Vartotojo drakas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-09 18:01:35 | Nuoroda
torquoise rašė:

kažką pamiršau, nes užpildžiau visas 16 vietų...

Kaip galima pamiršt kur galbūt įstosi? Išvis kam stoti ten, kur net neatsimeni kur stoji?

Žinutė parašyta: 2009-07-09 21:37:34 | Nuoroda
kunigunda forever rašė:

sveiki visi. man isleistuves ryt. kartu ir liudna ir linksma. bet vat man iskilo toks klausimelis: kam reiketu nunesti geliu? mokytojoms? direktoriui? draugei, kuri atsieme atestata?

Kam nori tam nešk  Man užlipus ant scenos direktorė pareiškė, kad manim nusivylė, nors aš pats savim labai džiaugiuosi, tai net nedaviau jai gėlės, nes nuotaiką sugadino. Padaviau auklėtojai.

Žinutė parašyta: 2009-07-09 21:42:44 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

passvartykim, kokio balo reiktu norint pakliuti i VU ekonometrija ar statistika vf, nl?:)

ir apskritai, koks galetu buti pereinamasis balas, norint gaut krepseli fiziniuose moksluose?:)

aciu:)

Jau apie tai yra kalbėta tūkstančius kartų. Jei įdomi mano numonė, tai nemanau ar išvis kas nors gali tikėtis krepšelio neturintis bent 15kb, fiziniai ir technologiniai mokslais svyruos maždaug nuo 16kb +- 0,5. Socialiniai apie 18. Bet tai visiškia nieko vertos prognozės, nes nei Tu, nei aš, nei visi kiti nežinome kokie tie balai bus 

Žinutė parašyta: 2009-07-09 21:48:08 | Nuoroda
torquoise rašė:
drakas rašė:
torquoise rašė:

kažką pamiršau, nes užpildžiau visas 16 vietų...

Kaip galima pamiršt kur galbūt įstosi? Išvis kam stoti ten, kur net neatsimeni kur stoji?

o jums taip svarbu ką parašiau gale?...atsiprašau tada. įtempsiu galvą ir bandysiu atsimint.

Man tikrai tai nėra svarbu. Tik aš paklausiau, kam stoti ten, kad net pats/pati nežinai kur stoji?

Žinutė parašyta: 2009-07-10 12:21:38 | Nuoroda

Na va, dokumentus sutvarkiau jau, mano visas sąrašiukas:

1.Aviacinė mechanika vf

2.Aviacinė mechanika m

3.Automatika ir valdymas (aviaciniai elektros įrenginiai) vf

4.Automatika ir valdymas (aviaciniai elektros įrenginiai) m

5.Inžinerija elektronika (aviaicnė elektronika) vf

6.Inžinerinė elektronika (aviacinė elektronika ) m

Jei įstosiu į pirmą ar bent antrą, būsiu laimingiausias žmogus Žemėj:)

Žinutė parašyta: 2009-07-10 12:29:53 | Nuoroda

sokoladinis>>> Taip,tik nuotaiką sugadino. O dabar visa tai jau neberūpi, nes esu savim patenkintas 

siestaa>>> Aš ir manau, kad abiturientai neturėtų nešti gėlių, nes per paskutinį skambutį visom mokytojom dalinom. Be to tai mūsų šventė ir mums mokytojos turėtų gėles dovanoti..

Žinutė parašyta: 2009-07-10 13:20:49 | Nuoroda

Labai ačiū  

Žinutė parašyta: 2009-07-10 13:33:49 | Nuoroda
La_loba rašė:
Drakai, o kokioj aukstojoj yra ta aviacine mechanika?

Ji randasi VGTU. 

