Vartotojo Jonaz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-08-05 11:43:47 | Nuoroda

Jau paskelbta kas gavo bendrabučius :) www.bendrabuciai.ktu.lt/

Galbūt atsiras koks nors bičiukas iš 11 barako, kuris norės ir mokytis ir kartais papramogaut :)? Būtų galima paderinti gyvenimą kartu.

Žinutė parašyta: 2009-08-05 11:55:44 | Nuoroda

Jau paskelbta kas gavo bendrikus :)

Žinutė parašyta: 2009-08-05 17:06:03 | Nuoroda

Dar noriu paklausti žinančių. Pvz jeigu mes ateitume dviese ir paprašytum, kad duotų tą patį kambarį gyventi? Neiškyla problemų? Ar dar reikia ten jas kokiu šokoladu ar dar kažkuo pasaktinti :D?

Žinutė parašyta: 2009-08-05 18:37:43 | Nuoroda
yammi rašė:

sveki! gal kas i 11  -ta?

Labas, aš į 11 :)

o apie 11 baraką neseniai kalbėta truputį buvo :) Viena puslapį atgal atsiversk.

Žinutė parašyta: 2009-08-05 22:08:01 | Nuoroda

Kiek mačiau 11 bendrike nemaai panų bus iš chemijos, dar iš statybos ir dvi iš mūsų fakulteto :D

Žinutė parašyta: 2009-08-07 01:20:35 | Nuoroda
rimutja rašė:

laba ;) gyvenu 11 barake,tai norejau savo nuomone pasakyti... :p tai vat,viskas jame yra gerai,ramybes turesi,bet ir tusu tikrai netruks :) siaip kuo auksciau gyvensi,tuo triuksmingiau bus faktiskai :) o tvarka priklausys nuo kambarioku ir blokioku.. nu tik vienas diskomfortas,kad dusai rusy,bet gal ir geriau,nereikia valyti papildomai dar vieno dalyko :D budetojos visos sukalbamos beveik :) taip kad nebijokit,geras studentiskas gyvenimas nusimato :D i butus suspesit persikraustyti dar :)

Na įdomu įdomu, kaip ten mums seksis :D Kur eini, tai visur grupes barakai sukurę, o 11 nesusikuręs :D čia one

Žinutė parašyta: 2009-08-09 12:55:03 | Nuoroda

2 bendrabutis – visiškai naujai suremontuotas, atidarytas tik šiemet.

3 bendrabutis – bendrabutis yra 4 aukštų. Šiemet atremontuoti koridoriai, tualetai bei dušai. Jie yra kiekviename aukšte. Taip pat yra po dvi virtuves kiekviename aukšte. Langai plastikiniai. Bendrabučio rūsyje įrengtos skalbyklos bei džiovyklos, kuriomis gali naudotis kiekvienas studentas. 5 – ame aukšte yra sporto salė. 3 – iame įrengtas teniso stalas.

4 bendrabutis – bendrabutis yra 4 aukštų. I, II, III aukštuose kambariai yra blokinio tipo (dviems kambariams 1 virtuvė, dušas ir tualetas). IV ir V aukštai tualetus turi bendrus. Dušai yra bendrabučio rūsyje. Taip pat yra skalbyklos bei džiovyklos.

5 bendrabutis – bendrabutis 5 aukštų. Visiškai suremontuotas. Plastikiniai langai. Bendrabučio kambariai yra blokinio tipo (dviems kambariams 1 dušas ir tualetas). Virtuvės kiekviename aukšte. Bendrabutyje gyvena ir Erasmus studentai. Yra dviračių stovai bei rūsys dviračiams.

10 bendrabutis – bendrabutis yra 12 aukštų. Blokinio tipo (dviems kambariams 1 dušas ir tualetas). Virtuvės kiekviename aukšte. Dušai rūsyje. V aukšte blokuose yra dušai.

11 bendrabutis - bendrabutis yra 12 aukštų. Blokinio tipo (dviems kambariams 1 dušas ir tualetas). Virtuvės kiekviename aukšte. Dušai rūsyje. Bendrabutyje yra sporto ir pokylių salės.

13 bendrabutis – bendrabutis yra 4 aukštų. Šiemet suremontuotas. Plastikiniai langai. Dušai, tualetai ir virtuvės yra kiekviename aukšte. Galite naudotis skalbyklomis bei džiovyklomis. Yra sporto kambarys.

