Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:13:06
| Nuoroda
Leeee rašė:
na nebutinai taip,na as apie tj kad ikyriai list prie mokytojo,cia dr nuo mokytojo priklauso,na pas mane tj metiniai wisi gan geri,tj...bet man ir nelb sekas su tais egzais ir nznau jau ko tiketis ryt..baisu labai... Ir pacius egzus reiktu keisti kazkokia alternatyva, nes jie yra gryna streso varymo masina. Gerai kai man ar dar kazkam tik pries pat egza ar gaunant rezus nubega siurpuliukai. Bet yra tokiu kurie visus siuos metus isitempe kaip stygos ruosiasi tiem egzam diena nakti apie juos galvoja, bijo, pergyvena ir paskui del viso sito streso nesugeba parodyti ko is tikro yra verti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:28:26
| Nuoroda
Leeee rašė:
na joa,egzaminai tj ne tik ziniu patikrinimas bet ir sekmes dalykas,o mane sekme kazkaip biski apeina sonu...tj... Egzaminai tikrina ne tiek zinias kiek gebejima jomis naudotis ir logiskai mastyti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:33:14
| Nuoroda
Lemia ir visur gyvenime lems. Susitaikykit su tuo. Nieko nera garantuoto. Bet nereiskia kad reik nuleist rankas ir tiketis jog pasiseks. Tikintys sako "stenkis ir dievas pades" ar kazka tokio. As netikintis galiu kitaip pasakyti: pastangos padidina sekmes galimybe. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:41:32
| Nuoroda
Isvada - Dievo nera:D Ir net jei jis butu, negarbinciau jo. Ka jis man gero padare. Mire uz mano nuodemes pries 2000 metu, kai dar net nebuvau gimes? Tiketi kazkokia aukstesne jega gal ir nera visiskai kvaila, bet tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:58:57
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Isvada - Dievo nera:D Ir net jei jis butu, negarbinciau jo. Ka jis man gero padare. Mire uz mano nuodemes pries 2000 metu, kai dar net nebuvau gimes? Tiketi kazkokia aukstesne jega gal ir nera visiskai kvaila, bet tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila. Dievas yra ir tai neabejotina. Bet ta visa Biblinė patetika ir bažnytinių apeigų patosas, masinė tikyba man toli gražu nepriimtina - kai man reikia, aš pasimelsiu, be to, kokia malda nuoširdesnė: stereotipinė, mechaninė ar asmeninė? Aišku, kad antroji. Žodžiu, Bažnyčia dabar labai griešiasi ne tikėjimo skatinimo, o tampa kažkokiu monopoliu. Tikrai čia viskas į temą - Istorija VBE :D Ezo, pasiimk istorijos vadoveli ir pamatysi, kad baznycia dabar palygnus neblogai atlieka savo menamas funkcijas. Anksciau tai buvo politine jega besiremianti zmoniu tamsumu ir baime. O kad dievas yra, bent jau toks koki ji vaidzuoja krikscionys yra naivu tiketi. Tokiu atveju visu kitu religiju ispazintojai tera kvailiai garbinantys isivaizduojamas butybes. Mano nuomone yra kazkas ko mes bent jau kolkas nesugebame moksliskai paaiskinti ir tai vadiname dievu. Mokslas tobuleja, religijos itaka silpneja. Net patys karsciausi krikscionybes gynejai jau nebegina biblijos tiesu kaip negincijamu. Dvasininkai ir tie siulo nesigilinti i konkrecius biblijos faktus, o suprasti ju morala ir perkeltine prasme. Religija po truputi uzleidzia savo pozicijas, tampa filosofija, iesko kompromisu. Budizmas cia turi savo pranasumu, nes nuo seno yra mistifikuota filosofija, o ne pasakomis paremta religija. As asmeniskai netikesiu jokiais dievais kol ju buvimo man neirodys. O jei ir tapsiu tikinciu, tai nebent budistu.
