Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:18:20
| Nuoroda
dusty rašė:
belekasas18 rašė:
dusty rašė:
Kaip manot, ar įmanoma įstoti į KMU kineziterapiją, jei kb 18.08? gausi 100% O į nemokamą kiek procentų? Peržiurėk www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf šita analizę, vienoj vietoj rašoma, kad į KMU Biomedicinos mokslus VF vietą įstojusiujų vidurkis bus 17.93, tai tu su 18.08 tikrai gausi VF vietą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:20:09
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:
kaip manote, kiek tikimybes, kad gausiu krepsely fiziniuose moksluose? mano kb fiziniuose moksluose 15.16:) Negausi. O tas kurio cia 18+ humanitariniuose turi neblogu sansu. Tu visiškai neteisus ir nieko nenuotuoki. Man atrodo jie abu turi tiek pat šansų. Nes humanitariuos gaut yra daug sunkiau. Peržiurėkite analizę: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf aš spejų technologinuose moksluose vf vietai užteks kokių 12kb Pire ko cia tie technologiniai? Tu skaityt ismok. FIZINIAI. fiziniuos ir bus ne ka didesni, su 15kb ramiai įstos Ne apie istojima sneka. Apie krepseli. Patylek geriau burtinine tu jei nieko neismanai. tau reikėtu patylėti geriau, pateiksiu pavyzdį su technologiniais mokslais: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, pažiurėk 23psl ir į VGTU, kiek gavo praeitais metais, tiek beveik ir šitais gaus nemokamą, o ten praeitais metais kaikas įstojo su 7KB Koks skirtumas kad i VGTU istojo? Zmogus klausia ar gaus krepseli. O krepseliu atskirai VGTU nera isskirta. Konkursas bendras visai Lietuvai. I fizinius stoja maziau nei i soc, bet uztat ten atitinkamai ir krepseliu skaicius mazesnis. O ta tavo analize nieko nepasako. Jau vien islaikius visus egzus valstybinius po 1% gaunasi apie 11kb, tai is kur tas 7? Nebespank. 7kb gaunas su mokykliniais, mano draugo toks balas buvo. Aš remiuosiu analize ir ten rašoma fiziniams mokslams reikės: 11.44, technologiniam 11.88, socialiniam 17.36, kažkur manau gali būti dar +-0.5 paklaida Ko uzteks? Ten raso koks bus zemiausias balas istojimui. O zmogus apie KREPSELI klausia. Paziurek koks vidurkis. Krepselio riba bus aukstesne uz vidurki. TEN RAŠOMA APIE ĮSTOJIMA Į VF APIE TUOS KURIE GAUS KREPŠĖLĮ. "Geriausiai besimokančiųjų studentų skaičiaus pokyčiai valstyb÷s finansuojamose vietose 2008–2009 m." DABAR MATAI? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:23:53
| Nuoroda
Pagal ta analizė rašoma dar, kad Ekonomikai studijuoti užteks 17.57, bet čia bendrai pagal visus univerus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:24:36
| Nuoroda
www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf
28psl apie ekonomiką |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:29:40
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:
kaip manote, kiek tikimybes, kad gausiu krepsely fiziniuose moksluose? mano kb fiziniuose moksluose 15.16:) Negausi. O tas kurio cia 18+ humanitariniuose turi neblogu sansu. Tu visiškai neteisus ir nieko nenuotuoki. Man atrodo jie abu turi tiek pat šansų. Nes humanitariuos gaut yra daug sunkiau. Peržiurėkite analizę: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf aš spejų technologinuose moksluose vf vietai užteks kokių 12kb Pire ko cia tie technologiniai? Tu skaityt ismok. FIZINIAI. fiziniuos ir bus ne ka didesni, su 15kb ramiai įstos Ne apie istojima sneka. Apie krepseli. Patylek geriau burtinine tu jei nieko neismanai. tau reikėtu patylėti geriau, pateiksiu pavyzdį su technologiniais mokslais: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, pažiurėk 23psl ir į VGTU, kiek gavo praeitais metais, tiek beveik ir šitais gaus nemokamą, o ten praeitais metais kaikas įstojo su 7KB Istojo, bet negavo vf. Nedaeina tau? Ir VGTU nera rodiklis. Geriau ziurek kiek reikejo i VU, VDU, KTU vf vietas. Nelygink pernai metu su siais. Gavo nemokamą vieta praetais metais su 7KB, o šitais metais tokie negaus reikės 11-12 į technologinius, aš manau, kad ta analizė yra tikrai teisingesnė už tavo nuomonę |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:40:13
