Vartotojo Micro pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-23 00:30:35 | Nuoroda

Puse jau žinau :]

Bet jau koks bumas bus penktadieni.. ojei ojei ;D matematika, biologija, chemija.. tik spek viska skaityt ;DD

Žinutė parašyta: 2009-06-23 01:57:29 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

aš tai nieko prieš būčiau ir vėliau sužinot rezultatus :-D

labai bijau tų skaičiukų

Sorry bet nesuprantu aš tokiu kaip tu :]

Laukimas nieko nepakeis, kuo greičiau sužinosi, tuo greičiau žinosi kaip elgtis toliau :]

Žinutė parašyta: 2009-06-23 02:08:28 | Nuoroda

Kadangi rašysiu prašymą internetu, tai norejau paklaust, parašęs ir išrinkęs kur aš noriu stot, paskui galėsiu keist tą sarašą? :]

Žinutė parašyta: 2009-06-23 02:40:38 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

sakai pasikeis kas nors kai sužinosi rezultatus? nemanau, kad pradėsi visas pasirinktas specialybes keist :) nu nors visko gali būti. aš sužinoti rezultatus noriu, tiesiog be galo bijau.... Ir ta baimė žudo :D

na gal ir nepradesiu keist, bet kad lengviau bus pačiam tai tikrai ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 02:41:25 | Nuoroda

Dėkui :] jau ši savaite tada bandysiu registruotis :]

Žinutė parašyta: 2009-06-23 14:34:53 | Nuoroda
sejkutea rašė:

nenustebciau kad ir 30 ta pereinama uzkeltu ;DD kaip informatikos, pernai 15 buvo, siemet 30, ir nepasakyciau, kad lb lengvas buvo, o matkes juk lengvas..

Tai man taip kažkas ir sake kad bus 30 ;DD pat nepatikejau :]]]

Žinutė parašyta: 2009-06-23 20:50:34 | Nuoroda
EzoTao rašė:
tituska rašė:

per kuri kanala ta laida rodo? ;]

Nueik į www.lrt.lt ir bus ten ARCHYVE bus "Labas rytas" šios dienos.

P.S. Tas diedas pasakė: pirmadienį pareis anglų, lietuvių gimtosios, istorijos ir fizikos rezultatai, bet tai yra tik oficiali data, nes jau penktadienį bus galima sužinoti rezultatus iš KELTO įrašų mokyklos ofiso kompuose ir siunčiant SMS. Vadinasi, penktadienį rezultatai jau bus :) UHU.

Super ;]]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 13:45:33 | Nuoroda
Leeee rašė:

na joa,manau auksciau neturi but plius tikrai informatika su matematika nereikia lygint,nes biski wisgi egzai neatitinka,bet o siaip kaip manot juk ner skrt kokia kalba irodinejai ar ten wiska rasei,na pwz jei nesimokei lt sulej,tj jei wiska prasyta kokia rusu kalba juk turinormaliai tikrinti?

Pagal sunkuma lyginau matematika su informatika, nes informatikos testas buvo labai lengvas todėl ir toks per.balas

O dėl to kad rusų kalba rašei tai net nežinau..

Žinutė parašyta: 2009-06-24 13:57:40 | Nuoroda
dainius.... rašė:

che che che gerai  kad sms neuzsisakes tai penktadieni bet koks sms parejes dar nebus baisus.."D, o  gal kas norz zinote tarkim as uzsisakau jau  ta sms po  darbo laiko  penktadieni  suzinojes kad jau  yra ir kas uzsisake tai  gauna sms ir tarkim 8 valanda vakaro issiunciu sms ir ar man  atsiustu  rezultatus..?

Atsiustu, ten viskas automatizuota, tai nesvarbu ar nakti išsiusi ar diena :]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 17:35:07 | Nuoroda
nezinotojas rašė:

Kaip manot, ar pavyktų nemokai įstoti į vu programų sistems nemokamai su info mokykliniu 8, o visais kitai valstybiniais po 70-80%?

įmanoma

Žinutė parašyta: 2009-06-24 17:49:59 | Nuoroda
Leeee rašė:

joa,cia istorijos buwona nznau,man mokytoja sake kad galima,kai priesegza klausiau tj ka znau..;D na bet jei netikrintu ar pan juk cia jau deskriminacija butu,na manau kad dg kas taip rase,tikiuos tj tikiuos kad wiskas ok...

