Vartotojo k@r@mele pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-05 14:48:31 | Nuoroda

kaip manot koks bus pereinamasis KB i VU ekonomika su krepsiuku?:))P

Žinutė parašyta: 2009-07-05 16:32:13 | Nuoroda
DonVytautas rašė:

Neapsisprendziu ko labiau noriu ar KTU ekonomikos arba VU KHF ekonomikos ar VDU teises

nzn, ar tau tai pades, taciau as katik sukeiciau ktu ir vu khf ekonomikas vietomis, ktu palikau auksciau:))p

Žinutė parašyta: 2009-07-05 16:34:03 | Nuoroda

as redagavau savo prasyma, kodel man i emaila neateina joks pranesimas ar pan .?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 16:36:04 | Nuoroda
fante rašė:

VU teisė NL vf
MRU teisė NL vf
VDU teisė NL vf
MRU teisė ir valdymas NL vf
VU politika vf
VDU politika vf

labai tikiuos, kad į kurį nors iš trijų pirmų pakliūsiu

tikrai papaulsiu, nepergyvenk

Žinutė parašyta: 2009-07-05 16:41:10 | Nuoroda
DonVytautas rašė:
k@r@mele rašė:
DonVytautas rašė:

Neapsisprendziu ko labiau noriu ar KTU ekonomikos arba VU KHF ekonomikos ar VDU teises

nzn, ar tau tai pades, taciau as katik sukeiciau ktu ir vu khf ekonomikas vietomis, ktu palikau auksciau:))p

pas mane 1. KTU 2. VU KHF 3. VDU teise

koks tavo KB gaunas ?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-05 16:55:42 | Nuoroda

nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:03:53 | Nuoroda
wajducia rašė:
k@r@mele rašė:

nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D

O aš suprantu :)

Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs

tai kokioj mokykloj mokomasi, jei nedestomas 12 kl. kursas?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:06:50 | Nuoroda

speju, man taip pat nera jokiu prosvaisciu pakliuti i ekonomika vu vf, su savo varganu KB 19?:D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:08:56 | Nuoroda
tituska rašė:
k@r@mele rašė:
wajducia rašė:
k@r@mele rašė:

O aš suprantu :)

Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs

tai kokioj mokykloj mokomasi, jei nedestomas 12 kl. kursas?

Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta...

vistiek jei mokamasi A lygiu, mokytoja turi parinkt VBE, nesvarbu, kas ka pasirinko, galima viska suderinti

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:22:39 | Nuoroda
Elita rašė:

Reikia pagalbos. Pildau prasyma internetu ir nerandu stebuklingo mygtuko, kuris ta prasyma issiustu.. Padekit..

jo ir nerasi, tiesiog uzdarai su iksiuku, kai baigi pildyt:))

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:25:15 | Nuoroda
EzoTao rašė:
DonVytautas rašė:

Beje, ka galit apie VDU teise papasakot?

Jei ji būtų Vilniuj, tikrai rašyčiau į kokią trečią vietą. Girdėjau (gal ir klaidingai), kad ten ir mokymo sistema moderni, ir dėstytojai jauni, ir praktinių užduočių daug. Žodžiu, pliusas VDU TF :)

o kuo tau kaunas prastas, a ? :P

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:33:21 | Nuoroda
DonVytautas rašė:
ktrms rašė:
Cloudless rašė:
ktrms rašė:

ktu, vu khf, vdu, mru mokamos ekonomikos su KB 16,58. kaip manot, į kuriuos įmanoma įpult? pagal praėjusius metus į mru pagal balą patekčiau, o apie kitus neturiu jokios info:/ kokios tentencijos su mokamais, lengviau ar sunkiau bus istot?

tai juk šiemet keitėsi koeficientai

na tai pagal ką jūs tada žiūrot? ar nors į vieną iš tų imanomą su tokiu balu patekt??

i KHF M tikrai pateksi, paziurek kiek mazai prtasymu paduota

o kaip reik pertaisyt savo prasyma, kur inte uzpildziau ?;/

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:45:58 | Nuoroda

aisku, nk tenais nereikia paspaust, tiesiog paprastai, kaip is pradziu pildei, taip ir koreguodamas, o isjungdamas iksiuka paspaudi, ir viskas?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:50:03 | Nuoroda
DonVytautas rašė:
k@r@mele rašė:
EzoTao rašė:
DonVytautas rašė:

Beje, ka galit apie VDU teise papasakot?

Jei ji būtų Vilniuj, tikrai rašyčiau į kokią trečią vietą. Girdėjau (gal ir klaidingai), kad ten ir mokymo sistema moderni, ir dėstytojai jauni, ir praktinių užduočių daug. Žodžiu, pliusas VDU TF :)

o kuo tau kaunas prastas, a ? :P

Butent del to i Vilniu ir nevaziuoju, kad Kaune gyvenu, manau jis Vilniuj taip pat.

nea, anketoje parasyta: Raseiniai :p

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:58:07 | Nuoroda

o kada ateina pranesimas apie tai, kad redagavai savo pasirinkimu sarasa ?

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:58:33 | Nuoroda

prasau atsakykit, kai pakoregavau prasyma, nereikia nk papildomai padaryt, tiesiog iseini su iksiuku, ir viskas? as bijau, kad mano patasymu neuzskaitytu, ir dalyvausiu konkurse su pradiniu prasymu....;/

Žinutė parašyta: 2009-07-05 20:00:26 | Nuoroda
miegaliuke rašė:

Noriu studijuoti ekonomika. Mano KB 19,58. Kaip manot ar turiu sansu pakliut i KU vf?

tai aisku, o ka man patartum su 19 ?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-05 20:04:06 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
k@r@mele rašė:

prasau atsakykit, kai pakoregavau prasyma, nereikia nk papildomai padaryt, tiesiog iseini su iksiuku, ir viskas? as bijau, kad mano patasymu neuzskaitytu, ir dalyvausiu konkurse su pradiniu prasymu....;/

Jei spausi ta x tada issitrins viskas ir imoka dings. Reik PC is rozetes isjungt.:D

O jei rimtai tai automatiskai issisaugo.;)

aciu ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 20:14:43 | Nuoroda

kaip manot, su KB 19 galiu tiketis VU ekonomikos vf ?;/

Žinutė parašyta: 2009-07-05 20:30:21 | Nuoroda

labas, kokia situacija su mru bendrikais, kas kelintas ji gauna? ar lb sunku ji gauti? kiek yra vietu ?