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:
kaip manote, kiek tikimybes, kad gausiu krepsely fiziniuose moksluose? mano kb fiziniuose moksluose 15.16:) Negausi. O tas kurio cia 18+ humanitariniuose turi neblogu sansu. Tu visiškai neteisus ir nieko nenuotuoki. Man atrodo jie abu turi tiek pat šansų. Nes humanitariuos gaut yra daug sunkiau. Peržiurėkite analizę: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf aš spejų technologinuose moksluose vf vietai užteks kokių 12kb Pire ko cia tie technologiniai? Tu skaityt ismok. FIZINIAI. fiziniuos ir bus ne ka didesni, su 15kb ramiai įstos Ne apie istojima sneka. Apie krepseli. Patylek geriau burtinine tu jei nieko neismanai. tau reikėtu patylėti geriau, pateiksiu pavyzdį su technologiniais mokslais: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, pažiurėk 23psl ir į VGTU, kiek gavo praeitais metais, tiek beveik ir šitais gaus nemokamą, o ten praeitais metais kaikas įstojo su 7KB Istojo, bet negavo vf. Nedaeina tau? Ir VGTU nera rodiklis. Geriau ziurek kiek reikejo i VU, VDU, KTU vf vietas. Nelygink pernai metu su siais. Gavo nemokamą vieta praetais metais su 7KB, o šitais metais tokie negaus reikės 11-12 į technologinius, aš manau, kad ta analizė yra tikrai teisingesnė už tavo nuomonę Ne nu tu reto kalibro asilas. kokius dar technologinius? kas cia apie juos isvis sneka? Paziurek ko klause zmogus. Klause apie fizinius, o tu kisi vis tuos technologinius. Tau viskas gerai? Aš kaip pavyzdį pateikiau apie technologinius ir toje reformos padarinių analizėjė rašoma, kad 2009 metais į fizinius mokslus užteks 11.4, o praeitais metais kažkas šudinam univere gavo ir su 4.76. Galėčiau derėti, kad norint gauti VF vietą: Fizikinuose reikės 11-12kb Technologiniuose reikės 11-12kb Socialiniuose reikės 17-18kb O tavo nuomonė, kad su 15kb į fizinius mokslus vf neužteks yra nieko verta. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:45:36
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Mytukas rašė:
Mytukas rašė:
kaip manote, kiek tikimybes, kad gausiu krepsely fiziniuose moksluose? mano kb fiziniuose moksluose 15.16:) Negausi. O tas kurio cia 18+ humanitariniuose turi neblogu sansu. Tu visiškai neteisus ir nieko nenuotuoki. Man atrodo jie abu turi tiek pat šansų. Nes humanitariuos gaut yra daug sunkiau. Peržiurėkite analizę: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf aš spejų technologinuose moksluose vf vietai užteks kokių 12kb Pire ko cia tie technologiniai? Tu skaityt ismok. FIZINIAI. fiziniuos ir bus ne ka didesni, su 15kb ramiai įstos Ne apie istojima sneka. Apie krepseli. Patylek geriau burtinine tu jei nieko neismanai. tau reikėtu patylėti geriau, pateiksiu pavyzdį su technologiniais mokslais: www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf, pažiurėk 23psl ir į VGTU, kiek gavo praeitais metais, tiek beveik ir šitais gaus nemokamą, o ten praeitais metais kaikas įstojo su 7KB Istojo, bet negavo vf. Nedaeina tau? Ir VGTU nera rodiklis. Geriau ziurek kiek reikejo i VU, VDU, KTU vf vietas. Nelygink pernai metu su siais. Gavo nemokamą vieta praetais metais