Vartotojo egzzzotika pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:47:43 | Nuoroda
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:

o vat 2.4 parasiau NH# nors teisingas atsakymas turi buti banduo..labai gaila ( taip pat uzsiparinau su 2.6 bes nepastebejau zodzio tarpusavyje :(

na mano ats: 2.3 ch4, 2.4 h20 2.5 nh3, 2.6 nh4cl 2.7 ch4 2.8 -4

visi atsakymai teisingi :) sveikinu :)

tai tik sios uzduoties, o visut kitur briedas:D kaip 3.1?

as parasiau filtracija, bet atsakymas neteisingas turi buti distiliacija :)

aiste o kaip tau su biologija sekasi? :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:50:26 | Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:

o vat 2.4 parasiau NH# nors teisingas atsakymas turi buti banduo..labai gaila ( taip pat uzsiparinau su 2.6 bes nepastebejau zodzio tarpusavyje :(

AS parasiau distiliavimo, tai blogai kad kitu linksniu parasiau?:) 3.6 tai NH3+H2O>NH4+  + OH-?

distiliavimo manau teisingai, koks skirtumas m koks linksni s:D o 3.6 neteisingai uzrasei turi buti NH4+ + OH- ----> NH3 + H2O

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:52:07 | Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:

AS parasiau distiliavimo, tai blogai kad kitu linksniu parasiau?:) 3.6 tai NH3+H2O>NH4+  + OH-?

distiliavimo manau teisingai, koks skirtumas m koks linksni s:D o 3.6 neteisingai uzrasei turi buti NH4+ + OH- ----> NH3 + H2O

o blemba, ir vel susimoviau... maniau ten gavimo;DD

o as dar labiau susimoviau..jei reikejo parasyti NH3, o as parasiau NH3+ :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:54:03 | Nuoroda
siestaa rašė:
egzzzotika rašė:

o kaip manot i farmacijos mokamas studijas kokio balo reikia?

i mokamas tai nesunku istoti:D

as tai net i mokamas sttosiu, kad tik istot :(

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:54:53 | Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:

o blemba, ir vel susimoviau... maniau ten gavimo;DD

o as dar labiau susimoviau..jei reikejo parasyti NH3, o as parasiau NH3+ :D

o gal kokia zyde skaitys mano darba is kito galo paskaitys ir uzskaitys;DD as labai tikiuosi:D

na tai tada tikiosi kad ta zyde ir mano uzskaitys, o kurioje mokykloje laikei egza?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:57:05 | Nuoroda

o 3.5 kaip reikejo?pereinamiji??nors as parasiau metalai 8b grupes. manot uzskaitys?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 17:00:55 | Nuoroda

na ir isvada t okia: egzaminas tikrai buvo lengvas, bet zioplu klaidu padariau :(

Žinutė parašyta: 2009-06-01 17:05:40 | Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:

na ir isvada t okia: egzaminas tikrai buvo lengvas, bet zioplu klaidu padariau :(

as irgi maniau kad viskas saunu, nepadariau zioplu klaidu, o ju is tiesu daug,,, gal tik vienas kitas klausimas kuriu nezinojau...

na mokytoja man pasake kad surinkau mazdaug 60%, bet tai mazai i farmacija i nemokamas vietas galima tik pasvajoti :( o tu kaip manai kiek surinkai?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 17:10:27 | Nuoroda
gretuse rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:

o 3.5 kaip reikejo?pereinamiji??nors as parasiau metalai 8b grupes. manot uzskaitys?

uzskaitytu d elementai, bet 8b tai nea man atrodo...

siaip sake,kad vertinimo instrukcijose uzskaito tik jei parasai 8 grupe arba VIIIB :D nu dbr taip reikalauja,tj uzrasymas 8B yra neteisingas. nesamone. cia mum mokytoja sake pries pat egza.

na as ir uzrasiau VIII B grupe. tiesiog cia taip :) bet ten buvo parasyta BENDRINI PAVADINIMA

Žinutė parašyta: 2009-06-04 20:25:11 | Nuoroda
miela rašė:
Francain rašė:

Visgi VU balas bus gerokai aukštesnis nei KMU. Nors viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, kadangi įvestas studento krepšelis. Gal kas iš čia kalbančių į farmaciją kėtinate stoti? :)

Aš ketinu studijuoti farmaciją. Labai patinka chemija, o farmacijoj jos labai daug, tai manau patiktų man ten;> Kaip tau? Irgi gal farmaciją žadi rinktis?