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:07:11
| Nuoroda
niekurniekada rašė:
Gal nenurodinėk, kas yra kvaila, o kas ne. Kiekvieno asmeninis reikalas,kuo tikėti ir ar apskritai tikėti ir niekas neturi teisės teigti, kad tai yra kvaila. Is biblijos laikur ir is seniau kile istorijos saltiniai yra nepatikimi. Faktai daznai pagrazinami, iksraipomi, pridedama mitu ir legendu. Biblija kuria dabar laikai savo namuose yra toli grazu ne orginali. Baznycia ankstyvaisias krikscionybes metais ja taise ir koregavo taip kad ji taptu valdzios irankiu. Daug faktu apie Jezaus seima ir gyvenima yra nutyleta. Maciau dokumentini filma kur istorikai ispraude i kampa staciatikiu, kataliku ir kitu krikscionybes atsaku dvasininkus-teologus uzduodami paprastus klausimus. Biblijai truksta logikos. O pati krikscioniu religija yra kenksminga masems, nors daznai labai teigiama atskiro individo morales formavimui. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:15:46
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Isvada - Dievo nera:D Ir net jei jis butu, negarbinciau jo. Ka jis man gero padare. Mire uz mano nuodemes pries 2000 metu, kai dar net nebuvau gimes? Tiketi kazkokia aukstesne jega gal ir nera visiskai kvaila, bet tiketi paistalais rasomais biblijoje ir laikytis baznytiniu paprociu yra labai labai kvaila. Dievas yra ir tai neabejotina. Bet ta visa Biblinė patetika ir bažnytinių apeigų patosas, masinė tikyba man toli gražu nepriimtina - kai man reikia, aš pasimelsiu, be to, kokia malda nuoširdesnė: stereotipinė, mechaninė ar asmeninė? Aišku, kad antroji. Žodžiu, Bažnyčia dabar labai griešiasi ne tikėjimo skatinimo, o tampa kažkokiu monopoliu. Tikrai čia viskas į temą - Istorija VBE :D Ezo, pasiimk istorijos vadoveli ir pamatysi, kad baznycia dabar palygnus neblogai atlieka savo menamas funkcijas. Anksciau tai buvo politine jega besiremianti zmoniu tamsumu ir baime. O kad dievas yra, bent jau toks koki ji vaidzuoja krikscionys yra naivu tiketi. Tokiu atveju visu kitu religiju ispazintojai tera kvailiai garbinantys isivaizduojamas butybes. Mano nuomone yra kazkas ko mes bent jau kolkas nesugebame moksliskai paaiskinti ir tai vadiname dievu. Mokslas tobuleja, religijos itaka silpneja. Net patys karsciausi krikscionybes gynejai jau nebegina biblijos tiesu kaip negincijamu. Dvasininkai ir tie siulo nesigilinti i konkrecius biblijos faktus, o suprasti ju morala ir perkeltine prasme. Religija po truputi uzleidzia savo pozicijas, tampa filosofija, iesko kompromisu. Budizmas cia turi savo pranasumu, nes nuo seno yra mistifikuota filosofija, o ne pasakomis paremta religija. As asmeniskai netikesiu jokiais dievais kol ju buvimo man neirodys. O jei ir tapsiu tikinciu, tai nebent budistu.
Ne. Monoteizmas grindžiamas vieno Dievo teorija ir, jei pasigilinsi, tiek islame, tiek judaizme, krikščionybėje ir budizme atrasi konkrečių panašumų. O dėl bažnyčios grobikavimo ir politizavimo - ne tą turiu galvoj iš esmės. Aš bandau pasakyti, kad tikėjimas, tikroji tikyba prasilenkia dažniausiai su tuo, ką daro bažnyčia - saldumas, puošnumas, patetika - dar ne pokalbis su Dievu, kas ir yra pagrindinė mišių misija. Misios anksciau budavo isvis totalus cirkas. Zmones klausydavo kaip jiems skaito pamokslus svetima (lotynu) kalba. Dabar bent galima suvokti pamoksla ir jo esme. Pacios misios kaip tik patobulejo, tik kartu ir zmones tapo protingesni todel ir i misias rimtai nebeziuri. O jei tau trukdo baznycios sumaterialinimas, tai tapk kokiu liuteronu. Ju palyginus kuklios baznycios, prasmingesnes apeigos. Del monoteistiniu religiju, tai judaizmas, islamas ir krikscionybe tirkai panasus. Budizmas ir induizmas skiriasi labai stipriai. Ir isvis kai isigilini, tai krikscionybe tera judaizmo sekta. Lygiai tokia pati sekta kaip ir mormonu tikejimas krikscionybes atzvilgiu. Paskaityk kuo tiki mormonai. Pasirodys begalo kvaila, bet kai pagalvoji ne ka kvailiau uz krikscionybe. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:19:05
| Nuoroda
niekurniekada rašė:
Būtent. Žmogui tikėjimas gali duoti tik teigiamą poveikį, nes padeda suvokti, kas yra bloga, aukština meilę, gėrį, padeda susivokti vertybėse ir t.t. Vien dėl to teigti, kad tai yra kvaila, negalima. Mr.Lazy minėti dalykai yra teisybė, žinau, kad surastum ir dar daugiau naujų ar tų pačių argumentų, kad įrodytum savo tiesą. Tebūnie. Tik neskelbk jos taip vienareikšmiškai. Turėtum būti labiau tolerantiškas. Jei nepritari, tai nereiksia kad netoleruoji. As toleruoju visas religijas, bet mano isitikinumu biblijos pasakos skamba kvailokai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:23:38
| Nuoroda
niekurniekada rašė:
Va jeigu prie visų savo teiginių pridėtum "mano manymu" būtų viskas puiku ir aš nebesikabinėčiau prie tavęs Na tai savaime suprantama, kad mano zodis tai ne kazkoks istatymas, o tik nuomone. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:30:33
