Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:47:43
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
o vat 2.4 parasiau NH# nors teisingas atsakymas turi buti banduo..labai gaila ( taip pat uzsiparinau su 2.6 bes nepastebejau zodzio tarpusavyje na mano ats: 2.3 ch4, 2.4 h20 2.5 nh3, 2.6 nh4cl 2.7 ch4 2.8 -4 visi atsakymai teisingi sveikinu tai tik sios uzduoties, o visut kitur briedas:D kaip 3.1? as parasiau filtracija, bet atsakymas neteisingas turi buti distiliacija aiste o kaip tau su biologija sekasi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:50:26
| Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
o vat 2.4 parasiau NH# nors teisingas atsakymas turi buti banduo..labai gaila ( taip pat uzsiparinau su 2.6 bes nepastebejau zodzio tarpusavyje na mano ats: 2.3 ch4, 2.4 h20 2.5 nh3, 2.6 nh4cl 2.7 ch4 2.8 -4 visi atsakymai teisingi sveikinu tai tik sios uzduoties, o visut kitur briedas:D kaip 3.1? as parasiau filtracija, bet atsakymas neteisingas turi buti distiliacija AS parasiau distiliavimo, tai blogai kad kitu linksniu parasiau?:) 3.6 tai NH3+H2O>NH4+ + OH-? distiliavimo manau teisingai, koks skirtumas m koks linksni s:D o 3.6 neteisingai uzrasei turi buti NH4+ + OH- ----> NH3 + H2O |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:52:07
| Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
o vat 2.4 parasiau NH# nors teisingas atsakymas turi buti banduo..labai gaila ( taip pat uzsiparinau su 2.6 bes nepastebejau zodzio tarpusavyje na mano ats: 2.3 ch4, 2.4 h20 2.5 nh3, 2.6 nh4cl 2.7 ch4 2.8 -4 visi atsakymai teisingi sveikinu tai tik sios uzduoties, o visut kitur briedas:D kaip 3.1? as parasiau filtracija, bet atsakymas neteisingas turi buti distiliacija AS parasiau distiliavimo, tai blogai kad kitu linksniu parasiau?:) 3.6 tai NH3+H2O>NH4+ + OH-? distiliavimo manau teisingai, koks skirtumas m koks linksni s:D o 3.6 neteisingai uzrasei turi buti NH4+ + OH- ----> NH3 + H2O o blemba, ir vel susimoviau... maniau ten gavimo;DD o as dar labiau susimoviau..jei reikejo parasyti NH3, o as parasiau NH3+ |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:54:03
| Nuoroda
siestaa rašė:
egzzzotika rašė:
o kaip manot i farmacijos mokamas studijas kokio balo reikia? i mokamas tai nesunku istoti:D
as tai net i mokamas sttosiu, kad tik istot |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:54:53
| Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
o vat 2.4 parasiau NH# nors teisingas atsakymas turi buti banduo..labai gaila ( taip pat uzsiparinau su 2.6 bes nepastebejau zodzio tarpusavyje na mano ats: 2.3 ch4, 2.4 h20 2.5 nh3, 2.6 nh4cl 2.7 ch4 2.8 -4 visi atsakymai teisingi sveikinu tai tik sios uzduoties, o visut kitur briedas:D kaip 3.1? as parasiau filtracija, bet atsakymas neteisingas turi buti distiliacija AS parasiau distiliavimo, tai blogai kad kitu linksniu parasiau?:) 3.6 tai NH3+H2O>NH4+ + OH-? distiliavimo manau teisingai, koks skirtumas m koks linksni s:D o 3.6 neteisingai uzrasei turi buti NH4+ + OH- ----> NH3 + H2O o blemba, ir vel susimoviau... maniau ten gavimo;DD o as dar labiau susimoviau..jei reikejo parasyti NH3, o as parasiau NH3+ o gal kokia zyde skaitys mano darba is kito galo paskaitys ir uzskaitys;DD as labai tikiuosi:D na tai tada tikiosi kad ta zyde ir mano uzskaitys, o kurioje mokykloje laikei egza? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:57:05
| Nuoroda
o 3.5 kaip reikejo?pereinamiji??nors as parasiau metalai 8b grupes. manot uzskaitys? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
17:00:55
| Nuoroda
na ir isvada t okia: egzaminas tikrai buvo lengvas, bet zioplu klaidu padariau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
17:05:40
| Nuoroda
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
na ir isvada t okia: egzaminas tikrai buvo lengvas, bet zioplu klaidu padariau as irgi maniau kad viskas saunu, nepadariau zioplu klaidu, o ju is tiesu daug,,, gal tik vienas kitas klausimas kuriu nezinojau... na mokytoja man pasake kad surinkau mazdaug 60%, bet tai mazai i farmacija i nemokamas vietas galima tik pasvajoti o tu kaip manai kiek surinkai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
17:10:27
| Nuoroda
gretuse rašė:
aiste18 rašė:
egzzzotika rašė:
o 3.5 kaip reikejo?pereinamiji??nors as parasiau metalai 8b grupes. manot uzskaitys? uzskaitytu d elementai, bet 8b tai nea man atrodo... siaip sake,kad vertinimo instrukcijose uzskaito tik jei parasai 8 grupe arba VIIIB nu dbr taip reikalauja,tj uzrasymas 8B yra neteisingas. nesamone. cia mum mokytoja sake pries pat egza. na as ir uzrasiau VIII B grupe. tiesiog cia taip bet ten buvo parasyta BENDRINI PAVADINIMA |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:25:11
| Nuoroda
