Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
19:53:39
| Nuoroda
mellisa rašė:
ar rasiau sukilimus, nors ir zinojau, kad 1863-1864 sukilime lenkai nedalyvavo, bet nieko gudriau nesumasciau... rasiau tautu pavasaris, bet cia duodu beveik 100 procentu, kad blogai. o imperijos tai rusija ir osmanai.... Grynai ta pati ir aš rašiau. Ir su sukilimais, ir su Tautų pavasariu... Nieko man ten nėjo išmąstyt daugiau 19a. ;D P.s. Sveiki. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
19:55:51
| Nuoroda
hidan rašė:
Man toks klausimas dabar iskilo. Jei tarkim praso parasyt 2 priezastis, o as parasau kokias 3 ar 4. Kazin, vertintojai atrink dvi teisingas, ar ims dvi pirmas? Kaip manot? Neįsivaizduoju, bet manau kad jei visos daug maž į temą bus tai turėtų užskaityt, bet jei pora gerai, o pora ne - taškų gali ir neduot... Nes tada tokiu principu visi po galybe priežascių parašę taškus susirinktų... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
19:58:05
| Nuoroda
EzoTao rašė:
bet google radau, kad tautų pavasaris nepalietė carinės rusijos Čia dar galima ginčytis: Tautu pavasaris įkvepė sukilimus Lenkijoj ir Lietuvoj, kas iš esmės ir buvo carinė Rusija. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:00:02
| Nuoroda
Aaaga rašė:
egzas tai isvys buvo sh....teste turbut tik12 is 25 surinkau ten kur saltiniai is romos imperijos tai ir nieko gero neparasiau o kur partizanai tai ten beveik savo logiska mastyma reikejo ijungti o ne savo ziniomis vadovautis...tikrai nzn kas si egzamina ruose... Apie partizanus į klausimus atsakinėdama visai beveik į tekstus nežiūrėjau. ;D Viska iš bendrų žinių. Nes ten nieko gero nebuvo. Geriausias paskutinis klausimas: Kuri objektyviausias partizanų vertinimas JUSŲ MANYMU. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:01:52
| Nuoroda
ktrms rašė:
Kai išėjau atrodė visai norm bus, lyginant kitais, bet kuo toliau žiūriu tuo linksmiau. Ypač su testu, tenka su visais sutikti. Na bent buvo laisvės improvizacijai, kai nežn tikslaus atsakymo. Šiek tiek liūdniau tiem kas viską mintinai kalė. Zlugo ji ten, kai Turkai nukariavo. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:06:17
| Nuoroda
Aaaga rašė:
Serpentine rašė:
Aaaga rašė:
egzas tai isvys buvo sh....teste turbut tik12 is 25 surinkau ten kur saltiniai is romos imperijos tai ir nieko gero neparasiau o kur partizanai tai ten beveik savo logiska mastyma reikejo ijungti o ne savo ziniomis vadovautis...tikrai nzn kas si egzamina ruose... Apie partizanus į klausimus atsakinėdama visai beveik į tekstus nežiūrėjau. ;D Viska iš bendrų žinių. Nes ten nieko gero nebuvo. Geriausias paskutinis klausimas: Kuri objektyviausias partizanų vertinimas JUSŲ MANYMU. ;D ahavat man idomu ar ta kur jie supainiojo saltinius uzskaitines ar ne?ten kur del kolonizacijos,as tame d ieskau ieskau ir nerandu bet ziuriu jis e saltinyje tai vistiek parasiau Aš kažkaip net sugebėjau to nepastebėt. ;D Kad kažkas supainiota. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:08:24
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Ble, neparašiau tų osmanų. Parašiau, kad Bizantija žlugo po ketvirto kryžiaus žygio, kai kryžininkai nusiaubė konstantinopolį, vyravo vidiniai konfliktai. manot, blogai? Po kryžininkų ji dar atsigavo ir tada vėl žlugo. ;D Nes Po kryžininkų ji Lotynu imperija patapo, o po 61-u vėl Bizantija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:09:10
| Nuoroda
Aaaga rašė:
klausykit o jeigu mano egzamino lapai vieni melynos spalvos buvo o kiti juodos tai brokas??ar nieko tokio? Pas mane buvo vieni melyni, o kiti violetiniai. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:10:03
| Nuoroda
EzoTao rašė:
o ten tos rodyklėlės žemėlapy buvo rytinės slavų gentys, kurioms vėliau buvo leista apsigyvent bizantijoj, ane? dar vengrų gentis rašiau. As rasiau germanu ir kitu barbarų gentis... Tipo tas Tautų kraustymasis. Bet tik spėju... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:10:38
| Nuoroda
Aaaga rašė:
EzoTao rašė:
o ten tos rodyklėlės žemėlapy buvo rytinės slavų gentys, kurioms vėliau buvo leista apsigyvent bizantijoj, ane? dar vengrų gentis rašiau. as isvys nezinojau ka ten parasytvisas egzaminas ,,speliones'' sito nezinau taipasirinksiu a,gal atspesiuciuju labai linksmi rezai bus Pas mane su testais taip. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:12:54
| Nuoroda
Aaaga rašė:
Serpentine rašė:
Aaaga rašė:
klausykit o jeigu mano egzamino lapai vieni melynos spalvos buvo o kiti juodos tai brokas??ar nieko tokio? Pas mane buvo vieni melyni, o kiti violetiniai. ;D tai gal ir mano violetiniaijau per egzamina gal spalvas neatpazistu Jau žadėjau stebėtujus kviest, bet kažkas tai padarė ankščiau už- mane. ;D Jie sakė taip turi būt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:14:20
| Nuoroda
saras* rašė:
Serpentine rašė:
EzoTao rašė:
o ten tos rodyklėlės žemėlapy buvo rytinės slavų gentys, kurioms vėliau buvo leista apsigyvent bizantijoj, ane? dar vengrų gentis rašiau. As rasiau germanu ir kitu barbarų gentis... Tipo tas Tautų kraustymasis. Bet tik spėju... Aš parašiau tik barbarai... bet gal turėtų užskaityt...