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Ne. Monoteizmas grindžiamas vieno Dievo teorija ir, jei pasigilinsi, tiek islame, tiek judaizme, krikščionybėje ir budizme atrasi konkrečių panašumų. O dėl bažnyčios grobikavimo ir politizavimo - ne tą turiu galvoj iš esmės. Aš bandau pasakyti, kad tikėjimas, tikroji tikyba prasilenkia dažniausiai su tuo, ką daro bažnyčia - saldumas, puošnumas, patetika - dar ne pokalbis su Dievu, kas ir yra pagrindinė mišių misija. Misios anksciau budavo isvis totalus cirkas. Zmones klausydavo kaip jiems skaito pamokslus svetima (lotynu) kalba. Dabar bent galima suvokti pamoksla ir jo esme. Pacios misios kaip tik patobulejo, tik kartu ir zmones tapo protingesni todel ir i misias rimtai nebeziuri. O jei tau trukdo baznycios sumaterialinimas, tai tapk kokiu liuteronu. Ju palyginus kuklios baznycios, prasmingesnes apeigos. Del monoteistiniu religiju, tai judaizmas, islamas ir krikscionybe tirkai panasus. Budizmas ir induizmas skiriasi labai stipriai. Ir isvis kai isigilini, tai krikscionybe tera judaizmo sekta. Lygiai tokia pati sekta kaip ir mormonu tikejimas krikscionybes atzvilgiu. Paskaityk kuo tiki mormonai. Pasirodys begalo kvaila, bet kai pagalvoji ne ka kvailiau uz krikscionybe. Krikščionybės ir judaizmo pagrindinis skirtumas ir yra tai, kad judėjai netiki Jėzum, kaip Dievo sūnum, ir išpažįsta tik Senąjį Testamentą. Išvis - tikėjimas asmeniškas dalykas, priversti tikėti negalima ir nereikia, nes tai jau bus nenatūralus tikėjimas. O Biblija juk ir yra parašyta žmonių, kuri, einant metų metams, kito ir kito - iš dalies kaip pagedęs telefonas. Iš dalies. Taip. O pirmieji krikscionys byvo zydu sektantai. Kodel jie isaugo i tokia religija? Nes zydai neturejau to bjauraus iprocio kazkam kisti savo isitikinimus. Kirkscionys vos prakute ir gave laisves isdubasino visas kitas is ju kilusias sektas. Ir tik 16.a praliejus gausybe kraujo zmones suprantantys kataliku baznycios blogi gavo tikejimo laisve. O paziurekit kiek dabar tu sektu pridygo. Kodel? Nes dabar ju niekas nebepersekioja. Religija nera blogis. O cenetralizuota baznycia yra.
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:34:08
| Nuoroda
Religijos tema mano arkliukas. Jauciu jai silpnybe. Niekad nepraleidziu progos sita tema pasigincyti. Karta su anglu mokytoja visa pamoka diskutaves privedziau iki to, kad ji pripazino jog baznycios siuloma dievo savoka yra kvaila, o dievas, tai meile ir t.t. Ir taip pasake moteris kuri kone kas sekmadieni eina i baznycia. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:39:31
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
Religijos tema mano arkliukas. Jauciu jai silpnybe. Niekad nepraleidziu progos sita tema pasigincyti. Karta su anglu mokytoja visa pamoka diskutaves privedziau iki to, kad ji pripazino jog baznycios siuloma dievo savoka yra kvaila, o dievas, tai meile ir t.t. Ir taip pasake moteris kuri kone kas sekmadieni eina i baznycia. Aš išvis esu ginčas per amžius, tai mane kontraargumentavimas ir tt. žiauriai veža. Bet dabar, jaučiu, užliūliavo Whitney Houston muzika As tai Roka megstu. Uzmiegu daznai prie kokiu Metallicos, Aerosmithu, ACDC, Guns N' Roses ar Queen gabalu. O gincijuosi nuo gimimo, man nuo mazens visi sake, kad uzauges busiu advokatas. Kazkaip link to ir ejau visada. Bet dabar teise atrodo kiek sausoka, politologija labiau traukia. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:40:47
| Nuoroda
Gerai. Einu pavalgyt ir miegot. Ate. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
11:18:57
| Nuoroda
As nei lytu nei anglu nei istos sms dar negavau. Uzkniso laukt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:16:04
| Nuoroda
Kaip uzknisa kai visi jau zino o tu lauki to dalbajobo sms'o. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:21:59
| Nuoroda
Kur mano sms'as? Tuoj blemba varysiu i sule ziuret jei neateis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:28:15
| Nuoroda
Krc jausmas kaip ziurint Pasaulio cempionato finalo pendeliu serija. Isitempes visas nuo galvos iki koju. Grauziu kazkoki purvina atsuktuva. Siuskit sms greiciau bo kanors su juo nusmeigsiu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:30:13
| Nuoroda
qazwsxedc rašė:
tai kas per sudo gabals.nuejau i mokykla.pasake 11 tasku ir islaikyta.tai kas per velnias? Procentu. Nieks tau nesako tu tasku. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:32:04
| Nuoroda
qazwsxedc rašė:
kad 11% butu,juk neislaikyta.o pasake jog islaikiau..nesuprantu..ir neramu db 1% reiskia jau islaikei. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:34:19
| Nuoroda
qazwsxedc rašė:
palaukit...aisku..ta koks balas cia,mazdaug?
11% juks pats sakei jomajo. |