Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:36:55
| Nuoroda
Eikit filmą pažiūrėt ir neprailgs, aš va ramiai pokeriuką grajinu ir visai nelaukiu tų rezultatų . |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:37:27
| Nuoroda
JoIka_ rašė:
ciaesuas rašė:
JoIka_ rašė:
nebent nemokejau skaiciuot tasku ir sau prisimazianu )) Neprisimažinai , dar ir pridauginai truputį, bet ne tiek kiek kiti. realiai skaiciavau ;] Realiai paskaičiuot negali, nes neturi vertinimo instrukcijos . |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
12:12:35
| Nuoroda
sejkutea rašė:
katik gavau sms, kad 73, sulej sake kad 74 ;DD Iš info ar mokėjimai.lt čia jau atsiuntė -.-? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
12:19:03
| Nuoroda
Prieš porą lapų paneliai, kuri gavo 66%, rašiau, kad turėčiau panašiai gaut. Spėkit kiek gavau? 66. Trečias 66-tukas šitam forume . Gerai iš tikrųjų, ir tikėjau 60-70 . |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
13:07:56
| Nuoroda
c@rol rašė:
kai 12 metu mokeisi ir tikejais 100 ir visada buvau vos ne geriausia ir visi tau taip sake kazkaip gavus ir 94 liudna Man patinka tavo požiūris būti geriausiam, bet jei Biržų mokykloj ar visam mieste buvai viena geriausių, tai nereiškia, kad esi tarp geriausių apskritai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
13:44:43
| Nuoroda
zirzlyss rašė:
gavau 40 ir man visiskai px, nes jau seniai esu istojes, tik vat krepselio gaila, turbut jo jau nebeimanoma gauti... turbut neuztektu ir lietuviu bei anglu gaut po 100, norint gaut kasi i verslo administravima arba ekonomika.. kaip manot? Ir beje kaip manot ar 60 matiekos ir po 80 lietuviu ir anglu uztektu gaut krepseli? 13448 laikė, 90.2 proc išlaikė t.y. 12130. Aplenkei 40 proc., tai reiškia esi 7270. Vien į socialinius 4000+, dar kiek į visokias technologijas, medicinas ir teises eina su gerais machės balais. Jei bent normaliai parašei lytu ir anglų nemanau, kad kils problemų su krepšeliu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:26:45
| Nuoroda
zirzlyss rašė:
ciaesuas rašė:
zirzlyss rašė:
gavau 40 ir man visiskai px, nes jau seniai esu istojes, tik vat krepselio gaila, turbut jo jau nebeimanoma gauti... turbut neuztektu ir lietuviu bei anglu gaut po 100, norint gaut kasi i verslo administravima arba ekonomika.. kaip manot? Ir beje kaip manot ar 60 matiekos ir po 80 lietuviu ir anglu uztektu gaut krepseli? 13448 laikė, 90.2 proc išlaikė t.y. 12130. Aplenkei 40 proc., tai reiškia esi 7270. Vien į socialinius 4000+, dar kiek į visokias technologijas, medicinas ir teises eina su gerais machės balais. Jei bent normaliai parašei lytu ir anglų nemanau, kad kils problemų su krepšeliu. Iputei biski man vilties man ;DD reik melstis, kad dabar lt ir eng butu bent po 90 . Anglu tikiuosi virs 90, bet lietuviu , tai dvejones svyruoja nuo 0 iki ~95 DD totaliai nieko neimanoma nuspeti ... ;DD tai kaip ten del tos matiekos procentu paskirstymo, kiek % siemet gavo su 30-35 taskais? nes as tiek kazkur ir surinkau, bet tikejausi kazkaip min 50... ?? gal reiktu apeliacija dar kokia parasyt, bet kad nera kaip ant ko uzsikabint, egzamino istaisyto neimanoma gaut turbut ar ne? ;DD 1 prie 1. Anglų bus 90+, lytu nuo 0 iki 100, tik kad iš machės biški daugiau gavau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:36:26
| Nuoroda
Julykaz rašė:
