Vartotojo Mr.Lazy pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:02:09 | Nuoroda
Simao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Simao rašė:
Viilius rašė:

Nu cia gincytis be tikslo. vienas teisininkas labai myli sia profesija ir ja bando ipirst.
Asmeniskai man atrodo, kad yar teisininku forumas ir ten diskuotuokit kuo gali but, cia mes apie politikos mokslus snekam. Kas nori diskutuot apie teise tegul renkasi kita foruma. Jei mums rupetu nueitume ir paskaitytume. Labai aciu, kad bandai mus itikinti, kad politika nieko gero, bet dokumentus padavem ir jau viskas. Tad dar kart kartoju, yra kitu forumu.

Aš nebandau nieko įtikinti. Ir manau, kad politikos mokslai yra gera specialybė, tiesiog, kai kurie Mr.Lazy argumentai dėl diplomato darbo manęs neįtikina ir tiek. Peace. :)

Konkreciai kurie argumentai?

Mano nuomone, nereikėtų taip griežtai teigti, kad baigęs teisę jausis, kaip nukritęs iš dangaus, o baigęs politologiją be jokių problemų susidoros su diplomato darbu. Matau esi protingas žmogus ir puikiai tikriausiai suvoki, kad norint būti diplomatu neužtenka tik baigti kažkokius mokslus. Reikia turėti visą bagažą žinių, nuo kultūrinių iki teisinių,lingvistinių,politinių ir pan. Bent jau aš taip suvokiu diplomato darbą. 

Jei tu labai daug ir labai rimtai domesiesi politika ir pacia politologija(kas bus sudetinga tuo paciu besimokant teise) , tada gal ir turi sansu praeiti ta URM konkursa. Bet ar nepaprasciau tokios karieros siekiant stoti i politikos mokslus?

Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:12:08 | Nuoroda
Ziuzelis rašė:

Matau taves niekaip neperkalbėsi :) Bet tai nėra blogai,mat kiekvienas turim savo nuomone, tiesiog tau reikia tolerantiškiau priimti kitų.

O tai,jog jie jaučia potraukį savo lyties atstovams kelia tau pavojų? Nes psichinius ligonius gydo dažniausiai tuos,kurie kelia pavojų sau ir aplinkiniams, o kiti integruojasi visuomenėje (teko ir su tokiais bendrauti,yra ir labai mielų žmonių)

Koki dar pavoju? As tik sakau, kad jeigu jie yra ligoniai(nors ir nepavojingi), tai jiems turetu buti siulomas gydymas(neprivalomas).

Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:23:43 | Nuoroda
Nerolita rašė:

Yes !  Mano konkursinis balas pakilo nuo 19,92 iki 20,12, bet jauciu sansu istot i VU ekonomika vf vistiek nera, kai prasymu i sias studijas paduota virs 2000

Nu mane zudo tokie pasisakymai. Tai paziurek geriau koks max balas gaunasi ir kiek tu nuo jo atsilieki. Atrodo, kad tie kurie ten istoja neliecia kojom zemes, negeria, nevalgo ir nemiega.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:32:20 | Nuoroda
krijurga rašė:

na man ir KB pasikeite, bet bandziau suskaiciuoti pagal formule tai dar didesnis turetu but, nei kuris pasikeite, nors iki siol skaiciuodavau su balu skaiciuokle, zodziu turiu 3 KB variantus, gal zinot tiksliai kaip skaiciuot ta bala, nes jei ka tai ryt apeliacija vaziuosiu duot?

Uzeik i lamabpo savo accounta ir paziurek ta kb.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:41:56 | Nuoroda

Vat koks straipsniukas: www.patriotai.lt/straipsnis/2008/12/14/pasaka-apie-du-princus-ir-kitos-istorijos

Ar norite kad tarp heteroseksualizmo ir homoseksualizmo butu dedamas lygybes zenklas? Manau toks aklas liberalumas testusi tol kol galu gale jusu sunus namo vietoje merginos bachura parsivestu. I paskui sakytu "teti juk sakiai, kad tai normalu".

