Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
10:39:15
| Nuoroda
ar yra šansu su 19,40 į MRU ar VU vf? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
10:47:49
| Nuoroda
absent_minded rašė:
Hey, esu MRU FE studentas, tai kas liecia sias studiju kryptis ir mokymosi kokybe univere tiek galiu pasakyti: visiskai nesigailiu, kad istojau cia, o ne i VU, nes siemet apie investicijas ir finansus, efektyvu mastyma suzinojau tiek daug, kad sunku patiketi. Patikekite, siu dalyku niekur kitur geriau neismokys nei cia, todel pagrindinis mano galva, MRU fe pranasumas pries VU eko ir yra ir tai, kad istojes i Romery tu iskart konkreciai studini konkrecia ekonomikos sriti - finansus. Pazistama studina VU eko - tai 1-2 kursus kale bendra eko teorija ir tik tada specializavosi i konkrecia sriti ( o kartais lieka prastos sritis, nes ten vyrauja principas - kas greitesnis, tas laimi ), bet, zinoma, nenoriu kritikuoti cia VU eko, nes ten taip pat yra ir geru dalyku. Taciau finansu ekonomika, dar reiktu pamineti, yra nauja studiju programa, kurios itin didelis trukumas Lietuvoje. Kas liecia pati univera, tai MRU neturi tokio autoriteto kaip 1579 m. ikurtas VU, bet studiju kokybe nekiek nenusileidzia (bent jau pats toki ispudi susidariau). Pats univeras is vidaus lb modernus, dar daugiau renovuojamas itin svarbiam Lietuvai ivykiu, nes ne paslaptis, kad butent Romery , o ne VU 2010 m. rugseji ivyks Pasaulio universitetu rektoriu konferencija ( tai pirmais kartas Rytu europoje ). Taip pat moderni ir puiki biblioteka bei itin pigi valgykla (pavalgai pietus uz 3-5 lt ). Tad, kas islaiket puikiai egzaminus ir ka domina butent finansu sritis ekonomikoje - stokit cia, ka domina kita ekonomikos sritis - rinkites VU. Sekmes jums, kadangi tiek VU eko, tiek MRU fe konkursas bus zveriskas Su kokiais balais pats čia įstojai, vf ar m mokaisi? mru fe vienintelė vieta kur noriu mokytis, tai labai norėčiau čia įstoti, kaži su 19,40 KB pavyktų? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
15:49:44
| Nuoroda
ramiai! rašė:
Cloudless rašė:
ar yra šansu su 19,40 į MRU ar VU vf? Praktiškai visur. ir į VU? kažkaip nelabai tikiu, kad su tokiu mažu KB į VU patekčiau. Na aš gal kiek savikritiška, bet..:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
16:22:43
| Nuoroda
meskinas999 rašė:
Cloudless rašė:
ramiai! rašė:
Cloudless rašė:
ar yra šansu su 19,40 į MRU ar VU vf? Praktiškai visur. ir į VU? kažkaip nelabai tikiu, kad su tokiu mažu KB į VU patekčiau. Na aš gal kiek savikritiška, bet..:) Jei 19.4 tau yra mažas tai gali stoti į profkę. Tik ar ten irgi nebus per mažas? jeigu neturi kur savo nervų dėti, tai geriau patylėk niekas čia nenori tokių klausytis.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
16:23:18
| Nuoroda
ramiai! rašė:
Cloudless rašė:
ramiai! rašė:
Cloudless rašė:
ar yra šansu su 19,40 į MRU ar VU vf? Praktiškai visur. ir į VU? kažkaip nelabai tikiu, kad su tokiu mažu KB į VU patekčiau. Na aš gal kiek savikritiška, bet..:) Mažas? Mažas?! Ačiū, taip ir padarysiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:12:23
| Nuoroda
absent_minded rašė:
Cloudless, neabejoju, kad istosi i vf, jei nebus stebuklo:) Mano balas stojant pagal pagal sena skaiciuokle berods buvo 17,30 , o pagal siu metu butu 19,42, o istojau i vf . Sekmes;) Nuraminai, o kelintu numeriu gal pameni? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:15:13
| Nuoroda
