Vartotojo Rulle121 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-20 23:41:15 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:

Man atrodo, kad tada turėtų lengvinti egzaminus. Arba taip ir bus.

o tai nori pasakyt kad siemet buvo labai sunkus egzaminai ir ju nera imanoma islaikyt? :) as nekalbu apie 100 procentu bet apie 10-50 tai cia kiekvienas vidutiniu gabumu mokinys gali gaut mano manymu reiktu sunkint egzaminus o ne lengvint pvz siu metu matematika tiek ruosiaus sprendziaus sunkiausius uzdavinius ir kam kad atejes i egzamina pamatyciau keleta paprastu uzdaviniu kurie nereikalauja didelio ismanymo,man per pamokas kontroliniai ir tie sunkesni budavo,taigi apie joki lengvinima cia nei kalbos negali but :)

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:29:23 | Nuoroda

juk nec aiskiai paskelbe kada bus rezultatai skelbemi ir anksciau niekas neskelbs :D  "Švietimo ir mokslo ministro įsakymu nustatytos 2009 m. brandos egzaminų skelbimo datos.
Pagrindinės sesijos valstybinių brandos egzaminų rezultatai bus skelbiami:
informacinių technologijų, lietuvių kalbos (valstybinės), užsienio kalbos (prancūzų), užsienio kalbos (rusų), užsienio kalbos (vokiečių) – birželio 22 d.,
biologijos, chemijos, matematikos – birželio 26 d.,
fizikos, lietuvių kalbos (gimtosios), užsienio kalbos (anglų) – birželio 29 d.,
istorijos – liepos 1 d."  viskas aiskiai parasyta ir jokiu cie speliojimu kad ankciau paskelbs negali buti :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:36:16 | Nuoroda

nu ka jau rytoi ilgai laukta diena :D kazkaip as jos visai nelaukiu :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:39:40 | Nuoroda
siestaa rašė:
ishleto rašė:
oi oi oi :DDD kokie mes apsiskaite :D pasakiau ka man mokytoja sake. ant jos ir verskim kalte :DDD

tikrai, kad apsiskaite ;D man irgi mokytojos sake kad IKI:D

na as labiau tikesiu ka skelbia nec o ne kazkokie tai mokytojei :D c

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:45:43 | Nuoroda
Leeee rašė:

na joa,kad nekantrus tj tikrai,na bet nk negaliu padaryt,ryt pirma reza suzinosiu ir nk gero,tikiuos kad gerai bus,bet kazkaip baisu

informatika laikei? :)

Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:49:49 | Nuoroda
Micro rašė:

kas kaip galvoja? ;D ant kiek parašėt? ;D

net nezinau pries tai galvojau kad visai nieko parasiau galvojau apie 60 procentu bet db pasiskaiciau kaip reikejo daryt 1 praktine uzduoti tai db butu gerai kad gauciau koki 40 procentu :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 13:04:36 | Nuoroda

na siaip man tos informatikos ir nereikia stojant laikiau siaip ant zapaskes pasiemes  :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 13:17:28 | Nuoroda
Micro rašė:

Tai kur galvoji studijot? :]

mechanikos arba statybos inzinerija :) ka tu?

Žinutė parašyta: 2009-06-21 14:57:47 | Nuoroda
siestaa rašė:

noreciau buti nebelaikius matematikos.... nesuprantu, kaip as galejau ten "susibalamutyt" taip ( vien tik matematikos olimpadose iki tol puikiai sekdavosi, o tai bus egzaminas, kuri neabejotinai islaikysiu prasciausiai is savuju laikomu) :D mane chemija istrauks , tikiuosi :D

tai is kur zinai kad blogai islaikei juk rezultatu dar nera :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 17:20:44 | Nuoroda
nuisance rašė:
siestaa rašė:
nuisance rašė:

Na aš visgi viliuosi, kad ir kokio lengvumo egzaminas buvo, bet su mano 40 taškų pakaks gauti 50% kaip nors...

tikrai gausi daugiau nei 50 proc. o kaip siaip matematika sekesi mokykloje ?

