Vartotojo VDUstudienc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:51:57 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
VDUstudienc rašė:
Symakatumi^^ rašė:

niekut niekutėlio...bet kaip man prieš visus gėda, prieš tėvus, draugus...nemoku aš tos biologijos...reikėjo neplepėt per pamokas. Ką dabar veiksiu visus metus...

Linkiu įstot, bet jei nepavyks, tai visad galima patraukt į kolegiją kokią. Balai neblogi :)

...ačiū, bet aš noriu TIK veterinarijos, jau geriau nieko negu bet kas...

Justuole, manau, Tau šansų dar yra į vf : >

Na, veterinarija yra ir Vilniaus Kolegijoje, jei neklystu :) Nebent netraukia į Vilnių ar šiaip kolegijų bijai.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 13:01:26 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
VDUstudienc rašė:
Symakatumi^^ rašė:
VDUstudienc rašė:
Symakatumi^^ rašė:

niekut niekutėlio...bet kaip man prieš visus gėda, prieš tėvus, draugus...nemoku aš tos biologijos...reikėjo neplepėt per pamokas. Ką dabar veiksiu visus metus...

Linkiu įstot, bet jei nepavyks, tai visad galima patraukt į kolegiją kokią. Balai neblogi :)

...ačiū, bet aš noriu TIK veterinarijos, jau geriau nieko negu bet kas...

Justuole, manau, Tau šansų dar yra į vf : >

Na, veterinarija yra ir Vilniaus Kolegijoje, jei neklystu :) Nebent netraukia į Vilnių ar šiaip kolegijų bijai.

Vilnius dar ir kaip traukia bet ten tik felčeriu gali būt o ne vet.gydytoju...o jei kitais metais laikyčiau chemiją vėl, galėčiau pasirinkt VBE? : >

Galėtum pasirinkt ir VBE :)

Turbūt vis tiek LVA yra išlyginamosios studijos baigus kolegiją, kad taptum vet gydytoja. Na, čia tik šiaip pamąstymui. Čia vertinu pagal save, nes pats neturėčiau ką visus tuos metus veikt. Nors kiti gali pilna veiklos atrast. Ir šiaip egzaminai netyčia gali nenusisekt kitąmet. Bet kalbu lyg būtum neįstojus.:)) Dar per anksti.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 13:12:49 | Nuoroda
Frostpwnz rašė:

Taip, tokia mano nuomone :)

nebloga NUOMONE lopais isvadint :DD

Žinutė parašyta: 2009-07-22 13:40:53 | Nuoroda
Justuole rašė:

Kaip manot, gal anksčiau paskelbs "nuosprendžius"?

Pas mus vyrauja biurokratija, kur taisyklės svarbiausia ;)) Parašyta, kad skelbs 15h, vadinas taip ir bus. Ir nesvarbu, kad viskas jau paruošta.

Kažkodėl labai noriu, kad judvi įstotumėt. Fainai, kai žmonės turi tokią svajonę :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-22 13:56:44 | Nuoroda

Aš tai studentas jau. Viena tokia pažįstama stojo ir užsikabinau ties šiuo forumu. Vis paskaitau kartais :) 

Tik viena valanda laukimo beliko.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:19:42 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

: > nu pagalvokim, biomedicinai 1300, iš jų LVA gal gaus kokį 100. Bus tokių šaunuolių kaip Junija, kurių balas virš 18, bus ir tokių kur 20..taigi, su 16 galimybės praktiškai lygios nuliui...

būk optimistė. Į lva priims kokį 110. turbūt 80 iš jų į veterinarinę mediciną :) aišku, tai 2x mažiau nei pernai, bet vis tiek nemažai :)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:24:22 | Nuoroda
Justuole rašė:
VDUstudienc rašė:

būk optimistė. Į lva priims kokį 110. turbūt 80 iš jų į veterinarinę mediciną :) aišku, tai 2x mažiau nei pernai, bet vis tiek nemažai :)

Čia tikslūs skaičiai?

Iš akies primetu. Pernai į LVA įstojo 330 į VF vietas. Delfi parašyta, kad šiemet trečdalis tik. tai ~110. Į gyvulininkystės technologiją turbūt negavo krepšelių,tai lieka tik vet saug ir veterinarija:)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:37:54 | Nuoroda

Visai nėra paslapties. Studinu viešąjį adm. Nelabai mano sritis, bet ką padarysi :D

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:46:33 | Nuoroda
E.Hickey rašė:
CarrieSin rašė:

Įstojusieji į mokamą vietą VDU yra kviečiami į sutarčių pasirašymą liepos 24-30 d. Su negalinčiais iki numatytos dienos sumokėti įmokos už studijas kalbėsimės individualiai ir bandysime ieškoti abiems pusėms priimtino varianto.

eh....