Žinutė parašyta: 2009-07-20 00:06:36 | Nuoroda
SuperHP rašė:

studijos.lt skaiciokleje yra padaryta kalida, t.y prie a lygiu baigto pzm. neprideda 1 b.

Tai tereikia prideti 0.2 balo jei A lygiu mokeisi ir tiek.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 00:20:15 | Nuoroda
bembinas rašė:

Tu bent pats zinai, kas yra URM ar cia sneki tik prisigooglines.Relax. As visiskai nevarau ant politologijos. As visiskai nevarau ant taves. As varau ant tavo kai kuriu pasakytu zodziu, kad neva baigus politikos mokslus tapmi protingiausias, gabiausias, perspektyviausias ir siaip politologija yra geris. Vienam geris gal santechnikos kursai. Tad negirk nepagrisgtai. Kaltini cia mane, kad argumentu tau nepateikiau, kai pats nieko nepateikiai tik isikales ta URM. Kazkas numete uzisnio ministo issakytus zodzius, kad diplomatu gali but tiek politologas, vadybininkas tiek teisininkas. tiesiog reik dometis, o baigus tiek politologija tiek teise busi mastantis zmogus, o jei turesi motyvacija tai gali ir patapti diplomatu, nors diplomatu kaip ir seimunu neturedamas pazinciu nebusi, bet turedamas prota, motyvacija sunkiu darbu viska galima pasiekti. Svarbiausia, kad ta sritis patiktu. Ir nevaryk zmoniu i krumus. good luck. :D

Sitokiu zodziu nesu sakes, pats isgalvojai, jei ne, prasom pacituot.

Uzsienio reikalu  ministras turejogalvoje, tai jog rimtesnis politikas ar siaip itakingas zmogus su aukstuoju veliau gali per pazintis issikovoti vieta kokioj ambasadoj. I tokius zmones poziuris nekoks, tik nedidele dalis ju sugeba tinkamai atstovauti savo saliai. Daug efektyviau savo darba atlieka karjeros diplomatai.

Ir beje cia tu pats pirmas kiek pamenu atejai purvais drabstydamas politikos mokslus ir keldamas teise kaip geriausia is soc mokslu. jei nebutum to dares nebuciau prikibes prie taves.

URM as negaliu nekisti, nes tai yra betkurio diplomato darbdavys. Kuo tau taip uzkliuvo sis sutrumpinimas?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 02:07:16 | Nuoroda
Kayen rašė:
Mr.Lazy rašė:
SuperHP rašė:

studijos.lt skaiciokleje yra padaryta kalida, t.y prie a lygiu baigto pzm. neprideda 1 b.

Thank you Rationalization Man, you have saved the village!

Cia turejo buti sarkazmas. Pasijuokim visi kad Kayen blogai nesijaustu.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 03:04:25 | Nuoroda
bembinas rašė:
Mr.Lazy rašė:
bembinas rašė:

Tu bent pats zinai, kas yra URM ar cia sneki tik prisigooglines.Relax. As visiskai nevarau ant politologijos. As visiskai nevarau ant taves. As varau ant tavo kai kuriu pasakytu zodziu, kad neva baigus politikos mokslus tapmi protingiausias, gabiausias, perspektyviausias ir siaip politologija yra geris. Vienam geris gal santechnikos kursai. Tad negirk nepagrisgtai. Kaltini cia mane, kad argumentu tau nepateikiau, kai pats nieko nepateikiai tik isikales ta URM. Kazkas numete uzisnio ministo issakytus zodzius, kad diplomatu gali but tiek politologas, vadybininkas tiek teisininkas. tiesiog reik dometis, o baigus tiek politologija tiek teise busi mastantis zmogus, o jei turesi motyvacija tai gali ir patapti diplomatu, nors diplomatu kaip ir seimunu neturedamas pazinciu nebusi, bet turedamas prota, motyvacija sunkiu darbu viska galima pasiekti. Svarbiausia, kad ta sritis patiktu. Ir nevaryk zmoniu i krumus. good luck. :D

Sitokiu zodziu nesu sakes, pats isgalvojai, jei ne, prasom pacituot.

