Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:45:00
| Nuoroda
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
man tik taip tok klausimas : ko jūs veržiatės į tą VU?
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. aš irgi turiu tokią mintį. Bet baisu, kad po to paliksiu ant ledo, galėsiu kukuoti visus metus koks tavo KB? 20,2 atrodo gaunasi ai tai tu gali laisvai vieną vietą rašyti, tikrai įstosi. mano tai tik 19.40 pagal šią skaičiuoklę.bet ten kažkokia klaida yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:46:07
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) taigi ir kituose univeruose galėjai rašyt jau kad mokėjai už 16 vietų bet turėtum į VU įstoti, koks tavo KB gaunasi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:48:39
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) taigi ir kituose univeruose galėjai rašyt jau kad mokėjai už 16 vietų bet turėtum į VU įstoti, koks tavo KB gaunasi? nžnau kodėl, bet i kitus aš nenoriu..:) mano KB 20 tai neblogai kaži ar su 19,4 į vf pavyktų įlįst? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:51:57
| Nuoroda
čia neprideda už A lygį metinio. man savarankiškai 19,6 gaunasi šiaip manau kad į MRU įstosiu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:57:35
| Nuoroda
~~Kristina~~ rašė:
Mano 19,82 aš irgi noriu Į MRU finansų ekonomiką :) tai turbūt mūsų nemažai ten nori o leisk paklausti kodėl ne į VU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:57:36
| Nuoroda
~~Kristina~~ rašė:
Mano 19,82 aš irgi noriu Į MRU finansų ekonomiką :) tai turbūt mūsų nemažai ten nori o leisk paklausti kodėl ne į VU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
12:05:16
| Nuoroda
o kas ta ekonometrija? :) aš šiaip nenoriu į VU - į pasikėlusių dėstytojų kompaniją.. Vu per daug įsivaizduoja esantis prestižas, tik vardas jo, o realiai nemanau, kad ten kažkas nuostabaus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
20:54:21
| Nuoroda
~~Kristina~~ rašė:
Vat būtent. Aš irgi jaučiau spaudimą didelį iš tėvų, brolio pusės, kad rašyk pirmoj vietoj VU. VU juk yra VU ir t.t.. Bet manęs ten irgi netraukia. Tėtis sakydavo, kad kas ten per MRU gali būti, persivadino iš policijos akademijos į universitetą ir tiek.. Bet parodžiau pristatymą apie MRU ir pakeitė nuomonę. Dabar sako- stok, kur pati nori. Videomedžiaga apie universitetą, fakultetus, studijas ir t.t: pas mane ta pati situacija.. bet aš neklausau jų, tiesiog turiu sav nuomonę ir savo norą mano KB 19,6. noriu į vf į FE. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
22:40:39
| Nuoroda
Trokštu įstoti pirmu numeriu )
1. MRU finansų ekonomika 2. VU Ekonomika 3. VDU Ekonomika 4. KTU Ekonomika 5. ISM Ekonomika |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
23:26:32
| Nuoroda
Paprikol rašė:
Ism forumas nepasizymi populiarumu... Gal ir gerai... Dar nepildziau prasymo tai kazkiek abejoju ar stot i ISM, nes teoriskai gali istot i vf ir vistiek turet moketi ar tiesiog geriau istot i koki VU ar MRU... Teoriniai paskaiciavimai: Dabar i ISM 1 numeriu rase 170 zmoniu tikriausiai iki galo bus apie 250.. kas rase ne 1 numeriu yra nekonkurentai nes paprasciausiai jei jie turi pakankama bala patekti i 30 tai jie pateks ir kitur kur parasys 1 numeriu... ish 170 i vf rase 143.. ish 40 ish i Kauna nori nenori tuos irgi turiu ishkaiciuot ;] tai realiai lieka dabar 100 zmoniu iki galo bus apie 130-140... Bendri teoriniai paskaiciavimai: Mano konkursinis balas 20,46 tai grubiai primetus kadangi buvo 100 ish matkes ~250 o ish kitu maziau nei 200.. tai teoriskai mane galetu aplenkti ne daugiau kaip 500 abiturientu, nors tikiu kad sis skaicius tik teorinis ;] Taip pat esu Ekonomikos olimpiados III laipsnio laimetojas tai dar + 1 balas... tai isviso 21,46 stojant i socialininius moxlus ir ISM... Vieninteliai realiai galintis aplenkti yra olimpiadininkai yra virs 20 ivairiu olimpiadu nors ISM tikriausiai aktualios tik kelios : istorijos, ekonomikos, matematikos ir anglu.. is viso olimpiadininku negali buti daugiau nei 50 ish kuriu apie 25 butu trecios vietos, kurias seip ar taip tikiuosi aplenkt ;]
Tai tokie mano teoriniai pamastymai apie ISM ir blogiausius ISM stojamuju scenarijus... Idomu ar kas nors turi aukstesni bala ish forumo stojant i ISM?.. iš kur žinai statistiką kiek kur rašė? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
23:29:51
| Nuoroda
ktrms rašė:
ktu, vu khf, vdu, mru mokamos ekonomikos su KB 16,58. kaip manot, į kuriuos įmanoma įpult? pagal praėjusius metus į mru pagal balą patekčiau, o apie kitus neturiu jokios info:/ kokios tentencijos su mokamais, lengviau ar sunkiau bus istot? tai juk šiemet keitėsi koeficientai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
23:42:16
| Nuoroda
na tai kaip aš suprantu dabar abiturientai "stovės" dviejose eilėse - krepšelio gavimui ir įstojimui? Gal kas gali man paaiškinti ar nukreipti, kur galėčiau tai tiksliai sužinoti. ačiū |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
17:39:52
| Nuoroda
Į MRU FE pateikta daugiau prašymų nei į VU ekonomiką bus didelė konkurencija ( |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:55:17
| Nuoroda
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:06:30
| Nuoroda
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:51:19
| Nuoroda
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( bet kai pagalvoji kad soc moksluose tik 3100 krepšelių tai neramu pasidaro... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:13:39
| Nuoroda
man irgi tik soc mokslai tetinka, o čia stoja daugiausiai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:18:47
| Nuoroda
tik nesuprantu kaip gausim tą krepšelį. ta prasme, jie pagal egzų rezultatusžiūrės ar pagal KB? bet juk kievienoj soc specialybėj skiriasi egzaminų svarba. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:19:25
| Nuoroda
Viilius rašė:
Realiai niekas nezino kas laukia musu siais metais. Liepos 22 bus staigmenu diena manau daug kam visoje lietuvoje, turiu omeny busimus fuksus. oj čia teisybė. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:25:22
| Nuoroda
nu tai krepšelio eilėj stovintiems juk atskirai nežiūrės kur tu stoji ir pagal kurį egzą jiems skaičiuoti. manau jie kažkaip kitaip skaičiuos.. |