Aš čia su tuo ISM nelabai suprantu. Jei rašau į vf ir nepatenku į tą visai nemokamą 30tuką, tai jei pateksiu į 100tuką, turėsiu dalį studijų kainos mokėti, ar ne? O jei aš noriu dalyvauti konkurse tik dėl 30 pirmųjų vietų? tai kaip tada? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:17:51
| Nuoroda
tai turiu tada mažą šanselį patekti, niekas čia nestokit !! :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:29:43
| Nuoroda
sejkutea rašė:
jooste rašė:
sejkutea rašė:
PsicLt rašė:
Nelabai suprantu, kokiu balu jus dar uz simtuka norit Simtukas savaime daug balu duoda, kokie dar priedai gali but.. tai jau tikrai uz 100 jokiu papildomu balu nera.. isvis jokiu papildomu nera nebent esi tarptautines arba salies olimpiados 1-3 vt laimetojas. na i vdu stojant yra plius 3 balai su 100-tuku. bent jau sio psl skaiciuoklej. nebent siemet ir tai pasikeite.. tada nekas.. paskirstant krepselius tikrai niekas neduos papildomu balu ;D ane jei stoji i vdu tai balas 3 didesnis ir gauni krepseli, o stojantis i koki tarkim vu su 3 mazesniu balu negauna ;D absurdas butu o jei ir prides tiem kas stoja i vdu po krepseliu paskirstymo, tai koks skortumas vistiek konkursas liks tas pats, nes visi konkursuosiste ten su 3 balasi didesniu kb ;D tai +3 tegautų su 100 egzaminu, o ne visi stojantys į VDU |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:32:20
| Nuoroda
na ir aš iš viso nežinau iš kur ištraukė tuos +3 taškus. skaičiuoklėj parašyta taip : "2 balai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:33:41
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Ir siaip absurdas - ar 99% gavus toks jau didelis skirtumas nuo 100% , kad uz ji duot turetu 3 balus dar ? :\ Jeigu ir padare VDU taip, tai tik dar vienas budas prisiviliot zmoniu. Gausit milziniskas stipkes, po to mokesit uz perlaikymus egzu kažką aš irgi girdėjau apie VDU, kad jei neišlaikai egzamino, turi iš naujo eiti kursą, na tik kažkurios paskaitos. tiesa? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:47:32
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Nu. Is tos stipkes gail susimoket uz kurso kartojima Ne, siaip, kaip ir kiekvienas univeras - turi savo pliusu ir minusu. Kiekvienam savo Siaip jei istoji ne vf ir po pusmecio papuoli i ta 1/4 gerai besimokanciu, kurie gauna 500lt i menesi, tai gali is ju pilnai uz studijas susimoket. o tai į vf įstojęs negauni stipendijos? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:51:43
| Nuoroda
o kiek VU stipendija? MRU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
18:50:45
| Nuoroda
kažkokai nesąmonė, jei aš nenoriu mokėti, tai niru kitur stoti, tai neužtikrintai kitimes palieka, jei nepakliūni į 30 tuką... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:22:45
| Nuoroda
aš galvoju VU antru numeriu rašyt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:52:25
| Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme del sventos ramybes:D o tu į nemokamą nori? nes i nemokama su 19, taj abejoju :? is pradziu surasysiu VF ekonomika, vu, vu khf, ktu, vdu, o tada jau mokama rasysiu:) ajsq:) man tik taip tok klausimas : ko jūs veržiatės į tą VU? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:29:14
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
man tik taip tok klausimas : ko jūs veržiatės į tą VU?
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:32:14
| Nuoroda
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:36:36
| Nuoroda
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:40:16
| Nuoroda
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. aš irgi turiu tokią mintį. Bet baisu, kad po to paliksiu ant ledo, galėsiu kukuoti visus metus koks tavo KB? |