as irgi noriu studijuoti farmacija:) begalo dievinu chemija :) ir isivaizduoju save sioje srytije:) net i mokamus rasysiu studijas, tik kad istot... bet jei neistosiu tai tikrai nusivilsiu, nors chemijos egza manau nepuikiai islaikiau, apie 66-60 proc.manot galima bus istot?beto dar su anglu man nelb siseka, bet manau neverta pasiduot.ane? :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 14:05:52 | Nuoroda
nanoo rašė:
Tadasr rašė:
ewoksnis rašė:

man tik tas chitinas ir atėjo į galvą.Parašiau,bet labai abejodama;D

ką rašėt toj užduotį su nefronu kur reikėjo X ir Y dalis įvardinti?

arteriole ir vena :)

aš irgi taip įvardinau

as ir taip atsakiau ir manau kad tesingas..o vat buvo klausimas kam augului fotosinteze, niekad nesusimasciau apie tai ir manau neteisingai parasiau

Žinutė parašyta: 2009-06-05 14:15:32 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
egzzzotika rašė:
miela rašė:
Francain rašė:

Visgi VU balas bus gerokai aukštesnis nei KMU. Nors viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, kadangi įvestas studento krepšelis. Gal kas iš čia kalbančių į farmaciją kėtinate stoti? :)

Aš ketinu studijuoti farmaciją. Labai patinka chemija, o farmacijoj jos labai daug, tai manau patiktų man ten;> Kaip tau? Irgi gal farmaciją žadi rinktis?

as irgi noriu studijuoti farmacija:) begalo dievinu chemija :) ir isivaizduoju save sioje srytije:) net i mokamus rasysiu studijas, tik kad istot... bet jei neistosiu tai tikrai nusivilsiu, nors chemijos egza manau nepuikiai islaikiau, apie 66-60 proc.manot galima bus istot?beto dar su anglu man nelb siseka, bet manau neverta pasiduot.ane? :)

Dievini chemiją, bet tik 60 % žadi gaut iš egzo? Tai gal tu geriau nestok į farmaciją, nes ten būna n rūšių chemija...

na cia jau mano problemos stot tenai ar ne, as visai ja gan gerai moku ir tiesiog pridariau zioplu klaidu ir tiek...suprasciau jei tenai stotu kas su 20% beto juk pasakiau  mazdaug  kiek surinkau, o gal ir daugiau  juk rezultatu nieks nezino

Žinutė parašyta: 2009-06-05 14:21:58 | Nuoroda

as irgi, anafaze

Žinutė parašyta: 2009-06-05 15:43:12 | Nuoroda
Monikitita rašė:

tai aisku , kad bandyk ! as taip lb noreciau i farmacija. is chemijos kazkur apie 70 tureciau surinkt, lietuviu ir bio tikuos daugiau lb abejoju savo galimybem , nes konkursas beprotiskas manau bus, ypac pretenduojant i vf.. bet bandyti tikrai verta o tai panelei pasivadinusiai karves isleidziamu garsu noreciau pasakyt , kad ne tawo walia spresti kur kam bandyti ar ne, nes gi visi negali buti tokie protingi , kaip kad tu dediese sitam forume ir isvis netawa i nereikals

aciu uz palaikyma :) bei manau  negalima pasiduoti, jei nori to, tai reikia ir sekti :) bus tikrai malonu jei abidvi istosim :) na...pagyvensim ir pamatysim kaip viskas bus, dbr tikrai sunku kazka pasakyti bet turime tiketi savimi :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 15:56:36 | Nuoroda

bliam neatsimenu kaip as parasiua tilakoidai ar granule :D bliam ten juk tik 1 taska dave jei susimoviau tai labai gaila

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:01:57 | Nuoroda

man istikruju juokinga kai zmones taip kalba..as tai niekad nesitikiu gauti aukstai, ir gaunu visai patenkinimai..tu taip pasitiki savo jegomis..nors gal ir gerai :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:02:55 | Nuoroda
egzzzotika rašė:

man istikruju juokinga kai zmones taip kalba..as tai niekad nesitikiu gauti aukstai, ir gaunu visai patenkinimai..tu taip pasitiki savo jegomis..nors gal ir gerai :)

bet siaip kiekvienas is musu yra skirtngas ir isisavina zinias skirtingai, tai kad viskas gerai :) gal ir puikiai islaikei

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:03:38 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

o kiekvienai lastelei budinga medziagu pernasa?

as tai sita pazymejau atsakyma, bet galvojau del susitraukimo dar :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:07:32 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

ir as del susitraukimo abejojau...

o kaip ten i desiniji priesirdi is kur atiteka kraujas?

neatsimenu koks atsakymas buvo, bet pazymejau D

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:08:24 | Nuoroda
aiste18 rašė:
Vikikute rašė:

tusciosios venos...

jo...

o kokia raide buvo sis atsakymas?ne D?"