Žinutė parašyta: 2009-07-10 15:53:02 | Nuoroda

Taip, turbūt visos dalyvauja bendrajame priėmime

www.vgtu.lt/priemimas/lt/aukstosios_mokyklos_dalyvaujancios_bendrajame_priemime/782.602 

Žinutė parašyta: 2009-07-17 19:24:51 | Nuoroda

Su tuom gimanizijom tai išpūstas burbulas, nieko ten jose ypatingo nėra. Jei pats mokaisi tai bet kur bus gerai. Čia tik kažkoks neva prestižas. Pas mane mokykloj kas kiek mokėsi tas tiek ir gavo, net gal ir geriau nei tikėjosi. Reikia pačiam mokintis, o negalvoti, kad gimnazija už tave išmoks.Labai gerai, kad už mokymasi gimnazijoje neprideda balų.

Žinutė parašyta: 2009-07-24 18:29:42 | Nuoroda

Vauu, šimtą metų nesu nieko laimėjęs, o dabar visas skrydžių simuliatorius. Beje jis man labai pravers:)

Žinutė parašyta: 2009-07-24 18:39:09 | Nuoroda

Labai džiaugiuosi, įstojau į aviacinę mechaniką valstybės finansuojamą, labai labai labai džiaugiuosi:) 

Žinutė parašyta: 2009-07-25 10:17:24 | Nuoroda
jiewaa rašė:

Sveiki visi, kas zadate dalyvauti sioje stovykloje  Susibendraukim, susipazinkim, kad stovykloje butu smagiau !

jiewaa>>> gal įstojai į orlaivių pilotavimą? 

Žinutė parašyta: 2009-07-26 19:14:21 | Nuoroda

Sveiki, štai turiu tokį klausimą:

Aviacinė mechanika ir orlaivių pilotavimas priklauso technologijos sričiai. Aš gavau krepšelį ir įstojau į aviacinę mechaniką, bet pažiūrėjus į įstojųsių rezultatus orlaivių pilotavime, pamačiau, kad minamalus kb ten yra apie 15 mokamom studijoms ir apie 17 vf studijom. Tai norėjau paklausti ar aš būčiau įstojęs į orlaivių pilotavimą vf studijas su 16,62 kb? Nes visgi aš gavau krepšelį technologijų srity ir mano balas pakankamas, kad ten įstočiau. Ar kiekvienai specialybei yra nustatytas vf skaičius? Labai ačiū tam kas pagelbės, jei nesupratot galėsiu aiškiau išdėstyti savo mintis. 

Žinutė parašyta: 2009-07-30 11:55:54 | Nuoroda
VytasSi rašė:

O man jau pasisekė. Radau naujininkuise puikų butą. Bet dar klausimas ar pasisekė, nes sako ten žmones pjauna :D

Tai gerai tau. Man ir Naujinkuose reiktų buto 

O aš tik šiaip skelbimus dar vartau, o rimtai neiškau, nes tikuosi, kad vieni pažįstami užleis kambarį.Bet šiaip į rugpjūčio galą turėtų būt sunku jau rast kambarį...

Žinutė parašyta: 2009-07-31 09:59:42 | Nuoroda

Auuuu ar daugiau nėra čia įstojusių? 

Žinutė parašyta: 2009-08-02 19:26:51 | Nuoroda
tomelis12345 rašė:

tai aisku kad yra :D

Sveikas, tai į kurią specialybę įstojai? 

Žinutė parašyta: 2009-08-03 12:25:55 | Nuoroda

Aš į aviacinę mechaniką. Ieva, kodėl į pilotavimą nestojai? 

Žinutė parašyta: 2009-08-04 10:18:21 | Nuoroda

Aš tai nevažiuosiu. Kažkaip nelabai traukia ten.  

Žinutė parašyta: 2009-11-27 21:13:04 | Nuoroda

Sveiki,

šiais metais balai tokie:

į nemokamą vietą nuo 17,78, į mokamą nuo 14,94. Tad balai nėra labai aukšti, nors aišku dėl nemokamos vietos reikės pasistengt.  Svarbiausia sveikata, o visa kita Tavo rankose. Tad sėkmės stojant ! :)