su 7KB, o šitais metais tokie negaus reikės 11-12 į technologinius, aš manau, kad ta analizė yra tikrai teisingesnė už tavo nuomonę Ne nu tu reto kalibro asilas. kokius dar technologinius? kas cia apie juos isvis sneka? Paziurek ko klause zmogus. Klause apie fizinius, o tu kisi vis tuos technologinius. Tau viskas gerai? Aš kaip pavyzdį pateikiau apie technologinius ir toje reformos padarinių analizėjė rašoma, kad 2009 metais į fizinius mokslus užteks 11.4, o praeitais metais kažkas šudinam univere gavo ir su 4.76. Galėčiau derėti, kad norint gauti VF vietą: Fizikinuose reikės 11-12kb Technologiniuose reikės 11-12kb Socialiniuose reikės 17-18kb O tavo nuomonė, kad su 15kb į fizinius mokslus vf neužteks yra nieko verta. Kas tokius gimdo... Sneka eina apie krepselius. kokia tau kalba sakyt reikia. tai jei minimalus prognozuojamas 11.4, tai kaip gali buti vf tarp 11-12? Kuo tu mastai? Uzpakaliu? Raso aiskiai, kad vidurkis bus 14.12. Tai vf vietai mano spejimais bent 15 reiks fiziniuose. Dar nesupratai vistiek? Tai prognozė čia, ji nera 100%, o tas vidurkis duotas tai įstojusiujų i nemokamą vietą, kurie gavo krepšelį. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:22:59
| Nuoroda
Mr.Lazy man atsibodo su tavimi ginčytis, toje analizėje tie visi vidurkiai pateikti tų kurie gaus krepšelį. Kas stos į fizinius ir technologinius mokslus turėtų išvis nesijaudinti, nes su mažais balais išlaikytais valstybiniais egzaminais gaus vf vietą. Sunkiausia bus tiem, kas stoja i socialinius, bet kurių kb 18 tikrai gaus krepšelį. Ir manau šita reforma į naudą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:32:17
| Nuoroda
26psl. socialiniu mokslų ekonomikos vidurkis pateiktas 18.74, tai pagal tave krepšelį gaus virs vidurkio kurie yra tai reiškia 19. O 28psl. pateikta, kad ekonomiką nemokamai studijuos su 17.57 :D, tai kaip čia išeina? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:37:26
| Nuoroda
Golden lady rašė:
Kaip manot galeciau patekti i vf su uzsienio kalba 88, lt 90, istorija 80? duodu 100%, kad pateksi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:44:01
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
26psl. socialiniu mokslų ekonomikos vidurkis pateiktas 18.74, tai pagal tave krepšelį gaus virs vidurkio kurie yra tai reiškia 19. O 28psl. pateikta, kad ekonomiką nemokamai studijuos su 17.57 :D, tai kaip čia išeina? Ne visai, pagal mane soc moksluose bus 18-19 vf. O su ekonomika pateikta nesamone, jau vien del to, kad neimanoma atskirai ekonomikos vf vietu apskaiciuoti, nes krepseliai skaiciuojami visiem soc mokslam bendrai. Ir tu uzuot metesis tarp skirtingu sriciu atsakyk man kaip zmogus su minimaliu balu t.y 11+ pagal tave (nes sakei, kad fiziniu vf11-12) gali gauti krepseli? As net nesuprantu is kur toks kvailas gali buti dviem kojom vaikstantis padaras. Mano balas 15.66 į technologinius mokslus visų pirma ir žinau, kad manes laukia krepšelys. Baigiam ginčytis, bet suderam tokį dalyką, turiu draugą, kurio stojamasis balas į technologinius mokslus 12.8 ir jei jis gauna krepšelį tu sukuri temą šiame forume ir išvadini save idiotu, kad buvai neteisus ir ginčijaisi su manimi, o jei neužtenka 12.8 jam gauti krepšeliui tai padarau aš gerai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:49:12
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
