Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:10:11
| Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
Vikikute rašė:
tusciosios venos... jo... o kokia raide buvo sis atsakymas?ne D?" aha D rimtai? bliam...visai neblogai testa parasiua o kaip ten buvo su anaerobiniu kvepavimu?as tai D pazymejau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:11:15
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Kokiu anaerobiniu? 5 klausimas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:13:23
| Nuoroda
Vikikute rašė:
neatsimenu su anaerobiniu kokia raide bet buvo skaiciai 1 ir tas uz kurio pirovynuogiu rugstis 3 lygtais bliam..as tai kitaip..neteisingas tikriausei.jau is testio 2 tasku neturiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:15:07
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
o kodel kraujas negali teketi visomis kraujagyslemis? tikriausei ne taip klausima parasei, buvo toks klausimas "kodel medziagu apykaita nevyksta visomis kraujagyslemis" ar kazkas tokio..tai reikejo atsakyti del skirtingu kraujagysliu storio |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:15:59
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
o ten kur su riebalais tai fermentas buvo lipaze ane? o kaip paaiskinot kodel turi suvirskint riebalus ? jo.lipaze..as kazka ten aiskinau kad riebalai yra dideles molekules, o tokias molekules negali suvirskinti..kazka panasaus |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:17:46
| Nuoroda
xm..visai neblogai..as istikruju labai susiparinau kai paklause kam augalui fotosinteze ir dar 4 taskai tokia nesamone parasiua... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:18:30
| Nuoroda
beto as egzamina laikiau rusu kalba..tai is vis sunku buvo o kaip jus apraset bandyma? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:20:58
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
egzzzotika rašė:
xm..visai neblogai..as istikruju labai susiparinau kai paklause kam augalui fotosinteze ir dar 4 taskai tokia nesamone parasiua... Taiką parašėt dėl tos fotosintezės? Aš esmę taip: pagamina organinių junginių, reikalingų gyvybiniams procesams.Verčia į krakmolą, kaip atsarginę medžiagą. na as istikruju i si klausima nelabai zinojau kaip atsakyti, parasiua taip kaip ir tu su organiniais junginiais, veliau parasiau kad CO2 kaip mityba jiems ir dar viena dalyka parasiau tik neatsimenu dbr |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:21:30
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Mcdeivis rašė:
tai koks atsakymas tikrai su tais genais kur buvo Aa,Bb,Cc ?? 4 turbūt as tai 6 parasiua, bet manau bus 4 teisingas..na va jau 3 klaidos |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:23:39
| Nuoroda
Njateneri rašė:
Mcdeivis rašė:
Sanosuke rašė:
Mcdeivis rašė:
tai koks atsakymas tikrai su tais genais kur buvo Aa,Bb,Cc ?? 4 turbūt as gavau 8. ir visi skritinti nes klausia kiek skritingu. AB,aB,Ab,ab,AC,CA,cA,ca,BC,CB,Bc,cb. Man taip isejo va va, tik čia pas tave ir vienodų matau, nu bet ir man 8 gavos o kur tada BA? manau nelb teisingai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:24:58
| Nuoroda
Siamiona rašė:
ką jūs praktikos darbe rašėt? as tai parasiau kad reikia paimti 3 indus su dazytu vandeniu, paimti 3 sakeles su vienodais kiekiais lapu, ir lempa sviesti.viena indu sviesti labai arti, intensiviai, kita maziau, o treciau dar maziau bet nzn ar teisingai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:26:53
| Nuoroda
Njateneri rašė:
egzzzotika rašė:
Njateneri rašė:
Mcdeivis rašė:
Sanosuke rašė:
Mcdeivis rašė:
