Vartotojo Vikikute pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:13:31 | Nuoroda

Na, nezinau, man neatrodo tas raudonas atestatas toks svarbus bet del kitu priezasciu. Tiesiog, manau, nesazininga ju davimo tvarka. Pavyzdziui kitoje mokykloje as be vargo tureciau tik 9/10, bet mokausi tokioje mokykloje, kur toki pazymi gauti yra tikrai sunku(todel is matkes turiu 8, o is istorijos 7). Is egzaminu kol kas gavau matkes 97, bio 77. Atkreipkit demesi i matke 8 mokykloj, 97 egze.. Butent del to, manau, kad zmogus turintis 10 is kazkokio dalyko kaimo mokykloje ir surenkantis 55% is egzamino maziau vertas to atestato, kurio as negausiu

Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:29:05 | Nuoroda
nuisance rašė:

Baisu šito egzamino rezultatų net laukt..  nes čia net nežinau ko tikėtis, nei kaip bus... Daug priklauso nuo vertintojų..ypač dėl rašinio...žinok tu ar jiems patiks tavo rašinys ar ne... Ar supras ką norėjau pasakyt ar ne... Žodžiu neprognozuojamas rezultatas laukia..

Jo, cia net tas pereinamas balas nieko nepasakys, nes cia kazkokie padebesiai. Is kitu tai aisku, ko tiketis: Is biesos tikejaus 75-85, gavau 77, matkes tikejaus 95-100, gavau 97, anglu tikiuosi 85-99, o lietuviu,,, ka as zinau 1-99 :D

Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:31:50 | Nuoroda
wiwaa rašė:
SuperHP rašė:

You must be kidding. Turbut jus cia ironizuojat, kad blogai <90%... Pats matke visa laika labai megau, dalivavau daug konkursu, baigiau JMM, JKM, metiniam 10 turiu, bet savo 92% esu tikrai patenkintas. Juk jau sake, kad siemet labai daug reiske zioplos klaidos... net ne klaidos, jei uz piestuku nubrezta grafika nedave tasku. Pvz vienas mano klasiokas, uzemes matematikos respublikinej olimpijadoj 3vt, kenguroje 4vt, dar ten kazkur 4vt visiskai paprastai i si egzamina ziurejo - parase per 2h. ir isejo svest. Jis gavo 95% (nors zinoma yra vertas visu 100%) ir visai nesiparina, laimingas net, nes jam nusispjaut ant tu simtuku. Juk ne tai svarbiausia... 

tai va man irgi piestuku grafiko neuzskaite, tikra nesamone.... o juk visada piestuku braizydavom...

Tai gal licejui nieks beveik tada 100% negavo, nes kiek klausiau, kokie 90% zmoniu su piestuku braize :D tingiu eiti i mokykla paziureti :P

Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:34:23 | Nuoroda

Cia tik gerai, kad jei kas galima apeliacija duoti(man atrodo, kad lietuviu vienintelis dalykas, kur verta duoti apeliacija, nes kitas vertintojas kazka dar gali pakeisti, o kituose dalykuose, tai dar daugiau klaidu priieskos...)

Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:38:57 | Nuoroda
wiwaa rašė:
Vikikute rašė:
wiwaa rašė:
SuperHP rašė:

You must be kidding. Turbut jus cia ironizuojat, kad blogai <90%... Pats matke visa laika labai megau, dalivavau daug konkursu, baigiau JMM, JKM, metiniam 10 turiu, bet savo 92% esu tikrai patenkintas. Juk jau sake, kad siemet labai daug reiske zioplos klaidos... net ne klaidos, jei uz piestuku nubrezta grafika nedave tasku. Pvz vienas mano klasiokas, uzemes matematikos respublikinej olimpijadoj 3vt, kenguroje 4vt, dar ten kazkur 4vt visiskai paprastai i si egzamina ziurejo - parase per 2h. ir isejo svest. Jis gavo 95% (nors zinoma yra vertas visu 100%) ir visai nesiparina, laimingas net, nes jam nusispjaut ant tu simtuku. Juk ne tai svarbiausia... 

tai va man irgi piestuku grafiko neuzskaite, tikra nesamone.... o juk visada piestuku braizydavom...

Tai gal licejui nieks beveik tada 100% negavo, nes kiek klausiau, kokie 90% zmoniu su piestuku braize :D tingiu eiti i mokykla paziureti :P

tikrai?? nu bet tada nežinau kur kitur galėjau padaryti, nes visus atsakymus buvau pasitikrinus. o tie kas 100 gavot su piestuku braizet? tu pats kaip?