14 bendrabutis – bendrabutis yra 4 aukštų. Plastikiniai langai. Dušai, tualetai ir virtuvės yra kiekviename aukšte. Galite naudotis skalbyklomis bei džiovyklomis. Yra sporto kambarys.

15 bendrabutis – bendrabutis yra 4 aukštų. Dušai, tualetai ir virtuvės yra kiekviename aukšte. II aukšte galite naudotis skalbyklomis bei džiovyklomis. Yra sporto kambarys.

16 bendrabutis – bendrabutis yra 12 aukštų. Kambariai blokinio tipo (dviems kambariams 1 dušas ir tualetas). Virtuvės yra kiekviename aukšte. Pirmame aukšte yra dviračių stovai. Taip pat bendrabutyje yra sporto bei poilsio kambariai. 4 aukšte yra skalbyklos ir džiovyklos.

Žinutė parašyta: 2009-08-10 10:13:04 | Nuoroda
amber89 rašė:

".... Keturių aukštų .... " "...Penktam aukšte yra sporto salė... " Logiška 

Nu aš nežinau :D Informacija iš KTU Studnetų atstovybės :)

P.S. Dėl tų mokesčių už bendrabutį ir man įdomu.

Žinutė parašyta: 2009-08-10 12:42:38 | Nuoroda
Edukas! rašė:

Jonas neapsimesk, kad įdomu, taigi negavai tu kambario,melagiau dddd;

Įdomu, nes gavau :)

Žinutė parašyta: 2009-08-10 14:54:23 | Nuoroda

Šiaip jokio skirtumo neturi būti... :) tik tiek, kad didesnis mokesti bus.

Žinutė parašyta: 2009-08-10 14:55:11 | Nuoroda

Čia man vienan iš ktu dar lsp nepatvirtino ar visiems?

Žinutė parašyta: 2009-08-11 11:52:44 | Nuoroda

Na va man jau pagaliau patvirtinta :)

Žinutė parašyta: 2009-08-11 20:24:32 | Nuoroda

Ar įmanoma visgi už tuos bendrikus per el bankininkystę atsiskaityt?

Žinutė parašyta: 2009-08-12 10:34:18 | Nuoroda

Tai dar turbūt visi užssisako internetą, kuris vėl 125 lt :D

Žinutė parašyta: 2009-08-12 14:36:39 | Nuoroda
Deividaslc4 rašė:

Nu va ,gavau 14 ... Idomu kaip ten kas ... ir cia nesuprasi ,vieni sako kad dusai rusy ,kiti ,kad kekveiname aukste yra ... Dar kazkas rase apie visus tuos barakus ir tipo is KTU studentu atstovybes isimta... Na bent as ten tokios informacijos neradau :)

Va prašom, tau ta info irš ktusa :) ktusa.lt/main.php/id/644/lang/1

Buvau šiandien SEB už tą bendriką susimokėti.. sunervino mane tos tetos :D Matai joms negerai, kad kvitas per mažas :)) Tai va, atsispausdinkit jūs didžiulius :D

Žinutė parašyta: 2009-08-12 22:59:50 | Nuoroda
Wushu rašė:
"ICE"te rašė:

o kaip del interneto,visiems norintiems prisijungti reikia moket 125lt?

Visiems, nes kitaip legalaus interneto neturesi.

Tipo jei kambarį gyveni, tai abudu turi po 125 susimokėti?

Žinutė parašyta: 2009-08-13 00:06:40 | Nuoroda

O greit tą netą aktyvuoja?

Žinutė parašyta: 2009-08-13 00:30:45 | Nuoroda

Ir dar klausimas ar už kambarį sumą reik irgi atskirai mokėti?

Žinutė parašyta: 2009-08-13 18:48:18 | Nuoroda

Oooo, tai lieva, kad taip ilgai be neto teks gyventi :) tada neverta ir pc veštis pora sav.

O dėl valgymo, tai ir man reikia :D :D 

Žinutė parašyta: 2009-08-13 22:51:33 | Nuoroda

O ką galit pasakyti dėl tų susitarimų gyventi? Jei nueisiu kartu su kažkuo, tai tikrai leis kartu gyventi?