Vartotojo VDUstudienc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-12 22:46:16 | Nuoroda
PanevezioArmada rašė:

tarkim islaikau egzus po pirmo kurso nerealei :D O dauguma univeru po pirmo kurso ir krenta tie levieji.. Tai galeciau uzimt kaip ir ju vieta ar ne?

Jau tu nebespank, lyderiau. :D

Man rodos, konkursai į laisvas vietas vyksta tik po pirmų metų. O į tas iškritusiųjų vf vietas pretenduoja ir tie, kurie moka už mokslą. Be to, net neabejoju, jog studijų programos kažkiek skirsis ir perstojęs turėsi ir atidirbt.

Galiausiai kam tau to reik? Jei dėl diplomo, tai į VU KHF ekonomiką turbūt dar mažesnis konkusas nei į KTU :))

Žinutė parašyta: 2009-07-13 11:51:02 | Nuoroda

Man rodos, kad jis liks be krepšio po dviejų metų :D

Žinutė parašyta: 2009-07-13 11:55:56 | Nuoroda
ramiai! rašė:

Siūlau pirma gaut krepšį, tada siūlau mokytis ir išsilaikyt tuos du metus.
O tada gal jau nebekils kvailų klausimų.

Kai kuriems kvaili klausimai būna tiesiog įgimti:) Tie du metai nieko neduos..

Žinutė parašyta: 2009-07-13 12:17:06 | Nuoroda
PanevezioArmada rašė:

pagal 4.4.5.1 punkta??/

taip. visiems univerams yra bendra sąskaita. kas či gali būti neaiškaus.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 13:44:08 | Nuoroda
dainius.... rašė:
Mr.Lazy rašė:
dainius.... rašė:

kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim  as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai  tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ????

WTF? Ismok pirma lietuviskai mintis destyti, o paskui apie anglu kalba galvok.

sorry,  kad nemoku lt tai paklausiu paprasciau  kaip  patekti i  tas studijoas kurios vyksta anglu kalba..?\

Patek stojimo būdu. www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf

Tame linke įrašytos tos kelios studijų programos, kurios vykdomos anglų kalba.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 14:02:35 | Nuoroda
dainius.... rašė:
VDUstudienc rašė:
dainius.... rašė:
Mr.Lazy rašė:
dainius.... rašė:

kas apie tai kiek nors zinote rasykite ir apsvieskite kitus ir klausimelis vienas tarkim  as pasirinkaustudijas anglu kalba ir as neistojai  tas tarptautines grupes tai ziuri i lietuviskas ????

WTF? Ismok pirma lietuviskai mintis destyti, o paskui apie anglu kalba galvok.

sorry,  kad nemoku lt tai paklausiu paprasciau  kaip  patekti i  tas studijoas kurios vyksta anglu kalba..?\

Patek stojimo būdu. www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf

Tame linke įrašytos tos kelios studijų programos, kurios vykdomos anglų kalba.

labai  dekui  radau kas vyksta anglu  kalba  bet dar vienas klausimelis tarkim  as VGTU  pirmu  numeriu  duotu  statybos inzinerija NL  M ir pazymejes virsui  esu kad noreciau studijuanglu  kalba bet man nelieka vietos anglu kalba tai  gali priimti  statybos inzinerijos studijas i lietuviu kalbos grupe,  ar kaip  cia yra?

Manau, jog tu pažymėjai prašymo blanke, kad norėsi mokytis anglų kaip užsienio kalbos. Tavo studijos vyks lietuvių kalba, tiesiog turėsi anglų kalbą kaip atskirą dalyką. Na, kaip mokykloj mokeisi anglų kalbos.. O visa kita vyks lietuviškai.

Žinutė parašyta: 2009-07-13 14:04:38 | Nuoroda

Suklydau netyčia. Atsiprašau. Pasirodo, tikrai yra tokai studijų programa.

Tiesiog paprasčiausia būtų kreiptis į patį VGTU e-mail'u.

