Vartotojo Vikikute pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-28 16:57:41 | Nuoroda

Na, nezinau, as kol kas abejuose egzuose i savo isivaizduojama reza pataikiau... Vienintelis, kur man tikrai atrodo sekmes dalykas tai lietuviu

Žinutė parašyta: 2009-06-28 17:02:48 | Nuoroda
DoviVa rašė:

gal kas zinote ar tiesa jog matematikos valstybinis egzaminas buvo pertaisytas daug grieztesne tvarka, nes buvo pernelyg geri rezultatai? girdejau jog suskaiciavus rezultatus buvo labai nedaug neislaikiusiu ir gauti rezultatai buvo labai geri.todel buvo nuspresta pertaisyti juos pagal grieztene tvarka ir todel labai sumazejo gauti procentai ir atsirado daugiau neislaikiusiu...

Manau, jie mokytojai ir taip turi, ka veikt, o ne darbus PERTAISINET. Be to nieks neskirtu tiek pinigu, kad jiems visiems dvigubai moketi.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 17:35:47 | Nuoroda
Leeee rašė:
Ziuzelis rašė:

Tai labai faina :)
Aš tik noriu pasakyti,akd kartais egzaminas gali ir nepasisekti,nors ir gabus vaikas esi,nes šiaip ar taip egzaminai yra sekmės dalykas :) Bet jei žinai,kad moki ir esi vertas,o dar ir gauni tiek,tai čia yra idealus variantas :)

as wisiskai sutinku ;) na pas mus pwz mokytoja lb griezta i rsiiap as 9turejau pas ja,kai kiti tik 7ar maziau,na ir egzas pasirode lengwas,bet zioplos klaidos ir pan sutrukgde,nes tikrai buwau werta geresnio rezo,ir kai skaiciuoju taskus is wertinimo instrukcijos irgi rodos nedg praradau,bet as juk nnzau kaip jie ten tikrino,tj tikrai cia ne tik wien ziniu patikrinimas bet ir  sekmes dalykas,jau isitikinau tuo eilini karta,tj...

Na, zioplu klaidu uz 30% pridaryti tai reikia suebeti... as del zioplu klaidu 3% praradau...

Žinutė parašyta: 2009-06-28 17:39:53 | Nuoroda
asquetic rašė:

as patariu pasitiket tik www.nec.lt skelbiama info :) 1dieni lt anglu ir fizika, 3dieni - istorija. Visa kita tik gandai ir speliojimai, kad ryt bus ir istorija ir pan. Nieko panasaus. Netikekit gandais ir ju neskleiskit, www.nec.lt visa reikiama informacija :) 

Siaip as irgi patariu pasitiketi nec.lt , taciau del istorijos tai ne visai aisku, nes kiek skaiciau, zmones uzklausimus nec'ui dave gavo atsakyma, kad 1adieni ir istorija bus...

Žinutė parašyta: 2009-06-29 09:16:40 | Nuoroda
Kaeras rašė:
EnIGma;) rašė:

ziuriu anglu forumas tyliausias

visiem dzin, kai Lietuvoj gyvenam

Man tai atrodo, kad taip yra todel, kad anglu rezultatas palyginti su lietuviu gan nuspejamas...vistiek zinai mazdaug kiek gausi, o lietuviu tai nieks beveik neisivaizduoja : mazdaug "tikiuosi islaikysiu, bet aisku ir kokiu 90+ noretusi :D"

Žinutė parašyta: 2009-06-29 09:22:50 | Nuoroda

nec jau raso apie egzu paskelbima mokyklose iki 14h. Bus ir istorijos egzaminas siandien.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 09:56:09 | Nuoroda

Siaip gal gali but, kad pereinamas 33.. Praeitais metais buvo 31; 12,65% neislaike... Bet tada jei 33 siais metais pereinamas, tai visi ziauriai gerai parase viska.. Bet aisku mums teksto suvokimas palyginus lengvesnis nei praeitais metais buvo..

