Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-13
00:04:33
| Nuoroda
ten sijonas? maniau, kad apvyniotas ransluostis (na papludimy labai patogu taip) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
00:13:23
| Nuoroda
jarver rašė:
ranksluostis gerai cia pasakei ne, ten tikrai sijonas
As aisku, ironiskai juokavau. siaip ar taip, ten nepanasu nei i suknele, nei i sijona |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:07:05
| Nuoroda
sakykime , kad ta zinute parasiau as |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:35:10
| Nuoroda
revile rašė:
dėkui už tokias prognozes. pati tikiuos geriausiu atvieju apie vidurį būt. nebedaug liko laukti. pažiūrėsim. kokios abejones Tau dar kyla.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:42:20
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
man reiks ta prasymo prieda atsisnest, ar ten duos? o man reiks ten is karto ir pildyt? o kodus duos, nes as tai ju nzn? o 30lt reikia is anksto banke sumoket? 30 lt uz viena keitima, ar apskritai uz keitima? nebesuskaiciuoju klaustuku... paskaityk auksciau, kad daryti, jei nori i wellness instituta. ten "istoti" daug paprasciau prieda gausi, pildyt gali is karto, kodai yra ten, 30 lt susimokek is naksto, 30 lt uz "apskritai keitima". |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:52:56
| Nuoroda
nanoo rašė:
sokoladinis rašė:
nanoo rašė:
1 VU 0723 medicina NL vf Uz 70 Lt galejai nusipirkti chalata dvi dienas bandžiau tai įrodyt tėvam, bet galiausiai nusibodo.. kaip tai artima man...vistiek antro numerio nerasau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:54:48
| Nuoroda
sejkutea rašė:
ryt tik vezu prasyma,,kuri net nezinau dar kaip surasyt ;DD ziauru,, mano gyvenima nulems viena naktis, per kuria prigalvosi kokiu specialybiu ;D .. gal ka patartumet su matematika ir kompais? ;/ su kompais o tu gal geriau savo istorijos rezultata isnaudat galetum? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:56:23
| Nuoroda
nanoo rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
o , sokoladini, gal tau reikejo stoti i ekonomika ar.....finansus? Pabaiges gydomaji galesiu per du metus paimt socialiniu magistra viskas apskaiciuota Apie ką tu čia? Sudominai.. o tai galetu buti geniali ideja ...iskart kazka sudomino |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:59:35
| Nuoroda
ajnytee rašė:
o tai ta popieriuka imanoma atsispausdint paciam?:) nelabai ten zinau ta el.bankininkyste,tai gal galetu kas, ismanantis geriau, paaiskint? pagal taisykles reikia originalaus kvito |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
19:06:41
| Nuoroda
"praeities abiturientas" bent jau turejo tikra vasara, "ateities" - net jos nebetures |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
19:39:10
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
Bent vieno iš jūsų, kurie jau registravote dokumentus (prašymas buvo užpildytas ne internetu), prašė originalaus kvito? manes paprase originalaus matyt nepatikima atrodau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
19:41:32
| Nuoroda
agnieshkute rašė:
ar galiu tiketis kolegijoj krepselio? tiketis visada galima |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
20:58:07
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
Tikiuosi, manęs neprašys, nes aš jo neturiu. Be to, juk kopiją įteikiau... @siesta O kokioje aukštojoje registravai? nemanau, kad reikes daugiau (nors taisyklese rodos ir parasyta) registravau VDU.bandziau ikisti paprasta atsispausdinta imokos israsa , taciau nepavyko |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
21:00:31
| Nuoroda
pries stodami i kineziterapija, pasidomekit, kas tai yra keletas mano pazistamu man net negalejo paaiskinti, kokiais principais remiasi si terapija ir apskritai- kas tai yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
22:08:53
| Nuoroda
bet jau kaip graziai atrodo matosi, kad is visos sirdies fotografuota. Aguona simbolizuoja aistra, apsvaigima, velniskuma . |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
22:49:28
| Nuoroda
tai jei TU taip manei, tai susirupink ir savo kultura |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
22:58:44
| Nuoroda
sokoladinis @ wellness institute rašė:
Neturiu laiko rupintis savimi - tave reikia priziureti cia dabar? lyg tai "nenusipelniau" auksinio narvelio |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
23:17:34
| Nuoroda
siestaa rašė:
Neturiu laiko rupintis savimi - tave reikia priziureti cia dabar? lyg tai "nenusipelniau" auksinio narvelio Cia bonusas dar ir skraiste su iaustomis aukso gijomis priklauso siaip tai auksas man prie akiu netinka |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
23:24:38
| Nuoroda
siestaa rašė:
siaip tai auksas man prie akiu netinka teisingai sakai, reiketu kietesnio metalo, kad nepragrauztum ir nepaspruktum geriau pagalvok, kad ateity teks ismaitinti tris vaikus. nereikes tada cia tais tauriaisiais metalais svaistytis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
23:55:13
| Nuoroda
bright_night rašė:
o jus taip gerai islaiket egzaminus, nes visose klasese moketes, ar uzteko ir dvyliktos klases pasiruosti egzaminui? as kitais metais laikysiu chemijos vbe, bet astuntoj, devintoj klasese mokiausi gana atsainiai, todel pas mane spragu yra pagrinduose, desimtoj, vienuoliktoj klasese mokiausi kaip reikiant, bet paprasciausiu dalyku kartais nezinau. tai ar imanoma dvyliktoje klaseje tinkamai pasiruosti? jei chemoja mokinaisi pastaruosius du metus - tiesiog perfect as ja mokinausi tik paskutiniais metais |