Žinutė parašyta: 2009-07-14 10:40:02 | Nuoroda

Geriau dokumentus vežti į kokią kolegiją, tai ten ir eilės mažesnės dažniausiai būna ;-)

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:06:55 | Nuoroda

Nebijokit, vaikai, Kauno. Nėra jau čia taip prastai :D 

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:14:02 | Nuoroda
edita.va rašė:

tai kodėl tada visi jau taip jo baidosi?:D dar nesuprato kaip kaune nuostabu?:D

visus kamuoja sostinės karštligė :D 

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:20:37 | Nuoroda
Danakolas rašė:

Kokios MRU teisės kainos ? Kalbu apie teisę ir valdymą, teisė ir penitencinę veiklą, ir paprastą teisę ? Gal galėtumėt tiksliai pasakyti ? Ir ar su mano balais realu gauti mokamą vietą ?

www.mruni.lt/lt/

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:21:36 | Nuoroda
nuisance rašė:
edita.va rašė:
nuisance rašė:

Ech kad kas perkeltų VDU į Vilnių...  būtų tobula..

tai jau tikrai.:D vdu pravedė tokią savo rinkiminę agitaciją, kad tikrai vat norisi į tokį universitetą.: )

na ir man vdu atrodo daug geresnis universitetas nei tarkim mru...  ir tikrai vienintelis ir didžiausias minusas kad tam Kaune

Ką Jums blogo tas Kaunas padarė? :]]

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:28:44 | Nuoroda
Guigudola rašė:

Turiu klausimeli. Noriu koreguot prasyma ir nesuprantu. Parasyta, kad 30lt uz kiekviena pakeitima, tai kiek man reikes moket, jeigu as nieko naujo nepakeiciu, tiesiog jau surasytus dalykus keiciu vietomis ???????????? 

30 Lt?

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:32:52 | Nuoroda
Danakolas rašė:
VDUstudienc rašė:
Danakolas rašė:

Kokios MRU teisės kainos ? Kalbu apie teisę ir valdymą, teisė ir penitencinę veiklą, ir paprastą teisę ? Gal galėtumėt tiksliai pasakyti ? Ir ar su mano balais realu gauti mokamą vietą ?

www.mruni.lt/lt/

Aš nelabai parišu ten, tai čia viskas, ką išvardinau tai 3900 lt ?

Dar studint teisę nori, nors paprastam psl nesugebi info 'parišt'.

Taip, tavo išvardintos studijų programos metams turėtų kainuoti 3981 Lt

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:37:14 | Nuoroda
edita.va rašė:
VDUstudienc rašė:
Danakolas rašė:
VDUstudienc rašė:
Danakolas rašė:

www.mruni.lt/lt/

Aš nelabai parišu ten, tai čia viskas, ką išvardinau tai 3900 lt ?

Dar studint teisę nori, nors paprastam psl nesugebi info 'parišt'.

Taip, tavo išvardintos studijų programos metams turėtų kainuoti 3981 Lt

kai piktai.:DD ir dar klausia kuo kaunas blogai.: DD

Aš žmogui gero noriu. Kažin ar verta studijuot teisę neturint gebėjimų pačiam ieškoti info ;D po gero pusmečio gali išspirt, o pinigų negrąžins :( be to, teisėj konkurencija itin didelė, tai tikrai pražus :D 

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:48:20 | Nuoroda
edita.va rašė:

o jei dar ir į vf įstos, tai ne tik kad išspirs, bet ir pareikalaus keturias štukutes gražinti už pirmus metelius.:D negailestinga reforma.:DD

bet reforma tipo sudaro sąlygas iš vieno univero į kitą perstot;D jei Kaunas užknis juodai, galėsi bandyt bėgt :D 

Žinutė parašyta: 2009-07-14 23:59:29 | Nuoroda

va čia viskas paaiškinta šia tema :D www.delfi.lt/news/daily/education/article.php?id=23080174

Žinutė parašyta: 2009-07-15 00:05:41 | Nuoroda
amžina žiema rašė:
VDUstudienc rašė:

va čia viskas paaiškinta šia tema :D www.delfi.lt/news/daily/education/article.php?id=23080174

juo, delfis parašė - tauta ir patikėjo :DD

tai kad delfyje kalba švietimo ir mokslo viceministrė :D ja irgi netikėt?

Žinutė parašyta: 2009-07-15 00:08:03 | Nuoroda
dandelion rašė:

Zmones,na nejaugi niekas neatsilieps? :/ ar cia nera zinanciu nors ka svarbaus apie ergoterapija KU.... 

visi jau miega. eik ir tu miegot. ryt blaivia galva pamąstysi : )

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:27:09 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

niekut niekutėlio...bet kaip man prieš visus gėda, prieš tėvus, draugus...nemoku aš tos biologijos...reikėjo neplepėt per pamokas. Ką dabar veiksiu visus metus...

Linkiu įstot, bet jei nepavyks, tai visad galima patraukt į kolegiją kokią. Balai neblogi :)