o kaip manote, ar su tokiais puikiai balais kaip IT - 10 proc. ir Matiekos - 14 proc. imanoma istoti i KTU, VGTU ar VDU informatika, informatikos inzinerija ar verslo informatika valstybes finansuojamoje vietoje? Jei nesusigadintum statistikos ir nesurinktum lietuvių ir anglų virš 15 procentų, tada viskas įmanoma. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:38:22
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Labai apytiksliai skaiciuojant, krepseli turetu gauti tie, kuriu rezultatu vidurkis yra virs 50%. Zinoma is esminio egzamino, kurio koeficiantas - 0.4, reiketu gauti daugiau nei 50%. Be to, neuzmirskit, kad nuo siu metu vienas metinis pazimys figuruoja taip pat kaip ir abu "antraeiliai" egzaminai. Pvz jums figuruoja istorijos pazimys, o ja jus baigete A lygiu 10 - tai sis pazimys konvertuojasi i 100% (jei B lygiu - 90%). Taigi i mano minetame vidurkyje figuruoja ir jums reikalingas pazimys. Iš kur čia tokia informacija jog metinis pažymys konvertuojasi į 100% ? Logikos nematau. Viskas cia labai logiska. Pvz stoji i ekonomika. Vienas is "antraeiliu" egzaminu yra anglu kalba. jos koeficientas - 0.2. Istorijos irgi 0.2. Sakykim is anglu gavai 90%, o istorija A lygiu isejo 9. Stojant is anglu gausi (0.9+13)*0.2=2.78; ist 9*0.2=1.8. BET! visi laikantis anglu iskart ta +13 gauna, taigi... sakykim anglu gavai 80% - 2.76; istorijos gavai 8 - 1.6. Matome, kad VBE absoliutinis pokytis tik 0.02, o A lygio pazymio - 0.2. Vadinasi 1 balas metinio pzm. = 10% is "antraeilio" egz. Jei nori isitikint www.studijos.lt/busimiems_studentams/bal u_skaiciuokle/programa/10/6/23/1199 cia pabandyk pakaitaliot pvz informatikos bala po 10% ir anglu pazymi po 1 - pamatysi, kad skirtumas vienodas - 0.2. Ople, negalvojau, kad metinis balas tokią įtaką turi, o man iš istorijos 8 išėjo ir tai vos ištempiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:44:11
| Nuoroda
miniliux rašė:
as tik 84 gavau nusivylaiau ne sgeriua tikejausi kazin kada bus vertinimo instrukcijos butu labai idomu pazet kur tasku tiek daug praradau ? Turi sumest dar šiandien. O dėl 84 tai jo užjaučiu, apeliaciją po biški braukyk. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:46:33
| Nuoroda
wiwaa rašė:
zirzlyss rašė:
Vikikute rašė:
wiwaa rašė:
SuperHP rašė:
You must be kidding. Turbut jus cia ironizuojat, kad blogai <90%... Pats matke visa laika labai megau, dalivavau daug konkursu, baigiau JMM, JKM, metiniam 10 turiu, bet savo 92% esu tikrai patenkintas. Juk jau sake, kad siemet labai daug reiske zioplos klaidos... net ne klaidos, jei uz piestuku nubrezta grafika nedave tasku. Pvz vienas mano klasiokas, uzemes matematikos respublikinej olimpijadoj 3vt, kenguroje 4vt, dar ten kazkur 4vt visiskai paprastai i si egzamina ziurejo - parase per 2h. ir isejo svest. Jis gavo 95% (nors zinoma yra vertas visu 100%) ir visai nesiparina, laimingas net, nes jam nusispjaut ant tu simtuku. Juk ne tai svarbiausia... tai va man irgi piestuku grafiko neuzskaite, tikra nesamone.... o juk visada piestuku braizydavom...
Tai gal licejui nieks beveik tada 100% negavo, nes kiek klausiau, kokie 90% zmoniu su piestuku braize tingiu eiti i mokykla paziureti tai jus gal apeliacija bandykit del to piestuko pateikt ;]] sakykit mokykloj su tusinuku nieks net neleisdavo braizyt , kad nezinojot ir pirma karta matiekos egze isvis grafikus reikejo braizyt, gal jei daug kas paduos, pasvarstys ir pakels biski? :;]] as tai jauciu duociau jei buciau gaves kokius 97% ;]] hmm.. na as irgi pagalwojau apie apeliacija, nors mane ir toks rezultatas visai tenkina, tik nesazininga del grafiku
:DDD completely missed the joke |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:48:31
| Nuoroda
Nelaikiau.
:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:50:00
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Mas vienas pasakojo apie vienais metais buvusia tokia situacija, kad abiturientas is VBE surinko kazkur 98% ir liko labai nepatenkintas, todel dave apeliacija ir jam bala pakeite i 87%. Kaip zinote antros apeliacijos duoti negalima... Kad balą pakels dėl apeliacijos šansai 1/30 panašiai jaučiu. Apie 90+ tai gal jūs vabšė žmonių nejuokinkit, nes nei šis nei tas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:52:45
| Nuoroda
Vabšė iš kur jūs traukiat, kad už braižymą su pieštuku balą mažino? Čia patys išmastėt? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
16:37:05
| Nuoroda
Markiziene rašė:
1 proc As nesuvokiu kaip taip galejo........ :D Blemba prikolas 1 gaut |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
16:40:01
| Nuoroda
Nissim rašė:
as surinkau 40-42 uzduoties taskus, bet gavau 57 balus. Pasidalinkite mintimis kas kiek tasku uzduoties buvo surinke ir koki vbe bala gavo. p.s. parasiau siandien apeliacija. Dar sumažins. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
16:48:33
| Nuoroda
belatriks rašė:
ciaesuas rašė:
Markiziene rašė:
1 proc As nesuvokiu kaip taip galejo........ :D Blemba prikolas 1 gaut mano klasiokas irgi 1% gavo, bet jis tai dziaugiasi tik negalvokit, kad tyciojuosi. Aš tikiu Pats norėčiau 1 įšaut, aišku iš ten, kurio dalyko nereikia Nepagalvojau prieš egzus Reikėjo kokią prancūzų kalbą pasiimt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
16:50:06
| Nuoroda
Markiziene rašė:
O as neisivaizduoju,kaip taip nutikt galejo...Juk beveik viska parasiau.... Gal poros nulių nepastebėjai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
16:57:18
| Nuoroda
Markiziene rašė:
Gerai butu,bet deja... Rašysi apeliaciją? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
17:02:46
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
na gal dar busvakar 17.00 paskelbė tai gal ir šiandien, bet tas lietuvių balas bent jau man tai nk nesakytų, nes neįsivaizduoju kiek galėčiau susrinkti. O mokykloj kai rašydavai vertindavo jus taškais? kiek gaudavai? Gal ir bus, bet kaip jau minejau, manau penktadieni jie darba itin anksti baigia =D O mokykloj tai visai tragiska pas mus budavo.. Kadangi anksciau mokiausi rusu mokykloje, tai ten nevisai to mokemes.. =)) Interpretacijas raseme, bet tikrai ne tokio lygio, kaip lietuviu mokykloje. Teksto suvokimas irgi visai ne toks, koks gimtosios kalbos. O 12kl lietuviu mokykloje net bandomojo nerasem =)) Mat mokytoja labai daug problemu turejo ir t.t. Todel as net neisivaizduoju ko laukti. Gal net neislaikiau.. mm na tau tada sunkiau, bet tai su tais rašiniais bent jau aš labai nepastoviai rašydavau viena karta gerai kita karta sako kad labai blogai tai irgi net nzn kaip dabar bus. Tai jo.. Kaip viena mergina pasakojo, parase rasini, dave patikrinti dviem mokytojom. Tai viena ivertino penketui, kita astuonetui.. Tai ka as zinau.. Ir suprask, loagal ka cia jos vertina.. Juk kiekvienas esame individualus, tai mokytojas turi moketi objektyviai vertinti kiekviena rasini. O ne tik jam priimtina nuomone (buvo toks atvejis..) Čia dar px . Parašė klasiokei rašinį mokytoja iš kitos mokyklos, nunešė panelė mūsų mokytojai..spėkit kiek parašė DDD?? (rofl) - 4 |