Vartotojo Serpentine pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-25 18:27:09 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2009-07-28 21:46:48 | Nuoroda

Aš šiandien buvau... Gaila, tik db pamačiau...

Žinutė parašyta: 2010-03-20 22:29:36 | Nuoroda

Labas. :)

Dar pernai svarsčiau šią dilemą, nes labai norėjau stot į menotyrą (VDU), bet neviliojo Kaunas. Tad dabar mokausi VU ir esu labai patenkinta. Tiesa pasakius, nežinau, kuo galėčiau pasiskūsti: prieš dėstytojus nieko blogo neturiu. Tiesa, dar tik antras semestras, tai gal nebent ateity teks susidurti su mažiaus maloniais, kompetentingais, įdomiais ir išmanančiais savo darbą žmonėmis. Kas liečia aplinka ir žmonės, irgi negaliu niekuo pasiskųsti - sostinė gyva visą parą, veiklos ir užsiėmimų, renginių - gausu, reikia tik laiko ir noro. :)

Studijų kokybė irgi nenuvylė. Tiesa, pasitaiko dėstomų dalykų, kurių reikšme ateičiai abejojam (su bendrakursiais), bet mūsų programa (leidyba) gan nauja, tai ir pati programa kasmet daugiau mažiau pasikeičia. Be to, kiekvienoje studijų programoje, manau, yra vis kitaip ir tai sulaukia skirtingų nuomonių. :)

Kas liečia MRU - viena draugė mokosi teisę ir valdymą. Nemažai girdėjau nusiskundimų apie dėstytojus (skirsto studentus, vadovaujasi simpatijomis ir pan.), aišku be galo daug reikia mokytis ir pan. Bet kur teisė, ten kalimo neišvengsi. :)

Turiu nemažai draugų studijuojančių ir VDU. Studijomis ir visa atmosfera jie taip pat labai patenkinti. Jų mokslų tvarka kiek kitokia, nei VU. Na, tik kiek minusas yra Kaunas. Miestas kiek apmiręs, studentų kasmet po truputį mažėja...

Išvada: visu 100 procentų džiaugiuosi, kad nesukvailiojau stot į Kauną. Bet čia tik mano, asmeninė nuomonė. :) Pati iki tol sakiau, kad stosiu į profesiją, ne į miestą. Bet padariau tai, ko nesigailiu, o tik džiaugiuosi. :)