Vartotojo ciaesuas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:08:03 | Nuoroda
Princesita rašė:
Juleta rašė:

Kaip tą apeliaciją rašyt?

man ir butu labai idomu..

Maždaug viskas vyksta taip:1. parašai kokie NEC yra nekompetetingi ir kaip tave nuvertina. 2 NEC patikrina tavo darbą TIKRAI atidžiai, ieškodami smulkmenų prie kuriu galėtų prisikabint. 3. Balas gerokai sumažinamas arba darbas išvis užskaitomas neišlaikytu. 4. Su šaukštu pjaustais venas.

Aišku situacija priešinga, jei viską sprendi kupiūrom.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:11:18 | Nuoroda

Tai va būtent...kadangi kaip suprantu laikai tik 3 egzus, situacija pavojinga, nes daug sansu, kad po apeliacijos isvis rezultatas bus neislaikyta, o tada turesi paskutini sansa neliks antrais metais. nezinau, as tavo vietoj gerai pagalvociau pries rizikuodamas.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:12:59 | Nuoroda
Princesita rašė:

Dekui labai.

Tai supratau,kad tada geriau nerasyti,nes didesne galimybe,kas sumazins bala... ;/

Jei rimtai, tai mano žinomais pavyzdžiais tikrai neverta, bet savaitgalį dar turi laiko, gali tom apeliacijom ir jų nauda plačiau pasidomėt.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:17:24 | Nuoroda
Beligre rašė:

gavau 82 :( visas savo klaidas zinojau tokios zioplos kad oi sienavau atrodo jas :D ate ate mano issvajotoji ekonomika :D

Nu su 82 tai tik VU vilniuj ekonomika turbūt gali atsisveikint.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:26:54 | Nuoroda
Beligre rašė:

as api vu galvoju tai kai prisiskaiciau kad viska virs 95 islaikyt reikia galva svaigt pradejo :D

Kaunas visada laukia.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:31:33 | Nuoroda
PKfyz rašė:

Pasveikinkit mane su neislikymu ..

gratz

Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:43:15 | Nuoroda
access denied rašė:
PA_svajok rašė:

Jei 85-100% turit,tai dar i VU imanoma istot,tik reikia iš kitur gerų balų :)

O ka turi minty :  VU vilniuj ar VU kaune ir ar mokama ar nemokama vieta ?

Kaune tiek daug tikrai nereikia. O vietos abiejuos miestuos tik VF.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 22:38:57 | Nuoroda
abiiturriente rašė:

o jeigu as pirmu numeriu rasau ekonomika(VF), antru ekonomika(M), gali taip buti kad mane priima i ekonomika(M), nors su savo balu galejau istoti i ekonomika(VF)? as kazka girdejau kad jie taip daro

:D

Žinutė parašyta: 2009-06-28 10:33:40 | Nuoroda
*Campari* rašė:

ekonomika tik manau vargiai ten ir su 90-95 bent dalinai finansuojama vieta gauciau

:D?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:32:02 | Nuoroda

Rašau apeliaciją, kad per daug gavau. Nee..realiai fsio normalnaja

Žinutė parašyta: 2009-06-29 17:52:04 | Nuoroda

Life aint a bitch afterall?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 22:47:10 | Nuoroda
kiseneje_piene rašė:

gabi, zadi negaut krepselio ir stot i ism?:D

Niu pience, kaip vertintum mano sansus patekt i VU KHF eko?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 22:56:21 | Nuoroda
kiseneje_piene rašė:

jo, mane irgi zlugdo toks neisprusimas ir nesusivokimas tu abiturienu:D man nereikia, o as suvokiu bent kazkiek, o cia aktualumas belekoks, op dar jie blaskosi:DDDD

as tai kazkaip isisvaizdavau, kad bus taip, kad tieisog paims visus stojanciuosius i socialinius mokslus ir tada atskaiciuos ta 3100:) o tu, Raivi, tikrai zinai, kad suskirstys specialybem po kazkiek, ane?:) na taip logiskiau:)

Err tai taip ir bus, kad atskaičiuos 3100 stojančių į socialinius mokslus, o ne paims ir nuspręs dabar kaip jiem geriau, kad 300 eko, 200 teisė, 500 vadyba, 100 socialogija... Iš kur čia tokią nesąmonę ištraukei?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 23:19:17 | Nuoroda
Paprikol rašė:

Patekt i ISM turetu but lengviau nei patekt i VU prestiziskesnes studijas... Bet i ISM patekt pilnai finansuojama neturetu but lengva.. Pats galvoju i ISM stot... Tikiuos patekt tarp 30 geriausiu tai rinksiuos brangiausias studijas ;]

omg, akys raibsta nuo skaičių

Žinutė parašyta: 2009-06-29 23:34:00 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Ka daryti norint ismokti anglu kalba? :D 

youtube...nuff said

Žinutė parašyta: 2009-06-30 00:34:19 | Nuoroda
kiseneje_piene rašė:
ciaesuas rašė:
kiseneje_piene rašė:

:D cia manes kaip kokios ekspertes klausi?:DDD kadangi visad sakiau, kad su matkes 65 istot imanoma, o tu turi 66, tai istosi:D jei bus mokamu vietu siemet:D o tuetu manau but..:) tai va:D o ten tas bernelis gerai pavare su rezais:DDDD sakyciau tokiam protingam reikejo gal ir i sse riga varyt:)) ar nepraslydai?:)

Iš ko anais metais susidarė KB ir kokie svertai?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 00:41:06 | Nuoroda
ciaesuas rašė:
kiseneje_piene rašė:
ciaesuas rašė:
kiseneje_piene rašė:

:D cia manes kaip kokios ekspertes klausi?:DDD kadangi visad sakiau, kad su matkes 65 istot imanoma, o tu turi 66, tai istosi:D jei bus mokamu vietu siemet:D o tuetu manau but..:) tai va:D o ten tas bernelis gerai pavare su rezais:DDDD sakyciau tokiam protingam reikejo gal ir i sse riga varyt:)) ar nepraslydai?:)

Iš ko anais metais susidarė KB ir kokie svertai?

Kažkaip aš galvoju, kad su tiek anais metais ir VF pačiam gale galbūt būčiau figuravęs. Čia turiu galvoj šių metų KB, nes istorija šūdinai.