Manau, kad nelabai gerai sekėsi.. matematikoj vienintelėj man 8 išėjo metiniam...o egzamino man visiškai nereikėjo tai galima sakyt ėjau tik pasėdėt į egzaminą :D tad ir rezultatas man nieko nelemia...tik šiaip norisi, kad bent 50% būtų :) o kur noriu stot į socialinius mokslus tai ima tik matematikos pažymį tai šitas 8 dabar sugadins man tikrai... bet ką jau padarysi čia :)

tai nori pasakyt kad 8 tai cia jau blogas pazimys? :) nezinau kaip pas jumis bet pas mumis pavizdziui is matematikos jei jau 8 turi tai labai gerai nes mokytoje labai grieztai vertina ypac jei jau tavo pazimys siekia netoli 10 tai numinusuoja balus uz tai kad nesuprastini trukmenos ar siaip kokios smulkmenos neparasai :D kas is to kad mokytojei nuolaidziauja ir isveda geresnius pazimius kurie nevisuomet atspindi tavo zinias pavizdziui anglu man isejo 8 o jei buciau pas normalia mokytoje mokesis tai viso labo 5 gal tureciau taigi geri pazimiai dar neparodo kiek tu moki jie parodo kaip tu moki prisitaikit ir kazkam list i uzpakali :D

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:13:47 | Nuoroda
Micro rašė:
Rulle121 rašė:

na manau kad labai gerai padare :) juk nera sunkus tie valstybiniai egzaminai ir imanoma islaikyt,bent 1 procenta gaut tai kiekvienas gali :) o jei ne tai tomet tokiam zmogui ne vieta universitete,pagaliau bus ruosemi savo srities specelistai o nea paprasti darbininkeliai :D

Tai dažniausiai taip ir buna, kas laiko mokyklinius tas ir net nesiruošia i univerą :]

o db pasakyt ką jiems daryt kai panaikins mokiklinius? db žmogus kuris žino kad po mokyklos dirbs, privalo laikyt valstibinius egzus?? nesąmone. Ir db pagalvok kiek bus neišlaikusiujų? 30proc išeis iš mokyklos be atestato.. kaip faina.. žiauru..

nu tai jeigu zmones laikantys moklinius egzaminus neada niekur studijuoti tai kokio velnio jie i ta vidurine eina :D ir kam jie tie valstybiniai tuomet kai mokikliniu nebebus zmones kurie nenori mokytis toliau ir zada ditbt tai visuomet galima eit i profke ten igyti specelybe ir sekmingai eitu dirbt :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 19:08:27 | Nuoroda

nu 53 procentus surinkau sakyciau visai nieko tepadarius viena programa ir ta pacia te itin gerai :D

Žinutė parašyta: 2009-06-22 19:11:26 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Be to, dar visiem, kurie smsu negauna - imanomas variantas, kad ne taip uzsiraset savo numeri arba ne taip sms'e uzraset ;) Nepagailekit  2lt ir rytoj vel uzsisakykit, jei neateis. 

jei patvirtinima gavo tai nieko daugiau sakytis nebereikia :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 19:22:38 | Nuoroda

nesiparinkit atsius tuos rezultatus,galbut siunciama yra pagal abecele tai jei pavarde prasideda kokia z raide teks palaukt o gal pagal egzamino uzduociu kodus nu zodziu kantrybes zmones :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 20:23:43 | Nuoroda

nereik cia desimt kartu siust nes gali po to nesamoninga rezultata atsiust kaip pernai buvo issiusdavo keliolika sms ir ateidavo rezultatas 100 procentu arba kad neiislaike :D

Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:16:43 | Nuoroda
Lauriz18 rašė:

Zodziu, laikiau IT VBE 

Testas , pirmoji dalis sekesi ganetinai gerai (tikrinausi nec atsakymus).

Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu...

Tai va siunciau SMS ir gaunu atsakyma "Surinkote 0 tasku" 

ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? 

pasiskambink i sule gal klaida kur isivele,jei ka rasyk apelecija :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:19:24 | Nuoroda
Lauriz18 rašė:

Zodziu, laikiau IT VBE 

Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu...

ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? 

gali buti kad surinkai maziau nei 30 tasku gal tau praktiniu uzduociu neuzskaite ka nrs blogai rasei :D

Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:28:34 | Nuoroda
Lauriz18 rašė:
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:

Zodziu, laikiau IT VBE 

gali buti kad surinkai maziau nei 30 tasku gal tau praktiniu uzduociu neuzskaite ka nrs blogai rasei :D

Visko gali buti . Dabar nuotaika mano tai .... patyliu

uzjauciu bet sakau geriau paskambink i mokykla aukletojei ar kam ar rytoi pats nueik ir isitikink ar tikrai neislaikei,o kaip siaip informatika sulei sekes?

Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:29:13 | Nuoroda
Lauriz18 rašė:

Aciu uz pagalba . Sunku patiket , kad net 30 tasku nesurinkau ? 

Kiek buvo galima daugiausia is testo surinkt ? 50 tasku ?

is testo 48 berots :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 21:32:59 | Nuoroda

buvo visi atsakymai tiesiog jie buvo ismetit tik kai kur reikejo pradziai apibraukt viena is varijantu kitus juk reikejo parasyt paciam vietos juk buvo atsakymu lape kazka sumaisei