Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
11:38:39
| Nuoroda
Tirpstantis rašė:
Šokoladinis į Vilnių taikais ? taiklus jis snaiperis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
11:41:40
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Visi juodi darbai, kuriuos reikes atlikti uz mane tinka? cia vel griztame prie zoles pjovimo, taip? Turiu omeny visus ukio darbus manes su darbais neisgasdinsi moku nuo A IKI Ž . gali tikrinti darbus tame raidziu intervale |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
11:44:19
| Nuoroda
VYCAI, galima sitame pokalbyje aptiki biomedicinos mokslo uzuomazgu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
12:18:28
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
Tirpstantis rašė:
Šokoladinis į Vilnių taikais ? taiklus jis snaiperis Sakyciau ir pati ne zvaira - i kara su vienu soviniu iseini nors suvis ir mano, taciau turiu daug aponentu , priestaraujanciu jo paleidimui butent i ta taikini o su Tavim visi , tikriausiai, eina isvien |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
12:21:27
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Visi juodi darbai, kuriuos reikes atlikti uz mane tinka? cia vel griztame prie zoles pjovimo, taip? Turiu omeny visus ukio darbus manes su darbais neisgasdinsi moku nuo A IKI Ž . gali tikrinti darbus tame raidziu intervale Dar pamirsau pridurti, kad tektu eiti sekso verges pareigas jei taip sakai, vadinasi save priskiri gyvuliuku ukiui |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
12:43:31
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa Vadink kaip nori - esme nepasikeis esme nesikeicia, keiciasi poziuris. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
14:46:39
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa Vadink kaip nori - esme nepasikeis esme nesikeicia, keiciasi poziuris. Kai negali kazko pakeisti, belieka keisti savo poziuri jei tik tai tau pades susitaikyti su likimu - tebunie "tebunie " sako Dievas, diktatorius ir teisejas. Tu ne vienas is ju su likimu as nesitaikstau, likimas taikstosi su manimi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
14:52:14
| Nuoroda
@sokoladanai svetimi tave priimtu isskestom rankom,nereikia ne saudyti kas sekunde manymas, kad pasirinkau teisingai , stipreja. pasiimsiu papildomu kulku oponentams. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
21:24:26
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Kai negali kazko pakeisti, belieka keisti savo poziuri jei tik tai tau pades susitaikyti su likimu - tebunie "tebunie " sako Dievas, diktatorius ir teisejas. Tu ne vienas is ju su likimu as nesitaikstau, likimas taikstosi su manimi Jei nori tuo tiketi - tebunie kol kas buna visada taip, kaip noriu as |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
21:38:08
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Buvau VDU vakar, tai per laiptus net eile buvo nusitiesus. Bet priejo kazkokia panele, paklause ar internetu pildziau. Tada nusivede pro ta visa eile ir sutvarke man tuos dokumentus per 15minuciu gal. taip pat buvau VDU.- eiles buvo uz duru net. taciau iejau i sale, atsisedau, o ten beveik is karto buvau paklausta, ar pildziau internetu. sutvarke per 15 min. taciau draugiu pralaukiau 2 val |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
21:40:41
| Nuoroda
Muuuu rašė:
sokoladinis rašė:
Vikitta rašė:
Sokoladini, ar patekai tarp 50 geriausiu? O kodel klausi? baisus tavo humanoidas smalsu gal žmogui ) kaip laikotės, būsimi medikai ? ) sveika sugrizus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
21:43:27
| Nuoroda
Turetum sutikti, kad sekme cia neitin ka lemia daug ir sunkiai dirbai, pasiekei geru rezultatu, turetum istoti i ten kur nori nebent uzsimanei i folosofija su savo egzaminais Gali parasyt suapvalindama, jei bijai kad siusiu uz tave SMS'a daryk du ar tris paskutinius skaiciukus nuliukais ir tiek Siestaa mane mete as tai vesciausi, jei teises tureciau matau, kaip jis nori jura pamatyti. taciau sokoladanas nepagristai tvirtina, kad as ji pameciau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:19:39
| Nuoroda
DarK_AlximiK rašė:
dabar parasyta kad galima issiaiskinti kelinta vieta gavai istojes.
numeriu 1667 su tekstu jusu registravimo pazimos numeriu pvz 150 tai rasau 0000150 arba 0002569
septyniu zenklu skaicius turi buti
kaina 1lt 30ct issiuntimas
70ct priemimas taip taip.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:23:25
| Nuoroda
ooooo, kaip nevienodai laiko kiekvienas is musu uztrunka. vienas kankinasi pusdieni, kitas per 15 min susitvarko, ir net nepajunta, kas tai yra eiles |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:56:59
| Nuoroda
tituska rašė:
Valkaata rašė:
o jum neatrodo, kad mokykla galejo apeliacijos is viso nenusiusti? Man kyla itarimas, nes mano mokykla siekia gauti gimnazijos statusa, todel siemet net nelankancius ir blogai besimokancius sieke islaikyti mokykloje, o keleta net prileido prie egzaminu, tai apeliacijos jiems nelygis. Pavyzdziui, man pries atestatu iteikima dave kazka pasirasyti, sako, cia del apeliacijos ir del atestato, burbtelejo, kad niekam is musu mokyklos rezultato nepakeite ir tiek, o dabar, kai skambinu, nes noriu gauti ta darbo fragmenta, kuri apeliantams atsiuncia i mokykla, man sako, kad nezinooo, kad gaaaal bus ryyyytojjjj, kad gaaal paskambinciau veeeliau, o GAL GERAUSIA IS VISO NESKAMBINCIAU..... Zodziu, rasiau lietuviu apeliacija, nes gavau 69, visi is manes tikejosi nemaziau 90, be to ziauru, kad visi mano draugai (ir ne tik) toooookie LOL gavo, bet taip tikrai, zymiai daugiau, net patys zvenge. del gimnazijos statuso neleido ir man apeliuoti, sake tik 23 diena apeliacijos isnagrinejamos, supratau, akd meluoja, bet negi gincysiuosi. kas cia per tvarka. juk apeliacijoms turi buti suteikta visiska laisve bet kokiu atveju ... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
23:15:40
| Nuoroda
ingridaite rašė:
as veziau i LZUU, per 5 minutes viska pasidariau laimes ir apsukrumo reikalas cia |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
23:17:15
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Girdejau kazkur, kad nuo kitu metu mokykliniu nebelieka. Teigiamas dalykas labai butu. taip , svarstoma. atitinkamai neliktu ir pakartotiniu sesisu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
09:43:44
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
kol kas buna visada taip, kaip noriu as Jei nori apsimesti, kad nori to kas bus - tebunie sokoladabai , prajuokinai likimo zinovas, mat |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
09:58:25
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa Tai greiciau laikykis tas teises ir siausiam prie juros! Tu specialiai mane zlugdai zinodamas, kad tos teises dar toli grazu ne mano rankose |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
10:00:01
| Nuoroda
ievaC rašė:
mazo' rašė:
Įdomu, ar šįmet didelis konkursas. lb!!!!! vakar veziau dokumentus, daug kas, kai paziurejau rinkosi anglu... as irgi begalo nustebau pamacius, kiek daug zmoniu nori i anglu kalba. daugiausiai - paneles. |