Vartotojo Rulle121 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-08 19:15:14 | Nuoroda

o as tikejaus surinkt koki 70 procentu db dziaukciuos surinkes bent 40-50

Žinutė parašyta: 2009-06-08 19:31:03 | Nuoroda
donatas7 rašė:
Rulle121 rašė:

fizikos egzas eilinis susimovimas :( krc tokiu zioplu klaidu padariau kad tyliu skaiciavau blogiausiu atveju tureciau gaut 65 taskus :( geriausiu apie 72 :(

Su 70 tasku tai ir 90% gali gaut. Bent jau pernai metais gavo...

ka jus cia nusnekat juk is viso 100 tasku buvo tai pagalvokit as netekau 30-35 tasku tai cia galim sakyt visas testas velniop nueina ir dar 2 dalies puse ir sutiek 90 tikrai ne butu gerai kad nebt 50

Žinutė parašyta: 2009-06-09 01:04:33 | Nuoroda

stai testo atsakymai (90 procentu kad beveik visi teisingi)

1-4

2-2

3-2

4-1

5-3

6-3

7-4 (nes juk tos kurios atsidure prie pat virsau sudaro tam tikra juosta ir greitesnes molekoles trenkese i virsutines taip jas ismusdamas)

8-1

9-1

10-1

11-4

12-3

13-2

14-1

15-4

16-2

17-3

18-2

19-4

20-1 arba 4

21-3

22-2

23-1

24-2

25-3

26-4

27-1

28-3

26-2

30-3

Žinutė parašyta: 2009-06-09 20:52:51 | Nuoroda

ko jus tiek del tos istorijos jaudinates? :D juk nebutina viska iskalti reik daug maz zinot kas kada buvo o po to viska is satoniu gali isrinkt :D nekalti viska mintinai jum ten niekas nelieps pasakoti to meto ivikiu ir panasiai svarbiausia logiskai mastyt ir viska is saltiniu isrinksit visada teisingas ats buna pasleptas :D

Žinutė parašyta: 2009-06-09 21:01:17 | Nuoroda
Splatt rašė:
Rulle121 rašė:

ko jus tiek del tos istorijos jaudinates? :D juk nebutina viska iskalti reik daug maz zinot kas kada buvo o po to viska is satoniu gali isrinkt :D nekalti viska mintinai jum ten niekas nelieps pasakoti to meto ivikiu ir panasiai svarbiausia logiskai mastyt ir viska is saltiniu isrinksit visada teisingas ats buna pasleptas :D

Teisingai sakai, bet ilgesniams pamąstymams/pasamprotavimams trūks pvz. man laiko, nes klausimų bus ~70, o laiko 150 mins, tai grubiai paėmus po 2 minutes kiekvienam klausimui, aišku testinius greičiau atsakysi, bet kai reikės dar šaltinius perskaityt, šiek tiek įsigilint, tai bijau, kad nespėsiu.

na bet jei paskutine diena viska kalsi mintinai tai nuejes i egza tikrai nesamoningu klaidu pridarysi,visada taip buna geriausia snd siaip perzvelgt viska tam skirti nedaugiau kaip 2 h ir viskas o po to geriau kurnors i gamta ar i lauka isbegt nes sedejimas prie pc tikrai nieko gero neduoda ypac pries egza :D

Žinutė parašyta: 2009-06-10 01:15:21 | Nuoroda
belekasas18 rašė:

kilo man dar keli neaiškumai:

koks 5.1 atsakymas, aš vienu budu gavau 3.55, o kitu 4.29s?

koks 6.3, 7.4 atsakymai?

kokie dar du budai vienintelis budas yra T= t/N ir gaunas 3.55 s  o ten kur su k tai nesamone bandziau pagal perioda T=2pi saknis is m/k  bet niekaip negauna reikiamo ats gaunas apie 200 tada suapvalinau perioda iki 4 sekundziu bet vistiek gaunas apie 160 o turejo apie140 tai cia stobaliai klaida yra :D o ten su plyta jokiu ten jegos momentu nereikejo mases centras yra paciame viduryje is kurio i virsu ir i apacia kyla sunkio ir atramos vektoriai tokiu atveju atstumas 0 bet galimas ir toks varijantas kad ten klause nuo ploktumos ant kurios padeta plyta iki mases centro tokiu atveju 0,05 m tai as abu parasiau nzn kaip cia uzkaitys ar ne :D

Žinutė parašyta: 2009-06-10 01:18:49 | Nuoroda
Reddish rašė:

Aš irgi bandžiau su jėgos momentais ir pečiais spręst. Bet galiausiai nusprendžiau, kad tas plytos aukštis tikriausiai nebuvo duotas be reikalo, tai padalinau pusiau. Nes gi masės centras viduriuke pačiam. Nebuvau dar pas savo mokytoją, įdomu pamatyt atsakymus.

Be to, girdėjau gandus, kad matematikos VBE ištaisyt jau baigia. Pereinamasis balas - 15. Sako, kad apie 15tą dieną rezultatų jau galima laukt. Kažkaip netikiu. Gal žinot daugiau kas?

jauciu nesamones cie kazkokias skleidzia juk aiskiai parasyta kad rezultatai bus tik birzelio 26 d (gal klystu db tisliai neatsimenu) tai niekas ten neskubes taisyt nes juk dar yra mokiniu kuriem matematika reik vest ne vien 12-okai juk cia svarbiausia :D tai ten keletas mokytoju tetaiso taigi rezultatu dar reikes luktelt :)

