Vartotojo Rulle121 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:28:46 | Nuoroda
belekasas18 rašė:

dar 1700 vietų fiziniuos moskluos, bet yra specialybių kur tinka chemija dar

na dauguma kas laike chemija ir biologija tai i medicina stoja tai i juos kaip ir demesio galim nekreipt :D :D :D

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:30:42 | Nuoroda
Artūras111 rašė:

kam tu LT mokyklyni laikei? :D normalus egzu rezai nesi toks durnas kad neislaikytum.. :D beje man irgi mokytoja kale i galva kad VBE ne man , neislaikysiu o tik paziurekit i rezultata.. reikejo megint o jei nepasiseka gi mokyklini perlaikai ir nesuki galvos..

na jo pats db nesuprantu kas man ten buvo uzplauke kai egzaminus rinkaus, db ziauriai gailiuos :( net tie kurie uz mane lt zymei blogiau mokes ir tai islaike VBE :)

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:32:46 | Nuoroda

gal kas zinot ar duoda ka nors tas kompiuterinio rastingumo pazimejimas? :D

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:36:11 | Nuoroda

Optinometrija KB 15.64 :)

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:58:10 | Nuoroda

na stojant i socialinius mokslus yra lengviau turet ausktesni KB,nes ten tereikia tokiu mokslu kaip : istorijos, lietuviu,anglu,biologija ir tiesiog uztenka buti  "kaliku" ir jau turi  auksta KB bet tai dar nereiskia kad esi labai geras mokinys :D :D :D

Žinutė parašyta: 2009-07-12 20:52:07 | Nuoroda
dandelion rašė:

Pasakykit,ar aš gerai suprantu šitą dalyką,pvz.: Aš ruošiuosi rašyti TIK į VF vietas (ir TIK į vieną studijų kryptį)ir universitetuose ir kolegijose,bet ar tiesa kad man nėra skirtumo ar aš rašysiu į 32 vietas,ar į 2 vietas,nes jeigu man suteiks tą VF tai ir paims į pirmą vietą kur parašiau (jeigu i pirma nepaims,tai ir į kitas 15 univerus nepaims,?) tas pats ir kolegijose - arba aš rašau 1-ą pageidavimą į nemokamą biomediciną arba aš jų prirašau begalę,bet į juos net ir nežiūrės niekas? tai išeina kad tik veltui užmokėsiu 200lt....?ar taip?

taip tu visiskai teisi jei nepaima pirmu nr tai nepaims ir kitur, bet cia yra vienas kabliukas tarkim tu parasysi i koki VU tarkim biomedicina ir ten ta spec tures tik 50 vietu o tu busi 51 tai tada negausi del to geriau rasyk kelias spec i univiera bei kelias i kolegijas del viso ko bet tikrai nera reikalo prorasyt 32 spec toi pacioi sriti :)

Žinutė parašyta: 2009-07-13 12:09:46 | Nuoroda
Volucris rašė:

Gal kas žino ar valstybė rems paskolas ne vien mokantiems už mokslą bet ir šiaip studentaujantiems? Esu girdėjusi,kad užsieny toks dlaykas egzistuoja,o kaip Lietov tai neaišku.

''siaip studentaujamiems" dar paskolu reikia? :D gal studijuojantiems? :D :D :D

Žinutė parašyta: 2009-07-13 14:57:44 | Nuoroda
Elita rašė:

gal kas galetu pasakyti kokiu adresu reikia nesti tuos dokumentus i siauliu universiteta? ar Vilniaus 88?

Visinskio 25a :)

Žinutė parašyta: 2009-07-14 15:34:06 | Nuoroda
Volume rašė:

Sunku i SK istoti su MBE i mokama ?

nemanau kad sunku cia dar priklauso kaip tu tuos MBE islaikiai :)

Žinutė parašyta: 2009-07-14 20:35:06 | Nuoroda

na su tom imokom as db biski ir nesuprantu jau visus dokus pridaviau sumokejau ta imoka kur reikejo, snd prisijungiau pasiziureti ir prie imokos raso kad 0.00 Lt o jau praejo 6 dienos tai kazkaip netikiu kad tiek ilgai galejo nepervesti bankas pinigu, gal galit kas sask nr parasyti i kuri pervedet gal kur klaida padariau :) ar toks sask nr LT 48 7044 0600 0371 4431 ?