Nebūtų diskriminacija :] Lietuvoj gyveni gi :]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 17:50:55 | Nuoroda

Tai ar visi patenkinti savo rezultatais? :]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 18:28:07 | Nuoroda
Leeee rašė:

ir ka tu tuo nori pasakyt?

Sakau kad nebūtų diskriminacija ;D daugiau nk :]

jei aš arabų kalba parašysiu kaip jie man ras toki vertintoją kuris gales viska gražiai išverst? :]]

ir diskriminacija būtų tik tada jei jie žinotų kad tu esi rusas,  tu įrodytum lietuviškai, bet vistiek jie netikrintų nes tu esi rusas, va tada ir būtų diskiminacija :]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 18:38:11 | Nuoroda

Tai kiek gavai? :]]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 19:18:59 | Nuoroda

84 ir nepatenkintas?

Žinutė parašyta: 2009-06-24 20:05:42 | Nuoroda
tituska rašė:

Manau tokia situacija yra subjektyvi: jeigu vertintojas geranoriskas, tai aisku jam nesvarbu, kokia kalba darba taisyti, bet kitu atveju gali kilti problemu. ;]

Be to, kita kalba parasytas darbas issiskiria is kitu VBE, (panasiai taip lyg vardas ir pavarde butu parasyta), tai neaisku kaip i tai gali paziureti, priklauso nuo instrukcijos. ;] Gal klystu. ;]

Nuo vertintojo nepriklauso tai tikrai, vertintojas vertina pagal instrukciją :]

Sutinku kad viskas priklauso nuo instrukcijos :]

p.s. ne kiekvienas vertintojas supranta ir rusiškai ir lenkiškai :]

Žinutė parašyta: 2009-06-24 20:06:18 | Nuoroda
dobulis rašė:

nepatikesit :D

Jau matau ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-24 20:11:04 | Nuoroda
mellisa rašė:

Tik pavyduoliai sneka, kad cia nieko nevetras kitokios spalvos popieriukas.... Man atestatas su pagyrimu daug reiskia... Tai tarsi irodymas, kad mokslas man yra svarbus, tevams- kad ju vaikas protingas, o mano busimiems vaikams gal tai bus paskatinimas neatsilikti ir pralenkti savo mama.... O tuo labiau , kad del to pagyrimo as tikrai nesiplesiau... Kiti, kurie zutbut jo siekia... na, toks elgesys gal ir yra juokingas ar net kiek apsurdiskas, bet kai tu ta pagyrima gauni tiesiog, kad gerai mokaisi, tai jau visai kita sneka... Kiek zmoniu, tiek nuomoniu... Vieniem tai svarbu, kitiem ne, o kiti tik paburnot megsta... kaip mano mociute sako....genys margas, o pasaulis dar margesnis... 

Vat tokie kurie dėl to atestado, eina pas mokytojus ir prašo to 9/10 ne už ką, mane ir nervina, tavo atveju jei tu gavai sažiningai tai sutinku, kad toks atestatas daug ką reiškia, bet ne tuo atveju jei eini pas mokytoją ir prašai geresio pažymio..

Žinutė parašyta: 2009-06-24 20:12:31 | Nuoroda
systeme rašė:

Kaip tai, neduoda naudos? Tik norimasi pasigirti??? Juk su šiuo atestatu įstosi, tikrai bene visur. Tavo vidurkis labai aukštas, egzaminai išlaikyti puikūs.

Nieko vertas toks atestas :]

jei išlaikysi viska ant 50proc į mediciną tikrai neįstosi :]

Žinutė parašyta: 2009-06-25 03:03:42 | Nuoroda
Kayen rašė:

p.s. nenoriu dergti laiškų ministrui temos tad pasisakysiu čia :

kaip juokingai atrodo tos visos dėjonės apie sudaužytas viltis ir svajones :D tiesiog žiauru. Kai veikėjai pradeda apie ŠMM sąmokslo teorijas rašyti irgi neblogai :D Aš tikiuosi atrinks tas žinutes ir raudų nesiųs. Beje žiūriu čia labai daug kas suasmenina viską ir šmeižia ministrą, lyg jis vienas viską ten sprestų...

Toks vaizdas susidaro jog čia visiems gyvenimus sužludgė :D Tikiuosi nepasipils dabar masinės savižudybės.

Tau gal ir juokinga, nes nesupranti :]