tai koks atsakymas tikrai su tais genais kur buvo Aa,Bb,Cc ?? 4 turbūt as gavau 8. ir visi skritinti nes klausia kiek skritingu. AB,aB,Ab,ab,AC,CA,cA,ca,BC,CB,Bc,cb. Man taip isejo va va, tik čia pas tave ir vienodų matau, nu bet ir man 8 gavos o kur tada BA? manau nelb teisingai Jokio skirtumo ar BA ar AB, susiliejant gametom bus tas pats, bet tikrai yra 8 na nesvarbu, vistiek pas mane atsakymas neteisingas, pazymejau 6, net nelabai supratau ko nori is manes |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:28:58
| Nuoroda
Mcdeivis rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
ką jūs praktikos darbe rašėt? as tai parasiau kad reikia paimti 3 indus su dazytu vandeniu, paimti 3 sakeles su vienodais kiekiais lapu, ir lempa sviesti.viena indu sviesti labai arti, intensiviai, kita maziau, o treciau dar maziau bet nzn ar teisingai su lempa prie ko ji cia ? Tigi tranpiracijos greiciui turi reiksme temperatura,dregme,vejo greitis. Svietimas kad nlb na nzn..man pasirode kad istikruju transpiracija eina greciau jei labai karsta arba atvirksciai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:29:52
| Nuoroda
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
ką jūs praktikos darbe rašėt? as tai parasiau kad reikia paimti 3 indus su dazytu vandeniu, paimti 3 sakeles su vienodais kiekiais lapu, ir lempa sviesti.viena indu sviesti labai arti, intensiviai, kita maziau, o treciau dar maziau bet nzn ar teisingai o aš kai nusišnekėjau gerai bus tavo. O kokį rezultatą? o tai kaip tu ta bandyma parasei, bet as galvoju pas mane neteisingas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:31:36
| Nuoroda
Mcdeivis rašė:
sunkiausia buvo instas ten tas nefronas joo.. bet as negalvojau kad net reikia zinoti tas vietas kur klause nurodyti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:32:46
| Nuoroda
nanoo rašė:
egzzzotika rašė:
Siamiona rašė:
ką jūs praktikos darbe rašėt? as tai parasiau kad reikia paimti 3 indus su dazytu vandeniu, paimti 3 sakeles su vienodais kiekiais lapu, ir lempa sviesti.viena indu sviesti labai arti, intensiviai, kita maziau, o treciau dar maziau bet nzn ar teisingai Hm, įdomiai. Ta šviesa daugiau įtakos fotosintezei turėtų. Nors aišku ir transpiraciją įtakoja. Aš rašiau taip: paimi 2 vienodus augalus. Juos pamerki į vandenį, nudažytą rašalu. Vieną augalą pastatai drėgnoje, nevėdinamoje patalpoje, kur lėta transpiracija. Kitą šiltoje, sausoje patalpoje, kur transpiracija vyksta efektyviai. Visos kitos sąlygos turi būti vienodos. Po kurio laiko padariai stiebo skersinį pjūvį ir iki kokios ribos pakilo nudažytas vanduo. manau teisingai pas tave, bet vistiek jei as negausiu 3 tasku tai 1 ar 2 galbut |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:34:12
| Nuoroda
bet labiausei bijojau rasynio dalies..galvojau bliam jei nezinosiu nei vienos ka darysiu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:34:50
| Nuoroda
biologe:) rašė:
kas ten nefrone buvo X,Y ir Z pazymeta? as parasiau taip. X - arteriole Y-vena o Z -kapiliarai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:37:40
| Nuoroda
Siamiona rašė:
egzzzotika rašė:
biologe:) rašė:
kas ten nefrone buvo X,Y ir Z pazymeta? as parasiau taip. X - arteriole Y-vena o Z -kapiliarai aš taip pat ziurek surinksim vienodai balu viskas panasiai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:39:56
| Nuoroda
Njateneri rašė:
Siamiona rašė:
Njateneri rašė:
Siamiona rašė:
o kodėl netiko ten modifikacinis kintamumas su draugiais? juk ir aplinkos sąlygos ir genotipas įtakoja ten salygoj buvo zodis VISADA man atrodo o ką tas visada duoda? kad tai paveldima iš tėvų, kurie kažkada mutavo as tai - paveldimas kintamumas..o jus pastebejot..kad egzaminu buvo 2 tipo..as dbr i egza ziuriu ir tai ne mano variantas |