Žinutė parašyta: 2009-07-14 20:43:55 | Nuoroda
Karalaitė rašė:
Rulle121 rašė:

na su tom imokom as db biski ir nesuprantu jau visus dokus pridaviau sumokejau ta imoka kur reikejo, snd prisijungiau pasiziureti ir prie imokos raso kad 0.00 Lt o jau praejo 6 dienos tai kazkaip netikiu kad tiek ilgai galejo nepervesti bankas pinigu, gal galit kas sask nr parasyti i kuri pervedet gal kur klaida padariau :) ar toks sask nr LT 48 7044 0600 0371 4431 ?

taip šitas kodas, čia SEB banke kažkas negerai dėl to neperveda pinigėliųne nu cioa

ne nu cia tai kazkoks pravalas geriau jau buciau internetu pildes butu maziau problemu buve :) db tai nesamone vien uz tai kad koreguot nori sarasa turi 30 lt moket o internetu nemokamai buvo :)

Žinutė parašyta: 2009-07-14 20:46:29 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

Tai viena para imokai pervesti ir atpazinti, kita para - duomenu bazes atnaujinimui. Jei mokejai ketvirtadieni, o prasyma pateikei siandien, palauk iki rytojaus.

Banke irgi galejo buti problemu. Jei praejo daugiau nei dvi darbo dienos ir nuliukas "neuzaugo" iki tam tikros sumos - kreipkites i banka.

Beje, jei uz jus mokejo tevai ar kas kitas, imokos atpazinimo procedura smarkiai apsunksta... taip pat sunkumu gali atsirasti, jei netinkamai nurodete tam tikrus parametrus.

prasyma ir ketvirtadieni pridaviau tai vat jau praejo daugiau nei 2 dienos o niekas nepasikete, teks eit ryt aiskintis :)

Žinutė parašyta: 2009-07-14 21:35:35 | Nuoroda
[)aKinG rašė:

As tai "laimingasis" , kuris pateko tarp tu TOP 41. Nedaryciau jokios katastrofos del to, jei butu numazine rezultata kokiais 5 balais, bet daba nuo 79 iki 58 nukirto, tai nezmoniskai nervas ima...

na man tai cia kazkas nerealaus, kaip galima numazint 21 procentu??? tai kaip tada tie vertintojei taiso darbus, garantuoju jei dar karta tikrintu tavo darba kitas vertintojes rezultatas vel butu kitoks nei dabar yra, taigi galima daryti isvada kad visa vertinimo sistema, ypac kas liecia lietuviu egzamina, yra neskaidri...

Žinutė parašyta: 2009-07-14 22:25:26 | Nuoroda

is kur cia jus tokia info trauket? :) jei noresi perstot tai jokiu problemu galesi perstot ir kartu savo krepseli pasiimt :D

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:56:47 | Nuoroda

jei kas del imoku gausit koki ats tai jei nesunku parasykit i PM ka atrase :D

Žinutė parašyta: 2009-07-15 00:13:33 | Nuoroda
VDUstudienc rašė:
amžina žiema rašė:
VDUstudienc rašė:

va čia viskas paaiškinta šia tema :D www.delfi.lt/news/daily/education/article.php?id=23080174

juo, delfis parašė - tauta ir patikėjo :DD

tai kad delfyje kalba švietimo ir mokslo viceministrė :D ja irgi netikėt?

na dar visai nesenai kai laukem egzaminu rezultatu kazkas kalbejo kad kai kuriu egzaminu rezultatai bus pakelbti anksciau neva per kazkokia laida kazkoks tai politikas taip sake bet deje nieko panasaus nebuvo cia ir tas pats ir politikai karts nuo karto meluoja :D

Žinutė parašyta: 2009-07-15 13:16:17 | Nuoroda

nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt :)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 13:39:20 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:

Kur cia tau raso, kad nulis?

va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html   kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket :)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 13:43:21 | Nuoroda
Karalaitė rašė:

aš jau nebežinau ką daryti, gal tikrai antra karta sumokėti?

nu as rytoi eisiu i univiera ir ten klausiu kame problemos, nesamone antra kart moket is kur pas abiturijanta tokie pinigai :D :D :D kad 150 LT i bala antra kart  ismest :D

Žinutė parašyta: 2009-07-15 13:44:32 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:

Kur cia tau raso, kad nulis?

va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html   kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket :)

Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones...

jau uzpildziau senai as ta prasyma,visus dokus padaviau net ir imokos kopija :)