Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-05
17:16:43
| Nuoroda
StreetSpirit rašė:
Sveiki kokio reiktu min KB stojant i sia sriti 3 etapu(tiek Vf,tiek Vnf ) ir ar dar yra laisvu vietu?:) Na vf vietu nebera, o vnf manau istotu ir su labai nedideliu balu, kadangi nedaug tera pasirasiusiu sutartis |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-08
23:18:12
| Nuoroda
Barcos fanas rašė:
ar tiesa kad istojus reikia atsinesti notaro patvirtinta brandos atestata? Atestatus sviecia ir tvirtina vdu pirmam aukste igalioti asmenys,taciau jei nori gali atsinest jau patvirtinta |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-11
18:51:01
| Nuoroda
eski rašė:
Laba diena, prie d grupės dalykų yra daug kalbų, tačiau nevisos jos nemokamos. Kokia būtų mokamų kalbų kaina? Kazkas rase, kad 250lt semestrui. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
14:06:59
| Nuoroda
Irma rašė:
Ar pasirinkus gretutines studijas yra suteikiamas papildomas diplomas ar dokumentas liudijantis, kad studentas išklausė kursą? Jo pridedamas pazymejimas prie diplomo |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-18
16:16:39
| Nuoroda
akvilegio rašė:
lspdar netur mano duomenu.ar man jau reikia kur nors kreiptis,ar laukti pirmadienio ir tada kreipts,jei dar nebus duomenu? Niekur nereik kreiptis, nieks dar negavom. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-25
00:26:02
| Nuoroda
_studente__ rašė:
Iewoollia rašė:
Aisku tada, o jokių praktinių darbų nebuvo? kad ten kokių lentelių su exeliu daryt ar kas nors ? Bent jau aš tą testą laikiau net ne prie kompiuterio, o ant popieriaus lapo, tad jokių praktinių dalykų nebuvo. Gali nebent pasitaikyti tokio tipo klausimai kaip praeitais metais, maždaug „jei į A1 ląstelę įrašysi x lygtį, tai ką rodys B2 ląstelėję“. Na, iš praktinės dalies. o kiek is kiek tasku reik surinkt norint islaikyt? :) |