Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:07:09
| Nuoroda
tai gal nupirko atsakymus xD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
00:13:12
| Nuoroda
matematika ir informatika, bandyk :] visi kiti kas sako kad tikrai ne, argumentuokit atsakymus, nes aš pvz asmeniškasi neįsivaizduoju kaip jus skaičiuojat.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
11:54:41
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Mante19 rašė:
Bet tas nereiskia kad ganetinai neblogus rezultatus turintis zmogus negaus VF Bandysiu taip paaiskinti. Anksciau buvo taip, jei norejai rinktis kokybiskas studijas, bet tavo balai nebuvo stebuklingi, tai yra maziau nei 90 tu stodavai i VU ar dar kazkur, bet moekjai is savo kisenes. Jei tau budavo gaila pinigu, studijuodavai uz dyka ta pacia specialybe Klaipedoj, Siauliuose ar dar kazkur, bet kentedavo kokybe. Dabar tas su pakankamai padoriais balais gaus krepseli ir gales su juo stoti ten kur nori, netures rinktis tarp kokybes ir kainos. O tie kurie nores pastudijuoti betkur svarbu kad uzdyka, to daryt jau nebegales, nebent i kolegijas, nes net istoja vienu pirmu numeriu i ŠU jie bendram Lietuvos konkurse bus zemiau krepseliu ribos. Supratai? Perskaičiau pora kart ir nepamačiau argumento kodėl jis negaus :] Pagal ką tu čia skaičiuoji kas gauna kas ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
11:57:56
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Micro rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mante19 rašė:
Bet tas nereiskia kad ganetinai neblogus rezultatus turintis zmogus negaus VF Bandysiu taip paaiskinti. Anksciau buvo taip, jei norejai rinktis kokybiskas studijas, bet tavo balai nebuvo stebuklingi, tai yra maziau nei 90 tu stodavai i VU ar dar kazkur, bet moekjai is savo kisenes. Jei tau budavo gaila pinigu, studijuodavai uz dyka ta pacia specialybe Klaipedoj, Siauliuose ar dar kazkur, bet kentedavo kokybe. Dabar tas su pakankamai padoriais balais gaus krepseli ir gales su juo stoti ten kur nori, netures rinktis tarp kokybes ir kainos. O tie kurie nores pastudijuoti betkur svarbu kad uzdyka, to daryt jau nebegales, nebent i kolegijas, nes net istoja vienu pirmu numeriu i ŠU jie bendram Lietuvos konkurse bus zemiau krepseliu ribos. Supratai? Perskaičiau pora kart ir nepamačiau argumento kodėl jis negaus :] Pagal ką tu čia skaičiuoji kas gauna kas ne? Todel, kad Lietuvos mastu jo balas nera toks geras, kad butu vertas vf. Prajuokinai :] o tu iš kur žinai koks vidutiniškas Lietuvos mastu KB? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:04:41
| Nuoroda
PsicLt tai šita manau dauguma žino ir supranta :] bet spręst kas gaus kas negaus manau dar peranksti ;] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:06:06
| Nuoroda
ramiai! rašė:
igchika rašė:
jei as renkuosi stoti i ekonomika, ir ten i konk. bala skaiciuoja arba istorijos arba anglu egzamina, o mano anglu - ziaurus rezultatas, tai is kur zinoti kad jie skaiciuos su istorijos balu, o ne su s... anglu rezultatu? Ima aukštesnį balą. Kai man praeitais metais reikėjo antros užsienio kalbos metinio pažymio, o aš be anglų turėjau ir vokiečių, ir prancūzų, tai man buvo pasakyta, kad ims aukštesnį pažymį. Taip, taip pat ir su VBE :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:22:36
| Nuoroda
VakarPuse8 rašė:
Lenocka rašė:
Kayen rašė:
Hmm įdomi situacija. Jų pateikiami duomenys: Gavėjo banko sąskaita: LT93 7300 0100 0251 0391 Darant pervedimą meta Gavėjo sąskaitos numeris nesutampa su gavėjo pavadinimu ar asmens kodu (Gavėjo kodu). Kiek supratau banko kodas yra juridinio asmens įmonės registracijos kodas, tad jį reikėtų rašyti, tad kas per veliava ? Jeigu saskaitos numeris uzrasei be tarpu tai ta imoka turi nueit ir be banko kodo =) va va va, man ta pati problema:) Žmogus tau parašė... paskaityk dar karta |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:35:41
| Nuoroda
taip |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:48:13
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr. o aš dar negavau nk :]] jokio nr ir patvirtinimo.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:52:45
| Nuoroda
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr. Radau, bet suvedus duomenis išmeta: "Nerasta. Gal klaidingai įvedėte duomenis ?". WTF? man ta pati rašo :] tikiosi ryt gausiu ta reg.nr :]] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
21:25:31
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
Manau nec jau seniai zino iš kur NEC žinot? :] lamabpo.lt konkursai užsiimineja :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
11:33:16
| Nuoroda
alfukas rašė:
Kaip manot, stojant į IT specialybes pvz:,,verslo informatika'' kompiuterinio raštingumo įskaitos pažymėjimas prideda kieik nors konkursinio balo? ne, jei tik paskui padės kai įstosi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:29:18
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
DonVytautas rašė:
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt Tai kad lamabpo.lt neraso nieko apie sauktinio liudijima. Is kur istrauket, kad reikia? Tikrai reikia |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
15:46:30
| Nuoroda
Kayen rašė:
ZooRoo rašė:
FIZINIU MOKSLU 1706 prasymai... (m+vf) Iš kur tokios statistikos ? ką tik paskaičiavau tai VISO: 2315 M: 253 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
16:01:50
| Nuoroda
Kayen rašė:
Micro rašė:
Kayen rašė:
ZooRoo rašė:
FIZINIU MOKSLU 1706 prasymai... (m+vf) Iš kur tokios statistikos ? ką tik paskaičiavau tai VISO: 2315 M: 253 Čia tik į pirmą vietą parašiusių ar iš viso ? Skaičiavai iš lamabpo programų pasirenkamumo visų univerų/kolegijų sudėjus fizinius ? Pirma Taip |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
12:21:37
| Nuoroda
Viilius rašė:
Uzjauciu, kad dar reik stresintis vasara ir teises laikyt Jo, treciadieni nuo ~6h ryto lamabpo.lt refreshinimo maratonas!! Kvieciame prisijungti visus kam rupi ju ateitis! Prisijungiu ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
11:38:48
| Nuoroda
Mane irgi galit pridet ;D |