Uzsienio reikalu  ministras turejogalvoje, tai jog rimtesnis politikas ar siaip itakingas zmogus su aukstuoju veliau gali per pazintis issikovoti vieta kokioj ambasadoj. I tokius zmones poziuris nekoks, tik nedidele dalis ju sugeba tinkamai atstovauti savo saliai. Daug efektyviau savo darba atlieka karjeros diplomatai.

Ir beje cia tu pats pirmas kiek pamenu atejai purvais drabstydamas politikos mokslus ir keldamas teise kaip geriausia is soc mokslu. jei nebutum to dares nebuciau prikibes prie taves.

URM as negaliu nekisti, nes tai yra betkurio diplomato darbdavys. Kuo tau taip uzkliuvo sis sutrumpinimas?

1.Necituosiu, nes tu zodziu nerasiau kabutese, tai ir nereiskia, kad tu viska taip identiskai sakei. Bet pasiskaityk, kad ir pacia paskutine savo  zinute ir pamatysi, kaip tu keli i virsu savo politologija ir ja laikai vos ne Dievo mokslu.

2.Tik neaiskink,ka turejo tas ministras galvot. Ne tau analizuot. Dar per mazas.

3.Is dalies tu teisus, kad nekoks vaizdas, kai zmogus issikovoja darba per pazintis, bet jei tas zmogus pazista tokiu zmoniu, kuriu deka gali gauti gera darba, vadinasi yra neeiline asmenybe ir yra protingas, nes nekiekvienas gali susirasti itakingu pazistamu/draugu, na zinoma, jei jie nera tevai ar giminaiciai .:D

4.Nesidrabsciau purvais, tik norejau tave nuleist ant zemes, nes per daug save aukstinai.Is pradziu visus vadinai vos ne durniais, kurie skundesi del savo istorijos egzu(nors jie ir tokie yra, verksniai :D), bet vat paskuj, kas man ir nepatiko, kad pradejai aukstinn politologija be jokio pagrindo, kelti ja virs kitu. As teises neiskeliu virs kitu, as ja tik paemiau kaip pavyzdi, nes diplomatu buti yra tokia pat galimybe baigus teise, tiek kiek baigus politologija.

5.Man dzin ar tu prikibes prie manes ar ne. As neesu verksnys, moku save apsigint. Pagal ta tupa charakterio testa, mano asmenybe jauciasi teisus, megsta viska kritikuoti ir gincytis ir jauciasi pranasu. Deje ka padarysi, as toks, bet visiskai del siu savo savybiu nesigailiu.

6.dar karta sakau, nevarau as ant tos tavo politologijos.Ji yra gerai. Ja pats renkuosi antru numeriu, po visu teisiu(tiek mokamu tiek nemokamu).

Kur tu mano paskutineje zinuteje matai nepagrista politologijos aukstinima? Ir isvis kur as esu pasakes kanors gero apie politologija pries tai nepateikdamas argumentu? Ismok atsakyt uz savo zodzius. Neissisukinek.

O del ministro zodziu, as priesingai nei tu juos skaiciau, todel zinau apie ka jis snekejo, o tu kazkur kazka girdejai...

Žinutė parašyta: 2009-07-20 03:05:38 | Nuoroda
Kayen rašė:
Mr.Lazy rašė:
Kayen rašė:
Mr.Lazy rašė:
SuperHP rašė:

Thank you Rationalization Man, you have saved the village!

Cia turejo buti sarkazmas. Pasijuokim visi kad Kayen blogai nesijaustu.

Čia citata, kam reikėjo ir kas norėjo tas suprato. O dėl mano savijautos gali nesirūpinti.

Ne vietoj ta citata. Padejau zmogui ir tiek.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 03:13:42 | Nuoroda
vuzi1 rašė:

Prašysiu pagalbos. Ar pas jus visus asmeniniame prisijungime prie lamabpo kur pageidavimų sąraše yra grada "BALAI", jau rodomi paskaičiuoti konkursiniai balai? Nes pas mane nėra... Vadinas, turbūt reikia rytoj priėmimo komisijoj kelti vėją, kame čia reikalas...

