Vartotojo editutte pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-04 20:11:07 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

tdl, kad nzn ar tos 2 prie=astys yra teisingos, tai dar viena prirasai, kuri tavo manymu yra teisinga, del atsargumo

lt teksto suvokime, tai uzskaito gerus, blogus atmeta.

Na nežinau, mums mokytojas sako visada nerašykit to ko jūsų neprašo nes tik bėdos prisidarysit. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 18:47:05 | Nuoroda
Kamėja :) rašė:

na kai bent puse darbu istaiso tai gali bent mazdaug nuspet kaip mkiniai islaike... mano nuomone...ar ne?

Mano mokytoja primad išvažiuoja taisyti ir sakė apie savaitės vidury bus maždaug matyti koks pereinamasis balas :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-05 22:35:11 | Nuoroda
dainius.... rašė:
editutte rašė:
Kamėja :) rašė:

na kai bent puse darbu istaiso tai gali bent mazdaug nuspet kaip mkiniai islaike... mano nuomone...ar ne?

Mano mokytoja primad išvažiuoja taisyti ir sakė apie savaitės vidury bus maždaug matyti koks pereinamasis balas :) 

tai  gerai bus kam informuoti ... tikiuosi pasistenksi  del visu..:D

Pasistengsiu 

Žinutė parašyta: 2009-06-06 22:52:22 | Nuoroda
Hilarious rašė:

Meh, kątik pasikonsultavau su keliais anglais, tai visi išvien sako kad tik "referring". MS Wordas jų nuomonei pritaria. Taip kad reik tikėtis, jog šią klaidą padarė nemaža dalis laikiųsių ir komisija priims sprendimą duoti visus taškus. Panašiai, tik daug labiau absurdiškai, buvo ir praeitais metais, kai daug žmonių suprato rašinio temą "The place I like to be in" kaip "The place I would like to visit" ir komisija užskaitė rašinius kaip atsakiusius į tema. Mistika, kaip tokie net neįveikiantys suvokti rašinio temos eina laikyt valstybinio.

Tai pagal tave jeigu dauguma padarė tokią pačią klaidą tai neužskaitys kaip klaidos? :) word buildinge labai svarbu rašyba, arba duos pusė taško arba 0

Žinutė parašyta: 2009-06-06 22:58:31 | Nuoroda
Hilarious rašė:
editutte rašė:
Hilarious rašė:

Meh, kątik pasikonsultavau su keliais anglais, tai visi išvien sako kad tik "referring". MS Wordas jų nuomonei pritaria. Taip kad reik tikėtis, jog šią klaidą padarė nemaža dalis laikiųsių ir komisija priims sprendimą duoti visus taškus. Panašiai, tik daug labiau absurdiškai, buvo ir praeitais metais, kai daug žmonių suprato rašinio temą "The place I like to be in" kaip "The place I would like to visit" ir komisija užskaitė rašinius kaip atsakiusius į tema. Mistika, kaip tokie net neįveikiantys suvokti rašinio temos eina laikyt valstybinio.

Tai pagal tave jeigu dauguma padarė tokią pačią klaidą tai neužskaitys kaip klaidos? :) word buildinge labai svarbu rašyba, arba duos pusė taško arba 0

Na taip, tą ir norėjau pasakyti, net pateikiau pavyzdį, kaip tai buvo padaryta praeitais metais. Tad jei net į TOKIĄ klaidą pažiūrėjo pro pirštus, galima viltis kas nors bus padaryta ir šiemet.

Su rašinių temom ir jų išpildymu kiekvienais metais būna daaaug neskalndumų todėl ir užskaitė abu variantus, ir šiemet bus neaiškumų dėl to ar reikėjo rašyti antrą nuomonę ar ne, ir nesunku įsitikinusi kad užskaitys abu variantus :)

Žinutė parašyta: 2009-06-06 23:00:03 | Nuoroda

T.y. esu įsitikinusi ;D visai nupušau nuo istorijos 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 17:38:08 | Nuoroda

Mane tai nužudė tas klausimas--> pasamprotaukite... mintyse galvoju wtf???čia lietuvių ar istorija?? Vienu žodžiu pieva pieva...mokėjau mintinai mapus po vienos kongreso nepriklausomybės karus ir antrą pasaulinį o čia te špyga, Roma :D apie testą išvis tyliu... gal visi ats D gavosi ;D ai, nk yra laiko pasimokinti perlaikymui;DD nesiparinam:D

Žinutė parašyta: 2009-06-14 21:25:40 | Nuoroda

Tikiuosi nesugalvos vertintojai paskaičiuoti žodžių ir aš nebūsiu ta "laimingoji", nes truputį apkvailinau juos :D iš tikrųjų parašiau 186 ž bet langelyje parašiau kad atseit 176 :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:39:57 | Nuoroda
amandute rašė:
ne-zinia rašė:

nežinau, gal kas jau ir rašė apie tai. nepykit jei pasikartosiu. girdėjau, kad daugiausiai taškų duoda jei palygini paukščius su ta šeima... Rašėt apie tai ką nors?

Tai tada puiku, nes aš juos lyginau

Aš irgi paukščius su šeima lyginau, bet buvom po egzo pas mokytoją nubėgę tai sakė, kad tie paukščiai reiškia laisvę, kažką panašaus... :) velniai žino :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 17:55:49 | Nuoroda
mellisa rašė:

As siandien buvau pas aukletoja... Ji anglu mokytoja ir taise VBE siemet... sake, kad praeinamasis bus panasus i pernai, gal net didesnis... Ji pati taise du darbus, surinkusius 100 tasku, bet sake, kad buvo ir tokiu, kurie tik po 8, 10 ar 12 tasku surinko... Dar sake, kad rasinius uzskaite visu tipu, iskyrus ta, kur kazkas rase, kad obuolius kaip veido kauke naudoja ... 

Aš irgi šiand kalbėjau su anglų mokytoja,žinios tos pačios :) pereinamasis panašus kaip pernai, sakė jei pernai buvo šimtukų kurie padarė kelias klaidas,tai šiemet yra nemažai tokių kurie visai be klaidų viską padarė,rašinius visokius užskaitė ir providing solutions ir su abiem nuomonėm,sakė užskaitė net jeigu laiške rašė Hello :) 

Žinutė parašyta: 2010-01-18 13:43:31 | Nuoroda

Sveiki,  norejau toki klausima uzduoti, gal zinosit :) siais metais mokausi UK tarptautine politika, ar butu imanoma man stoti lietuvoj i politikos mokslus is karto i antra kursa siemet?