,  nelaike nei vieno valstybinio... Viena diena as jos paklausiau ka ji masto apie savo ateiti, o ji atske norinti buti kirpeja.  Is tiesu... kam jai tie VBE , jei ji eis i kazkokius kirpeju kursus ar ka ten as net nezinau... Visi pasirenka savo kelia, nors tiesa sakant, as manau, kad kiekvienas, kuris is mokyklinio bent 7 gauna, galetu eiti laikyt valstybini egzamina... Tie keli Į butu tikrai geriau uz ta MBE... 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 20:36:53 | Nuoroda

Man tai , kad tik kuo toliau nuo fizikos , informatikos ir matematikos... :)

Žinutė parašyta: 2009-07-11 20:40:50 | Nuoroda

As irgi taip laukiu pirmadienio... Tikiuosi nors kiek kilsteles mano anglu... 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 20:43:15 | Nuoroda

O kuo tave tie politikos mokslai taip traukia? Man isvis nelabai suprantamas toks visuotinis istorijos simtukininku  noras mokytis politikos? Koki darba noretum dirbti ir ko tikiesi is siu studiju? 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 20:55:34 | Nuoroda

Tavo argumentai yra gana rimti, o stai mano mokyklos abituriente stoja i sia specialybe, nes cia susirenka , jos nuomone, geriausiai islaike socialiniams mokslams reikalingus egzaminu. Po tokiu  zodziu ir tas jos 100 is istorijos atrodo nieko vertas. Linkiu, kad istotum cia, nors , tiesa sakant, manau, kad tau realiau i mokama. Labai jau daug aukstus balus gavusiu cia bandys. Jei antru nr parasysi mokama, manu, kad tikrai istosi  :)

Žinutė parašyta: 2009-07-11 21:01:15 | Nuoroda
Gitunia rašė:

Aš jau tuoj būsiu antrakursė, ir metai kaip gyvenu bendrabutyj, patarimas vienas, pabūkit studentai ir pagyvenkit bendrabutyj,tikrai verta, sakau atvirai ;) 
Jei bijot dėl kambariokų tai čia nėra taip blogai, jei jau labai nesutarsit galit prašyt kito kambario,gal per tą laiką su kažkuo susibendrausit ir pan.. ;)Bet bendrabutjyj tikrai gerai,nors ir aš laaabai mėgstu tvarką,bet negaliu sakyt,kad jei gyveni bendrabutyj tai jau iškart turi būt apsišnerkšęs visus galus ;) Visur yra tvarka ir tai jau priklauso nuo pačio žmogaus ;)

As taves labai atvirai paklausiu... O kaip tada, kai nori pabut su savo vaikinu? Bendrabutyje tai butu neimanoma, o jei dar negrazi aplinka, tai isvis...

Žinutė parašyta: 2009-07-11 21:04:41 | Nuoroda

As irgi vis dar tikiuos i savo norima specialybe, bet i VF del anglu jau palaidojau viltis, nors kai kurie sako, kad tai dar imanoma. Parasyk man az , kai jau zinosi kur istojai, nes as TSPM foruma galiu ir uzmirsti, ok? :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 22:09:26 | Nuoroda

O ar as cia viena tokia, kuri nori nuomotis vieno kambario buta ir jame gyventi VIENA?  ma jau nuo tos minties , kad gyvensiu ne nuosavame name siurpu darosi, o apie bendrabuti isvis net nenoriu galvoti... 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 23:01:08 | Nuoroda

Siesta, man tas pats. Namai man labai daug reiskia. Cia mano uzuoveja, vieta, kur galiu jaustis ramiai ir saugiai.  Noreciau gyventi arba viena, arba su vaikinu, tik deja, jis mokysis kitame mieste... be to ir tevam si mintis ne itin patinka, nors mes kartu jau trys metai... 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 23:03:48 | Nuoroda

Ziuzelis, as taip pat seimoje esu viena, bet butent del sios priezasties nemoku gyventi su kitais zmonemis. Man butina vienatve, kad galeciau susidelioti mintis , mokytis, kurti, jaustis jaukiai...  