Pas mane tikrai yra viskas. Prie kiekvieno pasirinkimo atskirai paskaiciuotas balas.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 03:27:54 | Nuoroda
vuzi1 rašė:

beje, o pas Tave jau seniai tie paskaičiuoti balai rodomi? kada jie atsirado? iškart įregistravus atestatą?

Na as gal po keliu dienu kai pridaviau dokumentus prisijungiau prie lamos ir radau ten viska. Ten jau visai kita meniu ismeta kai prisilogini. Neliko to kur galejai rinktis kur stot ir t.t. Ir nebereikia asmens kodo, kad prisijungt, nereik to unikalaus kodo. Reik tik registracijos numerio.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:04:29 | Nuoroda
Muuuu rašė:
donatus rašė:

Ir tavo, mr lazy, liberalumas yra tik pliušinis, kuris slepia viso labo varganą konservatizmą.

Neįžeidžiant Mr. Lazy, o tiesiog išreiškiant savo nuomonę tegaliu pridurti, jog taikliau, nei donatus, nesuformuluočiau. Tiesiai į dešimtuką! :)

Beje, bent jau įsitikinome, kad Mr. Lazy bus šaunus politikas/teisininkas ar dar kažkas, nes sugeba išsisukti iš bet kokios situacijos keisdamas savo nuomonę kiekvienoje žinutėje. Pavyzdžiui, vakar dar man teigė, kad homoseksualumas yra liga, psichinis sutrikimas, o dabar skaitau sekančias žinutes ir atsiranda teiginys ,,jeigu tai liga'' :D Tik šiaip, privertė nusišypsoti. :))

Tai as galiu dar karta pasakyti, jog tai mano manymu yra liga. Rasau "jeigu", nes cia tik mano nuomone, negaliu jos kazkam ipirsti.  Tai kur ten sakei tas nuomones keitimas kiekvienoj zinutej?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:18:04 | Nuoroda
sanemis rašė:

Pedofilija yra psichologinis sutrikimas, pripažintas tiek gydytojų, tiek mokslininkų. O homoseksualumas seniausiai ištrintas iš ligų sąrašo. Aš nesuprantu, tai jei bus teigiamos informacijos apie homoseksualumą (ne tai, kad tai yra labai šaunu ir visi būkime gėjais, bet, kad tai nėra sutrikimas, tai yra normalu), tai vaikas ir taps homoseksualiu? Kur logika? Lytinė orentacija nekinta, arba tu esi heteroseksualus, arba biseksualus, arba homoseksualus, arba aseksualus. Viskas. O ne taip, kad perskaičius vaikui pasaką apie du princus jis ims ir taps gėjumi. Didžiausia nesąmonė.

Kaip tik žmogus turi pažinti tai, sužinoti, kad vienos kultūros tai priima, kitos ne ir taip toliau, o ne dabar viską uždrausti, lyg tai neegzistuotų. Norėčiau, kad mano vaikas būtų išprusęs, o ne ribotas dėl šio kvailo įstatymo.

Homoseksualizmas buvo laikomas patologija iki berods 6 ar 7 desimtmecio. Tada eme kurtis ivairios organizacijos kovojancios uz homoseksualu teises. Kadangi i jas iejo netik patys homoseksualai, bet ir ultraliberaliu paziuru zmones, tai tokie judejimai tapo rimta politine jega. Prie ju reikalavimu buvo pradeta taikytis. Ligoniu statusas tokiu atveju jiems jau buvo nebetinkamas. Nors iki to 6 ar 7 desimtmecio homoseksualumo vadinimas liga buvo pagristas moksliniais tyrimais. O sitas mediku asociacijos( beje toli grazu ne visu saliu) nutarimas homoseksualizmo nebelaikyti patologija yra grynai politinis, skatinantis pakantuma ir tolerancija, bei bandantis integruoti homoseksualus i visuomene, tenkinantis ju paciu reikalavimus. Nesakau, kad tai blogai, bet su jokiu mokslu, tai nieko bendro neturi. Tiesiog laikyti tokia didele zmoniu grupe ligoniais yra nepalanku, geriau jais manipuliuoti kaip rinkejais vis numetant koki kaula su uzrasu "laisve" arba "lygios teises".

