Vartotojo belekasas18 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-26 12:48:11 | Nuoroda
donatas7 rašė:
tormenta rašė:
Rence rašė:
donatas7 rašė:
Rence rašė:

parase mokinio bla bla bla 20. tai as cia islaikiau ar ne?

Taip.

net ant sirdies lengviau pasidare ;D o pazymiu pavertus kiek tai butu?

Bet kokiu atveju tavo rezultatas yra geriau ir už mokyklinio 10-tuką :)

Tai tas pats kaip mokyklinio 12-tukas :D

tas pats kap mokiklinio 32

Žinutė parašyta: 2009-06-26 12:48:33 | Nuoroda

tai yra 30 :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:46:34 | Nuoroda

15.66 fizikiniai, fizikiniuose moksluose daug lengviau gauti krepšelį tai manau gausiu

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:24:39 | Nuoroda
JazzMan rašė:
ramiai! rašė:
JazzMan rašė:

17.52 kazin valiosiu ystot  y vf inf.inzinerija KTU? :/

O kodėl ne?

Na man kazkaip menkas tas balas atrodo, kai prameti akim kitu rezultatus...

praeitais metais užteko 5.73 stojamojo balo gauti nemokamam

susidaro įspūdis, kad šitame forume sėdi vien myžniai išsilaikę gerai egzus, bet bijo negauti VF

galiu derėti, kad fizikiniuose ir technologiniuose moksluose krepšeliui užteks 12 stojamojo balo

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:48:52 | Nuoroda
Julykaz rašė:
belekasas18 rašė:
JazzMan rašė:
ramiai! rašė:
JazzMan rašė:

O kodėl ne?

susidaro įspūdis, kad šitame forume sėdi vien myžniai išsilaikę gerai egzus, bet bijo negauti VF

galiu derėti, kad fizikiniuose ir technologiniuose moksluose krepšeliui užteks 12 stojamojo balo

as kazkaip manau, kad konkursinis balas del siu sriciu vf vietos bus apie 14.

Gali manyti taip toliau, jei nori, išnagrinėjau reformos padarinių analizę, tai duosiu pavyzdį: praeitais metais VGTU technologiniuose moksluose nemokamą mokslą gavo: 1650, o šitais metais gaus numanoma ~1600. O praeitais metais į kaikurias studijas įstojo su 7 stojamuoju balu ir gavo nemokamą.

KTU praeitais metais technologinuose moksluose gavo valstybes finansavimą 1250, o šiemet manoma, kad gaus 850, o praeitais metais ten daug žmonių istojo su mokykliniais ir gavo nemokamą mokslą.

Tai va technologiniuose moksluose stojamasis balas bus mažas.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:51:40 | Nuoroda

žiurėkit ir galvokit patys: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, mano stojamasis į technologinius mokslus 15.66 ir žinau 100%, kad gausiu krepšelį

Žinutė parašyta: 2009-07-01 23:03:38 | Nuoroda
Kayen rašė:
belekasas18 rašė:
JazzMan rašė:
ramiai! rašė:
JazzMan rašė:

O kodėl ne?

Na tai žmonės realiai įvertina situaciją. Tarkim aš susimoviau matematiką - 8,1 tūkst. išlaikė geriau už mane, tai ir kyla dvejonės ar užteks tų 12 KB ar teks pailsėt metelius.

ir man atrodo tu gavai matematikos perdaug dar, matematiką šiais metais laikė 13448, išlaikė ~12130, tu gaudamas 59 aplenkiai ~7157, tave aplenkė ~4973

Žinutė parašyta: 2009-07-01 23:17:15 | Nuoroda

Gali ir nepavykti, nes į humanitarinius vietų tik 1300, o stojančių nemažai.

Pagal reformos padarinių analizę praetais metais ŠU nemokamą vieta humatarinių mokslų fakultete gavo ~140, o šitais gaus ~70.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 23:19:16 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Edvinaz rašė:

Sveiki, abiturientai ir kiti išsimokslinę lietuviai

Turiu bėdą. Panelė nusivylė vienu egzaminu ir bijo, kad gali neįstoti. Ji nori stoti į ŠU humanitarinį fakultetą ISTORIJĄ. Lietuvių 55%, anglų MBE 7 ir ISTORIJA 30% (čia ir ivyko nusvylimas, nes buvo tikėtasi daug daug daug daugiau). Visų pirma, ar jai įmanoma būtų papulti į VF? taip? Ne? Kodėl? Antra, ar apskritai įmanoma įstoti į ŠU ISTORIJĄ? Ačiū už atsakymus. Prašau argumentuoti... 

Nemegstu kartotis, bet su mokykliniais egzaminais priima tik i Maxima...