Anksčiau gal ir taip skelbė. Tikrai nežinau. O dabar rasšoma:

Laiku nepateikus nurodytų dokumentų, tame tarpe dokumento kopijos, patvirtinančios sumokėtą mokestį už studijas, kvietimas studijuoti anuliuojamas.

Nėra VDU žvėrys ;) Nueis ir susitars žmonės.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:04:44 | Nuoroda
Justuole rašė:

Eikit į pašto dėžutes, aš jau turiu- įstojau į vf:)))))))))))))))))

Sveikinu. ;-)

@Symakatumi^^

Kaip tau?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:08:04 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

oJazau!!! as laimingiausia pasaulyje!!!! :""""""))))))))) sveikinu visus busimus kolegas :)))))))) myliu jus :D

je je ;] sveikinu! jaučiau, kad pavyks. bet per plauką praslydai :D va, mergina su 15,40 jau už borto liko.  

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:39:01 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
VDUstudienc rašė:
Symakatumi^^ rašė:

oJazau!!! as laimingiausia pasaulyje!!!! :""""""))))))))) sveikinu visus busimus kolegas :)))))))) myliu jus :D

je je ;] sveikinu! jaučiau, kad pavyks. bet per plauką praslydai :D va, mergina su 15,40 jau už borto liko.  

ačiū už palaikymą labai ;]] tavo optimizmas man padėjo neapsivemt iš nervų :"D nesvarbu kad per plauką svarbu svajonė išsipildė...o dabar jau niekas jos neatims iš manęs :")

smagu. ir tėvai liks patenkinti, ir tu :D tikekimės, kad mokslo šaknys nebus karčios :P

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:44:49 | Nuoroda
Justuole rašė:
Symakatumi^^ rašė:

Na vaSVEIKINIMAI didžiausi dideliausi o jau ruošeisi bio eiti mokytis...

VDUstudienc, labai aciu uz palaikyma.

Sveikinu ir visus kitus...

O dabar jau kitaas aktualus klausimas- ar vf įstoję stipendiją gaus?

dėl stipendijų reikėtų naršyti LVA tinklalapį, nes kiekvienam umiversitete vis kita tvarka.

Pats dabar pažiūrėjau, bet radau tik seną stipendijų tvarką. Kai skyrė pirmakursiams 0,4mgl. kas būtų tik 52 lt :(

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:20:39 | Nuoroda
skydas12345 rašė:

sveiki, as istojau i anglu filologija mokama bet db noreciau kad mane perkeltu i kolegija. kur kreiptis kad pakeisciau visa tai? jei atsisakyciau tai manau tai yra rizika, nes galiu neistoti ir i kolegija ir liksiu be nieko....gal galite kas nors paaiskinti man kaip ten ka daryti? aciu...

Po priėmimo į kolegijas vėliau vyks dar papildomas priėmimas į universitetų likusias tiek vf, tiek m vietas. So drąsiai gali bandyt šaut į kolegiją. Neliksi be nieko :) 

O kaip ten ką daryt, tai paaiškins kai nuvažiuosi į bendrojo priėmimo punktą.

Žinutė parašyta: 2009-08-12 14:05:54 | Nuoroda
JusteNejuste rašė:

rimtas reikalas ar ne?:)

na, siūlau gal minimaliai bandyt pasiruošt šitiems testams.

Informatika nėra lengviausias dalykas VDU, tad neišlaikius testo, reikės su ja kankintis;/ jau geriau truputį testui pasiruošt, nei paskui ten visą knygą kalt egzaminui ir pan.

o dėl anglų,tai irgi geriau pasistengt. užsnienio kalbų paskaitos paprastai vysta rytais, tai tiems kas mėgsta pamiegot, ne pyragai :P

Žinutė parašyta: 2009-08-13 10:50:23 | Nuoroda

Jei pačiam reiktų imt paskolą, tai geriau jau į vf kolegiją eičiau.

O šiaip tai po kolegijos į universitetą įstot nėra lengva. Visokios išlyginamosios studijos vyksta ir pan

Žinutė parašyta: 2009-08-13 23:52:07 | Nuoroda

Panaršyk universitetų web'us ir matysi, ko reikalauja. Paprastai rašo, kokio išsilavinimo žmonės priimami į tą ar aną magistrantūros studijų programą.