miela rašė:
Francain rašė:
Visgi VU balas bus gerokai aukštesnis nei KMU. Nors viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, kadangi įvestas studento krepšelis. Gal kas iš čia kalbančių į farmaciją kėtinate stoti? :) Aš ketinu studijuoti farmaciją. Labai patinka chemija, o farmacijoj jos labai daug, tai manau patiktų man ten;> Kaip tau? Irgi gal farmaciją žadi rinktis? as irgi noriu studijuoti farmacija:) begalo dievinu chemija ir isivaizduoju save sioje srytije:) net i mokamus rasysiu studijas, tik kad istot... bet jei neistosiu tai tikrai nusivilsiu, nors chemijos egza manau nepuikiai islaikiau, apie 66-60 proc.manot galima bus istot?beto dar su anglu man nelb siseka, bet manau neverta pasiduot.ane? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:05:52
| Nuoroda
nanoo rašė:
Tadasr rašė:
ewoksnis rašė:
man tik tas chitinas ir atėjo į galvą.Parašiau,bet labai abejodama;D ką rašėt toj užduotį su nefronu kur reikėjo X ir Y dalis įvardinti? arteriole ir vena aš irgi taip įvardinau as ir taip atsakiau ir manau kad tesingas..o vat buvo klausimas kam augului fotosinteze, niekad nesusimasciau apie tai ir manau neteisingai parasiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:15:32
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
egzzzotika rašė:
miela rašė:
Francain rašė:
Visgi VU balas bus gerokai aukštesnis nei KMU. Nors viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, kadangi įvestas studento krepšelis. Gal kas iš čia kalbančių į farmaciją kėtinate stoti? :) Aš ketinu studijuoti farmaciją. Labai patinka chemija, o farmacijoj jos labai daug, tai manau patiktų man ten;> Kaip tau? Irgi gal farmaciją žadi rinktis? as irgi noriu studijuoti farmacija:) begalo dievinu chemija ir isivaizduoju save sioje srytije:) net i mokamus rasysiu studijas, tik kad istot... bet jei neistosiu tai tikrai nusivilsiu, nors chemijos egza manau nepuikiai islaikiau, apie 66-60 proc.manot galima bus istot?beto dar su anglu man nelb siseka, bet manau neverta pasiduot.ane? Dievini chemiją, bet tik 60 % žadi gaut iš egzo? Tai gal tu geriau nestok į farmaciją, nes ten būna n rūšių chemija... na cia jau mano problemos stot tenai ar ne, as visai ja gan gerai moku ir tiesiog pridariau zioplu klaidu ir tiek...suprasciau jei tenai stotu kas su 20% beto juk pasakiau mazdaug kiek surinkau, o gal ir daugiau juk rezultatu nieks nezino |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:21:58
| Nuoroda
as irgi, anafaze |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
15:43:12
| Nuoroda
Monikitita rašė:
tai aisku , kad bandyk ! as taip lb noreciau i farmacija. is chemijos kazkur apie 70 tureciau surinkt, lietuviu ir bio tikuos daugiau lb abejoju savo galimybem , nes konkursas beprotiskas manau bus, ypac pretenduojant i vf.. bet bandyti tikrai verta o tai panelei pasivadinusiai karves isleidziamu garsu noreciau pasakyt , kad ne tawo walia spresti kur kam bandyti ar ne, nes gi visi negali buti tokie protingi , kaip kad tu dediese sitam forume ir isvis netawa i nereikals aciu uz palaikyma bei manau negalima pasiduoti, jei nori to, tai reikia ir sekti bus tikrai malonu jei abidvi istosim na...pagyvensim ir pamatysim kaip viskas bus, dbr tikrai sunku kazka pasakyti bet turime tiketi savimi |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
15:56:36
| Nuoroda
bliam neatsimenu kaip as parasiua tilakoidai ar granule bliam ten juk tik 1 taska dave jei susimoviau tai labai gaila |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:01:57
| Nuoroda
man istikruju juokinga kai zmones taip kalba..as tai niekad nesitikiu gauti aukstai, ir gaunu visai patenkinimai..tu taip pasitiki savo jegomis..nors gal ir gerai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:02:55
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
man istikruju juokinga kai zmones taip kalba..as tai niekad nesitikiu gauti aukstai, ir gaunu visai patenkinimai..tu taip pasitiki savo jegomis..nors gal ir gerai bet siaip kiekvienas is musu yra skirtngas ir isisavina zinias skirtingai, tai kad viskas gerai gal ir puikiai islaikei |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:03:38
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
o kiekvienai lastelei budinga medziagu pernasa? as tai sita pazymejau atsakyma, bet galvojau del susitraukimo dar |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:07:32
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
ir as del susitraukimo abejojau... o kaip ten i desiniji priesirdi is kur atiteka kraujas? neatsimenu koks atsakymas buvo, bet pazymejau D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:08:24
| Nuoroda
aiste18 rašė:
Vikikute rašė:
tusciosios venos... jo... o kokia raide buvo sis atsakymas?ne D?" |