Vartotojo Mr.Lazy pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-28 12:43:35 | Nuoroda

Per twitter seku nesinervink.lt . Jie skelnia, jog islaike net 94% zmoniu. O 100% gavo berods apie 140 zmoniu. Tai rodo, kad egzas nebuvo kazkoks ypatingai sunkus ir kad verkiat bereikalo.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 12:55:49 | Nuoroda

Ryt

Žinutė parašyta: 2009-06-28 13:17:15 | Nuoroda

Rasykit visi planuojantys cia stoti ar tiesiog turintys ka pasakyti apie sias studijas.

Pats rasysiu sita specialybe pirmu numeriu, nors jauciu galeciau ir i VU istot, bet turbut liksiu istikimas Kaunui. Netikiu kad yra labai didelis skirtumas tarp sios konkrecios studiju krypties kokybes VDU ir VU.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 13:19:10 | Nuoroda
PA_svajok rašė:

Gal gali numest nuoruodą,kur taip rašo,kad 94%? :)

As negaliu tau numest nuorodos i savo twitter accounta:D Uziregink twitter ir susirask nesinervink.lt Arba bandyk ju svetainej ieskot.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 13:21:04 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:

Per twitter seku nesinervink.lt . Jie skelnia, jog islaike net 94% zmoniu. O 100% gavo berods apie 140 zmoniu. Tai rodo, kad egzas nebuvo kazkoks ypatingai sunkus ir kad verkiat bereikalo.

Ką čia šneki. Juk čia ne tie šimtukus gavo, kas surinko visus įmanomus taškus, kad tu sprendi egzamino sunkumą. Gali būti ir taip, kad nuleido kartelę žemai, nes kaip tik visiems buvo sunku ir mažas taškų vidurkis, todėl šimtą buvo galima gauti, tarkim, ir su 80 taškų. Čia pagal tai nenuspręsi.

Išlaikymą lemia per tą posėdį, kai nusprendžia ribą ir gauna iš valdžios pareiškimą, kiek gali proc. laikiusiųjų neišlaikyt. Po tokio ažiotažo istorijos egzamino gali būti ir taip, kad valdžia, nenorėdama pabloginti savo reputacijos, paskelbė mažą neišlaiksiusiųjų procentą, tada auga ir šimtukų skaičius. Proporcijos. Porcijos.

Bet kol kas čia tik interpretacijų šou. Viskas bus aišku rytoj.

Na ta prasme sakau lengvas, kad rezultatai nebus tokie jau baisus kaip cia daugkas bijojo.

As visdar tikiuosi tarp tu kurie 100% gavo patekti.

P.S mes po lygiai matkes surinkom.;D

Žinutė parašyta: 2009-06-28 13:27:31 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:

Ką čia šneki. Juk čia ne tie šimtukus gavo, kas surinko visus įmanomus taškus, kad tu sprendi egzamino sunkumą. Gali būti ir taip, kad nuleido kartelę žemai, nes kaip tik visiems buvo sunku ir mažas taškų vidurkis, todėl šimtą buvo galima gauti, tarkim, ir su 80 taškų. Čia pagal tai nenuspręsi.

Išlaikymą lemia per tą posėdį, kai nusprendžia ribą ir gauna iš valdžios pareiškimą, kiek gali proc. laikiusiųjų neišlaikyt. Po tokio ažiotažo istorijos egzamino gali būti ir taip, kad valdžia, nenorėdama pabloginti savo reputacijos, paskelbė mažą neišlaiksiusiųjų procentą, tada auga ir šimtukų skaičius. Proporcijos. Porcijos.

Bet kol kas čia tik interpretacijų šou. Viskas bus aišku rytoj.

Na ta prasme sakau lengvas, kad rezultatai nebus tokie jau baisus kaip cia daugkas bijojo.

As visdar tikiuosi tarp tu kurie 100% gavo patekti.

P.S mes po lygiai matkes surinkom.;D

Geras :D Tau užtenka tų 49?

Aš nebesitikiu patekt tarp tų šimtukininkų, nes optimistiškiausiomis prognozėmis surenku max 75 taškus. Bet gali būti ir taip, kaip su matke, skaičiavau taškų daug, o procentų parėjo mažai. To labai bijau

As isvis matke VBE pasirinkau ant prikolo. Turejau matkes A lygi sulej, bet visai nesimokinau ir nelankiau. Bet kazkaip mokyklini laikyt man pamojna buvo, tai VBE paemiau

Pries egza kazkaip galvojau jog galiu ir neislaikyt, nes jokiu formuliu nieko nemokejau. Po egzo paskaiciavau, kad galiu visai normaliai gaut. Tikejausi nuo 40 iki 70%. O tau matkes VBE reikia labai? Kur stoji?

Žinutė parašyta: 2009-06-28 13:34:11 | Nuoroda

kokiu nicku uzsireginai?

