Vartotojo drakas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-11-27 21:27:29 | Nuoroda

asorrti>>> Jei reikalingas tik pažymys, tai dėmesys bus kreipiamas tik į pažymį:) Tik turės reikšmės A ar B lygiu mokeisi. 

Žinutė parašyta: 2009-11-29 19:43:17 | Nuoroda

Nėra perspektyvių specialybių, yra tik perspektyvūs žmonės ! Įsikalkit tai sau į galvą, draugiškai sakau :) . Aš įstojau į avaicinę mechaniką ir ką...Lietuvoje perspektyvų šiaip labai nedaug, nes pati aviacija silpnai išvystyta. Bet aš stojau į norimą specialybę ir man jokios krizės nerūpi. Svarbu pamėgti, tai ką mokiniesi ir sugebėsi susirasti tą darbą. Šiaip aš ir pats į pilotavimą norėjau ir tebenoriu, buvau kvailas, kad nelabai stengiausi mokintis ir dar kvailesnis, kad pabijojau tų dvidešimt štukių į metus.Nors šiaip abejojau ar sveikatą praeisiu. Vienžo, jei sveikata leis, tai pilotavimas man dar prieš akis.:)

O palinkėti galiu tai, kad nesirūpintumėte, kas bus po penkių metų, galbūt krizė bus pasibaigus jau seniausiai, o gal dar paaštrėjus. Niekas nežino, todėl neatsisakykit savo svajonės, jei norėsit, tai ir gausit tą darbą. Juk pilotavimas nepaprasta specialybė, kurią būtų galima iškeisti į kažką kitą.

Žinutė parašyta: 2009-11-29 23:46:06 | Nuoroda
domantas0 rašė:

Sveiki, labai idomu kiek stojanciuju bus siais metais, koks konkursas laukia. Pats tikrai stosiu pilotavima ir niekur kitur, nematau savo gyvenime nieko kito kaip tik padanges :)

Idomu kokiu balu norint istoti i nemokama reiks siais metais, nes tos 20stukiu tikrai ne mano kisenei :) labai nusyvyliau, kai praejusiais metais buvo panaikinti papildomi balai stojant i VGTU, skambinaus ir pasake, kad taip buvo sulygintos salygos visiem stuojantiem, tai nuliudino, bet atrodo LKA papildomi balai vis dar yra, jei neistosiu i VGTU lauks karas :D

Pats siuo metu skraidau ULO Aeroprakt-22, nuostabus mazylis, nesenai atlikau pirmaji savarankiska skrydi, gavau senu pilotu spyriu, buciavau propeleri, nuostabus jausmas skristi vienam, po nauju metu laukia lincenzija ir tada jau stojimai.

Gal kas istojote ir galite pasidalinti mintimis, buciau labai dekingas:

Kaip viskas vyksta civilines aviacijos medicinos apziuroje?

Kokia itaka stojimui turi mokyklos rekomendacija? 

Ar labai skiriasi karines ir civilines aviacijos keliai? (renkantis 3-ame kurse)

Kokios magistranturos studiju kainos?

Visus stojancius siais metais i orlaiviu pilotavima kvieciu bendrauti, dalintis naujienomis,  

Labas, mokyklos rekomendacijos jokios įtakos tikrai neturi.

Medicina yra gan ''kietas'' dalykas, išnarstys tave po kaulelį. Aš pats nejau med. patikros, bet girdėjau pažįsatmų atsilėpimus. Svarbu, kad neįmano žinoti praeisi tą patikrą ar ne. Gali būt stiprus, sportiškas, bet toli gražu tai dar nereiškia, kad būsi tinkamas.

LKA nuo AGAI skiriasi. Aišku mokinama tie patys dalykai, bet baigęs LKA dar lygtais gausi leitenanto laipsnį.

Žinutė parašyta: 2010-01-27 19:47:15 | Nuoroda

Tai ką netikrino ar AIDS nesergi ar kažkuom pan.? O, kad tai patikrintų reikia nusimaut kelnes ir ne tik:)

Žinutė parašyta: 2010-01-27 19:54:40 | Nuoroda

Tai net kelnių nereikėjo nusimaut? Chirurgas neapžiūrinėjo tavęs kaip reikiant?

Gal tu išvis kitos kategorijos medicininę ėjai 

Žinutė parašyta: 2010-01-29 12:02:34 | Nuoroda

Kiek girdėjau iš kelių aviatorių, visiems ėmė tepinėlį iš "ten".

