Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:37:30
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Mr.Lazy rašė:
qazwsxedc rašė:
palaukit...aisku..ta koks balas cia,mazdaug?
11% juks pats sakei jomajo. Balas neaisku, nes nz koks pereinamas =) Balas juk ir yra procentas, o ne surinktu tasku skaicius. Tu gavai 11% arba kitaip balu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:39:56
| Nuoroda
53, bybiene. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:40:43
| Nuoroda
qazwsxedc rašė:
Tai balas yra VIENETAS? taip ? blemba.negaliu patiketi..visi cia mazdaug po 70%..... Ne nu tu kiauras kazkoks. Is kur ta 1 istraukei? 11. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
14:30:16
| Nuoroda
99. Viskas OK. O lytu egzas jau buvo nuotaika sugadines. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
14:31:09
| Nuoroda
91. Biski lieviau nei tikejausi, bet px. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:03:27
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Gavau 81 proc. Kaip manot, įstoju į MRU vf teisę su tokiais balais? Stojamasis balas gaunasi 19, 22. O ko ne i VU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:24:14
| Nuoroda
Nu turbut kad tik i kolegija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:30:42
| Nuoroda
18,84 socialiniu mokslu sritis poliologija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:33:12
| Nuoroda
kyperis rašė:
Gal kas planuoat stoti i VDu politologija ir kazka daugiau zinote? Gal i mokama bent istosiu su tokiais rezais VBE istorijos 72, Lietuviu 86, Anglu 41 matkes metinis 7 ( VBE matkes 54) I mokama gal ir istotum. As ten pat noriu, bet taikausi i krepseli. O geriausia tai cia bala pasiskaiciuok www.studijos.lt/busimiems_studentams/balu_skaiciuokle/programa/4/1/1/938 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:02:15
| Nuoroda
serty rašė:
gal zinot kur galima rasti kiek balu gavai uz egzus 100 baleje sistemoje, o ne 10 baleje kaip parasyta brandos atesteto priede? nes ka tik supratau kad neteisingai skaiciavau KB. Beje laikiau egzus pernai.. Jei laikei VBE, tai 100 balu sistema, jei MBE, tai 10 balu. Cia taip ir pernai buvo. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:06:40
| Nuoroda
tenisasmums rašė:
As surinkau 95, labai dziaugiuosi. Lt 90, anglu 89. kaip manot, ar istociau i vu teise arba politikos mokslus vf? Laisvai. As i VDU su savo balais tureciau vf istot i politika. VU i teise ar politika jauciu sunkiau istot nei krepseli gaut. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:26:56
| Nuoroda
prettygreeneyes rašė:
Man cia vienas dalykas neaiskus. Balu skaiciuokleje VDU duoda ivairiu papildomu balu, pvz. uz islaikyta egza 100%, uz tai, kad esi VDU gimnazines klases abiturientas ir pan. Sakykim, Jonas ir Petras islaike po du egzaminus 90 % ir po viena 100% ir ju metiniai yra 9. Ju konkursinis balas yra vienodas, bet vienas bando stoti i VDU, kitas i KTU, tai automatiskai, stojanciojo i VDU balas gaunasi keliais balais aukstesnis. Tai nesuprantu, ar kai visus stojanciuosius i socialinius mokslus isrikiuos i viena eile, rasysis stojanciojo i VDU konkursinis balas su papildomais balais ar be ju? Nes tada taip iseina, kad daugiausiai krepseliu gaus VDU Ten priskaiciuojama tik prie balo stojant i VDU, o ne prie konkursinio balo del krepseliu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:28:07
| Nuoroda
Baranka rašė:
O gal kas zinot, jei pas mane nera antros kalbos 12oj klasej? tik 10oje buvo... Tai jau neimanoma istot i filologija ar galima 10os klases metini irasyt? Tuscia vieta galima palikt. Tiesiog stojamasis balas bus mazesnis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:57:56
| Nuoroda
Tautvydai. Krepselis socialiniu mokslu jau skaityk tavo, i MRU istosi tikrai, bet bandyk ir i VU. Idomu as gausiu krepseli su 18.64? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:01:21
| Nuoroda
Danakolas rašė:
Ar su tokiais rezultatais įmanoma į kokį nors universitetą? kalbu apie nemokamą vietą... Kur patartumėt stoti su tokiais balais? Neimanoma. Nesvarbu i kur stosi, juk po reformos nera mokamu/nemokamu vietu kiekvienam univere, yra tik kapselis kury gauni arba ne ir tada jau nesieisi ji kur nori. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:03:22
| Nuoroda