Žinutė parašyta: 2009-06-28 13:45:32 | Nuoroda

Susirask LazyLithuanian vartotoja ir ten prie mano folowers arba folowing rasi nesinervink lt

Žinutė parašyta: 2009-06-28 21:15:29 | Nuoroda

EzoTao: jau radai ta nesinervink lt? Ieik ten ir skaityk ka raso. Priespaskutinis update'as apie istos egza berods

Žinutė parašyta: 2009-06-28 21:23:58 | Nuoroda

Visur mazdaug panasus balai bus, nes juk ir krepseliai paskirstyti pagal tu sriciu populiaruma. Jei socialiniams skirta daugiausia, tai nereiskia, kad juose ta kapseli gauti lengviau, nes ir konkurentu juk daugiau.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 22:25:21 | Nuoroda

Dienele tai normali laukia. Tik rytas intriguojantis. Ryte juk bus tie rezultatai.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 22:30:57 | Nuoroda

Viskas jau suvesta ir suskaiciuota juk. Juk net zinoma kiek islaike ir kiek 100 surinko. Lieka jiems tik issiuntineti rezus i mokyklas. Galejo svolatukai ir pries savaitgali juos pranest.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 22:35:22 | Nuoroda

Tasku bent jau as nezinau. Neatsiunte man. Tik % buvo.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 22:49:20 | Nuoroda

As tai nematau tikslo i ta mokykla eit jei sms yra.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 22:56:09 | Nuoroda
Jaunoji rašė:
Mr.Lazy rašė:

As tai nematau tikslo i ta mokykla eit jei sms yra.

Gerai sakai :) Aš irgi nesuprantu to entuziazmo sužinoti kuo anksčiau. Nereikėjo tada sms siųsti, buvo pasakyta, kad pirmiausia pasieks mokyklas rezultatai.

Tai kad valanda veliau suzinosi kazkas pasikeis?

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:18:23 | Nuoroda

Tada galima sakyt as smarkiai islosiau.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:24:28 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:

Tada galima sakyt as smarkiai islosiau.

Kodėl išlošei?

Nes nesimokinau

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:40:51 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Leeee rašė:

na bet nespreskime anksciau laiko,dguma is matkes tikejosi dgiau,nes egzas buwo tikrai nesunkus,man atrodo net pats lengwiausia,bet dguma nusiwyle,tj ...nznau kas ryt bus...

Rytoj bus krachas ir mano planų dužimas. Jau spėjau ir savo sąraše studijų lamabpo.lt ištrint visas teises ir politikos mokslus.

Neskubek, juk dar rezu neziani, o su tais 70+ balu kuriuos planuoji gaut turesi 90+% todel visai realiai gali istot i teise ar politika ir dar su kapseliu.

Mane tai kas nervuoja, jog i stojamaji bala matkes pazymys iskaiciuotas, kuris pas mane 7. Tai tas kuris is matkes turejo 10 tures ir is istos 90% surinko tures didesni bala uz mane(neziurint kitu rgzu) jei pas mane tarkim 100% bus.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:48:29 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Leeee rašė:

na bet nespreskime anksciau laiko,dguma is matkes tikejosi dgiau,nes egzas buwo tikrai nesunkus,man atrodo net pats lengwiausia,bet dguma nusiwyle,tj ...nznau kas ryt bus...

Rytoj bus krachas ir mano planų dužimas. Jau spėjau ir savo sąraše studijų lamabpo.lt ištrint visas teises ir politikos mokslus.

Neskubek, juk dar rezu neziani, o su tais 70+ balu kuriuos planuoji gaut turesi 90+% todel visai realiai gali istot i teise ar politika ir dar su kapseliu.

Mane tai kas nervuoja, jog i stojamaji bala matkes pazymys iskaiciuotas, kuris pas mane 7. Tai tas kuris is matkes turejo 10 tures ir is istos 90% surinko tures didesni bala uz mane(neziurint kitu rgzu) jei pas mane tarkim 100% bus.

Jo jo, tas tai žiauru. Man išvis ta sistema įdomiai atrodo, kai 10 iš metinio verčias į šimtuką, kurio koeficientas 0,2. Keistai man.

Butent. Kad ta 10 metiniam turet nebutinai reik but protingu, uztenka but ikyriu dalbajobu kuris lenda mokytojai i viena vieta. O vat kad gauti 100 is betkurio egzo jau turi buti sio to vertas. Vienas is sistemos minusu.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 00:09:51 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Leeee rašė:

Jo jo, tas tai žiauru. Man išvis ta sistema įdomiai atrodo, kai 10 iš metinio verčias į šimtuką, kurio koeficientas 0,2. Keistai man.

Butent. Kad ta 10 metiniam turet nebutinai reik but protingu, uztenka but ikyriu dalbajobu kuris lenda mokytojai i viena vieta. O vat kad gauti 100 is betkurio egzo jau turi buti sio to vertas. Vienas is sistemos minusu.

Vienas iš daugelio :)

Menkas lyginant su kitais. As daug daug masciau apie ta sistema. Galeciau pasiulyti budu kaip ja keisti. Bet reiktu viska rauti su saknimis. Ir pradedant nuo mokyklu, o ne nuo egzu.

O jei tokiom smulkesnem reformom kazka keisti, tai reiktu pradeti nuo veiksmingos sitemos kuriatskirtu motyvuotus mokinius ir nemotyvuotus. Nes visokie balvonai trukdo mokintis kada per pamokas suda mala pries pat egzus. Jie jau savo ateiti palaidoje, o ant kitu jiems nusispjaut. Tokius reik suvaryt i viena klase ir tegul ten jie verda savo sultyse.

Tada reiktu isgyvendinti kalima ir vertimasi per galva del pazymio. Reik naujo budo isamoninti mokinius jog jie mokosi del saves, o ne del mokytoju ar tevu ir kad esme yra ne kiek tau mokytoja parasys, o kiek tu ismoksi. Neliktu tada prasmes nusirasinet, kalt per naktis ir t.t. O tie kas nenoretu mokintis galetu ir nesimokint.

Pats mokykloj nebuvau angelas, todel ir zinau visas sistemos blogybes. Nelabai tikiu kad kazka is esmes galima pakeisti palaipsniuj. Reik viska pradet is pradziu. Aisku pirmos kartos tokioje sistemoje bus bandomieji triusiai. Bet kitaip neimanoma.