Praeitais metais mano draugas įstojo į KTU su mokykliniais ir sėkmingai mokinasi, ir su vienu mokykliniu galima gauti VF vietą.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 23:32:59 | Nuoroda

Turių tokią problemą, išsinorėjau studijuoti informatiką, bet neturiu informatikos egzamino, bet kaip girdėjau kaikur priima vidurkį, o seniau tikdavo fizikos egzaminos. Gal kasnors apie tai žinote?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 23:52:42 | Nuoroda

turetum matematikos nors 1% vbe tai manau gautum vf informatikoje, o db tai..........

Žinutė parašyta: 2009-07-02 07:43:45 | Nuoroda

į mokamą tai tikrai įstotų, bet vis tiek patarčiau pirma rašyti vf, o gal pasiseks į nemokamą

Žinutė parašyta: 2009-07-03 01:53:12 | Nuoroda
wyciokas rašė:

Sunku kazka pasakyt, manau reiketu suskaiciuot visu balu vidurki, jei pagal pernai metus kazka prognozuoti, bet tai padaryt praktiskai neimanoma, todel gali bent mazdaug spresti, ar pagal pernai metus i daugiau nei puse specialybiu patenki VF visuose univeruose, bet velgi su VU palyginti neimanoma... Seip visko gali but kad gausi.. As irgi dar nezinau ar gausiu... Ir niekas dar nezino... 

krw myžnius tu paskutinis nedatiopa su 90 galvoja, kad negaus technologijų moksluose :D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 12:31:28 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:

kaip manote, kiek tikimybes, kad gausiu krepsely fiziniuose moksluose?

mano kb fiziniuose moksluose 15.16:)

Negausi.

O tas kurio cia 18+ humanitariniuose turi neblogu sansu.

Tu visiškai neteisus ir nieko nenuotuoki. Man atrodo jie abu turi tiek pat šansų. Nes humanitariuos gaut yra daug sunkiau.

Peržiurėkite analizę: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf

aš spejų technologinuose moksluose vf vietai užteks kokių 12kb

Žinutė parašyta: 2009-07-06 12:38:23 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:

Negausi.

Tu visiškai neteisus ir nieko nenuotuoki. Man atrodo jie abu turi tiek pat šansų. Nes humanitariuos gaut yra daug sunkiau.

Peržiurėkite analizę: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf

Pire ko cia tie technologiniai? Tu skaityt ismok. FIZINIAI.

fiziniuos ir bus ne ka didesni, su 15kb ramiai įstos

Žinutė parašyta: 2009-07-06 12:51:06 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:

Negausi.

Ne apie istojima sneka. Apie krepseli. Patylek geriau burtinine tu jei nieko neismanai.

tau reikėtu patylėti geriau, pateiksiu pavyzdį su technologiniais mokslais:

www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, pažiurėk 23psl ir į VGTU, kiek gavo praeitais metais, tiek beveik ir šitais gaus nemokamą, o ten praeitais metais kaikas įstojo su 7KB

Žinutė parašyta: 2009-07-06 12:58:14 | Nuoroda

Galėčiau derėti, kad norint gauti VF vietą:

Fizikinuose reikės 11-12kb

Technologiniuose reikės 11-12kb

Socialiniuose reikės 17-18kb

Žinutė parašyta: 2009-07-06 13:02:52 | Nuoroda

pagal ta analizę rašoma, kad 15.44kb užteks

Žinutė parašyta: 2009-07-06 13:11:06 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:

Negausi.

Ne apie istojima sneka. Apie krepseli. Patylek geriau burtinine tu jei nieko neismanai.

tau reikėtu patylėti geriau, pateiksiu pavyzdį su technologiniais mokslais:

www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, pažiurėk 23psl ir į VGTU, kiek gavo praeitais metais, tiek beveik ir šitais gaus nemokamą, o ten praeitais metais kaikas įstojo su 7KB

Koks skirtumas kad i VGTU istojo? Zmogus klausia ar gaus krepseli. O krepseliu atskirai VGTU nera isskirta. Konkursas bendras visai Lietuvai. I fizinius stoja maziau nei i soc, bet uztat ten atitinkamai ir krepseliu skaicius mazesnis. O ta tavo analize nieko nepasako. Jau vien islaikius visus egzus valstybinius po 1% gaunasi apie 11kb, tai is kur tas 7? Nebespank.

7kb gaunas su mokykliniais, mano draugo toks balas buvo.

Aš remiuosiu analize ir ten rašoma fiziniams mokslams reikės: 11.44, technologiniam 11.88, socialiniam 17.36, kažkur manau gali būti dar +-0.5 paklaida

Žinutė parašyta: 2009-07-06 13:12:09 | Nuoroda
dusty rašė:

Kaip manot, ar įmanoma įstoti į KMU kineziterapiją, jei kb 18.08?

gausi 100%