Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:59:42
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
89, esu patenkinta, ale po istorijos nebeliko jėgų džiaugtis, che che Isivaizduoju... Buvau pasirinkusi ir istorijos egzamina, bet ziauriai dug suejo ruosiantis biesa (nes as jos galima sakyt isvis nesimokiau- b lygiu ir paleidinedavo mus), tai jau istorija skippinau, bet 100% tai ten galingai reikia parasyt... Is vis is bet ko 100% gaut kazkoks smugis Nu bet vat žiūriu ir pas pačią šimtukas blizga anglų, gyva dar po smūgio? Buvau apmirus kokias 5min Rankos ir kojs drebejo,,, Dar kokius 3 x zinute paziurejau ar ten ne 10 D Na man tai priešingai, su apmirimu nepalyginčiau: užplūdo tokia energija, toks džiaugsmas, kol nusiraminau ir kitiem pasakiau teko keletą minučių palaukti ko gero "smūgis" tikrai taiklus apibūdinimas! Na, jo gal neteisingai issireiskiau man grynai kaip tau... Visiem skambint emiau... taip subtiliai pirma lt pasakau, o tada anglu dziaugsma DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:00:41
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:
vycas0722 rašė:
Lenocka rašė:
vycas0722 rašė:
paaukojau dar lita ir ka jus manot? vel ta "trampampam" zinute. ech, praradau vilti isvis ja gaut Vadinasi tikrai cia zenklas is auksciau... ziauru, turbut reikia savo bazinei mokyklai zvanint Bandyk, tikrai turetu jau zinot.. paskambinau ir supratau kokios saknys cia yra. kame diela, kodel man rezu neatsiuncia. tai va, sekretore (turbut) pasake kad rezultatai yra. paklause mano varda pavarde. po keliu sek paklause ar as pagrindinej ar pakartotinej sesijoj laikiau. sakau pakartotineje. o ji sako, kad dar rezultatai negauti, paklausiau, kada bus, o ji sako, jog nzn. nu nx. dar visa diena nezinios Ai... Nu jo pakartotine tai gal kitas reikalas... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:05:12
| Nuoroda
semees rašė:
Ar butu imanoma studijuoti anglu kalba vf su tokias rezultatais lietuviu VBE 83, anglu VBE 84, istorija 83 VBE? Kaip jus manot? noreciau stoti i SU. Esu beveik tikra, kad taip.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:20:31
| Nuoroda
willfoldkk rašė:
98...siek tiek gaila,kai zinai,kokias kvailas klaidas padarei ir,kad galejai gauti maximuma,bet esu patenkintas,tikejausi maziau siek tiek Butent del kvailu klaidu neisvengiamybes as savo rezultatu ir negaliu atsistebeti |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:10:07
| Nuoroda
Zodziu, kadangi pavelavau su stojimu i UK, o tevai liepia nesvaistyt metu ir kazka veikt galvoju gal ir man i veterinarija nueit (vienintele specialybe Lietuvoj, kuri nors kiek su naminiais gyvunais susijusi, o siaip kitais metais noriu studijuoti Animal Behaviour). Bet yra tokia problema: as neturiu JOKIO chemijos pazymio D ir konkursinis balas gaunasi 14,22. Bet biski aisku abidna visai nepanaudot 100% is anglu ir 97 is matkes butu... Tai, kaip manot, ka geriau ant durniaus studijuot - psichologija su (manau) uztikrinta VF VU, ar vet medicina uz kuria gali but, kad reiks moket. Siaip man abi specialybes gan idomios ir nera cia taip 100% ant durniaus : ta prasme as stengciaus ir mokyciaus ir pns, bet vis tiek kitais metais perstociau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:13:48
| Nuoroda
ir dar ka toj LVA daro su tokiais, kurie jokio pazymio neturi... Nes VU tai skaiciuoja, kaip 0. O ar gali buti taip, kad jei neturi balo(nei VBE,nei MBE, nei metinio A, nei B), tai is vis nesvarsto (jei taip, tai psichologija, here i come ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:33:41
| Nuoroda
Kadangi nespejau i uk issiust visko, tai lauksiu dar 1 metus, o belaukdama galvoju gal mokytis psichologija VU (siaip vis tiek kitais metais perstosiu i animal behaviour), manau, tie 1 metai nors kokios minimalios naudos gal duos- juk ar taip, ar taip psichologija, tik viena gyvunu, kita - zmoniu... Be to zmoniu psichologijos zinias visada galima kazkur naudingai panaudot...Tik nezinau, ar pirmais metais ten ka nors naudingo ir idomaus moko... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
07:18:17
| Nuoroda
Siaip Animal Behaviour nesiskaito visiskai biomedicina - tu gi neisrasysi suniui vaistu nuo psichologiniu sutrikimu, todel ten reikia TIK biologijos, o as negalvojau studijuoti veterinarijos ar panasiai, be to apskritai sumasciau studijuot Animal Behaviour tik pries keleta menesiu, o chemijos neturejau is viso, o biologija mokiausi B lygiu is kurio paleidinedavo, taigi per 2 men ismokau tiek, kad galeciau laikyt valstybini ir gaut ~70-80, kas pasiseke... Istorijos metini tai turiu :P |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
07:24:27
| Nuoroda
Be to apskritai galvojau metus pailseti, bet tevai sako, kad bus nuobodu metus nesimokyti... Nu tai tik vakar nakti pradejau galvoti, ka cia galima metus del idomumo ir ziniu naudos, o ne diplomo ar pan. studijuoti... |