Žinutė parašyta: 2009-06-10 02:11:20 | Nuoroda
belekasas18 rašė:

bet uzknisa tos klaidos, as is pradziu pasiskaiciavau gavau 3.55, o paskui ziuriu netinka tai apskaiciavau pagal t=2pi saknis m/k, ir tada antra dalis gavosi gerai

nu tu duodi tai kaip galejei apsiskaiciuot pagal ta formule jei pirmoi dali neturejei k? pasiziurejei i sekancia dali is lempos k nurasiai ir issprendei? :D nu nebent dar pagal sita buvo galima T=2*pisaknis l/g bet cia ilgio pradinio neturi tai vienitele belieka formule T=t/N 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:41:34 | Nuoroda

ten aiskai buvo parasytas protonas o jis tikrai nera izotopas patys pagalvokit vandelis tai atomas o protonas tai atomo sudedamoji dalis ir nera cia ko ju lygint izotopai tai tas pacias chemines savybes  bet skirtingas fizikines savybes turintys elementai

Žinutė parašyta: 2009-06-11 19:40:02 | Nuoroda

del modulio negali neuzskaityt mokslo metu ir neduot etestato,juk moduliai niekur nesiraso bent jau pas mumis :) pvz as ir buvau uzsirases i matiekos moduli bet nusprendziau kad man jo nereike ir visus metus nejau ir niekas nieko man del to nesake :D tai jei ka su mokytoja pakalbet reiktu ir viskas :)

Žinutė parašyta: 2009-06-11 20:34:10 | Nuoroda

nueikit i praeitu metu statistika pasiziurekit 2 grafikas :D www.nec.lt/failai/798_rez_analize_2008_V BE_statistine_matematika.pdf ;    pernai su 30 tasku butum 55 kazkur gaves siemet kad lengvesnis tai kartele truputi kils :(

Žinutė parašyta: 2009-06-11 20:44:45 | Nuoroda
Guigudola rašė:

Nu bet siemet netikiu kad uz 30 tasku 55% gaus..... Manau uz 30 tasku siais metais tiketis reikia 40%  

na 2008 egzaminas tai pogi lengvas buvo taciau kartele nelabai pakilo tai siemet manau tas pat daugmaz turetu buti kad 50 procentu gauti tai koki 30-32 tikrai turetu pakakt :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:35:34 | Nuoroda
aiste18 rašė:

As kiek girdejau mokykloj ir kiek skaicius esu, tai uz 2lt atsiuncia visus egzus iskarto viena zinute, tai tektu laukti iki paskutiniojo egzo pabaigos, o uz 5lt yra tokia kaip ir prenumerata, kai tik pasirodo rezultatas, tada ir atsiuncia... manau ten tam tinklalapi neteisingai nurodyta del tu 2lt.. negali taip buti, kad vieni 2lt, o kiti 5lt moketu..

Na, bet man tikrai tu 5lt negaila, nes pasipildziau "labas" saskaita, ir man papilde 20% daugiau, taigi tie 5lt buvo kaip "labas" dovana...:DD

tas pats tiek uz 2 lt tiek uz 5 lt as isiunciau ir man jau mokiklini atsiunte rezultata,kai tik valstybiniai pasirodys tai ir astius to dalyko rezultata :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:30:10 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Is principo taip ir turetu but :) Kiek zinau, savaitgaliais jie vistiek nedirba, o kitas pirmadienis - termino pabaiga. 

kokie jus naivus :D niekas penktadieni ir nepaskelbs jei parasyta kad iki pirmadienio vadinasi pirmadieni vakare rezultatai tebus,nes juk  uztrunka kol visus rezultatus suves :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:34:32 | Nuoroda
Splatt rašė:
Rulle121 rašė:
PsicLt rašė:

Is principo taip ir turetu but :) Kiek zinau, savaitgaliais jie vistiek nedirba, o kitas pirmadienis - termino pabaiga. 

kokie jus naivus :D niekas penktadieni ir nepaskelbs jei parasyta kad iki pirmadienio vadinasi pirmadieni vakare rezultatai tebus,nes juk  uztrunka kol visus rezultatus suves :) 

Jau rezultatai suvesti. Vyksta formulumai...

is kur cia tokios zinios kad jau istaisyti visi darbai ir viskas suvesta??? :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:39:52 | Nuoroda
Splatt rašė:
Rulle121 rašė:
Splatt rašė:
Rulle121 rašė:
PsicLt rašė:

Jau rezultatai suvesti. Vyksta formulumai...

is kur cia tokios zinios kad jau istaisyti visi darbai ir viskas suvesta??? :)

Iš patikimų šaltinių. Ne jau imsiu ir sakysiu: va tas ir tas man pasakė...

is patikimu saltiniu :D mano kaimyno draugo tevo svogeris sake kad pereinamasis balas bus 30 tasku cia 100 procentu tiesa :D

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:45:00 | Nuoroda

davai surengem lazybas kas arciausiai bus ir pasakys kada rezultatai bus paskelbti ir koks pereinamasis balas as speju kad pirmadieni o pereinamasis bus 15 tasku  :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:48:29 | Nuoroda
Micro rašė:

Gal kas žino kada ~ atsakymai bus? :]] parašyta iki 22 :]] dar 10 dienų, bet aš jau laukt nebegaliu ;D

jau nebedaug dar 6 dienos :D

Žinutė parašyta: 2009-06-20 12:52:52 | Nuoroda
JoIka_ rašė:

praejusiais metais jau buvo paskelbti rezultatai tokiu laiku :) ..

na pernai tai pasiseke zmonem siemet tik penktadieni tesuzinosim rezultatus :D

Žinutė parašyta: 2009-06-20 23:36:41 | Nuoroda

na manau kad labai gerai padare :) juk nera sunkus tie valstybiniai egzaminai ir imanoma islaikyt,bent 1 procenta gaut tai kiekvienas gali :) o jei ne tai tomet tokiam zmogui ne vieta universitete,pagaliau bus ruosemi savo srities specelistai o nea paprasti darbininkeliai :D