Vartotojo Rulle121 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:51:05 | Nuoroda
tituska rašė:
Rulle121 rašė:

nu kaip patenkinti savo rezultatais? :)  as tai patenkintas tikejaus gaut nuo 70-80 tiek ir gavau :D aisku jei nebuciau pridares zioplu klaidu buciau dausgiau gaves :D

Kiek tasku mazdaug surinkai? ;P

skaiciavau kad apie 65 balus

Žinutė parašyta: 2009-06-29 19:11:20 | Nuoroda

chebra baikit cia rasyt ar imanoma ar ne uzpildisit prasymus ir pamatysiy siaip jei visi egzai islaikyti virs 50 tai tikimybe gaut VF vieta gana didele :)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 19:21:51 | Nuoroda
tituska rašė:
SuperHP rašė:

O galima paprasyt, kad vieno egzamino i atestata neirasytu, jei laikiau 4 is vis ir to egzamino man nereikia (laikiau del sportinio intereso :D:D)?  

Rasiau i nec'a del sito, laukiu ats. ;D

idomus jus :D tai koks jum skirtumas rasosi tas balas ar ne jai jis stojant jum neitakoja nieko :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 19:59:09 | Nuoroda
McLaimutis rašė:

aš surinkau 83% bet balų skaičiavau kad surinkau apie 60

tfai gal daugiau surinkai nes as blgiausiu atveju galejau surinkt 60 ir gavau 70  :)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:45:59 | Nuoroda
tituska rašė:

50 tasku, 38 procentai.

nenusisnekek uz tiek butum 60 procentu +- 5

Žinutė parašyta: 2009-06-30 20:09:49 | Nuoroda

statybos inzinerija arba informatikos inzinerija :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:15:58 | Nuoroda
Rubisyta rašė:

As visiskai pasimeciau :( prisiskaiciau visur visokiu nesamoniu ir dabar nebezinau :( kur gaut ta prasymo lapa? as nenoriu pildyt internetu nes man tai atrodo nepatikima. Beto jei tarkim as planuoju bandyt stoto i tris univerus tai amn jiems visiems ir reiks moket po 150lt? ar kaip cia? HELP :(((

nueik i bet kuri universiteta kuris dalyvauja bendrajame priemime ir ten paprasyk kad duotu tau ta lapa i namus parsinest ir namuose galesi uzpildit (pas mumis kai kurie taip dare ) o ta 150 lt tereiks sumoket viena kart,o tam lape gali rasyt ivaires specelybes ir universitetus kur nori stot,nunesi lapa i univiera ir viskas lauki atsakymo kur istojei :D

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:05:11 | Nuoroda
Rubisyta rašė:

Labai padejai , supratau :) taciau dabar man kyla dar vienas klausimas. Uzpildziu ta lapa su pasirinkaits univerais ir specialybem as ji turiu priduoti viena ar kartu su visais reikalaujamais dokumentais? jei taip ar galiu tai padaryti sia savaite? kazkur skaiciau kad tik nuo liepos 9d priima su atestatais. Ar man reikia pirmiausia priduoti ta prasyma be nieko o poto pateikti atestata ir visa kita? beje jei as turiu isvaziuoti ar gali wisa tai padaryti mama?

tuomet turi susitvarkyti dokumetus ir palikti savo mama kaip atstove kad galetu tvarkyti visus tavo reikalus :D

Žinutė parašyta: 2009-07-02 21:55:33 | Nuoroda

gal kas zinot kur galima rasti praeitu metu stojimu statistika, koks paskutinio pasauktojo i tam tikra specelybe konkursinis balas ? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-08 21:44:55 | Nuoroda
Estrella* rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Ta prasme, kaklaraištis? Na, prie oranžinių kojinių, tiks raudonas kaklaraištis. Arba mėlynas. Pasirinkimo laisvė ;D

Manau, kad 'cepa' tai grandinėlė xD

nu jus tai pavarot nezinot ka reiskia "cepa" :D

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:22:41 | Nuoroda

Sveiki snd buvau uzpilditi prasymo del stojimu ir panasiai tai vat iskilo tokia problemele pildidimas prasyma ten kur kolegijuose reikejo irasyt isivele siokia tokia klaida, 4 numeriu vietoi "NL" man kazkodel parasyta "I" tai ka tokiu atveju man daryt as nenoriu kad man studiju programa butu  " I " ? tai gal nueit rytoi i univiera kur pildziau prasyma ir ten pakoreguoti? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:25:12 | Nuoroda

db galvoju kad gal neapsimoka ka nors taisyt  nes pirmos 3 spec. kurias rasiau buvo technologiju sriti ir VF o 4 nr irgi VF tik vietoi "NL" kazkodel "I" tai jei as negaunu VF pirmose 3 juose spec tai negausiu ir kitur? :D jei taip tai tada nera reikalo taisyt kazka ar as klystu? :D na tikiuosi supratot ko klausiu ir is anksto dekuj uz pagalba :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:45:15 | Nuoroda

nu aisku tada man neapsimoka eit kazka ten  koreguot nes pirmu 4 spec KB skaiciuojesi taip pat :) tai tada galiu nesibaiminti kad istosiu i istestine studiju programa o jei gausiu krepseli tai tik NL ir jei gausiu tai gausiu toi spec kur 1 rasiau :D