EzoTao rašė:
donatus rašė:
VISIEMS: apie 17 balų yra pereinamasis į teisę vf, teisę ir valdymą vf, todėl įstosit, manau. Aš irgi ketinu čia. Tik vienas KLAUSIMAS: Kas geriau - teisė ar teisė ir valdymas? Gal pastarąjį studijuoti nėra taip sausa, kaip vien teisę? Vis negaliu apsispręsti, ar gryną teisę ir teisę ir valdymą. HELP. Jo jo, mano balas yra 19, 22, tai vf tikrai turėčiau į tą MRU įstot, bet ta pati problema pas mane: teisė ar teisė ir valdymas. Pastaroji nėra taip sausa (ten ir ekonomikos, ir vadybos kursai yra), o teisėj tik teisė bei jos istorija. Jei nori tik konsultuot teisiniais klausimais, stok į valdymą, jei būt teisininku, advokatu ir pan - tik į teisę. Todėl ją turbūt ir rašysiu, be valdymo Kas kaip galvojat? Rasyk teise, nesimetyk. Juk nori tikru teisininku but, o ne konsultantu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:09:03
| Nuoroda
donatus rašė:
Mane labiausiai domina ES institucijos ir ES teisinė sistema, žmogaus teisės ir jų apsauga. Po studijų planuoju tikrai dirbti šiose srityse, todėl tikslingiausia turbūt būtų studijuoti gryną teisę. O paskui paimti magistrą. Siulyciau imti istisines teises studijas ir tada antru magistru kazka is tarptautiniu santykiu(daug viliojanciu pasirinkimu ten). O baiges vientisines jau galesi pradeti ir dirbt kazkur toj srity. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:28:02
| Nuoroda
Zmones atsibuskit. Gauti vf VU yra tiek pat sansu kiek ir ŠU atitinkamose studijose. Matau visdar nepagaunat reformos esmes. Beje apie socialinius manau, kad 18+ konkursinio turetu pakakti krepseliui, nu gal 18,5. Galit bandyt skaiciuot taip: pagal sena balu skaiciuokle kokiam VDU paziurit savo bala ir jei pagal pernai metu stojimus papuolat i vf, tai turetumet ir siemet, nes finansuojamu vietu(tik jau krepseliu pavidalu) nesumazes, o netgi padauges kazkiek. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:31:05
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
nuisance rašė:
saras* rašė:
99. pamenu ir tu kai skaičiavai balus surinkai 60 taškų.. kaip ir aš... tai negi tikrai šiemet už tiek taškų galima buvo gaut 99? ;DD Taip, man tas mano istos balas kažkoks mistinis, neatsistebiu aš juo:) matyt šiemet labai krito balai arba vertintojai atlaidžiau žiūrėjo, anyway, mum tik džiaugtis tuo O jis dar malė man kažką, kad gerai surinksiu - šūdą, tu su 60 taškų 99, tai kiek aš 81 procentui taškų surinkau? :D 20? :D
Yra kaip yra, netikėti man tie rezultatai, bet džiaugiuosi. Beje MRU mano konkursinis balas lygiai toks pat kaip tavo- 19.22. Aš norėčiau į MRU teisę ir valdymą, bet jaučiu, jog gauti VF yra be šansų, o kur tu planuoji? Kvailas tu? Su tokiu balu mes tikrai gaunam krepšelį MRU, nes ten juk žemesni kriterijai. Va VU tai problemų būtų su vf tokiais balais, bet įstot tikrai įstotume. Vertinu savo galimybes ir planuoju MRU teisę vf Abu jus nusisnekat. Jeigu tu gauni socialiniu mokslu srityje krepseli, tai gali eiti tiek i VU, VDU ar MRU su juo, svarbu kad tik ten istotum. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:47:45
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
nuisance rašė:
saras* rašė:
99. pamenu ir tu kai skaičiavai balus surinkai 60 taškų.. kaip ir aš... tai negi tikrai šiemet už tiek taškų galima buvo gaut 99? ;DD Taip, man tas mano istos balas kažkoks mistinis, neatsistebiu aš juo:) matyt šiemet labai krito balai arba vertintojai atlaidžiau žiūrėjo, anyway, mum tik džiaugtis tuo O jis dar malė man kažką, kad gerai surinksiu - šūdą, tu su 60 taškų 99, tai kiek aš 81 procentui taškų surinkau? :D 20? :D
Yra kaip yra, netikėti man tie rezultatai, bet džiaugiuosi. Beje MRU mano konkursinis balas lygiai toks pat kaip tavo- 19.22. Aš norėčiau į MRU teisę ir valdymą, bet jaučiu, jog gauti VF yra be šansų, o kur tu planuoji? Kvailas tu? Su tokiu balu mes tikrai gaunam krepšelį MRU, nes ten juk žemesni kriterijai. Va VU tai problemų būtų su vf tokiais balais, bet įstot tikrai įstotume. Vertinu savo galimybes ir planuoju MRU teisę vf Abu jus nusisnekat. Jeigu tu gauni socialiniu mokslu srityje krepseli, tai gali eiti tiek i VU, VDU ar MRU su juo, svarbu kad tik ten istotum. Gal ir tavo tiesa, žmogau. Rasyk visus pagal savo prioritetus vf. Tarkim: VU, MRU, VDU ar kazkas tokio. Ir manau bent i MRU tikrai istosi. |