Vartotojo k@r@mele pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-05 20:35:19 | Nuoroda

gal kas zino, kiek mru turi vietu bendrike, ir kiek kasmet studentai jo negauna?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:01:43 | Nuoroda

Man yra sansu gauti krepseli ktu ekonomikoj su 19 KB?

fiziniams mokslams 14,50 per mazai krepseliui, ane?:))

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:05:39 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
k@r@mele rašė:

Man yra sansu gauti krepseli ktu ekonomikoj su 19 KB?

fiziniams mokslams 14,50 per mazai krepseliui, ane?:))

KTU ekonomikoj su 19KB tu jau kaip ir turi krepseli. Gali vaziuot prie juros, ezeru ar dar kazkur atostogaut ramia galva.

o del VU tai galiu jau pamirsti, jauciu?:))

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:07:56 | Nuoroda
V3rSus rašė:

Belekas18 gerai sako, visi perdaug bijo, uzteks visiem vf vietu. Ir, manau, kad bus panasus kb kaip Belekas18 sake, gal siektiek didesnes, bet nedaug skirsis. Mr.Lazy nebegasdink abiturinetu :D :)

Tai yra tokios:
Fizikinuose reikės 11-12kb

Technologiniuose reikės 11-12kb

Socialiniuose reikės 17-18kb

Mano galva fiziniuose gali buti 14+ ir tecnologiniuose 13+

tai nejau as su  savo 14, 50 KB, galiu tiketis VU ekonometrijoj ar statistikoj vietos??

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:11:17 | Nuoroda
V3rSus rašė:
k@r@mele rašė:
V3rSus rašė:

Belekas18 gerai sako, visi perdaug bijo, uzteks visiem vf vietu. Ir, manau, kad bus panasus kb kaip Belekas18 sake, gal siektiek didesnes, bet nedaug skirsis. Mr.Lazy nebegasdink abiturinetu :D :)

Tai yra tokios:
Fizikinuose reikės 11-12kb

Technologiniuose reikės 11-12kb

Socialiniuose reikės 17-18kb

Mano galva fiziniuose gali buti 14+ ir tecnologiniuose 13+

tai nejau as su  savo 14, 50 KB, galiu tiketis VU ekonometrijoj ar statistikoj vietos??

Tai cia kaip suprantu i socialinius pretenduoji? Jei i socialinius tuomet ne.

fizinius, ekonometrija ir statistika yra fiziniai mokslai, ne socialiniai:)D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:40:44 | Nuoroda
glycerine rašė:

Socialinė kryptis 20,20

i ka taikai ?:))

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:42:49 | Nuoroda
ginte100 rašė:

klausykit, o kokius egzus reik laikyt norint istoti i VU ekonomika? lt,matke,uzsienio klb, istorija?

lietuviu, matematika, istorija arba uzsienio k.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:48:32 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
belekasas18 rašė:

Mr.Lazy man atsibodo su tavimi ginčytis, toje analizėje tie visi vidurkiai pateikti tų kurie gaus krepšelį. Kas stos į fizinius ir technologinius mokslus turėtų išvis nesijaudinti, nes su mažais balais išlaikytais valstybiniais egzaminais gaus vf vietą. Sunkiausia bus tiem, kas stoja i socialinius, bet kurių kb 18 tikrai gaus krepšelį. Ir manau šita reforma į naudą.

Gauti krepšelį ir įstoti į VF yra ne tas pats. Imkim kad ir mano pavyzdį: balas 19,34. Krepšelį turėčiau gaut, bet jei VU teisėj visos VF vietos bus užimtos, pateksiu į M.

jei tu netelpi i VU limita - taip, taciau tu  gali fauti krepseli kituose universitetuose, kur yra teise

Žinutė parašyta: 2009-07-06 15:13:05 | Nuoroda
DonVytautas rašė:
access denied rašė:
miegaliuke rašė:
k@r@mele rašė:
miegaliuke rašė:

Noriu studijuoti ekonomika. Mano KB 19,58. Kaip manot ar turiu sansu pakliut i KU vf?

tai aisku, o ka man patartum su 19 ?:)

Jeigu nori i ekonomika, tai i LZUU tikrai istotum, taip pat manau, kad pavyktu ir i SU ar KU, o gal but ir kitur.

o tai tarkim i vu khf arba ktu ekonomika mokama vieta su 19 manyciau yra nemazi sansai.   Ar as klystu?

