Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:32:08
| Nuoroda
vaiskas rašė:
O tai uztenka tik uzsiregistruot lsp.lt del pazymejimo? Daugiau nieko, tik laukt patvirtinimo, taip? Aš net nežinau, nes man jokios informacijos apie LSP nedavė, tik gegistravęs žmogus prašė užsirašyti tokiame lape, el. paštą, ir sakė, jog su manimi susisieks SA dėl studento pažymėjimo. Čia VU. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:35:09
| Nuoroda
Aš nors ne sinologė, bet turiu klausimą visiems, kurie jau pasirašė sutartis su VU OC. Turbūt ir jums reikėjo užsrašyti tokiame lape (vardas, pavardė, el. paštas, telefonas) ir buvo pasakyta, kad SA susisieks dėl studento pažymėjimo, jokios kitos informacijos dėl LSP, bent aš, negavau, Kaip jūs? Ar registravotės jau dėl LSP? Ar gavot kokį informacinį lapuką? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:37:31
| Nuoroda
www.vusa.lt/informacja-apie-studento-pazymejima radau ;DDDDD gal ir kitiems bus aktualu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:45:14
| Nuoroda
Va, pasiknisau, ir radau, kaip bus: www.vusa.lt/informacja-apie-studento-pazymejima |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:50:21
| Nuoroda
Dovanotas rašė:
deoksiribonukleo rašė:
Įstojau į mediciną, ar daug šansų, kad gausiu bendrabutį ne Saulėteky, o Čiurlionio gatvėj? Kitas klausimukas, jei noriu gyventi su drauge, kuri irgi ten pat įstojo, bet juk galim gauti skirtingus bendrabučius, kai sužinosim, ar gausim juos, ar iškart sužnosim ir tai, kuriuos konkrečiai? Jei skirtingus, ar dar įmanoma kaip nors susitarti, kad galėtume apsigyvent ten pat? Jei tau bus paskirtas bendrabutis, tai gausi būtent Čiurlionio gatvėj. Iškarto tikrai nesužinosit, kurį bendrabutį konkrečiai gausit, tik gatvę, o kadangi abi įstojot į mediciną, tai bus Čiurlionkė Toliau viskas bus taip: paskirtą dieną (pačioj rugpjūčio pabaigoj) atvažiuojat į Vilnių Čiurlionio g. 23 (čia su sąlygą, kad gausit bendrabutį aišku) ir abi kartu einat pas administratorių bei sakot, kad norėtumėt apsigyvent kartu. Jis jums atsako, kad nėr problemų, pasirašot sutartis, kraustotės daiktus bei einat susipažint su naujaisiais kaimynais Įvairūs pakeitimai bei rokiruotės įmanomos ir vėliau (kai kurie kambariai atsilaisvina jau mokslo metų metu, atsiranda norinčių keisti kambariokus ir t.t), tartis visuomet galima. PS Patarimas: paskirtą dieną į Vilnių geriausia atvažiuoti kuo anksčiau, nes po pietų jau gali nebūt laisvų kambarių, o tik atskiros vietos juose, tie patys kambariai pabaigoj lieka prastesni, tad geriausia atvykt, kol dar yra iš ko rinktis. Galiu tik pritarti. Nežinau, kaip kitur, bet Baltupiuose, tarkim, pirmiausia siūlo jau apgyvendintus dviejų žmonių, nes pirmakursiai dviviečių paprastai negauna. Tačiau jei nepatinka, ateisi, pasakysi, kad nenori, duos kitą. Baltupiuose gali apgyvendinti ir su žmogumi, su kuriuo nori gyventi. Nežinau, kaip dienos pabaigoje situacija būna, bet aš sutikčiau, kad geriau atvykti ryte. Administratorius nebus toks pavargęs ir irzlus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
14:21:50
| Nuoroda
klierike rašė:
Sveiki visi patekę į Aziją D Kažkaip tik dabar susipratau apsilankyti šitam forume ir susirasti bent kelis savo būsimus kursiokus :}} Labai gaila, Govinda, kad neįstojai... Ir išties keista. LAMABPO Statistikoje buvo parašyta,kad žemiausias įstojusio į indologiją balas - 17.02 ... Labai keista. Pati stojau taip pat be geografijos ir rašiau indologiją pirmoje vietoje su intensiją ,kad ją iš karto permes. Bet ne. įstojau su 17.92 į VF. Iš pradžių nežinojau kaip reaguoti, kadangi balas atrodė ypač žemas ;D Kol kas pažįstu tik 1/4 būsimų savo grupiokų, tad būtų labai smagu dar vieną kitą iš jų susirasti :} Beje, čia minėjo,kad hindi (berods) dėsto labai smagi dėstytoja. Gal kartais žinote jos vardą?
Sėkmės :}} Sveika. Aš irgi indologė. hindi, kiek žinau, dėsto Kristina Garalytė. Daugiau nieko nežinau. ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-05
11:07:59
| Nuoroda
Saulėtekyje negyvenau, gyvenau tik Baltupių bendrabutyje, tai gyventi tikrai įmanoma ;DD bet vėlgi, nežinia, ko Tu tikiesi iš bendrabučio. Saulėtekyje kažkada tik kaip svečias buvau, tai bent man užkliuvo maži kamabariai labiausiai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-13
23:49:00
| Nuoroda
Gyvenau metus. Pakankamai neblogas bendrabutis,pakankamai ramus, nors vakarėlių virš manęs kambaryje ir pasitaikydavo. Tvarkinga, bent mano aukšte dušai ir virtuvė buvo pakankamai neblogi, tik kad dušai kartais būdavo techniškai netvarkingi, tačiau visada galima kviestis santechniką, kuris visas bėdas sutvarko tikrai greitai. Administratorius pakankamia griežtas, sklido gandai, kad 2009m. rugsėjį buvo išmesti keli pirmakursiai, kuriuos jis pagavo begeriančius alkoholį. Žinoma, patikros ilgainiui baigiasi, bet rugsėjį administratorius, gąsdinimo tikslais, mėgsta aplankyti pirmakursius. ;DDD
|