Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
11:45:24
| Nuoroda
Primečiau, jog mano egzų rezultatų vidurkis yra 84, tai biški nekas...rimtai galiu ir į MRU nepakliūt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
12:10:25
| Nuoroda
Tai kad pagal pernykštę skaičiuoklę pasiskaičiavau savo balą tai gaunasi 17.32, o pernai paskutinio priimto į MRU teisę/valdymą buvo 16.92. O aš čia sėdžiu su savo 19.22 ir galvoju, kad turiu virš 2 balų rezervą, nu ot durnius... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
16:55:39
| Nuoroda
Smagu būt gale žmonės, būkit geri nerašykit MRU, tilpsit jūs visi tame VU |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
17:51:08
| Nuoroda
sheli rašė:
1.vu politikos mokslai nl vf 2.vu teise nl vf nesu tik rytoj, bet jau baisu, nes kazkaip netiketai i teise labiau uzsimaniau Ot gražu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
18:23:44
| Nuoroda
Jei baigus teisę būtų garantuotas darbas tai ten subėgtų visa Lietuva. Kaip tik baigus teisę be pažinčių prasimušt yra labai sunku:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
18:46:32
| Nuoroda
Nepainioju, aš omeny turėjau gryną teisinį darbą (advokato, prokuroro, teisėjo ir pan.) ir ten be pažinčių prasisukt yra tikrai nelengva (žinau ne vieną pavyzdį). O kad teisė yra plati ir universali specialybė nesiginčysiu:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
18:55:15
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Ana tavo puse atrode mielesne, nors ir sita tokia visai nieko Dienom reikes kita veikla uzsiiminet, todel ir teks naktim mokytis O tu galesi miegot, as sau konspektuosiuos ir per kalke darysiu antra egzemplioriu tau, nes jau matau, kad diena kazin ar tokia velniukste mokysis Darsyk įsitikinau, kad galvotas esi: aš tau nupirksiu visą pakį kalkių, tu tik darbuokis Kadangi jau toks padedantis esi, tai leidžiu rašyt nelabai įskaitomu raštu - susidorosiu O matkė B 9. Nelabai kas, bet geriau, nei A lygiu 4 As kitaip rasyt ir nemoku Tiesa jis toks kaip ir visai neiskaitomas, bet nieko, jei noresi, tai sugebesi pasinaudot... Atvirkščiai- Kas mokėsi A lygiu turi prisidėt 0.2. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
19:06:39
| Nuoroda
Partizan rašė:
saras* rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Ana tavo puse atrode mielesne, nors ir sita tokia visai nieko Dienom reikes kita veikla uzsiiminet, todel ir teks naktim mokytis O tu galesi miegot, as sau konspektuosiuos ir per kalke darysiu antra egzemplioriu tau, nes jau matau, kad diena kazin ar tokia velniukste mokysis Darsyk įsitikinau, kad galvotas esi: aš tau nupirksiu visą pakį kalkių, tu tik darbuokis Kadangi jau toks padedantis esi, tai leidžiu rašyt nelabai įskaitomu raštu - susidorosiu O matkė B 9. Nelabai kas, bet geriau, nei A lygiu 4 As kitaip rasyt ir nemoku Tiesa jis toks kaip ir visai neiskaitomas, bet nieko, jei noresi, tai sugebesi pasinaudot... Atvirkščiai- Kas mokėsi A lygiu turi prisidėt 0.2. Tai apie tai buvo daug kur kalbeta, as tik suabejojau sita nuomone. Argi 20,4 nera maksimalus balas? Aisku prisideda uz olimpiadas, bet as kalbu tik apie egzus ir metinius... Jei dar +0,2, tai jau gaunas 20,6 Pabandyk pasiskaičiuot "rankiniu" būdu ir viskas paaiškės |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:12:22
| Nuoroda
Kai pamačiau kiek jau į teisę ir valdymą užsirašė tai negera pasidarė... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:26:11
| Nuoroda
mellisa rašė:
Sarai , pats kaltas... Buciau rasius pirmiau teise, bet tu mane itikinai, kad valdymas geriau... Tai pirmu nr. parašei teisę ir valdymą? Koks tavo KB? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:30:21
| Nuoroda
Dėl 1nr. labai abejoju ar pavyktų gaut VF, bet dėl antro, manau, kad įmanoma. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:33:11
| Nuoroda
Aš dar vieną klasiokę įkalbėjau, jog ji geriau rašytų T ir V nei gryną teisę, tai pasirodo, ji T ir V parašė 1nr. Nu žodžiu, prisišnekėjau bet jos balas toks pat kaip tavo ir ji pretenduoja į VF vietą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:42:02
| Nuoroda
Ai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:53:11
| Nuoroda
Iki liepos 3d. buvo priimami dokumentai norinčiųjų stoti į magistro studijas ir ankstesniais metais metais baigusiųjų mokyklas norinčiųjų studijuoti bakalaurą (čia gal tie, kurie perstojo ar kažka spanašaus). Šiaip mum juk galioja liepos 18d. terminas. Juk MRU nebus kažkoks išskirtinis ir priėmimą baigs 15d. anksčiau nei Stepukas leido |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:55:25
| Nuoroda
O aš šiandien užregistravau dokumentus ir manęs niekas jokio šauktinio liudijimo neprašė. Nu žodžiu, mistika... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
20:43:46
| Nuoroda
Šiandien tvarkant dokumentus ta moteris, kuri suvedinėja duomenis man sako, kas jums šiemet yra pusė atėjusių pirmoj vietoj rašo arba VU teisę, arba ekonomiką |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
20:44:28
| Nuoroda
twenty rašė:
EzoTao rašė:
twenty rašė:
Aš į teisę bandysiu kaip nors, nors vargu ar pavyks.... Kur tavo istorijos VBE? Vat būtent nėr tokio pa man
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
21:03:34
| Nuoroda
Nu aš čia nenoriu nieko gąsdint, bet manau, kad į VU teisę VF pradės eit nuo kokių 19. 6-19.8. Aišku, tai nėra gerai, nes dauguma jūsų parsikraustys į MRU |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
21:26:03
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Partizan rašė:
Hmmm... Toks dvilypis jausmas manyje Jei neistosiu, tai jau savaime nieko gero. Jei istosiu,o visi kolegos su aukstesniais balais, tai irgi nieko gero... Buciau, galima sakyt, paskutinis. Ech, geriau visi (isskyrus tuos su KB 20+) pereikim i MRU tema Tai kad ir ten bene paskutinis būsiu! Norėtum o jūs nenorit į VDU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
21:38:41
| Nuoroda
mellisa rašė:
EzoTao rašė:
mellisa rašė:
Na, nezinau kiek tos mano prognozes cia issipildys , bet + - turetu buti gerai... as jau susitaikiau, kad pagal pernai patenku i MRU mokama, o siemet tai dar DUOK DIEVE, kad patekciau i ta mokama... Koks tavo KB? 18.56 Įtartinai tas tavo KB mažėja:) |