Žinutė parašyta: 2009-06-29 10:19:37 | Nuoroda
Lenocka rašė:
revile rašė:

delfi rašo, kad abiturientai egzaminą išlaikė YPAČ gerai : Nacionalinio egzaminų centro atstovo Arūno Malinovskio teigimu, gimtosios lietuvių kalbos valstybinį egzaminą išlaikė daugiau nei 93 proc. abiturientų. Tuo metu pernai – 6 proc. mažiau visų laikiusiųjų.

dziugu.. tik visvien neramu... =D

Bet as nezinau... Man irgi neramu, kad galejau neislaikyti, bet kai pagalvoji juk negali buti, kad as tarp 7iu procentu prasciausiu... Manau, cia isvis tokiu nera...

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:05:52 | Nuoroda

Eina sau, kaip uzknisa... Kai kurie jau ir sulej paziurejo ir sms gavo, o as i sule eit nenoriu, o sms nepareina -.-''

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:07:56 | Nuoroda

Nu, kad nemanau, kad mes blogai uzsakem gi kitu egzu tai atejo(bent jau as ta 1 zinute nusiunciau)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:12:33 | Nuoroda

Gal cia tik tiem, kurie ta viena didele uzsake taip guma tempia? Jau galvoju gal nusiust tik lt uzklausima... bet ciuju dabar issiuntus tai isvis tos sms nesulauksiu(nebent ta kur ir taip uzsakyta) :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:16:42 | Nuoroda

Nusiunciau dar 1 sms tai parejo po sekundes :D 77

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:19:17 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Vikikute rašė:

matyt uzstrige buvo =D Kadangi jus bandet taupyt, uzsaket, kad visus iskarto siustu, tai jie nusprende istrest dar pora lituku... =DDDD

Jo, tikriausiai panasiai ir yra :D bet px bent zinau... butu faina 80 surinkus but, bet kazkaip man kol kas visu egzu antras skaicius 7 :D kaip uzburta

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:20:24 | Nuoroda
wūdnė rašė:

Eeeeii,draugai! o jei 84 balai,tai cia tas pats kas procentai?

Taip balai yra procentai...

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:24:55 | Nuoroda
zhoolix rašė:

Blm tikėjaus bent 50 balu, deja tik 29. Žlugo svajonė būti Lietuvių kelbos mokytoju. :D

O kodel tu butent lietuviu mokytoju nori buti :D labai jau netinka kai siekiamybe 50 % :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:27:36 | Nuoroda
Lenocka rašė:
dievukas rašė:

Viskas, nebesitveriu, siunčiu dar kartą SMS.. :]

kur dingai? =D

Matyt gavo sms ir is dziaugsmo nualpo :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:32:46 | Nuoroda

As tai i lt egza ziuriu mazdaug taip, kad ji svarbu islaikyt, kuo didesnis balas tuo fainiau, bet nieko jis nezlugdo man... Nes vis tiek studijuosiu anglijoj :))) O siaip 77 gan prikolas, kad ir is lt, kuria mokiausi visa laika A+ lygiu ir is biesos, kuria mokiausi B lygiu(mokytoja visada paleisdavo), o pradejau biesa tik pries 2 men iki egzo mokytis :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:33:17 | Nuoroda
GviRi rašė:
Vikikute rašė:

per kur uzsisakei?

Kaip ir dievukas per mokejimus

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:33:41 | Nuoroda
Lenocka rašė:
dievukas rašė:

Nusiunčiau į mokėjimus, 81 gavau :] Nekas.. Bet ką jau čia ;]]

Man jau ir anglu parejo =)

Ciuju reikia vel i mokejimus siust :D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:37:10 | Nuoroda

anglu 100... koks jausmas uzpludo tikrai tiek nesitikejau(aciu mokejimams, nes tas 118 mane uzmirso )