Vartotojo Kaffeeklatch pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-18 18:10:43 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:

Gudrutė  Beviltiška čia analizuot, VU Teisės studentai turbūt skaito ir juokias :D

Ir ne tik jie :D Visi pradedant mru teisininkais, baigiant būsimais medikais, ot

Pritariu, pritariu :D Smalsumas mus veda, smalsumas.

Matai :D Pati irgi kartais akį užmetu į būsimų medikų forumiukus ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-18 18:39:07 | Nuoroda
daisygirls rašė:

Pas mano pazistama KB yra kazkur 15-16 lygiai, tai manote ji neistos? rase ir i VF ir i Mokama

Man atrodo nei tas, nei tas nešviečia. Nebent ištęstiniame.

Žinutė parašyta: 2009-07-18 18:42:55 | Nuoroda
End rašė:
Kaffeeklatch rašė:

VU teisė vf ir m. Balas 19,34, tai gal bent į mokamą :)

tai jei abiem pasiseks, busim kolegos ;))) (y)

Super, turėtų pasisekt   ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-18 21:36:54 | Nuoroda
Frostpwnz rašė:

arba jus kazkuris busit riba ir 1 nepateksit

ahaa, aš nepatekčiau, nes jo balas didesnis  

Žinutė parašyta: 2009-07-19 14:26:28 | Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
historia rašė:
Kaffeeklatch rašė:

A tai kamčiatkoj yra skalbykla?  Wohoo, teisininkams skalbyklą įtaisė

turbūt labiau fizikam :D

Damn  Belsimės pas fizikus :D

Na, kiek girdejau, tai fizikai belsis pas mus  Jie, berods, aktyvesni kamciatkoj... (drunk) Ir be to, kam tos skalbyklos, ka, mieste fontanu truksta? 

Nei fontanų, nei pelkių netrūksta   Juk logiška, kad fizikams skalbyklos reikia labiau - kai daro visokius bandymus, apsipila visokiais puslaidininkiais  

Žinutė parašyta: 2009-07-19 14:30:11 | Nuoroda
Partizan rašė:

Taigi taigi... Jau grizau is atostogu ir noreciau pasisveikint su visais busimais teisininkais, su kuriais dar neesu pazistamas. Paskaiciau Jusu postus ir juokas paeme. Visi tokie sunerime, susigruzine, uzsiparine ir siaip kazkokie nervingi. Su tokiais balais, kokius turi dauguma, istosim ir busim apsipatenkine, o jei neistosim, tai vistiek surasim ka veikt, jau per egzus irodem, kad si ta sugebam. Zodziu geriau eikit prie upes, vaziuokit i sodus, kepkit saslykus, gerkit alu, susitikit su draugais, sportuokit ir dziaukites gyvenimu, nes viskas yra labai gerai, egzai jau praejo, pries akis nepazintas studentiskas gyvenimas. Bent jau mano nuotaika tai tikrai puiki, esu ramus kaip belgas, nors mano balai dar nieko negarantuoja.

Beje, gal yra nedristanciu cia parasyt? Jei taip, tai drasiau, susipazinsim, geriau susicementuosim :D Gal jau kas ieskote gyvenamos vietos Vilniuje?

Tai kur jau atostogavai?  O gyvenamoji vieta - baraks  Vėliau matysim

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:48:24 | Nuoroda
Partizan rašė:

Ech, smagiai paatostogavau...  Po Lietuvele pakeliavau, pradedant Panevėžiu ir baigiant pajuriu... Bet svarbiausia buvo gera kompanija  

Ir as tikiuosi baraka gaut, bet jau su chebryte kalbejom apie buta, tik brangogas rupuze. Kazin ar noresiu 400 moket + patarnavimai  

Beje, Kaffeeklatch, kaip cia i tokia gera mergaite pavirtai? 

O laikas tai tikrai greitai bega, kaip kazkas jau sake... Sunku patiket, kad jau puse vasaros istaskiau 

O kada aš bloga buvau?

o 400+ ir aš nenoriu mokėt, man vien kelionė į Vilnių virš 100, 150 užstatas už bendiką ir + apie 200 už gyvenimą jame, taip kad..

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:54:50 | Nuoroda
Partizan rašė:

Jo jo... Puslaidininkiu alum, puslaidininkiu sidru ir dar puslaidininkiu koncentruotu langu plovikliu  

Jei rimtai, kurie VU benrikai pasizymi dideliu linksmybiu kiekiu, o kurie laikomi ramesniais?