Žinutė parašyta: 2009-07-09 16:54:50 | Nuoroda

beje gal kas galit numesti koki linka kur butu visu universitetu spec ir ju kodai, cia tie lapai kur per priemima rekejo pildit kur spec. rasem  :D ir kaip manot su kokiu KB galim kolegijoi VF gaut? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 20:44:07 | Nuoroda
McLaimutis rašė:

tai va kas pridavėt dokumentus jau? ir kokių dokumentų reikėjo ir kaip dėl to šauktinio liudijimo?

nu tai juk visaks aiskiai intike parasyta ko reikia :D tau reikes asmens tapatybes korteles,sauktinio liudijimo,atestato,bei imokos ciako kopijos bei nuotraukos berots viskas daugiau kaip ir nieko nereik :D

Žinutė parašyta: 2009-07-09 20:46:01 | Nuoroda

kas nors zadat stot i Siaulius? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 22:53:59 | Nuoroda
McLaimutis rašė:
Rulle121 rašė:
McLaimutis rašė:

tai va kas pridavėt dokumentus jau? ir kokių dokumentų reikėjo ir kaip dėl to šauktinio liudijimo?

nu tai juk visaks aiskiai intike parasyta ko reikia :D tau reikes asmens tapatybes korteles,sauktinio liudijimo,atestato,bei imokos ciako kopijos bei nuotraukos berots viskas daugiau kaip ir nieko nereik :D

kur radai parašyta kad reikia šauktinio liudijimo?

www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2009.pdf   9 puslapis :) bet man regis kad nebutinai jis, bent manes tai prase , bet jei neturi tai riek to nes karo prievole yra sustabdyta ir greiciausiai bus isvis panaikinta ( man taip snd kariniam  sake )

Žinutė parašyta: 2009-07-09 22:58:41 | Nuoroda
ramiai! rašė:

O jei sumokėjau per el. bankininkystę per du kartus, tai iš kur kvitą gaut? :>

na gal tada net nereik to kvito nes jie matys kad sumokejei nes jei registravais internetu tai kazkoks tavo registracijos kodas turi buti nes pvz tiem kurie pilde internetu ir kai jauiregistravo dokus dave toki lapa kur parasyta kad sumoketa imoka 150 lt ( cia nebutinai 150 priklausomai nuo kie spec pildei ) o tie kurie pilde ne internetu buvo parasyta kad imoka 0 LT nes tipo dar negavo jie taip greit del to man regis ir reikalingas tas cekis jei kiltu kokiu nesklandumu, bet tas galioja tik kurie pilde univiere prasymus :D jei ka tai paklausi universitete ka dayt :)

Žinutė parašyta: 2009-07-09 23:01:09 | Nuoroda
wilkas rašė:

O uztenka to, kad buvau kai 16m, ar reikia dar nuvykti kad irasytu kad 19m?

as snd buvau nuejes tai sake nebutinai reik nueit jei kas pasikeis tai jie atsius saukima :)

Žinutė parašyta: 2009-07-10 12:29:07 | Nuoroda
Markiziene rašė:
Viilius rašė:

Bet vat kaip bebutu keista, daugiausia kritikos paleidzia tie, kuriu rezultatai auksti labai. Tie jau atseit "mokslai", kurie verti universiteto.
Zmogus pasirinkes tik moykklinius aisku sudege ryskiai, bet dabar teisti zmogu del to juokinga. O cia busimieji studentai, lietuvos ateitis, modernioji sviesuomene, pila pamazgas ant zmogaus. Uzaukit.

Jei zmogus, kuriam reikia sio patarimo tirkai nori ausktojo mokslo, tai reiktu metus palaukt tikrai. Dabar metus padirbti, pasimokyti, pasiruosti kitiems metams. Aisku, bus sunku, nes reiks visokiu "mat as vertas universiteto" apkalbas, bet jei po metu pavyks istoti, tai esu garantuotas, kad pasiektu toks zmogus daug. Sekmes

Labai teisingi zodziai..Pritariu Idomu,kaip jus,kurie cia issilaikete egzus geriausiais balais kalbetumete jei tokiu balu butumet nesurinke.Nemanau,kad tiek kritikos ir meslo is jusu burnos sklistu.Tiesiog ne visiems pasiseka,del to nereikia smerkti...Dar ne viskas prarasta yra.

na manau kad zmones cia teisingai ta kritika issako gal susiprotes ir paklausis kad geriau jau kita met perlaikyt egzaminus :) o del tavo kometaro apie tuos kurie surinko auskciausius balus tai jie tam labai inirtingai ruosiesi ir aplamai jei zmogus 11-12 klaseje stengesi ir galvoje apie savo ateiti tai tokiam zmogui is valstybinio egzamino gaut padoru ivertinima tikrai nera sunku ir nereikia cia but vunderkindu :)