26psl. socialiniu mokslų ekonomikos vidurkis pateiktas 18.74, tai pagal tave krepšelį gaus virs vidurkio kurie yra tai reiškia 19. O 28psl. pateikta, kad ekonomiką nemokamai studijuos su 17.57 :D, tai kaip čia išeina? Ne visai, pagal mane soc moksluose bus 18-19 vf. O su ekonomika pateikta nesamone, jau vien del to, kad neimanoma atskirai ekonomikos vf vietu apskaiciuoti, nes krepseliai skaiciuojami visiem soc mokslam bendrai. Ir tu uzuot metesis tarp skirtingu sriciu atsakyk man kaip zmogus su minimaliu balu t.y 11+ pagal tave (nes sakei, kad fiziniu vf11-12) gali gauti krepseli? As net nesuprantu is kur toks kvailas gali buti dviem kojom vaikstantis padaras. Mano balas 15.66 į technologinius mokslus visų pirma ir žinau, kad manes laukia krepšelys. Baigiam ginčytis, bet suderam tokį dalyką, turiu draugą, kurio stojamasis balas į technologinius mokslus 12.8 ir jei jis gauna krepšelį tu sukuri temą šiame forume ir išvadini save idiotu, kad buvai neteisus ir ginčijaisi su manimi, o jei neužtenka 12.8 jam gauti krepšeliui tai padarau aš gerai? Tu surask vieta kur as gincijausi del technloginiu mokslu. Man jie absoliuciai neidomus. As tau gal 5 kart sakiau, kad kalba apie fizinius mokslus eina. Totalus debilas... Tai gerai jei fiziniuos moksluos reikės apie 15 aš sukursiu temą ir save išvadinsiu save idiotu, o jei reikės daug mažiau kokių 12 tai padarysi tu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:53:10
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
26psl. socialiniu mokslų ekonomikos vidurkis pateiktas 18.74, tai pagal tave krepšelį gaus virs vidurkio kurie yra tai reiškia 19. O 28psl. pateikta, kad ekonomiką nemokamai studijuos su 17.57 :D, tai kaip čia išeina? Ne visai, pagal mane soc moksluose bus 18-19 vf. O su ekonomika pateikta nesamone, jau vien del to, kad neimanoma atskirai ekonomikos vf vietu apskaiciuoti, nes krepseliai skaiciuojami visiem soc mokslam bendrai. Ir tu uzuot metesis tarp skirtingu sriciu atsakyk man kaip zmogus su minimaliu balu t.y 11+ pagal tave (nes sakei, kad fiziniu vf11-12) gali gauti krepseli? As net nesuprantu is kur toks kvailas gali buti dviem kojom vaikstantis padaras. Mano balas 15.66 į technologinius mokslus visų pirma ir žinau, kad manes laukia krepšelys. Baigiam ginčytis, bet suderam tokį dalyką, turiu draugą, kurio stojamasis balas į technologinius mokslus 12.8 ir jei jis gauna krepšelį tu sukuri temą šiame forume ir išvadini save idiotu, kad buvai neteisus ir ginčijaisi su manimi, o jei neužtenka 12.8 jam gauti krepšeliui tai padarau aš gerai? Tu surask vieta kur as gincijausi del technloginiu mokslu. Man jie absoliuciai neidomus. As tau gal 5 kart sakiau, kad kalba apie fizinius mokslus eina. Totalus debilas... Tai gerai jei fiziniuos moksluos reikės apie 15 aš sukursiu temą ir save išvadinsiu save idiotu, o jei reikės daug mažiau kokių 12 tai padarysi tu? Deal. Nors visiems ir taip manau aisku kuris idiotas cia... Pažiūrėsim |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:03:55
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
tituska rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
belekasas18 rašė:
26psl. socialiniu mokslų ekonomikos vidurkis pateiktas 18.74, tai pagal tave krepšelį gaus virs vidurkio kurie yra tai reiškia 19. O 28psl. pateikta, kad ekonomiką nemokamai studijuos su 17.57 :D, tai kaip čia išeina? Ne visai, pagal mane soc moksluose bus 18-19 vf. O su ekonomika pateikta nesamone, jau vien del to, kad neimanoma atskirai ekonomikos vf vietu apskaiciuoti, nes krepseliai skaiciuojami visiem soc mokslam bendrai. Ir tu uzuot metesis tarp skirtingu sriciu atsakyk man kaip zmogus su minimaliu balu t.y 11+ pagal tave (nes sakei, kad fiziniu vf11-12) gali gauti krepseli? As net nesuprantu is kur toks kvailas gali buti dviem kojom vaikstantis padaras. Mano balas 15.66 į technologinius