Vartotojo editutte pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-23 22:24:07 | Nuoroda
Elemhorsteris rašė:

Ar iš tikrųjų laikant anglų.k VBE neišlaikius klausymo testo egzaminas daugiau netikrinamas?

Ruošiuosi laikyti VBE, žinau ,kad galiu išlaikyti bent ant minimumo tai tikrai, žinoma galiųu ir neišlaikyti. Ką patartumėt ruoštis labiausiai ?

Dėl klausymo tai tikrai netiesa..  o patarčiau labiausiai ruoštis rašinius ir laiškus rašyti nes už juos gana daug balų duoda...  po to gramatiką ir skaitymą 

Žinutė parašyta: 2009-05-24 14:15:18 | Nuoroda
Elemhorsteris rašė:

O man mokytoja sakė kitaip...

Žinau ,kad rašinius rašant taip pat reikia laikytis kažkokių taisyklių. Gal kas nors galite padėti šiuo klausimu ? Kur galėčiau jas rasti?

kiekvienas rašinys ar laiškas turi savo reikalavimus..neaiškino jums kaip reikia rašyti?

Žinutė parašyta: 2009-05-26 18:00:22 | Nuoroda
Muf Muf rašė:

Kažkaip labai norisi manyti, kad gali įdėti kokį šaltojo karo ar šeip kokį nors iš 20 amžiaus, na senovės tikrai nedės, Lietuvos žemėlapių irgi abejoju, tai nebent dar viduramžių kąnors..

Apie kokį kalbi, M ar V egzą? :)

Žinutė parašyta: 2009-05-28 19:40:01 | Nuoroda
ChiolYn rašė:

Spėlioti ką įdės beprasmiška... Kiek Lietuvių VBE temoje prispėliota buvo. Ir kas iš to ? Nei "nutekėjimai", nei nuojauta nepadėjo. :) 

Būtent :) o iš 20a. tikrai įdės kokį žemėlapį juk jis sudaro svarbiausią egzo dalį

Žinutė parašyta: 2009-05-30 15:44:52 | Nuoroda
Elemhorsteris rašė:

gal turit kas nors tas taisykles kaip reikia rasyt tuos laiskus?

Turiu šiaip kelių laiškų tipų ir esė taisykles bei pavyzdžius jeigu kam reikia  

Žinutė parašyta: 2009-05-30 16:50:29 | Nuoroda
nuisance rašė:

Sveiki, gal žinote kur rasti ankstesnių metų anglų valstybinių egzaminų atsakymus? :) Būčiau dėkingas..

www.egzaminai.lt žiūrėk ankstesni metai--->rezultatų analizės turėtų būti 

Žinutė parašyta: 2009-05-30 19:23:50 | Nuoroda
Abittt rašė:
editutte rašė:
 Turiu šiaip kelių laiškų tipų ir esė taisykles bei pavyzdžius jeigu kam reikia  

man reikia! :D

Rašykit į skype kam reik atsiųsiu - editutte1

Žinutė parašyta: 2009-06-02 23:07:05 | Nuoroda
Metanolon rašė:
Donc3vAs rašė:

Čia skaičiau klausimui patobulint kaž kas klausė angliškos muzikos, tai jau geriau būtų padarė kaip aš ir paklause BBC radio ;DD

o ka tu pries muzika turi ? :D klausiau as bisky snd BBD radio :DDD

Va čia tai komentaras... :DDDD

Žinutė parašyta: 2009-06-02 23:23:10 | Nuoroda
Metanolon rašė:
editutte rašė:
Metanolon rašė:
Donc3vAs rašė:

Čia skaičiau klausimui patobulint kaž kas klausė angliškos muzikos, tai jau geriau būtų padarė kaip aš ir paklause BBC radio ;DD

o ka tu pries muzika turi ? :D klausiau as bisky snd BBD radio :DDD

Va čia tai komentaras... :DDDD

komentaras kaip komentaras, ko cia kabinejiesi :DDDD

Ko čia aiškini :DDD

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:30:49 | Nuoroda

Sveiki kolegos... :) kaip nuotaikos? :) dėl variantų tai visada būna du, ir užrašyta būna dešiniam kamputy smulkiai kažkoks kodas ir pirmo var. pab. būna 01 o antro 02. 

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:36:56 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
editutte rašė:

Sveiki kolegos... :) kaip nuotaikos? :) dėl variantų tai visada būna du, ir užrašyta būna dešiniam kamputy smulkiai kažkoks kodas ir pirmo var. pab. būna 01 o antro 02. 

Nuotaikos geros. Laukiu penktadienį paskutinio egzo ir bus galima atsipalaiduot pagaliau :) Kaip tu? ;)

Ai pusė velnio, išsitraukiau visas dešimt istorijos knygų ir iki trečiad. kažkaip pasikartoti reiks ;D tada ir aš atsipūsti galėsiu...  

