Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
21:55:07
| Nuoroda
na znau kad wirs50jau nera taip blogai,bet tikrai kartais net geras mokinys susimaunas ir neblogai susimauna,o kitas kuris wisa laika nk doro nedare geriau net paraso,tada tikrai apmaudu pasidaro,plius jei tikrai stengeis,dg pastangu idejai ir pan |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
22:22:22
| Nuoroda
bet tik gail kad anglu pereinamo balo nkur ner ir kad kiek%islaike.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
22:57:44
| Nuoroda
na bet kazkuriais cia metais is matkes i apieliacija padawe apie 433mokiniu ir tik4mokiniam pakele bala,tj rodos kad tikmybe kad pakels,lb maza...o is bio pwz padawe17,tj wienam sumazino balus,kitam paaukstino,kitiem lpaliko kaip yra,as irgi noreciau dgiau surinkt,bet manau kad su mano%esmes enra apieliuot,bet aisku noreciau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:08:00
| Nuoroda
na bandyk laime..;Dna bet nznau ar werta,as ir manau kad buwau dgiau werta,bet as nznau kaip siemet skale pasisuks ir kaip jie ten skaiciuoja,juk kakziap ten isriskeja stiprus ir silpni mokiniai,na nznau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:13:30
| Nuoroda
na tikrai geriau butu ryt,nes kzkaip liewai,ryt wisi jau egzai,o istorija wiena atsisilinus tik trec,tikiuos kad jau rytoj,nes irn taip jau isprotet galima nuo laukimo |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:23:58
| Nuoroda
joa,znau kad nesamone gaunas taip,kada rodos tiek pastanu idedi,o gauni...na as ir noreciau dgiau ,bet abejoju kad werta ta apeliacija rasyt,nors ir wisad stengiaus ir ka?nk gero,aisku nera jau taip blogai,yra zmoniu,kuriem zymiai dgiau nepasiseke,na bet wistiek... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:26:25
| Nuoroda
na bet nespreskime anksciau laiko,dguma is matkes tikejosi dgiau,nes egzas buwo tikrai nesunkus,man atrodo net pats lengwiausia,bet dguma nusiwyle,tj ...nznau kas ryt bus... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:29:37
| Nuoroda
na pas mane ir nelb kokios klaidos,iswis gaila kad darbu nerodolb noretusi pamatyt sawo darba ir kaip ji taise.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:31:04
| Nuoroda
na bet cia gan seniai jau buwo,pries4metus,gal siemet bus dgiau kurie gaus aukstesnius,na bet wistiek lb mazai tikimybes...kazkaip dazniausiai kai sako ta apeliacija nk gero neduoda |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:32:25
| Nuoroda
kdl tu taip nusiteikes?juk matieka nereikalinga siose srityse,gal kiti rezai bus wisai geri,as tj wat jau nznau ko tiketis... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:33:28
| Nuoroda
na ko cia jau nerwintis,jei jau istaisyti,o man wisad idomu pamatyt buwo kaip taise ir uz ka balus nuiminejo arpan.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:52:46
| Nuoroda
Danakolas rašė:
DĖMĖSIO!!! Reikia pagalbos iš žmogaus, kuris gerai nusimano apie visą tą stojimų procedūrą, kaip kas, kur ir pan. Po šiai dienai dar nežinau kaip ten yra su visomis tomis procedūromis stojant. Ok, žinau ,kad per vėlai domiuosi, taip ,kad neaiškinkit man ,kad reikėjo jau anksčiau ir pan. Tiesiog yra taip --> Turiu visus egzaminų rezultatus, noriu stoti kažkur. Nuo ko reikia pradėti ? Kaip tai daryti internetu? Kur reikia registruotis? Apskritai, gal kas nors, kas tikrai nusimano ir žino gali išssamiai nupiešti, nupasakoti ka reikia daryti norint stoti ir pan. Lauksiu ! Iš karto ačiū!
mano situiacija tokia pat,bet tik as noreciau suznt daugiau,kaip realiai ten rasyt ta parsyma,o tj kuo toliau,tuo labiaus as wisame sitame painiojuos,man iswis butu gerioau su kuo nors eit,patwariau ir saugiau ir idomiau,o tj taip,wis bijau suklyst kur nors ir pan... :? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:53:45
| Nuoroda
na kas is wln,tj..;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:56:47
| Nuoroda
na nebutinai taip,na as apie tj kad ikyriai list prie mokytojo,cia dr nuo mokytojo priklauso,na pas mane tj metiniai wisi gan geri,tj...bet man ir nelb sekas su tais egzais ir nznau jau ko tiketis ryt..baisu labai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:25:06
| Nuoroda
LABAI MAZAI TJ KIEK?;/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:27:07
| Nuoroda
na joa,egzaminai tj ne tik ziniu patikrinimas bet ir sekmes dalykas,o mane sekme kazkaip biski apeina sonu...tj... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:29:01
| Nuoroda
na cia tipo skaitos jei wirs 50tj aju kaip ir9,na bet pas mane buwo tj pusmety9,pas wienintele gupej,na ir ka?mokytoja ir sake panasiai,bet ka znau,rodos kai skaiciawau tj tureciau dgiau gaut,nznau,biski man nesamone wisgi,matieka man buwo wiena is idomiausiu pamoku ir kuri gan sekasi,o cia...na ka znau.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:29:44
| Nuoroda
na ir sekmes dalykas,wisgi tikrai skme cia ir dg ka lemia... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
00:56:21
| Nuoroda
gal kwailas klausimas,bet kuo skiriasi nuoplatines studijos nuo istestiniu?cia juk ne tj kad dienines ir wakarines ar db taip wadinama?na bet aisku lb abejoju,tj jei kas galit,paaiskinkit placiau..;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:51:14
| Nuoroda
m,asiu,bet apsimoka tada nuolatines,na istestines renkasi tie,kaip suprantu kuriem nelb iseina mokitys,gal dirba ar pan?na bet kazkaip dgiau kai kur parasyta I negu nl kaip pastebejau |