Kad lytine orientacija nekinta, tu matyt pats sugalvojai. Medikai dar dabar gincijasi ar tai igimta ar igijama.

Dar karta pasikartosiu, kad nieko pries juos neturiu. Tiesiog jei jau siekiama tos lygybes, tai kam tada jie taip isskiriami kaip kokia trecia lytis? Jei i juos ziuretume kaip i zmones su kazkokiu aplinkai nekenksmingu sutrikimu, viskas butu paprasciau. Tada jie automatiskai turetu tas pacias teises kaip ir mes. O ir tyciotis is zmogaus su sutrikimais niekam nesautu i galva. Ju paciu ir save liberalais vadinanciu zmoniu veikla tik dar labiau didina skirtumus tarp musu. Jei tai nebutu taip sureiksminama, tai nebutu ir tiek problemu.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:28:13 | Nuoroda
Viilius rašė:

O kur nori lygiuotis? i Rusija, Azija, Afrika, Islamistiskas salis? O gal tegul Lietuva sukuria nauja visuomenes modeli ir istobulina ji kols visi ims sekti musu pavyzdziu? Nuosaly neliksim, nes tas nera imanoma. Viskas susije. Toks istatymas atbaido investicijas, kuriu taip reikia Lietuvai. O manau, kad daugeliui butu visiskai vienodai kas sukurs tau darbo vieta: Homoseksualus zmogus ar Heteroseksualus? Zinau, kad daug kas nesupras kaip visa tai susije, bet taip yra. Uzsienio investiticju mums dabar reikia kaip zuvims vandens, kitaip po kurio laiko nebeturesim galimybiu forumint :)
Kaip ten bebutu, Kubilius ir Grybauskaite jau sneka apie sio istatymo redagavima. Tai manau dar siais metais viskas pasikeis.

Patikek uzsienio investicijoms pritraukti ar atbaidyti yra kurkas veiksmingesniu budu. Nesakau, kad toks istatymas neturi jokios itakos, bet ta itaka istirpsta kaip lasas vandenyne. Nepamirsk, kad investitorius vadovaujasi ne sirdimi, o sveiku protu, siekia tik pelno. Prasoviai pro sali... dar karta.

Vienintele itaka musu uzsienio politikai bus , tai kad tokios istatymo priemimas(o konkreciai tas punktas apie homoseksualus) truputi pakeis kitu saliu poziuri i mus. Jei liksim prie sio istatymo, sulauksim neigiamos reakcijos is ES ir t.t, del liberalumo stokos, bet kartu parodysim ir tvirta valia, jog nesileisim stumdomi vien del to , kad esame palyginus nykstukai tarptautineje arenoje. Jei sito istatymo punkto atsisakysime, gal kazkiek ir sumazes ES saliu kritika(be juk istatymas jau buvo priimtas, liberalumo ivaizdis sugadintas), bet parodysime savo silpnavaliskuma ir priklausomybe. Sitas istatymas yra siektiek skubotas ir neapgalvotas, bet ji atsaukti ar radikaliai keisti butu nenaudinga. O del homoseksualu teisiu irgi neverta pergyventi. Istatymas pakankamai abstraktus ir lankstus, todel viskas priklauso tik nuo to kaip jis bus vykdomas.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:33:40 | Nuoroda

Na bembino zinutes i gala eme trumpeti, paspringo zmogelis savo zdoziais, pritruko arhumentu, nepajege atsakyti uz savo paistalus.

Jokiu budu nebandau irodyti, kad politikos mokslai patys perspektyviausi ar geriausi. Perspektyvumas isvis yra iliuzija. Ka norejau irodyti(ir manau man tai padaryti pavyko), tai jog tiesesnis ir logiskesnis kelias i diplomato karjera yra politikos mokslai.

