Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:59:05
| Nuoroda
Mano VU teisė mokama tik 6 vietoj, tikiuosi užstrigsiu ties 3nr. ir viska sbus ok |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:19:19
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:
Tai tu antroj vietoj VU tesię mokamą parašei? Joo, apsidraust norėjos. O dbr matau, kad ne veltui M parašiau.. negi geriau mokėt po 4000 į metus užuot dykai studijavus MRU? Tai parašiau ir MRU, ir VDU. Visko aš ten prirašiau Ir po kiekvieno VF eina M Siaip tai gana prabangiai surasei... As is pradziu rasiau vf, vf, vf, vf,... ir tik po to m, m, m,... Vadinasi istosi pagal prioriteta ten kur labiau nori, neatsizvelgiant ar reiks moket, ar ne. Aš lygiai taip pat surašiau, man ta VU teisė nėra kažkoks prioritetas, kad į ją veržčiausi nepaisant gausiu aš finansavimą ar ne. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:22:12
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:
Tai tu antroj vietoj VU tesię mokamą parašei? Joo, apsidraust norėjos. O dbr matau, kad ne veltui M parašiau.. negi geriau mokėt po 4000 į metus užuot dykai studijavus MRU? Tai parašiau ir MRU, ir VDU. Visko aš ten prirašiau Ir po kiekvieno VF eina M Bet esmė lieka ta, kad jei nepatenki į VU vf, tai garantuotai su tokiais balais patenki į VU M ir niekas jau nežiūrės kas pas tave ten žemiau įrašyta, nes prioritetas aukštesnis. Tai kodėl tau geriau mokėt už teisę VU 4000 į metus nei studijuot MRU nemokamai. Nesuprantu. Aišku, jei čia labai asmeniška, tai gali nepasakot:)) Matyt, čia tik aš toks ūbagas, kad 4000 už galimybę pasitrint VU atrodo daugokai. Aš sakau, prašymą padaviau nežinojus rezų, taigi nežinojau, ar pateksiu į VF, ar ne. Balų nežinojau - nežinojau ir ar pateksiu į tą patį M.. Nieko asmeniško, jei reiktų per naujo pildyt, nžn ar rašyčiau M. Be to, nelaidoju vilčių į VF patekt, gal apsireikš koks stebuklas Nu jau kad tu gausi kašiką tai faktas, juk negali finansavimo gaut tik tie, kurių absoliučiai visi egzai virš 95. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:28:13
| Nuoroda
Bet rimtai kai pažiūri į čia esančių vidurkius tai toks jausmas, kad Lietuvoj visų KB nemažiau 19, Bauginat mane liaudis:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:39:30
| Nuoroda
O jūs baigę teisę norėtumėt dirbti gryną teisinį darbą pvz. būti advokatu, prokuroru, teisėju ir pan.? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
00:07:00
| Nuoroda
Aš tai nenorėčiau būt grynu teisininku (bent jau kol kas), todėl ir taikau į teisę ir valdymą, kur apjungiama teisė su vadyba. Gana plati specialybė, pvz., steigiant savo įmonę tokios žinios būtų neįkainojamos. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
00:08:37
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:
19.22 socialiniai Į MRU no problem, dėl VU dar galim pagalvot.. Apie VU ir negalvoju, iš tikrųjų seniai svajoju pakliūt į MRU, tai tikiuosi, jog ta svajonė išsipildys:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
12:09:29
| Nuoroda
Nuo pernai juk įvesta kita tvarka, už semestrą užsimoki tik jo pabaigoje. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:21:25
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:
Aš tai nenorėčiau būt grynu teisininku (bent jau kol kas), todėl ir taikau į teisę ir valdymą, kur apjungiama teisė su vadyba. Gana plati specialybė, pvz., steigiant savo įmonę tokios žinios būtų neįkainojamos. Tai tu rašei ne teisę, bet teisę ir valdymą? Rašiau ir teisę, bet teisė ir valdymas pas mane stovi aukščiau:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:45:39
| Nuoroda
balaniuke rašė:
Stosiu i siauliu siaures kolegija, teise. Kazin ar imanoma patekt i nemokamas studijas? Jauc kad nelabai... nelabai gerai teislaikiau egzus. Laikiau informatika M, Istorija V, lietuviu V, anglu M stojamasis balas 23.01. Kaip nelabai gerai išlaikius egzus sakyčiau KB švelniai tariant gerokai per didelis:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:42:45
| Nuoroda
Ko čia visi numirėt? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:53:28
| Nuoroda
Dabar visi VU temoj sėdi, nieko, po liepos 22d. pusė iš jų čia subėgs |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:09:05
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:
Dabar visi VU temoj sėdi, nieko, po liepos 22d. pusė iš jų čia subėgs tame tarpe ir aš Tuomet puiku, galėsim pasitart dėl tavo įdarbinimo:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:39:03
| Nuoroda
Partizan, žinok teistiem teisės studijuot negalima:D eik atkalk kokį mentą, viena vieta atsilaisvins |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-09
17:48:07
| Nuoroda
O jum patiems tos cepos nejuokingai atrodo? Ypač per išleistuves... Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet tos lenciūginės cepos man asocijuojasi su emigrantais statybininkais arba neseniai iš zonos parėjusiais pileičiais:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-11
14:39:30
| Nuoroda
Jau po išleistuvių, buvo super |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-11
19:24:08
| Nuoroda
Pas mus iš 40 laikiusių 14 gavo virš 90:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-11
19:27:56
| Nuoroda
Žiūriu čia ne aš vienas turiu bėdų su pedantiškumu:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-11
19:32:58
| Nuoroda
Šiaip MRU bendrabučiai Valakampiuose yra tikrai puikiai sutvarkyti, viskas nauja ir gražu, kiekvienas kambarys turi savo atskirą tualetą, dušą, kriauklę. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-11
19:36:42
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Šiaip MRU bendrabučiai Valakampiuose yra tikrai puikiai sutvarkyti, viskas nauja ir gražu, kiekvienas kambarys turi savo atskirą tualetą, dušą, kriauklę. Ko nepasakytum apie VU... nu... |