Žinutė parašyta: 2009-07-11 23:15:04 | Nuoroda

Siaip tai tu visai arti mano svajones... Noreciau gyventi mediniame namelyje kalnuose prie ezero, kas ryta grozetis sauletekiais begiojant krosiuka, diena  rasyti knygas Paolo Coelho stiliumi, o vakare sutikti savo brangiausiaji... Paklausi kodel? Nes tik cia zydi persiko medziai, cia ciurlena vanduo, cia nera melo... Kiekvienas is musu esame skirtingas ... vieni linke buti su zmonemis, kiti - ju vengti. Nieko blogo tame nera. Ateis laikas ir gyvenimas ismokys...

Žinutė parašyta: 2009-07-11 23:47:57 | Nuoroda
giedreu rašė:
mellisa rašė:

Siaip tai tu visai arti mano svajones... Noreciau gyventi mediniame namelyje kalnuose prie ezero, kas ryta grozetis sauletekiais begiojant krosiuka, diena  rasyti knygas Paolo Coelho stiliumi, o vakare sutikti savo brangiausiaji... Paklausi kodel? Nes tik cia zydi persiko medziai, cia ciurlena vanduo, cia nera melo... Kiekvienas is musu esame skirtingas ... vieni linke buti su zmonemis, kiti - ju vengti. Nieko blogo tame nera. Ateis laikas ir gyvenimas ismokys...

Žiūriu - 'šviesos kariai' dauginasi :D:D

"Sviesos karys", tai dar nelabai bet " zahiras" ar "11 minuciu", tai mmmmmmmm.... fantastika

Žinutė parašyta: 2009-07-11 23:50:28 | Nuoroda

Sokoladini, taigi Vilius ir sake, kad i nemokama istoti jau nebesvajoja... Tik apie mokama. 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 00:20:07 | Nuoroda

As irgi nebesvajoju, bet rasysiu pirmiausia nemokama, tik ne TSPMI. Jei neparasyciau, visa laika kankintu abejones... o gal per stebukla buciau istojusi...  Tau gerai kai gali rasyti tik viena pasirinkima ir buti tikras, kad ten istosi, bet tokiu tik vienetai... 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 00:30:42 | Nuoroda

Jei neturi svajoniu specialybes, tai beabejo, sunku dabar ja imti ir pasirinkti... Kita kalba jai dvejoji tarp universitetu ar miestu... 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 00:45:46 | Nuoroda

Tai dekl ko jus cia laike biologija ir chemija taip neapsisprenziat? Medicina, odontologija ar farmacija? as teisi? Jei buciau laikiusi biologija , tai be jokiu abejoniu taikyciau tik i medicina. Manau, zmogui, norinciam buti gydytoju, neturetu del to kilti klausimu, o jei abejojat... Na , tada nenoreciau buti jusu paciente ateityje... 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 01:25:52 | Nuoroda

O man uzsienio kalba reikalinga stojant, bet kuriu galu pasirinkau anglu, o ne rusu as iki siol nesuprantu... Tik po laiko man "daejo", kad rusu yra laikoma lygiai tokia pati  uzsienio kalba kaip anglu. Ot kvaisa...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 13:06:15 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
vycas722 rašė:
mellisa rašė:

Deja, bet biologija laike mano  pazistami zmones savo rezultatais nesididziuoja surinke vos po keliolika %.... Uztat chemija puse musu klases ir siaip mano pazistamu laikem siaip sau...

matau kaip ta jusu klase laike chemija siaip sau. vienas 100, kita 97. o gal yra kur gavo 101 %?

@mellisa

Is tikruju, butu idomu suzinoti kuria mokykla baigei kas gi cia tokie per vunderkindai numuse man viena procenta?

Tai , kad mokytoja tokia... prigrase mano mamai, kad butinai laikyciau chemija, nors man jos visai nereik... Mazdaug, kaipgi su tokiomis ziniomis galima nelaikyt egzamino. Na ir sutikau, kad tik manes nenervintu. O puse klases nera taip daug, kai is viso VBe laike vos 6 . 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 14:33:44 | Nuoroda

Kaip galima be skalbykles isgyventi?