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:39:46 | Nuoroda
surplus rašė:
dorido rašė:

Use of English (Part 1):

1) in 2) once 3) and 4) for 5) back 6) the 7) like 8) of 9) to 10) on 11) work 12) in 13) from 14) there 15) than

nu mano siek tiek nesutampa:

1 by 2 the 3and 4 with 5 along 6 the 7 like 8 of 9 to 10 on 11 up 12 in 13 from 14 there 15 than.

o pirmas kartais ne at the end of the day? :( dbr taip pagalvojau kad logiškiau skamba nei in the end of the day, o aš taip ir parašiau...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:47:22 | Nuoroda
jiewaa rašė:

Kaip manot, ar tikrai reikes LT, MATKES, EN ats laukt visa menesi?

Girdėjau tokį pletką tik nežinau ar tiesa, kad jau lietuvių galima siųsti sms ir gausi ats, balo dar nesakys, tik praneš ar išlaikei ar ne, manau ir su matės VBE tas pats :) nes vis dėlto perlaikymai ne už kalnų tai reik susižinoti.. ;D

Žinutė parašyta: 2009-06-03 17:54:02 | Nuoroda
Splatt rašė:
editutte rašė:
jiewaa rašė:

Kaip manot, ar tikrai reikes LT, MATKES, EN ats laukt visa menesi?

Girdėjau tokį pletką tik nežinau ar tiesa, kad jau lietuvių galima siųsti sms ir gausi ats, balo dar nesakys, tik praneš ar išlaikei ar ne, manau ir su matės VBE tas pats :) nes vis dėlto perlaikymai ne už kalnų tai reik susižinoti.. ;D

Tai pabandyk nusiūst :)

Aha.. bijau dėl lietuvių :) o nuorodą man bent jau atidaro :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 18:00:03 | Nuoroda
Tinusia rašė:

o kiek pernai reikejo surinkt tasku, kad islaikyt?

38 jei neklystu :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 23:08:17 | Nuoroda
jiewaa rašė:

o as en letteryje po apacia parasiau

YOURS FAITHFULLY,

SANDRA SANDRAITE

kazin gerai?

Negerai tik tiek kad reikėjo yours sincerely rašyti.. :) jeigu valstybinį laikei :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 23:12:46 | Nuoroda
ramsyte rašė:

as tai galiu pasakyti, cia mano subjektyvi nuojauta paremta lt egzu, kad istorijos egzamine tikrai nebus nieko apie sventa brunona ir pan :)

Aš taip pat manau... :) daug kas tikisi kažko susieto su tūkstantmečiu todėl gerai pasiruošia (ką puikiai supranta NEC) ir specialiai neįdės nieko panašaus manau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 23:16:12 | Nuoroda
jiewaa rašė:

ajj, apsisika tegul tie egzaminu sudarytojai...mokaisi pagal visas programas, visas struktutas iskali tu rasiniu, cia mat susigalvoja PARASO NEREIK..NZN, nervuoja

per lt egza netilpau pvz net i ta svarasti, parasiau apie 700 zodziu... pasakiau viska direktorei, tai sake, jog sitaip ZLUGDOMAS ZMOGAUS GEBEJIMAS PLACIAI REIKSTI MINTIS, JUK ISPRAUDZIA I KAZKOKIUS REMUS  SU TAIS RIBOJIMAIS IR T.T... o db dar su tuo parasu.............

Dėl lietuvių tai teisybė, bet su parašu tai normalu kad rašytis negalima, juk viskas turi būti slapta slapta...

Žinutė parašyta: 2009-06-04 17:19:44 | Nuoroda
laimuxx rašė:

siaip "14 english topics" prie formal letter yra kreipinys "dear, sally" (sally cia tik pavyzdys" nors pilnai duota pavarde ir visi kiti rekvizitai aisku daugumoj yra ir jusu nurodyti, bet yra ir tokiu variantu su vardu tai kaip cia suprast?

Su vardu kaip tu sakei Dear Sally, kai rašai draugui, t.y. informal letter :) Brasla juk tau ne draugas buvo :D brauks jeigu parašėt Dear Mr. Janis Brasla, turi būti tik Dear Mr Brasla :)

Žinutė parašyta: 2009-06-04 19:39:15 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

turiu klausima jei uzduotyje 2 tasku uzduotyje prasoma nurodyti dvi priežastis, bet as nurodau 3, is kuriu 2 teisingos, 1 neteisinga, mane skiriami du taskai  ar ne ?

Kam nurodyti tris priežastis jeigu prašo DVIEJŲ? :)