Vieni tau pasakys, kad su 19 laisvai VF gausi, kiti lieps net nesvajot apie vf

na man vienur sako, kad su 19 kb laisvai gaunu krepseli ktu ekonomikoj, kitur tik apie lzuu galvot liepia :DD

Žinutė parašyta: 2009-07-06 15:35:38 | Nuoroda

ka rasyt 3 nr. vdu ar vu khf ekonomika ?;/ sunku apsisprest, kuris univeras geriau

Žinutė parašyta: 2009-07-06 15:41:27 | Nuoroda
DonVytautas rašė:

I khf pereina tie, kurie KTU nepaveza, nes isties sunku mokytis, o VDU daugiausia sportininkai renkasi

bet ir ten, ir ten bentrika gauti lb sunku ?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 16:28:24 | Nuoroda
VakarPuse8 rašė:

siandien uzpildziau lamapbo.lt toj ISAS sistemoj universitetus ir kolegijas, suvedziau pagrindinius duomenis ir t.t., tik vat nezinau ka toliau daryti, reikia galbut kazka dar pildyti, nes girdejau,kad i emeil turi atsiust patvirtinima,jog gavo mano paraiska pildyta internetu :/

jei viska uzpildei, ka norejai, uzdarai su iksiuku ir viskas. man asmeniskai patvirtinimas i emaila atejo 3 val. nakties:)

Žinutė parašyta: 2009-07-06 16:43:59 | Nuoroda
krystea18 rašė:

Sveiki, noriu stoti į kolegiją (tikriausiai tai bus viena iš šiaulių kolegijų: Lietuvos Šiaurės kolegija arba Šiaulių Krašto Vadybos, Teisės ir kalbu kolegija ), teisės studijas. KB 11.42  Vilčių, kaip manau, įstoti į VF studijas nėra . Išvis nenusimanau apie tuos krepšelius... kita pirmadienį važiuosiu į Šiaulius tarkytis dokumentų dėl stojimo, tai net nezinau ka daryt.. Ar galima rašyti prašymą į tą pačią mokyklą ir mokamas ir į VF studijas?

tai aisku

Žinutė parašyta: 2009-07-06 16:47:36 | Nuoroda
VakarPuse8 rašė:

bet as ten daug ka koregavau siandien... beja, dekuj :)

tai ten automatiskai issisaugo:)

Žinutė parašyta: 2009-07-06 16:58:41 | Nuoroda
Karolukas10 rašė:

Sveiki, mano KB VK13,7(finansai) , VTVK 13,1(finansai), kitose kolegijose net nerandu balų skaičiuoklės ir praeitų metų stojančiųjų balų. Kaip vertinate Vilniaus kooperacijos kolegiją, Vilniaus verslo kolegiją? Norėčiau įstoti į bankininkystę, finansus, tik niekaip neapsisprendžiu ką rašyti pirmesniu numeriu

o kam tau ta praeitu metu skaiciuokle ?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:04:23 | Nuoroda
krystea18 rašė:
k@r@mele rašė:
krystea18 rašė:

Sveiki, noriu stoti į kolegiją (tikriausiai tai bus viena iš šiaulių kolegijų: Lietuvos Šiaurės kolegija arba Šiaulių Krašto Vadybos, Teisės ir kalbu kolegija ), teisės studijas. KB 11.42  Vilčių, kaip manau, įstoti į VF studijas nėra . Išvis nenusimanau apie tuos krepšelius... kita pirmadienį važiuosiu į Šiaulius tarkytis dokumentų dėl stojimo, tai net nezinau ka daryt.. Ar galima rašyti prašymą į tą pačią mokyklą ir mokamas ir į VF studijas?

tai aisku

O gal žinot, koks turi buti KB kad Valstybė Finansuotų sudijas? Socialiniu mokslų srityje?

to niekas nezino :D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:34:27 | Nuoroda

kiek jusu stos cia?ir su kokiu KB ?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:42:40 | Nuoroda
access denied rašė:

Mano KB pagal skaiciuokle 19.14 ( pats skaiciuodamas gaunu 19,34 ).  As taip pat tikiuosi istoti i VF MRU finansu ekonomika, apie VU ekonomika tai ir man tik pasvajot ( nors i mokama vieta vilciu dar turiu  )

as su savo 19 kb, wistiek svajoju apie vu ekonomika

Žinutė parašyta: 2009-07-06 19:35:38 | Nuoroda

kur didesne tikimybe gauti bendrika- VU khf ar VDU ?;/

Žinutė parašyta: 2009-07-06 19:40:45 | Nuoroda
siestaa rašė:
k@r@mele rašė:

kur didesne tikimybe gauti bendrika- VU khf ar VDU ?;/

neabejoju, kad VU .

taciau VU khf neturi savo bendriko;/