mokslus visų pirma ir žinau, kad manes laukia krepšelys. Baigiam ginčytis, bet suderam tokį dalyką, turiu draugą, kurio stojamasis balas į technologinius mokslus 12.8 ir jei jis gauna krepšelį tu sukuri temą šiame forume ir išvadini save idiotu, kad buvai neteisus ir ginčijaisi su manimi, o jei neužtenka 12.8 jam gauti krepšeliui tai padarau aš gerai? Tu surask vieta kur as gincijausi del technloginiu mokslu. Man jie absoliuciai neidomus. As tau gal 5 kart sakiau, kad kalba apie fizinius mokslus eina. Totalus debilas... Tai gerai jei fiziniuos moksluos reikės apie 15 aš sukursiu temą ir save išvadinsiu save idiotu, o jei reikės daug mažiau kokių 12 tai padarysi tu? Deal. Nors visiems ir taip manau aisku kuris idiotas cia... Pažiūrėsim Nei vienas is jusu nera idiotas. ;P Tik savo nuomones lb ginat. ;D Ar ne idiotas yra zmogus kuris teigia, kad krepseliuj reikes 11-12KB, kai minimalus istojusiojo balas 11+? Tai gautusi, kad 90% gaus vf? Idiotas, cia svelniai pasakyta. tris ir daugiau valstybinus egzaminus pasirinko 18443 žmonės, o kad turėti 11-12kb juos turi išlaikyti daugiau nei 1 nec.lt/naujienos/124/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:06:51
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Belekasai, apsijuoksi gi tikrai ne |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:09:05
| Nuoroda
Mr.Tū rašė:
Deja, bet meno studijos nukentės labiausiai. Kaip buvau stojamuosiose KU, tai mum pasakė, jog daugelis spsecialybių tiesiog išnyks, nes negaus finansavimo. Tėveliai, be abejo nemokės milžiniškų sumų. nu, kad gauti vf vieta reikės 17+ kb |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:15:53
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Belekas. Ir ka tu tuo norejai pasakyti? Kad i fizinius mokslus stos visi vos islaike VBE? Nemanai, kad ten bus kurkas daugiau zmoniu su egzu vidurkiais bent virs 50%? Ar tu isisvaizduoji, kad tu kurie islaike virs 50% yra tik mazuma? imam pavyzdį vėl VGTU Praeitais metais: Informacinių Technologijų Paslaugų Valdymas 11.93 Inžinerinė Informatika 6.95 Technomatematika 9.5 Su tiek praeitas metais gavo nemokamą vietą.Vėl žiurim analizę: 19psl, praeitais metais vgtu nemokamą vieta gavo apie ~180 žmonių, šiais metais gaus ~160. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:18:11
| Nuoroda
tituska rašė:
belekasas18 rašė:
Mr.Lazy rašė:
Belekas. Ir ka tu tuo norejai pasakyti? Kad i fizinius mokslus stos visi vos islaike VBE? Nemanai, kad ten bus kurkas daugiau zmoniu su egzu vidurkiais bent virs 50%? Ar tu isisvaizduoji, kad tu kurie islaike virs 50% yra tik mazuma? imam pavyzdį vėl VGTU Praeitais metais: Informacinių Technologijų Paslaugų Valdymas 11.93 Inžinerinė Informatika 6.95 Technomatematika 9.5 Su tiek praeitas metais gavo nemokamą vietą.Vėl žiurim analizę: 19psl, praeitais metais vgtu nemokamą vieta gavo apie ~180 žmonių, šiais metais gaus ~160. kdl tik 160? ;] jei max 110% kiti nesugebės gauti krepšelio, o šios studijos nėra populiarios |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:21:19
| Nuoroda
tas 110% užsipildis tik kokiam VU, KMU |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
15:26:25
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Va , pavyzdukas - www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/27198 Vaikinukas islaikes egzaminus ne visiskai zibanciai ir turi kb ~14-15. Tai 11-12 butu dar mazesni gerokai rezultatai. Tai praktiskai iseina, kad jei nori studint univere toj jusu dikusuojamoj srity, reikia tik islaikyti 3 VBE ? :) Absurdas, belekas18, absurdas. Į technologinius ir fizinius mokslus užtenka. |