Na neėmė tai neėmė, džiaukis 

Žinutė parašyta: 2010-03-06 13:11:44 | Nuoroda
Voverike rašė:

Sveiki ;) Labai norėčiau Jūsų patarimų, ką galėčiau studijuoti laikydama tokius egzaminus: Lietuvių, Matematika, Anglų k., Fizika :) Nor ir laikau fiziką, inžinerinės specialybės manęs nelabai vilioja, visgi jos labiau vyriškos specialybės, na nebent sužinočiau ką nors naujo, apie ką dar nesu girdėjusi :)  Taigi, laukiu Jūsų patarimų :))

Nusiperki "Kur stoti" ir vartai vartai vartai jį.... :) Daug kur galima su tokiais egzaminais, bet nelabai žinau šių metų stojimo tvarkos, tai nelabai galiu ką geriau patart :)

Žinutė parašyta: 2010-03-09 10:55:37 | Nuoroda
Voverike rašė:

O kur pats studijuoji? Žiūriu tokie pat egzaminai kaip mano :)

Aviacinę mechaniką aš, bet jaučiu Tau nelabai patiktų tai :D

Kadangi ir šiais metais keitėsi egzaminų tvarka, tai tikriausiai žurnalas, kaip ir anais metais, išeis tik gal vasarą. Nors tiksliai nežinau. Pasiimk iš bibliotekos "Kur stoti 2009", visa informacija bus praktiškai ta pati, tik kiek žinau, reikės mažiau egzaminų stojant. :) Sėkmės :)

Žinutė parašyta: 2010-03-09 11:18:20 | Nuoroda

P.s.Mokykloje turi istorijos pamokas? Jei taip taip, tai gali bandyt į įvairias vadybas (verslo, reklamos, draudimo ir t.t.), administravimą, ekonomiką, ten nereikia fizikos, bet reikia istorijos pažymio :) Psichologija dar yra :) Tiesiog sunku ką patart, kai nežinau ko nori :)

Žinutė parašyta: 2010-03-09 20:44:27 | Nuoroda
ddollar rašė:

O kur geriausia butu stot is tu visu vadybu, administravimu? Jei turi tik lietuviu, istorija ir matematika.

Iš tiesų net neįsivaizduoju:D Nesidomėjau šiom specialybėm, todėl negaliu pasakyti.

Žinutė parašyta: 2010-03-10 22:14:41 | Nuoroda

Pritariu Hushaby, tiek ten tos ekonomikos mokykloj ir teišmoko. Per kokį mėnesį univere ir prisivysi kitus:) Dėl to tikrai neverta jaudintis.

Žinutė parašyta: 2010-04-19 14:59:55 | Nuoroda

Gerai mokinkis, pasportuok ir viskas bus gerai:) Na žinoma ir truputi sėkmės reikia:) 

Žinutė parašyta: 2010-07-17 10:17:48 | Nuoroda

Sveikas, aš baigiau pirmąjį kursą čia. Pirmus du metus aviacinių dalykų labai mažai, pirmąjį pusmetį išvis jų nebus. Nežinau,  kaip kam, bet man visai nieko čia ir mokytis nėra labai sunku. Turėjom porą ekskursijų po lietuviškas avia įmones, tai kažkiek praskaidrina kasdienybę. Nežinau ką čia daugiau ir bepasakyt, mokykis ir išlaikysi visus egzaminus;)

Žinutė parašyta: 2010-07-17 10:21:59 | Nuoroda

Aš studijuoju aviacinę mechaniką, bet girdėjau, kad kaip ir visur du pirmus metus aviacinių dalykų bus labai mažai, pagrinde bus bendroji elektrinika ar kažkas pan. Jei susigaudai šiuose dalykuose- tai sėkmės ten, o jei elektra- tamsus miškas, tai nepatariu čia stoti:) 

Žinutė parašyta: 2012-08-22 13:26:06 | Nuoroda
dNikas rašė:

Sveiki, gal kartais kas studijuojate Aviacijos inžinėrija VGTU ar KTU? Kokia ten studijų kokybė, ar įdomus mokslas? :)  

Labas,

VGTU vadinasi ne aviacinė inžinerija, o aviacinė mechanika. Nuo šių metų berods vadinsis aeronautikos inžinerija (nors nesu tikras)

Na VGTU kokybė.. net nežinau kaip ir pasakyti... Jeigu tingėsi mokytis, tai ir Harvarde nieko neišmoksi. Aviacija visgi nėra vaikų žaidimai ir jeigu nori kažką pasiekti, turi mokytis ir tuom domėtis. Jei vien penkiatais temsi, nelabai koks aviatorius iš tavęs bus :) Aišku AGAI nepalyginsi su užsienio institutais , bet vis geriau nei nieko.

Pirmi du metai kaip ir visur- neįdomūs. Moko bendrus dalykus, kai kurie išvis iš lempos :) Sunkiausi turbūt antri metai. 3-4 kursai pagrinde aviaciniai dalykai. 

Buvo vienas kitas "kirvis", bet nereikia labai baimintis. Šiaip dėstytojai gana geri.

Sėkmės !