Ir isvis ka cia, TSPMI temoje daro zmogus irodinedamas teises privalumus?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:54:54 | Nuoroda
Ragutis rašė:

Galėtų moterims uždraust provokuojančiai rengtis einant į viešumą, nes tai didina avarijų tikimybę ir blaško dėmesį darbe .

Arba kaiptik reiktu ivesti aprangos limita kazkoki, tada tai taptu iprasta ir nebeprovokuotu:D

Žinutė parašyta: 2009-07-20 15:10:19 | Nuoroda
bembinas rašė:
Mr.Lazy rašė:

Na bembino zinutes i gala eme trumpeti, paspringo zmogelis savo zdoziais, pritruko arhumentu, nepajege atsakyti uz savo paistalus.

Jokiu budu nebandau irodyti, kad politikos mokslai patys perspektyviausi ar geriausi. Perspektyvumas isvis yra iliuzija. Ka norejau irodyti(ir manau man tai padaryti pavyko), tai jog tiesesnis ir logiskesnis kelias i diplomato karjera yra politikos mokslai.

Taip, tarkim tu teisus, nebeturiu argumentu. tu palaimintas, sventasis zmogau. O gal man tiesiog nusibodo irodinet durnam zmogui, tas kas jam nesuprantama. Smegenys nepaveza apdoroti tokios gausos duomenu. Sekmes tau buti diplomatu, nors ir baiges savo politikos mokslus neturesi jokio pranasumo.tau iki diplomato, kaip slavejuj iki inzinieriaus. Biski proto, biski charizmos, biski pazinciu, biski mokslu, biski kulturos ir tada busi diplomatu, tik gaila, kad netikiu ar tu kada nors turesi sias savybes, nors gal, kas cia zino. :D

Jei diskutuojam, tai normaliai, nes dabar tu matau bandai pastumt ant manes. Stumk i sveikata. Tik parodo kad gincydamasis argumentu pritrukai. Tokiu atveju verciau patylet. Nes mane zemindamas pats protingesniu netapsi kitu akyse.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 15:11:50 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
Muuuu rašė:
donatus rašė:

Ir tavo, mr lazy, liberalumas yra tik pliušinis, kuris slepia viso labo varganą konservatizmą.

Neįžeidžiant Mr. Lazy, o tiesiog išreiškiant savo nuomonę tegaliu pridurti, jog taikliau, nei donatus, nesuformuluočiau. Tiesiai į dešimtuką! :)

Beje, bent jau įsitikinome, kad Mr. Lazy bus šaunus politikas/teisininkas ar dar kažkas, nes sugeba išsisukti iš bet kokios situacijos keisdamas savo nuomonę kiekvienoje žinutėje. Pavyzdžiui, vakar dar man teigė, kad homoseksualumas yra liga, psichinis sutrikimas, o dabar skaitau sekančias žinutes ir atsiranda teiginys ,,jeigu tai liga'' :D Tik šiaip, privertė nusišypsoti. :))

Tai as galiu dar karta pasakyti, jog tai mano manymu yra liga. Rasau "jeigu", nes cia tik mano nuomone, negaliu jos kazkam ipirsti.  Tai kur ten sakei tas nuomones keitimas kiekvienoj zinutej?

Skaityk pokalbius atgal, rasi :D Rimtai sakau, visur ,,išsivartai'' pagal situaciją :)

Nelabai suprantu apie ka kalbi. Bent jau klausimu del homoseksualizmo nuomones nepakeiciau.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 15:15:18 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:

Jau geriau trumpai ir aiškiai negu rašinėlius čia skaityt, kurie pastoviai į lankas nusivažiuoja. :S

Tau irgi nedraudžiama eiti diskutuoti apie kažką į kitas temas ;) čia juk laisvas forumas. :)

Gerai kada jos trumpos ir argumentuotos. Bet bembino atveju cia vyko ne diskutavimas o tiesiog atsisaudymas. Uztenka perskaityt zmogaus zinute viena ir matosi koks is jo diskutuotojas. Prasau argumentu jis vis nutyli. Prasau irodymu, jis jau matai tingi ieskot. Tai kam tada veltis i diskusija is viso jei nesi pajegus ja uzbaigt?