Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:23:05
| Nuoroda
kasdien skaiciuoju zmoniu sypsenas man, o naktimis laipioju ant stogu gyvenu iprastai - megaujuosi saules spinduliais ir svieziomis avietemis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:33:44
| Nuoroda
farmacijon i viena vieta stoja apie 15 zmoniu. ir ka ... nei verkiu, nei rukau. taip pat ir su ekonomika, teise, politologija, visokiom vadybom... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
17:41:11
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis @ wellness institute rašė:
siestaa rašė:
siaip tai auksas man prie akiu netinka teisingai sakai, reiketu kietesnio metalo, kad nepragrauztum ir nepaspruktum geriau pagalvok, kad ateity teks ismaitinti tris vaikus. nereikes tada cia tais tauriaisiais metalais svaistytis uzteko tiek pasakyti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:20:24
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Jau geriau nukalti auksini narveli, nei leisti moteriai tuos pinigus paleisti vejais - visgi investicija jei Tu juvelyras, tai moteriai leisti laika su Tavimi butu irgi nebloga investicija |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:50:08
| Nuoroda
bukite kantresni. juk tarpbankiniams mokejimams reikia laiko;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:48:00
| Nuoroda
valiuta gali buti ir sypsena. bet kazin ar priimi tokia, Tu, materialiste |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:48:58
| Nuoroda
grazu ziureti, kaip visi svajojate buti teisininkais |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:51:37
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
siestaa rašė:
grazu ziureti, kaip visi svajojate buti teisininkais cia dar neaisku ar teisininkais ar ekonomistais o pati kuom noretum buti? gaminsiu vaistus kiek zinau teisininkus migrena kankina, o ekonomistus- letinis nuovargis ir atvirksciai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
23:57:36
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
siestaa rašė:
gaminsiu vaistus kiek zinau teisininkus migrena kankina, o ekonomistus- letinis nuovargis ir atvirksciai
o kiek zinau as uz prasta kokybe ar neatitikimus gali paduoti i teisma, tad teisininkai manau ir tau reikalingi o ekonomistai,kad rinkoj vaistu kaina nesokteltu jus man turesite padeti plesti rinka(teisininkai - isduoti leidimus ir licenzijas, ekonomistai- padeti isilieti i pasauline prekyba ) , jei noresite gauti kokybisku vaistu uz optimalia kaina is pirmu, patikimiausiu ranku |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:09:17
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
siestaa rašė:
angel_g1rl rašė:
siestaa rašė:
gaminsiu vaistus kiek zinau teisininkus migrena kankina, o ekonomistus- letinis nuovargis ir atvirksciai
o kiek zinau as uz prasta kokybe ar neatitikimus gali paduoti i teisma, tad teisininkai manau ir tau reikalingi o ekonomistai,kad rinkoj vaistu kaina nesokteltu jus man turesite padeti plesti rinka(teisininkai - isduoti leidimus ir licenzijas, ekonomistai- padeti isilieti i pasauline prekyba ) , jei noresite gauti kokybisku vaistu uz optimalia kaina is pirmu, patikimiausiu ranku na va, jau korupcija prasideda viskas per pazintis sakykime, kad cia ne korupcija. kadangi mes dalyvaujame siame SUSITARIME, tai galime ji pavadinti paprasciausiu bendro verslo planu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:31:20
| Nuoroda
@sokoladanai ( ) pateik siulymus, o tada jau deresimes. juk ekonomisto gyslele turi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:35:44
| Nuoroda
bright_night rašė:
tai gal jus labai gabios, kad nesimokydamos tiek sugebat gauti? man tai padejo mano igimtas imlumas, todel paskutinius metus dirbdama spejau ismokti bent jau pakankamai . o mellisai nezinau... sugebejo parasyti , matyt. visiskai nesimokius. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:39:31
| Nuoroda
bent jau as negirdejau, kad i KMU ergoterapija priemimas vyksta atskiru konkursu. draugas rase i antra vieta sia specialybe ir , rodos, sekmingai ja patvirtino sarase. tik man sunku suprasti , kuo ji taip traukia ergoterapija. prasyma pakeisk, kol gali. svarbiausia , kad prasyme atsispindetu tavo pageidavimai tam tikra, tau priimtina tvarka. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:41:14
| Nuoroda
dandelion rašė:
as suprantu kad galiu keisti tipo visa savo prasyma vietomis,ir vistiek 30lt mokesiu? na turbut negali but pvz taip: pakeiciau VPU su LVA vietomis -moku 30lt, + MRU pakeiciau su KU moku dar 30lt =60lt ir taip toliau????ane? keisk kaip nori , vistiek is viso kainuos 30 lt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:57:48
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladanai ( ) pateik siulymus, o tada jau deresimes. juk ekonomisto gyslele turi Visi juodi darbai, kuriuos reikes atlikti uz mane tinka? cia vel griztame prie zoles pjovimo, taip? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
09:49:29
| Nuoroda
kvakvakva rašė:
ok, suprantu, kad klausimas truputį idiotiškas, bet: ten kur prašymo blanke reikia pažymėt pilietybę, išsilavinimą etc., tai kokiais ženklais žymėt?:D varnelėm, ar kryžiukais, ar bybiukais??
tai priklauso nuo tavo originalumo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
09:54:34
| Nuoroda
Antony rašė:
nežinau ką rašyti pirmu - filosofiją ar politikos mokslus balas 19,5 politikos mokslus , po to filosofija. politikos mokslai atveria tikrai platesnes perspektyvas. zinoma, galvok, ko norisi labiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
09:57:20
| Nuoroda
Antony rašė:
bet karoče. kodėl? neįstosiu man rodos. į vf. patariu rasyti taip : 1.politika vf 2.filosofija vf 3.politika m 4.filosofija m o gal tik vienut vienutele specialybe nori parasyti? gal filosofija Tau - arciau sirdies? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
11:27:24
| Nuoroda
torquoise rašė:
filosofija ir politikos mokslai skiriasi kaip diena nuo nakties. kaip jus galit taip metytis...:) tiesa, abu uztikrina ilgas sunkias darbo paieskas...
nenoreciau sutikti. politikoje filosofija taip pat figuruoja. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
11:36:45
| Nuoroda
bagiriuukee rašė:
Jei mano KB 19,12 ar istociau i medicina vf kmu? gerai darai , kad klausi tariamaja nuosaka. nes dabar visi tik tokia pacia nuosaka ir gali atsakyti : istotum. |