Daug kas ciuju nuo tikrintojo priklausys... Jei norės - prie betko prisikabins... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:14:47
| Nuoroda
saras* rašė:
Bizantija žlugo 1453m? That's right. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:16:39
| Nuoroda
Aaaga rašė:
Serpentine rašė:
Aaaga rašė:
EzoTao rašė:
o ten tos rodyklėlės žemėlapy buvo rytinės slavų gentys, kurioms vėliau buvo leista apsigyvent bizantijoj, ane? dar vengrų gentis rašiau. as isvys nezinojau ka ten parasytvisas egzaminas ,,speliones'' sito nezinau taipasirinksiu a,gal atspesiuciuju labai linksmi rezai bus Pas mane su testais taip. as irgi daugiausiai speliojau na bet 12 turbut gerai is 25 Tai dar gerai. Aš kokius 5-7 težinojau. (Shame on me. ) Kitus visus spėjau. Kai ateis rezultatai - paaiškės mano extrasensiniai gebėjimai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:19:25
| Nuoroda
tamoshiuke rašė:
na ka, mano svajones istoti i kurybines industrijas po istorijos egzamino taip pat tolsta... deja... na, bet sekmes kitiems Ciuju man irgi laikas susitaikyti su tuo ir sakyt "ate ate" industrijoms... Anyway... Noris būt optimiste. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
17:51:25
| Nuoroda
Kaip tik nereiketų dejuot. Visi sako, kad sunku buvo, tai savotiškai teikia vilčių. Mažesniu taškų užteks geresniems rezultatams. (Optimiste aš. Vis dar. Kol kas. ;D ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
19:54:36
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Sakot, gerai surašėt tuos?
Ten prašė įvardinti, kaip vadina tą komitetą partizanų, o ne bendrą pasipriešinimo kovą. Pirmam šaltiny buvo parašyta, jog tas komitetas yra tik pilietinio karo PROVOKATORIAI, antram šaltiny: kariuomenė, turėjusi ne tik karinę galią, bet ir politinę valdžią, o trečiam - kad didvyriai (buvo dar polemizuojama, kad vieni didvyriai, o kiti - šūdžiai tipo - stribai) Aš taip manau Aš irgi taip supratau, kad prašė kaip ta organizacija pavadinta... Velnias žino, kaip iš tikro turėjo būt... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
15:25:10
| Nuoroda
Gal studijuojantys vienoje is šių studijų programų gali pasidalinti įspūdžiais? Gal yra besiruošiančių stoti? Pasidalinkit turima informacija ir žiniomis. Jei kas žadat pulti, kad profesijos be perspektyvos, ačiū, nesivarginkit. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
19:57:50
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Domėjausi šiek tiek, bet galų gale nusprendžiau nebestoti ten nors kas ten žino, kas sušvies pildant dokumentą. Mano manymu, ten mokomasi meno istorijos. Studijos turėtų būti ypač įdomios be to mane domino tolimesnės galimybės studijuoti teatrologiją. Del idomiu styudiju ir as susidomejau. Neįsivaizduoju saves ekonomikoj, politikoj ar pan. Visad prie menu trauke (piešiu šiek tiek, grojau, šokau 9 metus, megėjiškai fotografuoju), tad galvoju į ta pusę sukt. Tik žiūriu, kad abiejose vietose tas pats manotyros bakalauras suteikiamas, tad suabejojau, kuri geriau rinktis reiketu. O dėl tolesnių studijų perspektyvų, tai yra daugybe, kiek mačiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
19:59:18
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Domėjausi šiek tiek, bet galų gale nusprendžiau nebestoti ten nors kas ten žino, kas sušvies pildant dokumentą. Mano manymu, ten mokomasi meno istorijos. Studijos turėtų būti ypač įdomios be to mane domino tolimesnės galimybės studijuoti teatrologiją. Del idomiu styudiju ir as susidomejau. Neįsivaizduoju saves ekonomikoj, politikoj ar pan. Visad prie menu trauke (piešiu šiek tiek, grojau, šokau 9 metus, megėjiškai fotografuoju), tad galvoju į ta pusę sukt. Tik žiūriu, kad abiejose vietose tas pats manotyros bakalauras suteikiamas, tad suabejojau, kuri geriau rinktis reiketu. O dėl tolesnių studijų perspektyvų, tai yra daugybe, kiek mačiau. |