As tai su parkeriu del viso pikto paskutine minute perbraiziau... Siaip zinau 1 ziopla klaida uz kuria praradau 1 taska. O kitos 2, matyt, is aiskinimu(irodymu, gal biski ne ta zodi pavartojau ar pns)

Žinutė parašyta: 2009-06-26 22:28:47 | Nuoroda
dainius.... rašė:

nenuvertinu  bet parasyt galejau  geraiu  manau  nes tirkai  neparodziau tai ka galiu ypac su  matematika  fizika. ir istorija.. na ziuresim siu  rezu.. bet man pirmadieni 4  egzu  pareis vienu  ,metu  ta tirkai sokas bus.>:

matke gi jau turetum zinoti(ar tu cia apie ja nekalbejai)

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:14:20 | Nuoroda

Jusu pasiskaicius ir mane ibauginot... Visa savaitgali ramiai sau gyvenau, o dabar ir man del lietu drugeliai pilve skraidyt pradejo :/

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:15:24 | Nuoroda

lol ne i ta foruma parasiau 10 atidaryta, tai kazkaip viena skaiciau i kita parasiau :D

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:17:51 | Nuoroda
meskinas999 rašė:
Vikikute rašė:

Na, nezinau, man neatrodo tas raudonas atestatas toks svarbus bet del kitu priezasciu. Tiesiog, manau, nesazininga ju davimo tvarka. Pavyzdziui kitoje mokykloje as be vargo tureciau tik 9/10, bet mokausi tokioje mokykloje, kur toki pazymi gauti yra tikrai sunku(todel is matkes turiu 8, o is istorijos 7). Is egzaminu kol kas gavau matkes 97, bio 77. Atkreipkit demesi i matke 8 mokykloj, 97 egze.. Butent del to, manau, kad zmogus turintis 10 is kazkokio dalyko kaimo mokykloje ir surenkantis 55% is egzamino maziau vertas to atestato, kurio as negausiu

O čia jau tavo matematikos mokytoja kvaištėlėjusi. Tai kas ten pas jus 10 tuomet turi? Pas mus nieko panašaus nėra, net labai stebuklingai sutapo metiniai su egzų rezultatais.

Ji man pagailedama 8 parase :D Ir sake, kad net nezinotu, ka rasyt jei paklausciau, koks predicted rezultatas, nes nesitikejo daugiau nei 70-80 % :DD

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:34:12 | Nuoroda
PA_svajok rašė:

Vadinas nėr čia ko pykcio liet,jei vos 8 turi ;D

As ir nelieju pykcio :D man tiesiog keista, kad kai kurie i ta raudona atestata ziuri taip rimtai, nes nera tas pats pas 2 skirtingas mokytojas gauti 9... Nes as manau, kai gauni 97% is egzo, tai tikrai neturetu buti taip, kas vos ne per fuxa gauni 8 metiniam..

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:36:14 | Nuoroda

o ar yra zmoniu, kurie galvoja metus paatostogauti ?:D

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:36:55 | Nuoroda

Jus savo nervais mane uzkretet :D

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:38:30 | Nuoroda
vycas0722 rašė:
daktariūkštis rašė:
Lenocka rašė:
daktariūkštis rašė:

Ryt tokiu metu jau viskas bus aišku

Galvoji taip anksti ryt bus? =)) Butu gerai

Na, penktadienį patį pirmąjį rezultatą (matematikos) gavau sms žinute 12:13, tad tikiuosi pirmadienį panašiu metu sulaukti ir lietuvių kalbos balų.

geriau jau nelaukt iki 12 bet paciam nushiaust iki mokyklos ir paziuret. kazkur rasei kad tau iki shules 1 val kelio. tai jei 10 isvarai, tai net visa valanda sutrumpeja  ta nezinia, laukimas

Bet tada tenka su kruva klasioku ir paraleliniu klasiu mokiniu ziureti... Ir isivaizduok, koks jausmas is ju suzinoti, kad, tarkim, neislaikei(nors tikiu, kad is tu, kurie cia lankosi, neislaikiusiu nebus)

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:44:37 | Nuoroda

As tai negaliu neleisti tokis prabangos :D... nes sausio 15 dar nezinojau, ka noriu studijuoti, o po tos datos nebegalima paduot paraisku is ES saliu i Anglija, o tokios specialybes, kokia studijuosiu Lietuvoje nera.. :/

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:50:17 | Nuoroda
PA_svajok rašė:

