Vartotojo Leeee pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-01 00:20:20 | Nuoroda
waldute rašė:

na as tai labai noreciau istoti i VU ekonomika, arba MRU finansu ekonomika, bet su tokiais egzaminu balais kazin ar istosiu i VF vieta..

o kokie pas tawe egzamino rezai?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:42:08 | Nuoroda

na kada gauni nemaza iwertinima ir dar rasai apeliacija tj manau mazai kas pasikeis arba niekas arba dr blogiau,as ir labai nepatenkinta sawo rezultatu,bet manau kad apeliacijos man niekoneduos,tj tikrai retas atwejas,tik laiko gaisimas ir nerwu tempimas,tj kas gawo apie40ir wirs ir raso apeliacija tj tikrai manau nelb werta....

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:45:20 | Nuoroda

aj man iswsi nepasiseke su tais egzais...nors wisad gerai mokiaus,na bet nk nepadarysiu,db tik istot kur reik,manau db tj yra swarbiausia

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:47:00 | Nuoroda

toks wiena klausimas,zinau kad anksciau buwo toks momentas,kai pwz galejai istot i keleta wietu ,na turiu omeny i keleta uniweru,jei tawo balas buwo patenkino konk.bala,ir po to jau rinktis turejai kur btnt nori stot,o db jau sito dalyko nera?gali istot tik i wiena specialybe?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:48:59 | Nuoroda

na as isitikinus kad galejau gaut daugiau,bet zinau kad ir uzsiparinau,tj zinau kad nebus daugiau,esu tikra,nes man past,metu lb nesiseka,tj manau kad newerta,lt tikrai galejo but zymiai geriau ir matke,tada ir i vf galeciau laiswai istot,o db...na i m manau istosiu,bet tiesiog lb apmaudu kad wisos pastnagos nuejo suniuin ant uodegos////

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:53:07 | Nuoroda

tik nesakyk kad tu ir tokia..;D na jau apsiraminau,bet wistiek,zinai kazkaip nesaizininga,,.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:57:04 | Nuoroda

na joa,wirs 50,na ar 50jau skaitos gerai,cia kaip9,pwz50,na kaip mums sake,juk cia wis delto vbe o ne mb..;D

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:56:56 | Nuoroda
tituska rašė:

Mano fizikos VBE buvo nuvertintas, bet kaip mokykloj aiskino, kad apeliacijos rezultatai mokykla pasiekia tik apie 23 diena, zodziu neapsimoka...

o kox pas tawe fizikos rezas? ;)na joa,tas wiskas trunka kazkur iki16d,na tikrai manau neapsimoka...

Žinutė parašyta: 2009-07-02 00:17:32 | Nuoroda

na sita tj znau,kad po to i kolegijas galima,bet esme kad kolegiju as wisai nerasiau..;D gal kaip norsi ta uniwera nors i m,bet anksciau tiesiog buwo kad i keletawietu kakziap praeiti galima buwo,n db kaip supratau jau nebe ;) iswis man idomu kokie tie konk.balai siemet bus,kaip girdejau tj wietu daugiau zymiai pasidare kaikur,nei buwo pr metais,na turiu omeny laiswu pwzx i m,na ar i vf,tj biski dziugu manau..;D

Žinutė parašyta: 2009-07-02 22:37:02 | Nuoroda

joa,pereinamas buwo33,o ne 40! ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-02 23:49:30 | Nuoroda
tituska rašė:
Leeee rašė:
tituska rašė:

Mano fizikos VBE buvo nuvertintas, bet kaip mokykloj aiskino, kad apeliacijos rezultatai mokykla pasiekia tik apie 23 diena, zodziu neapsimoka...

o kox pas tawe fizikos rezas? ;)na joa,tas wiskas trunka kazkur iki16d,na tikrai manau neapsimoka...

38. ;]

o matematikos kad irgi nerodai?;D

Žinutė parašyta: 2009-07-03 00:56:09 | Nuoroda

tau,bet kieitme pakisa koja jaudulys,nerwai ar pan ir wiskas ir tas raudona diplomas nuplaukia,o apmaudu kai iki jo truksta tik wos wos...

Žinutė parašyta: 2009-07-03 23:38:53 | Nuoroda

isnagineja ja rodo kazkur iki liepos15-16,parasyta juk jau buwo..;D

Žinutė parašyta: 2009-07-03 23:42:34 | Nuoroda
VytasSi rašė:

Jei dėl tokių šūdų tau apmaudu, tai kas darysis, kai rimtesnės bėdos užpuls? kaip sakoma, kuo daugiau turi, tuo daugiau nori..

man ne tj kad grynai apmaudu del to raudono diplomo,apmaudu del egzu,nors pwz tikrai zinios yra neblogos,bet silpnesniem mokiniam kai kuriem,net labiau pasiseke,na bet jau nk nepadarysi...

Žinutė parašyta: 2009-07-05 15:10:29 | Nuoroda
tituska rašė:
Leeee rašė:
tituska rašė:
Leeee rašė:
tituska rašė:

38. ;]

o matematikos kad irgi nerodai?;D

76 ;D o kodel tiu nerodai? ;]

na matke rodau..;DF o kitus nera ko rodyt,nenuskilo man uz wisas mano pastangas....

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:23:02 | Nuoroda
Medix rašė:
siestaa rašė:

tiems, kam siandien bus isleistuves, linkiu :

asaros veide viskam kam bloga nuplauti,

sypsenos, viskam kas gera, priimti.

rankoje -atestatas, o zmogaus viduje- savo remuose netelpantys jausmai . 

taip gera buti jaunam. visada  turekite pirmu kartu. (hug)

P.S.svenciam iki saules patekejimo ir....visa gyvenima

taip anksti isleistuves pas jus?:) fainai..;D

kam anksti o kam jau nelb..;D jau man isleistuwes praeita sawaite buwo,na kaip pas mane anksti,tj iswis pasnk beweik taip ner,plius aisku nesamone buwo swest nznant dr puse rezu...ir be atestato...

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:46:32 | Nuoroda

norejau paklaust,juk rodos prideda 1bala stojant jei baigi su pagyrimu,tj skaitos kad wisi egzai wirs50 ir metiniai9-10,neuztenka wien metiniu9-10?na jauciu ne,bet siaip uzsinorejau paklaust..;D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 20:05:11 | Nuoroda

bet prideda kada egzai wirs 50 ir metiniai 9-10,ar uztenka wien metiniu pwz9-10?na as znau kad ne wisur prideda,bet kai kur wis dar,jei aisku uniweru saituose nepasenusi dr info..;D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:15:09 | Nuoroda

joa,znau kad keista,bet pas mus taip wisad,nepatinka man ir iswis taip laukta swente praejo ziauriia greitai,ziauriai...

Žinutė parašyta: 2009-07-06 21:44:04 | Nuoroda

joa,sutinku su tawim,tos walandos prabego kaip minute....