Vartotojo k@r@mele pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-03 19:59:44 | Nuoroda

sorry uz gal kvailus klausimus, bet ar verta studijuoti sociologija ?ir seip, kas persppektyviau sociologijos ar taikomosios matematikos studijos?:)))

Žinutė parašyta: 2009-07-03 20:04:34 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
k@r@mele rašė:

sorry uz gal kvailus klausimus, bet ar verta studijuoti sociologija ?ir seip, kas persppektyviau sociologijos ar taikomosios matematikos studijos?:)))

Girdejau, kad taikomoji matematika netgi labai perspektyvi. Bet kaip jau sakiau visos tos perspektyvos, cia tik iliuzija. Jokios studijos tau neuztikrins ateities. Tai gali tik savo pastangom padaryti.

as tai suprantu:) o seip, butu idomu suzinoti, kokia tavo nuomone apie sociologja?

Žinutė parašyta: 2009-07-04 10:02:16 | Nuoroda

o dokumentus nesvarbu i kuria aukstaja mokykla nesi? priima visur, kur gali, nesvarbu, kad ten ir net nestoji ?

Žinutė parašyta: 2009-07-04 10:08:15 | Nuoroda

kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-04 10:21:21 | Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:

aš, o balus mano matai:)

o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D

Žinutė parašyta: 2009-07-04 10:36:41 | Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:

mano lygiai 20 :) o tavo?

lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme  del sventos ramybes:D

Žinutė parašyta: 2009-07-04 10:38:18 | Nuoroda
Mytukas rašė:

Sveiki. As dar nepadaviau prasymo internetu ir jauciu nebespesiu. O galima gavus atestata nuvykt i universiteta ir vienu metu paduot prasyma ir suregistruot dokumentus su atestatu?

laisvai gali dar speti, jei dar nesumokejai imokos, snd nueini ir sumoki, ir dar snd galesi pildyti prasyma, aisku, tik noro reikia tureti:)

Žinutė parašyta: 2009-07-04 10:40:54 | Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:

mano lygiai 20 :) o tavo?

lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme  del sventos ramybes:D

o tu į nemokamą nori? nes i nemokama su 19, taj abejoju :? 

is pradziu surasysiu VF ekonomika, vu, vu khf, ktu, vdu, o tada jau mokama rasysiu:)

Žinutė parašyta: 2009-07-04 11:51:07 | Nuoroda

ar lb sunku gauti vdu bendrabuti? ar tiesa, kad jei istoji i vdu mokama, tai apie bendrabuti gali pamirsti ?

Žinutė parašyta: 2009-07-04 19:48:16 | Nuoroda

ar tiesa, kad istojus i VDU mokama, bendrabucio neduoda? man tai svarbu, nes jeigu taip, as prasyme net nerasysiu mokamu spec. tada...;/

Žinutė parašyta: 2009-07-04 19:51:37 | Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:

Kam to bendrabucio, kai tiek daug konteineriu aplinkui?

kaip juokinga, cha cha cha...

Žinutė parašyta: 2009-07-04 20:14:25 | Nuoroda

kas stos i sociologija, ir kelintu nr. ?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-04 20:28:15 | Nuoroda

su KB 19, galiu tiketis vf ekonomikos?:))

Žinutė parašyta: 2009-07-04 22:38:20 | Nuoroda
Novio rašė:

Nera jokio skirtumo. As studijavau statistika.

Visos trys specialybes (dar fdm'as) gauna statitikos bakalaura.

Pirmus metus mokosi lygiai ta pat, antrais jau siek tiek skiriasi programa, bet ne ka

Ekonometrus moko daugiau ekonomikos, statistikus- daugiau  tikimybiu. Bet siaip jei turi pasirinkima, nestok nei i viena ;)

kdl patari nestoti? tai gan lb perspektyvios spec.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 10:00:08 | Nuoroda
  1. ekonomika vu vf
  2. ekonomika vu khf vf
  3. ekonomika ktu vf
  4. ekonomika vdu vf

KB - 19, kaip manot, kur pakliusiu ?:)))

Žinutė parašyta: 2009-07-05 10:02:30 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
siestaa rašė:
Mr.Lazy rašė:
Smilga ilga rašė:

Na, kad skirtingose mokyklose uz tas pacias zinias skirtingai vertina- tiesa. Del to per didelis demesis i metini pazimi neteisingas, Kitaverus, visu metu darbas zinias turetu atspindet geiau, nei vienos dienos egzaminas, prie kurio rezultatu nemazia prisideda ir stresas, ir ta pati sekme.

Bet egzas parodo ko tu esi vertas lyginant su visais Lietuvos abiturientais. O ka parodo mokyklinis pazymys? Kad lankei pamokas, sedejai tyliai ir kalei? Cia paskutine viltis kalikams tas metinis pazymys. Paziurekit kokios tendencijos egzaminu uzduotyse ir viska suprasit. Greit kalikams liks tik kolegijos.

visiskai sutinku. kad ir palinkui mane daug kaliku atkrito. zlugo ju "american dream "(taip vadinu del  to, nes jau iskart matesi kad baveik visi svajoje apie medicina, paprasciausiai atkris po egzaminu)

Mano klaseje kalikai kurie puikavosi 9-10 semestruose islaike prasciau, nei tie kurie vos 4-5 tempdavo. Kiek zinau klasioku egzu rezultatus, tai as praktiskai vienas likau i vf pretenduojantis, o mano vidurkis gal 7.3 vos buvo, kai tuo tarpu kitu ir virs 9 budavo. Pazymiu sistema suteikia kaikuriems mokiniams apgaulingo pasitikejimo savo jegomis.

nu nesamone tikrai, kad mokinys su vidurkiu - 10 islaike prasciau uz ta, kurio vidurkis 4 :DDD

Žinutė parašyta: 2009-07-05 10:05:29 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
k@r@mele rašė:
  1. ekonomika vu vf
  2. ekonomika vu khf vf
  3. ekonomika ktu vf
  4. ekonomika vdu vf

KB - 19, kaip manot, kur pakliusiu ?:)))

Del VU khf vf jau rami gali but.;) Kaune gyveni gal?

ne kaune;p  o seip kuriame univere is siu geriausiai studijuot ekonomika? pirmu nr. rasiau vu, nors zinau, kad ten nepakliusiu, o del kitu triju masciau ka rasyt antru nr. nzn, ar geras sprendimas? o tai i vu khf lengviau pakliut nei i ktu, ar vdu ?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 10:22:48 | Nuoroda

kur geriausia studijuot ekonomika vu, vu khf, ktu, vdu ?:)) ir kodel?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 10:34:04 | Nuoroda

ir kaip ten su vu khf bendrabuciu? ar visi ji pageidaujantieji ji gauna?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 13:00:17 | Nuoroda

o kai nori pataisyti savo pasirinkimus, nk papildomai nereikia daryti, lygiai taip pat nueini ir padarai naujus pakeitimus, ir isjungi su iksiuku ?