Visur tų mokytojų visokių yra: ir tam paciam kaime ir didmiesty yra ir gerų ir blogų tų mokytojų :) Ir tikrai ne tau vienam sunku pasiekt tuos 9-10.Kitiem irgi sunku,bet pasiekia :)

Na, gerai nesigincisiu, yra geru mokyklu gal ir kaime, be to as ant ju ne nestumiu: turiu draugu, kurie tokiose mokyklose mokosi. Taciau, paziurejus rezultatus ivairiu egzaminu, is kart aisku, kurios mokyklos kitas lenkia savo mokymo lygiu ir tokios daugiau yra miesto mokyklos. O pati siaip jau mokausi mokykloje, kurioje 90-100% gavusiu skaicius is beveik visu egzaminu yra didziausias... Taciau vis tiek, manau, kad per daug is mokinio mokytojai prasyti neturi teises. Pavyzdziui tie, kas mokesi biologija A lygiu nemazai mokesi is medicinos 1 kurso programos, kurios mokykloje neturetu mokyti (as jei, ka biologija B lygiu mokiausi). Ai o del biologijos tai irgi "bajeris": turejau kiaura 10, bet kadangi laikiau valstybini mokytoja tarp visu 10uku prirase 9 ir dar 1 daugiau, kad tik neiseitu 10... Tai cia tai man isvis kazkoks marazmas... Tipo: tu laikai egza, jei susimausi, tai manes klaus, ko 10 b lygiu turejai...

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:52:41 | Nuoroda

Animal behaviour (gyvunu elgesys, psichologija); siaip yra keletas truputi skirtingu pavadinimu specialybiu, kuriu esme vis vien ta pati i kurias as galvoju stoti... Noriu buti gyvunu elgesio eksperte, trenere... :))

Žinutė parašyta: 2009-06-28 16:44:16 | Nuoroda
Ziuzelis rašė:

Dievuliau brangus, tie egzaminai yra laimės dalykas. Tu gali mokėt daug,bet jei neturi sekmės,tai ir egzaminai neppasiseks...arba atvirkščiai....geriausias pavyzdys, žmogus,kuris mokykloj vos teigiamą gavo,ir tai todėl,kad mokytoja pasigailėjo, iš egzamino surinko virš 70, tai ką tuomet reikia sakyti?

Na, as niekada nemaniau pati, akd tureciau 70-80 gauti.. siaip 10kl kenguroj buvau 15a, iki 11 klases matematika man buvo geriausiai sekesis dalykas, bet 11kl gavau prasta mokytoja, o 12 vel pasikeite ir vel uzspaude...:) O siaip, kai isejau is egzo tai iskart zinojau, kad gausiu 95-100%. Jis man beviltiskai lengvas atrode.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 16:48:15 | Nuoroda

O jei, tarkim, valstybini eini laikyti sekanciais metais, tai tas ankstesnis pazymys anuliuojasi? Gi jie nekeicia viso brandos atestato, ar kaip? O jei gauni maziau nei pirma karta? (sorry uz offtopic'a)

Žinutė parašyta: 2009-06-28 16:49:00 | Nuoroda
vycas0722 rašė:
Vikikute rašė:
Bet tada tenka su kruva klasioku ir paraleliniu klasiu mokiniu ziureti... Ir isivaizduok, koks jausmas is ju suzinoti, kad, tarkim, neislaikei(nors tikiu, kad is tu, kurie cia lankosi, neislaikiusiu nebus)

na taip, pamoina bet vis tiek kazkada suzinotu. pvz, per isleistuves

Kad jie suzinos tai ne taip baisu, bet baisu paciam, kai kazkas kitas sako:neislaikei...

Žinutė parašyta: 2009-06-28 16:51:06 | Nuoroda
"Binladen" Son rašė:
Lenocka rašė:
"Binladen" Son rašė:

Na jei rezultatai bus per geri, tai teks apeliuot... "Aš doras pilietis"

Aha, butinai =D Butu bajeris, gaves 100% eini apeliuot.. Jauciu kreivai paziuretu.. =DD

Aga, būtų tikra sensaija...  Jau įsivaizduoju žurnalų antraštes: Stoviu aš su nuleista galva ir nuliūdusia veido išraiška, rankoje laikau telefoną. Ir apačioje užrašas: "Abiturientas nusivylęs egzaminų rezultatais arba abiturientas pasipiktinęs vertinimo komisijos darbu"

Tada nuo 100% is kokio lietuviu tarkim, tai rastu, kaip prikibti ir iki kokiu 40% is principo numazintu :D