Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
00:42:52
| Nuoroda
O cia rimtai nereikia notaro patvirtintos kopijos? Tai kaip as ten lamabpo skaiciau, kad reikia? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
11:21:44
| Nuoroda
Jeigu isliks keliu paskutiniuju metu tendencija, tai i VF gali pretenduoti tik tie, kuriu KB 19.8+ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:09:44
| Nuoroda
bright_night rašė:
siestaa rašė:
bright_night rašė:
o jus taip gerai islaiket egzaminus, nes visose klasese moketes, ar uzteko ir dvyliktos klases pasiruosti egzaminui? as kitais metais laikysiu chemijos vbe, bet astuntoj, devintoj klasese mokiausi gana atsainiai, todel pas mane spragu yra pagrinduose, desimtoj, vienuoliktoj klasese mokiausi kaip reikiant, bet paprasciausiu dalyku kartais nezinau. tai ar imanoma dvyliktoje klaseje tinkamai pasiruosti? jei chemoja mokinaisi pastaruosius du metus - tiesiog perfect nebuciau pagalvojus O as galiu tau tik dar daugiau vilties ipusti... As chemijos isvis nesimokiau ir normaliai gavau is egzamino... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:44:31
| Nuoroda
Pas mane vidury kazkur VA parasytas, iskarto po visu teisiu.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:51:26
| Nuoroda
Sakykit ka norit, bet tas lietuviu egzaminas, tai loterija... Uz rastinguma skiriama vos 16 tasku is 104, o visa kita subjektyvi vertintojos nuomone... Jau ir taip raganu mokytoju netruksta, o jei dar koks PMS vertintojai , tai isvis dziaukis, kad islaikei ... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:52:56
| Nuoroda
Panevezio Armada, pas mus tas pats... Kai tapsi prezidentu, as busiu pirma , kuri palaikys tavo pasiulyma keisti lietuviu egzamina.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
18:49:49
| Nuoroda
Nafik man ta matematika... uz ja negausiu nei 0.01 balo, todel manes tai nei kiek nepaguodzia. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:06:56
| Nuoroda
edita.va rašė:
tris egzaminus iš penkių išsilaikius virš devyniasdešimt ir bėdavot sakant kad va vos ne nevykėlė - to jau per daug.: ) man irgi nepatinka mano anglų rezultatas, ir matematika nepergeriausia, bet tai nereikia gi čia bėdavot. galėjo būt ir blogiau..: DD o mano irgi antroj vietoj VDU (čia kaip kažkieno). ir nenoriu aš į kauną. nors šiaip ir kaune galima gyvent. bent jau taip žmonės šneka.: D laukia manęs kaunas. o jei ir jis nesiteiks priimt tai tada iš viso MRU. va va kaip bus.:D o aš visgi tikiuosi, kad čia tas mūsų pesimizmas yra perspaustas. kažkaip labai tikiuosi, kad čia panašiai kaip ir dėl egzaminų (o ne, o ne, kad tik gavus kokius šešiasdešimt. te - virš devynesdešimt). liepos 22 subėgsim visi į čia ir visi 'cha ir ko taip nervinomis? visi įstojom į vu teise vf". ar čia jau būtų iš fantastikos skyriaus?:DD ei ir kuris čia bėdavojo, kad su savo 19,42 neįstos į vu teisę finansuojamą? nenervinkit manęs su tokiom prognozėm, nes mano panašus likimas bus.: DD va va.: ) Matai,kaip yra, pries 4 metus zlugo pati didziausia mano svajone. Jau nekaip ir niekad as jos neigyvendinsiu...
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:38:05
| Nuoroda
... ir dar baisiai kaloringas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:04:44
| Nuoroda
edita.va rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
gersim liepos 22: kas istos kur norejo - sampana, kas ne ten kur norejo - degtine tai pala ir degtine nepasidalinsi? tai, manau, jau veliau galima bus viska sumaishyt girdejau,kad sumaisius bloga buna neklausyk, kas ka sako va va, ir čia būsimas teisininkas(ė)-ekonomas(ė) prašneko, maišo viską kas po ranką papuola ir vargo nemato.:D pasakyčiau sarmata, bet pati susisarmatyčiau.:D Na tai ka jau tokio tada pridirbai pati per isleistuves? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
17:18:59
| Nuoroda
mr Lazy, nu kodel tu toks kategoriskas? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
17:28:07
| Nuoroda
Baigiau Jonavos senamiescio gimnazija, jei tau tai ka nors sako. Nesimokymu vadinu tai, kad nedariau namu darbu, nesimokiau papildomai, tiesiog ejau i pamokas. Nuo pat astuntos klases taip buvo, chemija man jau toks dalykas, isgirstu , isimenu ir suprantu... Ko nepasakysi apie uzsienio kalbas |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
18:13:52
| Nuoroda
Mr Lazy, as nerasiau kitos specialybes, ta pacia tik kitam univere. Ji man ramybes neduoda , kad kam as nerasau teises VU, juk nieko neprarasiu, o as jai aiskinu, kad net nesapnuotu, duok dieve, kad i MRU Mokama istociau. Bet del sventos ramybes parasiau NR1 teise VF, NR 2 teise m, o nr3 teise MRU vf. , nors sita norejau rasyt pirmoj vietoj. As ir pati ten norejau iki tos dienos, kai suzinojau rezultatus, bet ji tokia uzkietejusi VU fane, jai nera kitu univeru, tik VU. tai ka man daryt, nieko juk neprarasiu, jei taip parasiau, o namie bus maziau kvircu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
18:17:51
| Nuoroda
Nera taip, kad visi gerai islaiko... Nesimokau as kokiam licejui, kad visi genijai butu... Nesvarbi man ta chemija. Va tu tai tikrai vienas is tu zmoniu, pries kuriuos nulenkciau galva del tokiu rezultatu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
18:49:02
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
mellisa rašė:
Mr Lazy, as nerasiau kitos specialybes, ta pacia tik kitam univere. Ji man ramybes neduoda , kad kam as nerasau teises VU, juk nieko neprarasiu, o as jai aiskinu, kad net nesapnuotu, duok dieve, kad i MRU Mokama istociau. Bet del sventos ramybes parasiau NR1 teise VF, NR 2 teise m, o nr3 teise MRU vf. , nors sita norejau rasyt pirmoj vietoj. As ir pati ten norejau iki tos dienos, kai suzinojau rezultatus, bet ji tokia uzkietejusi VU fane, jai nera kitu univeru, tik VU. tai ka man daryt, nieko juk neprarasiu, jei taip parasiau, o namie bus maziau kvircu... Vistiek cia nepasiteisinimas. Kaip gali tevai tau nurodinet kazka tokiais klausimais? O siaip kodel tu nebandai savo chemijos auksto balo panaudoti kazkaip? Taip jau gaunasi, kad dvieju savoa auksciausiau rezultatu, matematikos ir chemijos, as nepanaudosiu, na su amtematika dar rasiau specialybiu keleta, bet nelabai noriu dar turet reikalu su formulem, man patinka pvz geometrija, kur galiu be tu formuliu, pati ismastyti kaip galima gaut atsakyma, bet tokiu uzdaviniu yra labai mazai> Del chemijos.... norint su ja kazkur stot, reikia ir biologijos, o as jos visai nesimokiau... O gryna chemija... na, as visai noreciau i konservavimo ir restauravimo chemija, bet ka as veikciau baigusi, tai net neisivaizduoju... taip ir yra, kad stoju i teise su 47 is anglu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
23:53:24
| Nuoroda
MRU 0423 teise |