Nesijaudink, kiek teko girdėt, teisininkai labai ramūs žmonės  Be to, juk nepasirinksi tų bendikų, paskirs į (turbūt) 47 ar 33 saulėtekyje (kamčiatkoj) ir vsio

Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:00:24 | Nuoroda
nuisance rašė:

A mat kaip :D na tada tau teisė tikrai pats tas :) nes čia manau vien apibrėžtumas ir jokio plaukiojimo :D kodeksai jau kokie yra tokie ir jų nei kitaip interpretuosi nei kažkaip pakeisi :DD

Kaip tik atvirkščiai :) Žie:

Įdomiausia tai, kad daugeliu atvejų (pvz., Teises teorijoje) susidursite su tokiais klausimais, į kuriuos nėra teisingo atsakymo (tiksliau, nėra neteisingo atsakymo, jeigu sugebėsite tinkamai tai pagrįsti). Taigi, pakliūnate į sferą, kur fantazijai (žinoma, nenukrypstant nuo logikos, realybės ir pan.) ribų nėra.

Čia ištrauka iš "Universitetas su Oranžiniu" ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:19:25 | Nuoroda
nuisance rašė:
Kaffeeklatch rašė:
nuisance rašė:

A mat kaip :D na tada tau teisė tikrai pats tas :) nes čia manau vien apibrėžtumas ir jokio plaukiojimo :D kodeksai jau kokie yra tokie ir jų nei kitaip interpretuosi nei kažkaip pakeisi :DD

Kaip tik atvirkščiai :) Žie:

Įdomiausia tai, kad daugeliu atvejų (pvz., Teises teorijoje) susidursite su tokiais klausimais, į kuriuos nėra teisingo atsakymo (tiksliau, nėra neteisingo atsakymo, jeigu sugebėsite tinkamai tai pagrįsti). Taigi, pakliūnate į sferą, kur fantazijai (žinoma, nenukrypstant nuo logikos, realybės ir pan.) ribų nėra.

Čia ištrauka iš "Universitetas su Oranžiniu" ;)

Na gal ir tiesa :) bet vistiek sunkiai įsivaizduoju kad ten gali reikėt fantazijos labai :) pagrindas manau yra mokėjimas surast reikiamą informaciją ir ja naudojantis mokėti pagrįsti savo teiginius o ne kažką savito išmąstyt :)

Aha, teisininkas visada teisus, tik tiesa kartais keičiasi (priklausomai nuo fantazijos) :D

Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:23:45 | Nuoroda
Ragutis rašė:

Kaip manot, jeigu gyvenu porą kilometrų nuo Vilniaus man duotų bendrabutį?  

Nūū, bendrabutį skiria gyvenantiems ne Vilniuje, o, kadangi gyveni ne pačiam Vilniuj, o porą (lol) km nuo jo, tai tubūt duotų

Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:44:15 | Nuoroda
Ragutis rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ragutis rašė:

Kaip manot, jeigu gyvenu porą kilometrų nuo Vilniaus man duotų bendrabutį?  

Nūū, bendrabutį skiria gyvenantiems ne Vilniuje, o, kadangi gyveni ne pačiam Vilniuj, o porą (lol) km nuo jo, tai tubūt duotų

Tau tai čia juokas, o man reiktų su dviračiu lakstyt iki univero arba laukt autobuso, kuris kas 1h važiuoja

O tai kur gyveni, jei su dviračiu iki univero galėtum?

Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:55:34 | Nuoroda
coffeemaniac rašė:

Pas mus ir mokykloje daug tokių buvo,kurie gyvena už miesto ir autobusai tik kas valanda važiuoja,tai žmones ir važiuodavo į pirma pamoka,nors daug kam pirmos/antros pamokos net nebūdavo.

na aš kaip tik taikau į MIF'ą..bet skalbyklų tai nors linksma.

Tai yra skalbyklos ar nėra? ;DD

Žinutė parašyta: 2009-07-20 12:08:19 | Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

O kada aš bloga buvau?

o 400+ ir aš nenoriu mokėt, man vien kelionė į Vilnių virš 100, 150 užstatas už bendiką ir + apie 200 už gyvenimą jame, taip kad..

Su kelionem, tai tau nesaldu  O uzstatas tai 200 kiek zinau, paskui, kaip jau sakei gyvenimas barake 200, o jei dar ir valgyt ruosiesi, tai dar + kokie 300  Va ir visas smagesys praeina...

Aha, 200 užstatas.. Ai man ta 50% nuolaida kažkaip vistiek mažai atrodo xD Gerai, ne 60 mokėsiu iki Vilniaus, o 30, bet ir tie patys nesilaido  Be to, juk tą LSP užsisakysi rugsėjį kažkur, spalį gausi, o man visi važinėjimai bus rugpjūtį.. Man atrodo geriau sunkvežimį samdytis, tai viską vienu sykiu atveš

Žinutė parašyta: 2009-07-20 12:09:44 | Nuoroda

Be to, su LSP ir mėnesiniu bilietu yra 80% nuolaida. Tai bent po vln pasitrankysiu

Žinutė parašyta: 2009-07-20 12:43:36 | Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Be to, su LSP ir mėnesiniu bilietu yra 80% nuolaida. Tai bent po vln pasitrankysiu

Aha, 50% tarpmiestiniai, o menesinis 80%  Galesim pramoga darytis: issirinksim ilgiausia marsruta ir varinesim pirmyn, atgal...  Bet vistiek vargsams studentams viskas kainuos gana nemazai. Todel ir juokiasi is ju, kad viena sasyska dalina 8 kursiokam  O dar pensininkai pyksta, kad jiems pensijos 500 neuztenka. Ka daryt tiems, kurie ne tik, kad nieko negauna, bet dar ir susimoket turi?

Su tuo LSP bus vargo kol gausim, o juk pacios intensyviausios keliones bus, kol dar jo neturesim 

O dar paskolų palūkanos 11proc gali siekt, dieve brangus xD nebenoriu nei imt aš jos. Vargas mums, būsimiems studentams 

Žinutė parašyta: 2009-07-20 13:15:23 | Nuoroda
Partizan rašė:

Cia labai ziaurus dalykas su tom paskolom, nera dar tvarkos, palukanos nuo 5proc., kas reiskia, kad bus 15 ir t.t.  Geriau jau eurais pasiimt su 5 proc. palukanom...Tai zadi imt paskola? 

Joo, teks. "Fainiausia" būtų jei pasiėmi tą prakeiktą paskolą, baigi mokslus ir nerandi darbo..

Beje, tu minėjai, kad su teisėsauga savo ateitį planuoji siet. Tai gali konkrečiau? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:04:35 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Ragutis rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Tai yra skalbyklos ar nėra? ;DD

Kam jum ta skalbykla? Aš tai pasiimčiau daug kojinių ir visa kita, grįščiau į namus kokį kartą į mėnesį ir išsiskalbčiau ;D

Jeigu tau tik kojines keistis reikia, tai taip. Aš tai nesuprantu, kaip galima per mėnesį skalbt parsivežt tada tik vieną tarbikę. Turbūt kokias 5 tempčiau. Juk apatiniai, palaidinės, kelnės... Net nekalbu apie jokius puošimusis, bet šiaip, kasdienai juk reikia kažką rengtis. Nevaikščiosi 4 savaites su tom pačiom kelnėm ir megztuku. Baisu. Reikia skalbenkos būtinai!

Būtent. Be to, man iki namų beveik 300 km, taip kad nežadu aš ten net kartą į mėn grįžti ir tempti tas tašes. Klausiau VU būsto, sakė yra kamčiatkoj skalbykla. Jei reikės belsimės ir pas fizikus, ir pas dar ką tik nori.

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:14:45 | Nuoroda
AdamasKGr rašė:

Kilo klausimas. O pažymos dėl šeimos sudėties reikia kreiptis į Gyventoju registro tarnyba Vilniuje, ar savo savivaldybę ?

Savivaldybėje išduoda tik pažyma asmenų kurie gyvena kartu tavo deklaruotoje vietoje. Kaip suprantu šitas popierelis netinka.

Pažymą dėl šeimos sudėties turi išsiimti seniūnijoje :)

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:29:38 | Nuoroda
Partizan rašė:

Mano nuomone apie paskolas yra labai neigiama... Stengsiuos apsieit be ju. O baigus mokslus jau reikes sukti galva apie savo busta, automobili seima ir daugybe ivairiu dalyku, o cia dar paskola su savo palukanom vilksis... O jei dar darbo nera  

Mane domina teisesauga, ivairios jegos strukturos, saugumas, policijos departamentas. Neaisku ar gausiu toki darba, viskas priklausys nuo situacijos, o dar specializacija reiks pasirinkt berods 3 kurse. Privalumas tokiose tarnybose-ankstyva pensija, o as dar siokiu tokiu planu turiu tolimai ateiciai, kalbu apie nuosava versla  Na o kuo save isivaizduoja Kaffeeklatch? Juk turi buti kazkokia sritis, kuri trauktu labiau...

Sakiau, kad pakolkas nesu tikra, o geresnę nuomonę susidarysiu bestudijuojant (bet šiaip, baudžiamoji teisė man prie širdies). O jei tu nori kažką su teisėsauga, reikėjo rašyt MRU teisę ir policijos veiklą, ar pan.

O apie paskolas ir aš nesu geros nuomonės, bet niekur nedingsi, reiks imt. Ir nematau aš čia pasaulio pabaigos, padirbėsiu vasarą užsieny ir susimokėsiu aš tą paskolą. Be to, valstybė finansuos 10% geriausai mokamoje vietoje studijuojančių studentų. + po 2 metų rotacija, taip kad gerai pasitempus, galima į VF pereit.